Kapitel 46 - Happy Birthday

 

Jag var precis på väg att öppna munnen för att ropa ett ”hallå” när dörren till badrummet öppnades och det som klev ur gjorde mig fullkomligt mållös och ögonen växte sig till tefat.

Olivia kom ut klädd i endast vita, sexiga, spets underkläder och strumpeband som sedan fästes i höga nylonstrumpor. 

”heard there’s a birthday boy here that needs to be celebrated” ett leende spred sig på hennes läppar innan hon bet sig löst i underläppen. O´boy...

 


 

 
 

Jag bet mig i läppen för att inte skratta åt Justins stora ögon, de hotade nästan att ploppa ur skallen på honom. Jag gick långsamt fram till honom och hörde hur hans andetag hacka till, jag flinade retsamt och höjde ena fingret för att låta det smekte från bröstet ner till hans mage. 

"you want to have some fun?" viskade jag i hans öra och smet innanför hans t-shirt med handen. Han skrattade nästan nervöst till medan jag nafsade löst på hans öronsnibb, jag grep tag om hans händer som hittills hängt slappa vid hans sidor. Jag la dem över min rumpa och klämde åt med hans händer innan jag smekte med den upp längst mina sidor och runt till min framsida. Jag kupade dem runt mina bröst och såg sedan upp på honom, han mötte min blick och jag bet mig oskyldigt i underläppen. 

"so what do you say?" frågade jag och hans ögon utstrålade längtan och lusten som härjade inom honom. Jag tryckte mig mot honom och sträckte på mig för att sedan kyssa hans läppar, detta verkade väcka Justin ur den transen han befunnit sig i.

 

"so what do you say?"
 

 

 

Han tryckte sig genast närmre och la en hand om min nacke, han öppnade mina läppar och trängde in med sin tunga för att utforska varje millimeter av min mun. Jag stönade svagt mot hans läppar vilket verkade göra honom ännu mer upphetsad. 

"I missed you" fick han fram mellan kyssarna som han nu placerade ner över min käke och ner till min hals. 

"I-I missed you too" svarade jag ansträngt och smekte med händerna över hans nacke och skulderblad. 

"god, I miss you" upprepade han och kysste intensivt mina läppar, jag lindade armarna runt hans nacke och pressade mig mot hans kropp. Motvilligt slet jag mig från hans läppar för att dra av honom hans tröja, jag smekte fort med fingertopparna över hans mage och kände hur hans hud knottrade sig. Ett kvävt stön slank ur Justins mun och ett snett leende spred sig över mitt ansikte, jag grep sedan tag i en utav hylsorna i hans jeans och drog med honom samtidigt som jag backade bakåt mot hans enorma säng. Jag snurrade runt med honom så jag kunde trycka ner honom i sängen och ställa mig mellan hans ben. Genast la han sina händer på mina höfter och klämde åt, hans händer fortsatte sedan ner och gled över mina lår och smekte insidan av mina ljumskar innan de fortsatte upp. Jag slöt ögonen medan han lät sina händer vandra över min kropp och bara njöt av hans händers värme och mjukhet. Jag stönade när hans läppar lämnade fjäderlätta kyssar över min mage och jag drog fingrarna genom hans silkesmjuka hår. Jag sjönk ner på knä framför honom samtidigt som jag lät läpparna glida över hans bröst och mage innan jag lutade mig tillbaka. Jag knäppte upp skärpet i hans jeans och med en enkel tryckning med tummen fick jag upp knappen för att sedan dra ner dragkedjan. Jag såg upp på honom och hans ögon vidgades när han förstod innebörden utav mina handlingar och position. Jag grep tag i kanten på hans jeans och drog ner dem, lämnade honom i endast kalsonger. Jag såg återigen upp på honom medan jag drog ner hans boxer, han flämtade högt när jag tog honom i munnen och jag kunde bara se framför mig hur hans ögon nästan rullade bakåt i huvudet på honom av njutning. Han stönade högt när jag gång på gång doppade mitt huvud och tog in mer och mer utav honom i min mun. Jag drog mig ifrån precis innan han skulle fylla min mun, jag såg upp på hans stora, lustfyllda ögon.

”I need you. Now” sa han endast och jag reste mig retsamt från golvet. Jag knäppte av strumpebanden så strumporna gick att få av, Justin var snabb med att rulla ner dem från mina lår för att sedan låta dem falla till golvet. Jag klev ur den och kastade dem smidigt åt sidan i en hög innan jag satte mig gränsle i hans knä för att sedan knäppa upp bh:n och slänga den åt sidan. 

Justin hade lagt armarna runt min midja och tryckt min kropp mot hans bröst, jag såg ner och in i hans ögon innan jag lutade mig fram, när jag var några millimeter från hans läppar stannade jag. ”then what are you waiting for?” viskade jag. 

Det tog inte många sekunder för honom att trycka sina läppar mot mina för att sedan häftigt snurra runt så han la ner mig i sängen, hans händer smekte varje centimeter utav min kropp de kom åt. Jag trängde in med min tunga i hans mun och svankade med ryggen så min kropp pressades ännu närmre hans. Justins händer sökte sig sedan ner till mina trosor och drog fort av mig dem, våra andetag ökade i hastighet och blev tyngre ju mer upphetsade vi båda blev. Mitt underliv dunkade och skrek efter honom, han fick på sig kondomen och jag stönade otåligt. Jag spred på benen och i nästa sekund trängde han in och ett varsitt stön lämnade våra läppar. 

 

Tumblr_lzlx7y9xb21roccebo1_500_large

 

”Justin...” han stötte djupare och hårdare in i mig och fick mig att stöna högt. 

Jag grep tag om hans nacke för att dra ner honom mot sig så jag kunde kyssa hans läppar, han stönade in i min mun och jag tryckte upp mina höfter mot honom. 

”Olivia...” stönade Justin mot mina läppar. 

 

*

 

Tumblr_m5u56tnprx1qc42blo1_500_large

 

”I love you” viskade Justin medan hans fingrar gjorde cirklar över min rygg.

Jag såg upp på honom och log. ”I love you too” svarade jag, vi hade spenderat nästan två timmar i varandras sällskap, älskat med varandra innan vi trött blev liggande i sängen fortfarande ihopslingrade med varandra. 

”well, was this a approved birthday gift?” frågade jag sedan och kände hur jag rodnade. 

Justin skrattade bredvid mig innan han la armarna om mig. 

”it was far from approved, it was the best. This gift even beats the red bike I got when I was 8” svarade han och jag skrattade högt.

”good, I didn’t know what I would buy a guy that pretty much have everything already and I couldn’t ask you either because I know you would have answered-” 

”that I didn’t want anything from you and you were right” fyllde han i och jag log snett. 

”excatly” han skrattade lågt. 

 

*

 

”this is a really beautiful house you got” morgonen grydde och jag tassade ut i köket där Justin redan stod iförd endast ett par kalsonger och mjukisbyxor. 

Han såg upp på mig och log.

”happy birthday” sa jag sedan och slingrade mina armar runt hans midja. Han skrattade.

”I think you celebrated me enough last night” påpekade han och jag såg generat ner i golvet innan jag himlade med ögonen. 

”so when is the family coming?” frågade jag honom och han såg upp på klockan som hängde på väggen. 

”in about two hours maybe” svarade han. ”the plane will land at 01.30”  

Jag nickade. ”so what’s the plan for your big day?” frågade jag. 

”I actually going to be on the Ellen show” jag såg förvånat på honom.

”on your birthday?” frågade jag chockat och han nickade med ett leende. 

”yeah” svarade han. ”but I think it will be fun, Ellen is a really fun and you all will be there” 

Jag log. ”I have seen her show and she is the funniest women alive” instämde jag. 

 

 

”well, then I better get ready” sa jag efter en stunds tystnad och vände mig om för att gå.

”no, no. Wait a minute” sa Justin och grep tag om min handled och drog mig tillbaka. 

Innan jag hann fråga, tryckte han sina läppar mot mina och tystade min fråga. 

Jag log mot hans läppar innan jag besvarade kyssen. ”I need to shower” sa jag och slet mig motvilligt från hans alldeles för frestande läppar. 

”no, you need to continue kissing me” klagade han och släppte inte taget om mig.

”no, I need to shower” fnissade jag.

”no, you need to kiss me. Come on it’s my birthday” försökte han och plutade med underläppen. Jag skrattade. 

”I thought you said I celebrated you enough last night” påpekade jag och höjde på ena ögonbrynet. Han öppnade munnen för att protestera men stängde den igen.

”oh, just do it. Please!” utbrast han sedan när han inte fann några bättre argument.

Jag skrattade innan jag böjde mig fram och kysste honom.

 


 

tog det... sexuella... ett steg längre denna gång... o ni vet inte hur GENANT det är för mig att ni 

nu sitter o läser detta... vet att jag inte gjorde det så detaljerat eller... bra. men det blev som det

blev. hopps ni gillade det i alla fall! vad tycks?? kommentera! 

vad tror ni händer på The Ellen Show?? jag vill veta vad nu tyckte!? puss&kram.


hoppas inga stavfel...

 
 

Skriven av: Liv

Bra kapitel :D

2012-09-30 @ 16:22:39
Skriven av: Johanna

AWWWEEEEESOME :DD

2012-09-30 @ 16:53:21
URL: http://byjjohannaa.blogg.se
Skriven av: Jennie

Gaaaaaalet bra!!!

2012-09-30 @ 17:35:41
Skriven av: Becka

Grymt bra!

2012-09-30 @ 17:43:09
URL: http://beckagoesrandom.blogg.se
Skriven av: Anonym

Ja du Linn, det där var nog en present som Justin inte hade räknat med, men jag tror inte riktigt han klagar heller. Mer nu kvinna, jag vill ha något att läsa <3

2012-09-30 @ 18:38:50
URL: http://justtwitter.blogg.se
Skriven av: Therese

Det var superb!!:D

2012-09-30 @ 19:03:55
URL: http://eclipsis.blogg.se
Skriven av: Amanda Augustsson

han måste ha blivit riktigt förvånad! jag har sagt det tidigare men jag kommer säga det igen: jag verkligen älskar allt du skriver! jag kan inte komma på något bättre att skriva haha! förutom, att jag vill läsa nästa kapitel nu direkt! :))

2012-09-30 @ 21:41:58
URL: http://amandaugustsson.blogg.se/
Skriven av: Linn

Sjukt Braa Meer Nu Kvinna ;)

2012-09-30 @ 22:00:51
Skriven av: wilma

vi vill ha mera inlägg mera inlägg ;)
Du är sjukt Duktig på Att skriva noveller ;)
stort tack från mig (:

2012-10-04 @ 18:33:31

Ditt Namn:

Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiseras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback