Kapitel 44 - You Can't Do This To Me!

”okay, babe. Listen to me, what the papers have written about me isn’t true. I have never seen this women, even less slept with her” försökte jag och drog handen genom håret när hon inte verkade lyssna på mig. ”you’ve got to believe me!” 

”I believe you” äntligen yttrade hon sig, hennes ord kom ut likt en viskning och hon lät så sårbar och ynklig. Jag kände hur jag andades ut och såg upp på Scooter och mamma, de både stod och pratade upprört om artikeln i mammas händer.

 


 

Jag avslutade samtalet med Justin efter att han tröstat mig i säkert över en timme, men det var det som behövdes för att jag skulle vara slut på tårar och med en stark beslutsamhet resa mig från stolen i köket och gå upp på mitt rum. 

Detta ska inte ha tillåtelse att knäcka mig, Justin sa själv att det bara var lögner som stod i tidningen och jag litade på honom, jag skulle lägga mitt liv i hans händer utan att vara det minsta orolig. Tiden för självömkan och tårar var över, Olivia Frid är starkare än såhär och tar inte skit snack från någon. Jag bet ihop tänderna och slängde iväg mobilen på min säng. Nu är det slut på sårbara och bräckliga Olivia...

 

*

 

”I don’t believe the rumours” jag stirrade förvånat efter Jakes ryggtavla som försvann bort längst korridoren. Jag rynkade förbryllat på pannan, vad menade han? Vilka rykten?

Fort slängde jag in böckerna i skåpet innan jag satte efter honom.

”hey! Wait” jag grep tag om hans förvånansvärt muskulösa arm och vände honom om. 

Hans bruna ögon såg ner på mig med ett snett leende på läppar, hans huvud prydes av en grå mössa och det bruna hår stack ut vid nacken. 

 

 

”I don’t believe the rumours”

 

”what did you mean? What rumours?” frågade jag en aning andfått. 

”I mean what I just said and you must have realized that all this hate come from somewhere, right?” svarade han och jag stod bara med öppen mun och stirrade på honom.

”well...” började jag men han skrattade bara. 

”wow, lucky that you’re cute” sa han och rufsade mitt hår innan han fortsatte gå igen.

Jag fnös högt. ”hey! That’s wasn’t nice” ropade jag efter honom och han enbart viftade med handen åt mig. Eleverna var fortfarande lika elaka mot mig med det rörde mig inte ryggen lika mycket som det gjort, jag såg istället på det positiva. Jag hade dem vänner som betydde mest kvar och Jakes erkännande stärkte mig ännu mer, att få veta att det fanns någon som inte trodde på ryktena, som tydligen cirkulerar runt i skolan och skapade det starka hatet mot mig var en lättnad. 

3:e september, tänkte jag för mig själv medan jag gick längst korridoren i mina egna tankar. Justin fyller år den 13:e och jag tillsammans med Diane och Bruce ska åka till LA för att han ska ha en middag med släktingar för hans 18-års dag. Jag log snett och försökte tänka ut något jag kunde köpa honom men hade slut på ideér, vad köper man till någon som redan har allt? Eller, tja... allt inom ens egna ekonomiska krets. 

Tankspritt vandrade jag vidare, på väg mot min lektion i samhällskunskap. 

Skulle jag kunna göra något för honom istället? Något som inte gick att köpa? Något som på så vis skulle bli mer personlig...

Jag slog mig ner på en ledig bänk med en tom bredvid mig som var ämnad för Chloé, som bara några minuter senare kom in genom dörren. Hon log genast stort mot mig och gick längst väggen och ner till mig, med ett suck la hon ner sina böcker på bordet innan hon satte sig på stolen. 

”how has your day been?” frågade hon då vi tråkigt nog inte haft några lektioner tillsammans. 

”good” svarade jag och berättade sedan incidenten med Jake, hon såg storögt på mig med hängande haka. 

”are you kidding me?” frågade hon och jag skakade roat på huvudet. 

”nope” sa jag och ploppade ”p”. 

”rumours, huh?” sa hon sedan och gnuggade sig fundersamt om hakan medan hon kisade med ögonen, jag skrattade lågt åt henne.

”Chloé, what am I going to give Justin for his 18th birthday?” frågade jag med motivet att driva in henne på ett annat ämne än elevernas hat källa. 

”ehm... wow...” svarade hon, ställd och svarslös utav frågan. 

”I really don’t know” jag nickade trött.

”I mean what do you buy a guy with a bank account that holds millions and millions of money? He could buy whatever he wants” frågade jag henne och hon drog frustrerat händerna upp och ner över ansiktet.

”I have no idea but if I know Justin right I doubt that he wants you to buy him anything” sa hon och viftade menande på fingret, jag himlade fort med ögonen. 

”of course he wouldn’t but it’s his 18th birthday god dammit” svarade jag och hon ryckte axlarna.

”why don’t you ask him?” förslog hon, jag såg genast menande på henne.

 

Tumblr_m6adz2mvsh1qj7hvgo1_500_large

"why don't you ask him?"

 

”you know he would only answer ”you” or something” svarade jag och hon slog genast med fingret mot tinningen som för att säga ”borde-ha-tänkt-på-det-innan”. 

Jag skrattade till innan jag tystnade, hon såg frågande på mig.

”you got it?” utbrast hon sedan med ett stort, förväntansfullt leende.

”yep” svarade jag och hon nickade uppmuntrande på huvudet. ”I’m going to give him... me” svarade jag och hon rynkade oförstående på pannan.

”oh, lets just say I will come in nice wrapping. You will see later” sa jag och blinkade med ena ögat, hon tänkte över det jag sagt innan hon fnittrade och blev röd i ansiktet.

”Lilo! You naughty girl” jag ryckte roat på axlarna men skrattade sedan med henne.

Vad var en bättre present än något som ingen utav dem andra kunde ge honom?

 

*

 

”okay, I think I will go with these. These are very comfortable” sa jag ut till Chloé genom draperiet. Jag hörde hur hon mumlade något tillbaka och jag log roat. 

Det var fredag eftermiddag och vi hade fått sluta tidigare vilket vi tog tillfället i akt att åka till köpcentrumet för att handla underkläder. Chloé hade även hittat några söta trosor och någon bh, fort tog jag på mig mina kläder igen och hängde upp underkläderna på galgarna. Jag drog bort draperiet och såg mig omkring i jakt på Chloé och fann henne i fåtöljen med telefonen upptryckt i ansiktet. 

”who?” frågade jag när jag kom fram till henne, hon hoppade till innan hon log mot mig samtidigt som en svag rodnad spred sig på hennes kinder. 

”Ryan” svarade hon sedan och jag skrattade lågt.

”have you showed him your new purchase?” frågade jag henne och vickade flörtigt på ögonbrynen, hon fnittrade innan hon reste på sig. 

”not yet but he is dying to see them” sa hon generat och visade mig smset som precis landade i hennes inkorg. Ett långt ”pleeeeeeeeeeeeease” stod det från Ryan vilket fick mig att skratta. Vi betalade i kassan och kvinnan packade ner det i en varsin påse innan hon med ett leende räckte oss dem. Glatt kvittrande åkte vi hem och skruvade upp volymen på radion medan vi sjöng med, hon släppte av mig hemma hos mig och jag vinkade glatt hejdå till henne. Jag gick fram till ytterdörren och öppnade, jag hörde att tv var på men annars var det tyst. Jag knöt upp skorna innan jag gick mot trappan och sedan upp på mitt rum, jag hann knappt lägga ner påsen på sängen innan mamma stack in huvudet genom dörröppning.

”hade du det roligt i stan?” frågade hon. 

”det var okej” svarade jag och drog av mig jackan innan jag hängde upp den på en utav mina krokar. Jag satte mig på sängen och knäppte upp mina jeans. 

”vad köpte du?” frågade hon nyfiket. 

”lite nya underkläder bara, kände att det behövdes” svarade jag och talade både sanning samtidigt som jag ljög.  

Jag hade köpt underkläder för att jag behövde nya men de var inte bara till användning av privat bruk, de var för ett speciellt tillfälle. Jag drog av mig jeansen och kastade dem på stolen innan jag kastade mig bak i sängen för att gripa tag i mina sov shorts. 

”oh” svarade mamma svagt, jag gav henne ett snett leende och mötte hennes blick. 

Det vred till sig i magen på mig och jag kände plötsligt för att stor böla, hennes ögon såg sorgsna ut även fast hon verkade kämpa hårt i ett försök att dölja det. Jag bet mig försiktigt i läppen medan jag argumenterade med mig själv, jag knuffade tillslut bort de motstridiga tankarna och ställde mig upp och gick de få stegen fram till henne innan jag kramade henne hårt. Jag kände hur hon stelnade till i min famn innan hon kramade tillbaka, hon tryckte mig hårt mot hennes bröst och jag kände hur hon strök med handen upp och ner över min rygg. 

”jag har saknat dig, mamma” viskade jag och borrade ner ansiktet i hennes hår. 

”jag har saknat dig också, Lilo gumman” svarade hon och jag kunde höra på hennes röst att hon log stort.

Jag gäspade trött och kliade mig i hårbotten medan jag gick mot mitt sovrum, huset var nedsläckt och låst, även tyst. Något som var efterlängtat då jag var omgiven utav ständigt ljud hela dagarna, var det inte musiken, var det högt prat, det var alltid något.

Klockan var inte mer än åtta på kvällen men jag kände ändå att jag skulle kunna sova i flera dygn i streck utan problem, hade behövt släpa mig upp klockan sex imorse för att åka till studion.

Det var inte mycket kvar tills det helt och hållet färdigt och redo att säljas i butik, jag log snett och drog bort täcket från min säng innan jag la mig ner på den mjuka madrassen. 

Jag suckade nöjt och sträckte på mig, mobilen som jag lagt på nattduksbordet vibrerade till och jag vände mig nyfiket om för att se vem det var. 

Ett sms, ”Babe” stod det på skärmen. Hon hade skickat en bild tillsammans med text. 

Undrande öppnade jag meddelandet och läste först texten innan jag öppnade bilden.

 

Från ”Babe”:

”did some shopping today. =) tell me what you think, keep or return? ;)<3”

 

 

 

 

Jag klickade genast upp bilden men stönade utav synen, på bilden stod hon i endast underkläder som smet om runt hennes höfter och höll hennes bröst på plats. Jag knep ihop ögonen samtidigt som jag gjorde samma sak med benen, the things she do to me...

Varför gör hon så mot mig!? Saknaden brann inom mig medan jag stirrade på bilden, jag skulle kunna stirra på den i alla evighet men lyckades tillslut slita mina ögon från den och skriva in ett svar. 

 

Till ”Babe”:

”why are you doing this to me?” 

 

Jag kunde föreställa mig hur hon fnittrade roat åt mig och effekten hon hade på mig genom en enkel bild. Ännu en gång lät jag blicken vila på hennes kropp och kände mig mer och mer upphetsad. Vibrationen från mobilen fick mig att rycka till och såg att hon skickat ännu ett foto tillsammans med en kort text. 

 

Från ”Babe”:

”does this make it any better?” 

 

 

Förvirrat klickade jag upp bilden för att se vad hon menat men flämtade endast till, nu hade hon enbart svarta trosor på sig och håret uppsatt i en knut på huvudet med några få slingor lösa. Hon stod med ryggen åt kameran men ändå kunde jag se en bit utav hennes nakna bröst, jag stönade och tryckte ner mitt ansikte i kudden. Jag tryckte luren mot örat när jag snabbt fått upp hennes nummer, hon svarade mycket snabbt med låga fnitter.

”you can’t do this to me!” utbrast jag i telefonen och bemöttes av ännu mer fnitter.

”oh and why is that if I may ask?” retades hon då hon mycket väl visste svaret. 

”you can’t send me pictures like that when I’m not even able to touch you” svarade jag.

”aw, baby. Did I get you into trouble down stairs?” frågade hon med typisk bebisröst. 

Jag stönade. ”you have no idea” hon fnittrade återigen. 

”does it make it any better if I tell you that I’m now totally naked on the bed? Or running my hand over my breast?” jag stönade högt.

”stop it! It ain’t funny” utbrast jag och hon skrattade. 

”aw, give yourself some comfort with the thought that you will have me all to yourself on Thursday” försökte hon. 

”no, no. Doesn’t work” svarade jag och hon fnissade. 

”well, I’m sorry babe. I just simply wanted to show you what I bought” svarade hon oskyldigt och jag skrattade ironiskt.  

”yeah” mumlade jag tillbaka. ”but anyway... how is it in Stratford?” frågade jag, vad som helst för att få mig på andra tankar.

”it’s good” svarade hon men lät tveksam. ”is something wrong?” frågade jag genast.

”no, no! Just have had it rough in school” försäkrade hon. 

 


 

hahhahaha, hon retades lite med Bieber där mot slutet. vad tyckte ni om det? ;)

var inte speciellt mycket om mobbningen i det här kapitlet, men bara för att jag inte skriver

om det så finns det inte. nej! finns alltid där i bakgrunden. =/ 

vad tyckte ni?? kommentera! vill gärna veta!!! vill ha respons. 

kärlek till er för att ni läser o kommenterar. 

 


såg idag att min blogg hade 1års dag för en vecka sedan, 18:e september.

hur sjukt är inte det!? O.O helt galet att jag har hållt på att skriva så länge. 

blows my mind... trodde jag aldrig. =P har jag några läsare kvar som hängt med sedan

första början?? ;) hahahhaha, puss&kram på er. sleep tight. ♥

 


Skriven av: Becka

Grymt bra!

2012-09-25 @ 22:15:53
URL: http://beckagoesrandom.blogg.se
Skriven av: Anonym

awesooome. - jag har varit med från början. :DD

2012-09-25 @ 22:19:44
Skriven av: Lizliz

Måste bara säga:
GRYMT BRA!! ÄLSKA ÄLSKA ÄLSKA!!!

2012-09-25 @ 22:20:07
Skriven av: Annie

jättebra!:)
vill nästan att Justin får reda på att hon blir mobbad typ så han typ fixar till något så allt blir bra,typ.haha!

2012-09-25 @ 23:12:30
Skriven av: erica

Hittade till den här bloggen nyss och måste säga att du e grym på att skriva! :) alla berättelserna är verkligen bra :)

Svar: åh, vad roligt! tack så mycket, betyder allt för mig. :)
Linn Halldin

2012-09-26 @ 16:57:11
Skriven av: Amanda

Jättebra!!!!

2012-09-26 @ 17:44:03
Skriven av: Hanna

Åh va bra dina texter är! :D

2012-09-26 @ 18:01:31
URL: http://hanzenpanzen.blogg.se
Skriven av: Anonym

Haha, fyller år den 13:e september :P

2014-09-18 @ 17:49:18

Ditt Namn:

Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiseras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback