Kapitel 39 - How Could She Do This To Me?

”what?” frågade jag roat. 

”dammit, you make me think dirty thoughts” svarade han, hans svar fick mig att skratta.

”and how does these thoughts outplay?” frågade jag och gick mot honom. 

”you really want to know?” frågade han och höjde på ena ögonbrynet men lyckades se sexigt på mig, han gör mig galen.

 


 

 Torsdagen passerade förbi utav filmtittande och mys i soffan, dock när Justin kände sig uttråkad vid någon del i filmerna var han väldigt bra på att distrahera mig från tittandet också. Jag sträckte på mig så lederna knakade högt medan ett stor gäsp slank ur min mun. Justin låg som alltid och sov varje gång jag vaknade. Idag var det dags för mamma och Stan att återvända och mina två dagar med bara Justin i huset var över. Långsamt satte jag mig upp och gnuggade trött ögonen och såg på klockan, halv tio slog den. 

Justin stönade i sömnen och roat vände jag mig om för att se honom vakna till liv, han rullade runt till rygg och gäspade. 

"good morning babe" mumlade han med sin hesa röst som skickade gåshud över min armar, han såg på mig med sin bruna ögon som fick mig att smälta till en pöl på madrassen. Okej, inte bokstavligen. 

"morning hot stuff" svarade jag och han skrattade åt mitt smeknamn. 

"when are your mom and Stan coming back?" frågade han sedan. 

"in a couple of hours I think" svarade jag och fick ett leende tillbaka. 

"I'm going to take a shower" sa jag sedan och reste mig från sängen och gick mot badrumsdörren. 

"oh, can I join you?" frågade Justin med ett busigt leende och glimten i ögat. 

"you really want to?" frågade jag och drog av mig linnet som jag sovit i och lämnade mig i endast trosor. Justins ögon fick genast dubbelstorlek och jag bet hårt ihop för att inte skratta åt hans minn. 

"you bet I do" svarade han och kom fort upp ur sängen, skrattande gick jag in i badrummet och släppte linnet på golvet. Fort fick jag av mig trosorna och klev in innanför duschdraperiet, jag la ena handen över duschkranen och vred om så vattnet sprutade över mig. Ett par armar lindade sig runt min midja och genast slog ett leende upp i mitt ansikte, försiktigt vände jag mig om och såg upp på honom genom vattendränkta ögonfransar.

”hey beautiful” smickrade han och jag log generat mot honom, jag tog sedan tag i munstycket till duschen och förde den över min egna huvud för att blöta ner mitt hår sedan förde jag den över Justins huvud. Han skrattade till när jag riktade bort den och det skvätte små vattendroppar från hans blöta läppar, försiktigt sträckte jag på mig och kysste honom.

 

Tumblr_m4x0okaal11r08xlao1_500_large

"hey beautiful"

 

Genast besvarade han kyssen och de blev snabbt hungrigare och intensivare. 

Jag stönade mot hans läppar när han försiktigt nafsade i min underläpp, jag tog tillfället i akt att skjuta in min tunga.

”Olivia?” min kropp frös till och genast slet jag mig från Justins läppar och såg panikslaget upp på honom, han såg inte ett dugg lugnare ut. 

”Olivia? Vart är du?” min mammas röst ekade ännu en gång genom huset och närmade sig fort, som om Justin inte redan visste slog jag handen över hans mun.

”jag duschar mamma!” ropade jag tillbaka och jag hörde hur hon närmade sig dörren. 

”jag kan inte riktigt prata nu mamma, jag får schampo i munnen” ropade jag till ett som för att säga att jag inte ville att hon skulle träda in i badrummet. 

 

Tumblr_m9enqzrtp81rcbrudo1_500_large

 

”Lilo, vems bil är det som står på uppfarten?” frågade hon. 

”det är Justins, han kom hit för 10 minuter sedan. Chloé behövde åka hem” svarade jag fort.  

”vart är han då? Jag ser han inte” jag bet mig frustrerat i läppen, mamma och hennes jävla frågor hela tiden. Jag kommer bli galen! 

”han kanske gått på toaletten, jag vet inte. Men gå ner till köket så kommer vi om fem minuter” sa jag desperat och jag hörde hur hon mumlade något men till min lycka hörde jag även hennes steg försvinna bort. Jag andades ut och såg upp på Justin, jag log ursäktande och tog bort min hand från hans mun.

”what about me?” frågade han roat.  

”I told her that you came here 10 minutes ago and that your where in the bathroom or something” svarade jag, han log roat.

”you are a good liar” sa han och närmade sig mitt ansikte.

”when it’s necessary” svarade jag innan jag kysste honom. ”but hurry up now” sa jag sedan och drog mig motvilligt bort från hans läppar.

”so how was the trip?” frågade jag när jag och Justin gick in i köket en kvart senare. 

”it was good” svarade mamma och sken upp i ett leende som jag inte alls kunde tolka.

”why you so smiley?” frågade jag henne misstänksamt och hon rynkade genast pannan och försökte se oskyldig ut.

”inget” mumlade hon men jag köpte det inte alls men orkade inte gå närmre in på det. 

 

 

*

 

Justin åkte hem senare den dagen med löftet att vi skulle ses imorgon igen. 

Två dagar sedan var det ”sajonara” för hans del, han skulle tillbaka för att fortsätta på sitt album, skriva autografer, hänga med kändisar, ha paparazzis efter sig.

Jag gick upp till mitt rum och satte genast på radion, musiken fyllde mitt rum och jag diggade gillande på huvudet. Jag tog fram min dator och loggade först in på Facebook, lika tråkigt som alltid att titta genom Facebook, aldrig hände något intressant så jag skrev in Tumblr istället och fann mig fast. Två timmar senare lyckades jag slita mig från den beroende sidan, jag vet inte vad det är men något är det som får en att totalt fastna.

Trött stängde jag av datorn och kröp ner under täcket, jag la huvudet på kudden som Justin sovit med och drog in ett djupt andetag. Till min förvåning hade Justin smittat av sig med sin doft på kudden och den kunde inte lukta godare, med ett leende slöt jag ögonen.

Mobilen på nattduksbordet fick mig dock att ryckas ut ur mitt halv vakna tillstånd, förvirrat sträckte jag mig efter den och såg att jag hade fått ett meddelande. 

 

From ”Justin <3”:

”Good night, love. Hope I didn’t wake you, I love you. <3”

 

Meddelandet fick mig att le fånigt stort, ibland förundrades jag över hur sött och gulligt denna kille kunde behandla mig.

 

To ”Justin <3”:

”You didn’t, promise. Good night and I love you too. <3”

 

Med telefonen i handen borrade jag in ansiktet i kudden, slöt ögonen och sekunder senare driftade jag in i sömnen. 

 

 

*

 

 

Sömndrucket gnuggade jag ögonen nästa morgon och gäspade stort, att jag aldrig kunde vakna pigg och känna mig fräsch. En suck lämnade min mun medan jag drog bort täcket från min kropp och reste mig från sängen. Jag gick fram till min garderob och öppnade dörrarna, jag kastade en blick mot fönstret och såg att vädret ännu en gång var grått och mulet. Jag drog fram ett par svarta jeans, en mörkblå tröja och en kofta. 

Fort fick jag på mig nya underkläder innan jag drog på mig kläderna som jag lagt på sängen, där efter gick jag in i badrummet och såg på mig själv i spegeln.

 

Jag hade inte lyckats få blåa ringar eller påsar under ögonen, tänkte jag glatt och log mot mig själv. Jag borstade genom mitt trassliga hår innan jag satte upp det i en enkel hästsvans. Med det klart grep jag tag i min telefon som låg kvar i sängen och gick ut ur mitt rum, jag skulle precis studsa nerför trapporna när låga, nästan viskande, röster nådde mina trumhinnor. Förundrat gick jag istället tyst nerför trappan och satte mig på de nedersta trappstegen för att lyssna in, jag spände öronen och hörde att det var mamma och Stan som konverserade i köket.

 


 

 

Jag rynkade pannan och lyssnade ännu hårdare för att uppfatta vad dem pratade om, men en mening från mamma fick mig att flämta till innan tårarna vällde upp i mina ögon. Fort kom jag på fötterna och sprang nerför trappan och ut i hallen, med mammas undrande rop efter mig slet jag på mig skorna och knuffade upp dörren. Grep tag om min skateboard och var snabbt på väg bort från huset.

How could she do this to me!?

 

Jag suckade trött från golvet där jag satt i mitt lilla rum hemma hos mormor och morfar, kläderna låg överallt i mitt rum och det var meningen att jag skulle börja packa mina väskor så jag slapp göra allt imorgon. 

Ett hamrande mot fönsterrutan fångade min uppmärksamhet och det var först då jag såg hur dåligt vädret faktiskt var, himlen var djup grå och nu öste regnet ner ute. 

Ännu en suck slank ur min mun när jag vände bort blicken från fönstret och mot klädhögarna på golvet, en knackning ekade mot dörren och jag ropade fort ett ”come in”.

Mamma uppenbarade sig i dörröppningen med ett roat leende åt min purkna minn.

”what is it?” frågade jag. 

”we thought we would eat some lunch” sa hon mjukt och jag log genast vänligt mot henne.

”I’ll be there in a sec” svarade jag, hon nickade innan hon försvann ner till köket igen.

Jag reste mig på stela ben och gick nerför trappan och in i köket där mamma, morfar och mormor redan satt med lunchen serverad på bordet. 

”It smells wonderful” sa jag och mormor log tacksamt mot mig. 

Vi var halvt genom måltiden när det knackade på dörren, jag rynkade på pannan men reste på mig. ”I’ll get it” sa jag. 

Jag låste upp ytterdörren och öppnade, jag var precis på väg att hälsa när synen av en genomblöt Olivia med tårarna synliga på hennes redan våta ansikte stoppade mig.

”Olivia?” jag såg chockat på henne, min blick vandrade nerför hennes kropp och jag flämtade vid synen av hennes blodiga knä. Hennes jeans tyg var uppslitet och blod täckte hennes blottade hud. ”what happened?” frågade jag förfärat.

Hon öppnade munnen för att svara men endast ett hjärtslitande snyftning kom ur hennes mun tillsammans med fler tårar. Fort drog jag in henne i min famn och stängde dörren bakom henne. 

 
 


oj! vad tror ni hennes mamma gjorde? =P 
 
wow, taaaaack! för alla kommentarer jag har fått, dem alla är lika gulliga o vänliga.
ni är verkligen bäst! ♥ tänkte även säga att jag hade besöksrekord igår! :DDDDD
265 unika besökare, heeeeeeelt galet! hoppas även att ni alla stannar hos mig. 
 
men vad tyckte ni om kapitlet? kommentera. ni vet att det betyder allt. 
puss & kram. 
 
hahahahah, glöm inte att rösta oxå. ;) länken finns två inlägg neråt. 
 
 

Skriven av: Anonym

Underbart!!!:D älskar din novell:') är typ beroende!;))

2012-09-17 @ 21:22:17
Skriven av: Liv

Awesome kapitel!
Vad har hennes mamma gjort!? är så NYFICKEN!!!!!

2012-09-17 @ 21:27:42
Skriven av: Johanna

YEAH BUDDY! AWESOME :DD

2012-09-17 @ 21:54:57
URL: http://byjjohannaa.blogg.se
Skriven av: Ebba

UNDERBAAART!!! Detta är en drog! Har man börjat läsa kan min inte sluta :) snälla meeeeeeeer aawweessoommee!!!!

2012-09-17 @ 21:59:20
Skriven av: Becka

Grymt bra!

2012-09-17 @ 22:01:17
URL: http://beckagoesrandom.blogg.se
Skriven av: agnes

ÅH MAJ GAWD hennes mamma är säkert gravid!!

2012-09-17 @ 22:01:54
URL: http://justindbiebstories.blogg.se
Skriven av: Annie

Jättebra!!! :D
hur mycket jag än funderar kommer jag inte på något alternativ som hennes mamma gjorde,haha ;)

2012-09-17 @ 22:31:25
Skriven av: Angela

Hon ska säkert gifta sig med stan.. Eller så är hon gravid ;/ stackars Olivia! Tur att hon har en sån underbar pojkvän ;)

2012-09-17 @ 23:31:06
Skriven av: Emely

SKYNDA SKYNDA MED NÄSTA KAP GAAH

2012-09-18 @ 18:53:50

Ditt Namn:

Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiseras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback