5 - He Can't Be Serious?

PREVIOUS:   Dörren slog igen och jag släppte taget så mina axlar hängde. Herregud, vem trodde att gången skulle leda till den största popstjärnan idag - Justin Bieber? Tillbaka blickar på hans muskulösa överkropp kom upp i mitt huvud men jag skakade genast bort dem. Sluta larva dig! 

   Först nu kände jag hur trött jag egentligen var och började genast strippa ner från mina kläder innan jag klädde mig i mitt nattlinne från Victoria Secret. Även sovandes skulle jag se perfekt ut. Jag borstade tänderna, tvättade ansiktet och släckte sedan ner rummet samt såg till att dörren var låst innan jag kröp ner under mitt täcke. Den här skolan skulle nog bli allt annat än jag förväntat mig.

 


 

Ariels Perspektiv. 

   Jag drog in ett andetag och öppnade ögonen igen, ett leende som endast spreds över mitt ansikte vid enbart sådana här tillfällen dök upp. Inget gjorde mig så lugn eller glad som att få släppa loss och sjunga för glatta livet. Jag älskade det verkligen och jag önskade att jag kunde göra något med det men jag visste att det var omöjligt. Taras ord ekade alltid i mitt bakhuvud. 

   Min fridfulla bubbla spräcktes när jag hörde hur dörren intill studion slogs mot väggen och en kall kår ven genast genom mig. Utan en andra tanke dök jag ner på golvet, utom synhåll för vem den än var som trädde in i rummet. Panikslaget kröp jag bort mot en utav skärmarna i rummet och satte mig bakom den. Ingen kunde veta... Lewis var den enda, dock tror jag att Victoria och Avan misstänkte men hade inte sagt något. 

   Jag hörde hur glasdörren öppnades och jag höll genast andan i rädsla av att bli upptäckt. Jag kikade ner på min klocka, klockan var snart fem i halv elva. Paniken steg genast inom mig och jag ville endast att personen skulle lämna så jag kunde krypa ut och sedan springa likt vinden bort till hissarna och bort till mitt rum innan vakterna tog mig. Till min lycka stängdes dörren igen och fotstegen försvann bortåt, fort hoppade jag upp på benen igen och sprang så fort jag kunde bort mot hissen. Den plingade till på min våning och jag började genast gå bort min dörr, jag kastade en blick bakåt för att se om någon vakt befann sig i denna korridor när jag kolliderade med en stenhård bröstkorg. Skrämt andades jag in och tog ett steg bakåt, nervöst kikade jag upp för att se Gregs höjda ögonbryn och sneda leenden. 

   ”Du vet lika mycket som jag att du inte har haft ett arbete ikväll, så vad gör du ute nu Ariel?” frågade han och jag svalde. 

   ”Jag behövde kolla en grej men jag är på väg till mitt rum nu” skyndade jag mig att säga och pekade bortåt i min korridor innan jag log mitt speciella leenden som jag många gånger använt på honom för att slippa trubbel. Precis som vanligt fungerade det utan tvekan. Han suckade lågt. 

   ”Okej, gå raka vägen till ditt rum och stanna där” jag nickade genast ivrigt och lämnade honom bakom mig. 

   ”Godnatt Greg!” ropade jag till honom och hörde hur han svarade ett lågt godnatt tillsammans med en skratt. Fort och en aning klumpigt fick jag upp dörren och snubblade in, jag andades häftigt ut och sjönk ner på golvet. Det var nära ögat! Jag satt ett ögonblick på golvet för att samla mig innan jag tog mig upp på benen och fick av mig mina Prada klackar. Jag tog mig till badrummet för att ta en snabb dusch så jag slapp på morgonen därpå. Med vattnet hamrandes ner på mitt ansikte stod jag och bara lät vattnet skölja över mig. Dit kan jag inte gå till mer... får vänta ett tag. Kanske personen glömde vad den hörde eller inte brydde sig.

 

*

 

Något frånvarande stod jag framför spegeln medan jag smått snurrade på kroppen fram och tillbaka, jag var klädd i en blå blommig klänning tillsammans med ett par hudfärgade Dolce & Gabbana klackar och mitt hår i mjuka lockar. Jag nickade sedan godkännande åt mig själv innan jag vände på klacken och gick ut ur garderoben, jag samlade ihop mina papper och stoppade ner min MacBook i min handväska. 

   Jag såg till att min dörr var låst innan jag gick bort mot hissen för att sedan åka ner för frukost, jag skickade iväg ett sms till Victoria där jag undrade vart hon höll hus. 

 

   Från Victoria: 

   ”Är nere i matsalen redan, är du på väg? <3” 

 

   Jag skickade iväg ett snabbt svar om att jag var i hissen innan den plingade till och jag steg ur. Mina klackar ekade mot det slipade stengolvet medan jag gick bort mot matsalen som man hörde var uppåt full. Jag sköt upp ena dörren och höjde huvudet lite, jag gick med självsäkra steg som jag ofta använde på runway men även var användbara vid andra tillfällen. Jag såg Victoria tillsammans med Avan och Elisabeth vid ett bord längre bort och gick mot det. 

   Jag skådade Justin vid ett litet bord - sittandes tillsammans med sina vänner - dock verkade han inte fokusera på deras konversation då hans blick var både frånvarande och fundersam. Undra vad han tänkte så hårt på? Frågade jag mig själv innan jag vände bort blicken och tog de sista stegen framtill bordet. Jag log mot mina kära vänner och ställde ner min väska på golvet vid mina fötter. 

   ”Vad är det för frukost?” frågade jag och såg på deras brickor som var fyllda med lite allt möjligt. 

   ”Allt!” svarade Victoria med glittrande ögon. Oj då, någon var hungrig denna morgon. Jag flinade roat innan jag reste på mig för att hämta lite frukost åt mig själv. Jag såg ner på alternativen tills jag bestämde mig för en skål yoghurt, jag tog åt mig en vit skål samt en stor sked. Jag rundade ena bänken och tog mig bort mot de olika yoghurt smakerna, jag grep tag i ett paket med vanilj yoghurt och hällde ner i min skål. Jag gick vidare till tillbehören och drog fundersamt på munnen. 

   ”Du Ariel?” jag vände skrämt upp blicken för att se Justin ståendes bredvid mig, ryggen lutad mot bänken så han kunde se ut över matsalen. 

   ”Åh, hej Justin” sa jag med ett litet leende innan jag vände min uppmärksamhet mot müslin igen. Jag tog en skopa med müsli som var blandat med jordgubb samt blåbär. 

   ”Jo, jag undrade bara. Vet du om någon utav modellerna kan sjunga?” frågade han, hans fråga fick mitt inre att genast frysa till is och jag stelnade upp i min rörelse. ”är du okej?” Justins röst fick mig att ryckas till verkligheten och jag skickade honom ett stressat leende. 

   ”Absolut, förlåt” svarade jag och skakade smått på huvudet. ”vad frågade du igen?” 

   ”Om du visste om några utav modellerna kunde sjunga? Riktigt bra?” upprepade han, jag svalde och låtsades tänka efter medan jag försökte att inte visa paniken som steg inom mig. Det var Justin! Igår! I studion! Det var Justin som hörde mig sjunga. Oh man... 

   ”Nej tyvärr. Jag har ingen aning, jag vet att Victoria kan sjunga lite smått men det är inte något hon brukar göra ofta. Det är mest för att hon tycker det är kul” svarade jag och han nickade förstående. ”varför undrar du?” 

   Han ryckte på axlarna. ”jag bara undrade, nyfiken” han gav mig ett leende och jag log snett tillbaka mot honom. 

   ”Försöker du gräva fram en ny talang eller?” skämtade jag, ivrig att få reda på vad han tänkte göra med informationen som han hade. 

   ”Om jag hittar tjejen som sjöng kommer jag definitivt skrika högt att jag funnit en talang, hon var helt otrolig” svarade han, en liten låga utav glädje brann inom mig men som fort släcktes när jag registrerade allt han sagt. Skrik högt? Nej, det kunde han inte göra. Jag log. 

   ”Får vi ju hålla tummarna att du hittar henne då” han log och nickade. ”vi ses” vi tog skilda vägar tillbaka till våra respektive vänner och jag föll ner med en suck på bänken bredvid Elisabeth. Jag ställde skålen framför mig men jag hade på vägen tillbaka börjat tappa aptiten. Känslan utav att jag kände mig iakttagen växte inom mig, jag lyfte blicken för att se Avan och Victorias undrande och intensiva blickar. 

   ”Vad är det?” frågade jag tillslut och grep tag i skeden. Avan gjorde en min som klart och tydligt sa ‘vaddå-vad-är-det?’ medan Victoria himlade med ögonen. 

   ”Ehm... tja, jag vet inte. Kanske vad du just gjorde med världens största popstjärna Justin Bieber?” frågade hon med ironisk stämma, nu var det min tur att rulla på ögonen. 

   ”Inget, han frågade mig en fråga bara” svarade jag och riktade min fokus till min frukostskål, nu tacksam att jag hade den framför mig.  

   ”Oh, så ni är vänner?” frågade Avan, jag suckade uppgivet och lät axlarna falla. Dem skulle aldrig släppa detta, aldrig. 

   ”Nej, det här är andra gången jag har pratat med honom. Det är ingen stor grej, släpp det bara” jag var ivrig att få dem att släppa Justin, jag behövde inte deras utfrågningar om precis allt. 

   ”Du, det där tror jag så mycket jag vill på. Kom igen, erkänn” fortsatte Avan uppspelt. 

   ”Erkänn vad?” frågade jag och såg trött på honom. 

   ”Att du äntligen lät en kille få komma innanför de där tjusiga, kanske till och med en aning slampiga underkläderna jag vet du bär, men för vem? Ingen? Men jag ser att vi funnit svaret och det är ingen mindre än Justin Bieber. Hm, bra val Ariel. Jag är stolt över dig. Nu säg, är hans kuk lika stor som alla tror?” jag ryggade genast äcklat bort och skakade på huvudet medan jag hörde hur Elisabeth och Victoria skrattade. 

   ”Avan sluta. Han... ingen kille har kommit innanför min underkläder, ännu mindre Justin. Så jag kan inte svara på din... otroligt opassande fråga, du får väl gå fram och fråga själv. Slår vad om att du kommer bli himla populär hos honom då” Avan satt och grubblade för ett ögonblick innan han ryckte på axlarna. 

   ”Men om inget har hänt när den här terminen är slut så kommer jag fasen tvinga ner dig till den där strip klubben i New York du vet. Mm precis, där kan du få dig en riktig upplevelse med Rico. Han gör allt och lite till. Lovar dig, babe. Du kommer älska det!” med en blinkning ställde han sig upp och svingade sin märkesväska över ena axeln innan han lämnade oss för att slänga sina rester i papperskorgen och lämna in disken. Jag såg med öppen mun efter honom innan jag vände mig om mot tjejerna igen. 

   ”Han kan inte mena allvar?” Elisabeth skrattade men Victoria ryckte på axlarna. 

   ”Du vet hur Avan är, man vet aldrig om han är allvarlig eller inte” svarade hon och jag suckade högt och frustrerat. Den här är inte min morgon...

 


 

hahahhaa, okej... är det bara jag som totalt älskar Avan? vart är han? vart är min gay bästa vän? ge mig honom! XP meeeeen, så. det var Ariel i alla fall o hon vet nu att det var Justin. hur tror ni detta kommer gå? 

vad tycks? bra/dåligt? KOMMENTERA, KOMMENTERA, KOMMENTERA! ♥ PUSS&KRAM.  


Skriven av: Jasmina

Jätte jätte jätte jätte braaaaaaaaaaaaaaaa , meeeeeeeeeeeeer :)))) <33333333

2013-08-25 @ 21:51:25
URL: http://justindrewnovell.bloggplatsen.se
Skriven av: Sofie

Denna novell kommer art bli så sjukt bra! mer, mer, mer!! :)

2013-08-25 @ 21:52:38
Skriven av: Josefin

Fattar inte hur du lyckas men jag har läst om det här kapitlet minst 5 gånger nu, du är verkligen jätte bra på att skriva och jag bara väntar tills något nytt händer :)

2013-08-25 @ 22:17:30
Skriven av: Anonym

Sjuukt braa!! Meera

2013-08-25 @ 22:41:23
Skriven av: Maria :*

Sjuukt bra!!

2013-08-25 @ 22:42:23
Skriven av: Anonym

OMG sjukt bra!!! Ihhhh längtar redan till nästa kapitel!!

2013-08-25 @ 23:15:03
Skriven av: Anonym

Alltså hur bra är inte denna novell, får alltid ett stort leende när man ser att ett nytt kapitel har kommit ut, världens bästa novell!!
Du är hur grymt som helst på att skriva!

2013-08-25 @ 23:16:11
Skriven av: Justinstoories.blogg.se

Haha Avancerad är så jäkla kul XD

2013-08-25 @ 23:30:52
URL: http://justinstoories.blogg.se
Skriven av: Justinstoories.blogg.se

Avan* XD

2013-08-25 @ 23:31:28
URL: http://justinstoories.blogg.se
Skriven av: Thilda

Jag tycker verkligen den är riktigt bra fast novellen precis har börjat!! Älskar verkligen handling :D.. Längtar till nästa kapitel :) vill ha ett till typ nu :D

2013-08-25 @ 23:58:38
Skriven av: Anonym

Sjuukt bra

2013-08-26 @ 15:46:42
Skriven av: Celebnovell

Du dödar mig haha. Har önskat mig en kill bff som är gay hela livet och nu är jag väl några % närmre det tack vare din novell. :)♥

2013-08-26 @ 18:15:54
URL: http://celebnovell.blogg.se
Skriven av: Anonym

Hahah, älskar också Avan! :D
Jättebra kapitel! :)

2013-08-26 @ 19:43:59
Skriven av: FELIICIA

Det här är sååååå bra, så sjukt bra! Du är så galet duktig, helt kär i denna novellen!

2013-08-26 @ 22:06:45
URL: http://feliicialinnea.blogg.se
Skriven av: Jossan

Grymt kapitel som vanligt! :D<3

2013-08-27 @ 16:14:54
Skriven av: Vicky

OMG FÖÖR BRAAAA!!

2013-08-27 @ 17:10:13

Ditt Namn:

Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiseras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback