Prolog - Start Of A Whole New Beginning + Karaktärerna & Trailer

 

Dåtid - 1994, 27:e December.

   Regnet smattrade ner i backen och den unga mannen fick springa med nerböjt huvud för att skydda den lilla bebisen i hans famn mot regndropparna. Mannen kastade upp blicken för ett ögonblick och fick kisa med ögonen genom de täta dropparna, han befann sig i ett utav det mörkare och obehagligare delen utav New York City. Han suckade lättat när han såg det lilla barnhemmet närma sig och han ökade på stegen, han tog de få trappstegen uppför så han tillslut stod under det lilla taket ovanför ytterdörren. Han sträckte på sig och såg ner på den undersköna lilla flickan som smackade bedårande på munnen men sov sött vidare.

   Han grimaserade vid tanken på att han nu skulle lämna ifrån sig sin dotter men la sedan beslutsamt ner flickan. Hon var insvept i en filt, på knytet la han ett brev som förklarade allt, han hoppades att flickan i framtiden skulle få chans att läsa det och inse hur mycket han älskade henne även fast han aldrig funnits där. Med en sista blick på flickan knackade han hårt på den stora trädörren innan han sprang ut i regnet igen. Han hann precis ställa sig bakom en husvägg när dörren öppnades.

   ”Nej, men vad har vi här” kvinnan böjde sig ner och tog upp bebisen i sin famn, snabbt skannade hon av området men fann ingen. Den leriga vägen var tom. Hon log sedan ner mot barnet i sitt famn och gick in i huset igen, värmen från den öppna spisen slog mot henne när hon klev in i det lilla vardagsrummet. De flesta barnen hade redan lagt sig i sina sängar men Freya som var äldst fick stanna uppe ett kort tag längre. 

   ”Vad är det där, Celine?” Freya trippade fram till Celine och såg med nyfikna ögon ner i kvinnans famn där flickan fortfarande sov. 

   ”Det är en liten flicka” svarade Celine på flickans fråga, Freya kvittrade glatt till och smekte försiktigt med fingrarna över bebisens kind. Celine såg ner på brevet och öppnade det fundersamt, inuti låg ett foto och ett ark, hon tog först upp fotot och granskade den unga mannen med det bruna håret. Hans ögon var lika mörka som håret och hon behövde ge med sig om att han var väldigt stilig. Hon la ner fotot som Freya genast la händerna på och såg ingående på bilden utav mannen, Celine tog upp arket och läste sedan texten. 

 

   ”Kära Celine.

   Jag lämnar min dotter i era händer i hopp om att det finns en plats i ert hem för henne. Hos dig hoppas jag hon kan få växa upp och få en ljus framtid för hos mig finner hon ingen. 

   Mor hennes är död, dog i barnsängen, och jag är lika fattig som en gaturåtta. Jag har inte döpt henne men jag tror nog att ni finner ett passande namn för henne. 

 

   Till min dotter... ”

 

   Celine slutade läsa brevet och såg ner på barnet igen, klart den lilla ängeln fick plats här.

   Flickan gäspade i sömnen innan hon öppnade sina små ögon och visade ett par lika mörka som hennes fars. Flickan såg frågande upp på Celine som log älskvärt tillbaka och bebisen kunde inte undgå att le charmigt tillbaka. 

   ”Vad tycker du vi ska döpa henne till?” frågade Celine Freya som fortfarande såg på fotot. Freya såg genast upp och slog ut i ett stort leende, hon ställde sig vid huvudet utav bebisen och såg ner på henne. 

   ”Men titta! Hon har alldeles rött hår” utbrast Freya fnittrande och smekte bebisens huvud där det börjat växa. Och mycket riktigt var håret riktigt klar rött, något som förvånade både Celine och Freya. 

   ”Jag vet! Vi döper henne till Ariel, efter prinsessan. De har exakt likadan hårfärg” tjöt Freya upprymt och såg förväntansfullt upp på Celine som log och nickade.

   Freya skrattade till och hoppade på stället. ”ja, hon ska heta Ariel” kvittrade hon. Celine log ner mot den lilla flickan som från här och nu skulle kallas, Ariel. 

 

3 år senare - 1997

   ”Ariel, hjärtat. Kan du följa med är du snäll?” Ariel vred på sitt huvud så hennes röda hår svängde i luften, hennes bruna ögon vidgades en aning men hennes läppar drog ut sig i ett leende när hon fick syn på Celine.

   ”Okej” svarade hon med sin sockersöta röst, hon hoppade ner från stolen som hon ofta satt på för att kunna se ut genom fönstret. Ariel hade vuxit upp och inte blivit alls som andra barn. Inte alls lika nyfiken, ivrig och lättretliga. Hon är istället lugn, tålmodig och en aning blyg.

   ”Vad är det som händer?” frågade Ariel och grep tag i Celines utsträckta hand. 

   ”En kvinna är här för att träffa med er” svarade hon vänligt, de stred in i vardagsrummet där resten utav pojkarna och flickorna på barnhemmet stod uppradade. Ariel ställde sig lydigt bredvid Freya som log ner mot henne, Ariel såg sig förvirrat omkring. En kvinna, hon var klädd i svart, tight kjol, en vit blus och kavaj. Hennes hår var uppsatt i en elegant hästsvans och det satt vackra örhängen i hennes öron. Hennes ögon var skarpt blåa, iskalla och fick vem som helst att vika bort blicken om dem såg rakt på en. Kvinnan gick fram och tillbaka medan hon inspekterade barnen och ryckte endast på mungipan när hon nekade ett barn. 

   ”Du kan ta bort alla pojkar” sa hon endast och viftade med handen, Celine pratade vänligt med pojkarna och snart stod enbart tjejerna i två rader framför kvinnan. Hon gick från ena änden till den andra, tillslut stannade hon framför Ariel. Ariel såg en aning skrämt upp på den främmande kvinnan som nu hade ett litet, knappt märkbart leende på läpparna medan hon såg med sina iskalla blå ögon ner på Ariel.

   ”Vad är ditt namn?” frågade kvinnan, Ariel svalde och sträckte lite på ryggen.

   ”Ariel” svarade hon, kvinnan nickade innan hon böjde sig ner för att gripa tag i en hårslinga från Ariels huvud och vända på den mellan fingrarna.

   ”Intressant hårfärg, vackra ögon, annorlunda namn” mumlade kvinnan medan hon sträckte på sig igen innan hon vände sig mot Celine som stod med ihopknipt mun och händerna bakom ryggen.

   ”Jag har gjort mitt val” Celine nickade.

   ”Jag ska göra henne redo, Ms Madison” Celine skyndade sig fram till Ariel som såg frågande på Celine. Inom några få minuter var Ariel iklädd den enda jackan hon ägde med den lilla ryggsäcken på ryggen som innehöll de få klädesplaggen. Celine kämpade med att hålla inne tårarna som hotade med att rinna över, hon visste mycket väl att hon inte kunde neka en förälder ett utav barnen. De var fria att välja vem de tyckte skulle passa in i deras familj bäst på egen hand.

   ”Ska jag iväg?” frågade Ariel, Celine såg upp i de bruna, bedårande ögonen och log sorgset. 

   ”Din nya mamma har kommit för att hämta dig” svarade Celine men inget leende spred sig på Ariels läppar, endast förvirring visades i hennes ansikte. ”du kommer få det så bra så, du är en stark flicka” Ariel nickade svagt innan de gick ut i hallen där Ms Madison tålmodigt stod och väntade. Hon öppnade ytterdörren och gick nerför de få trappstegen innan hon styrde stegen mot en maffig, svart bil som stod parkerad utanför. Ariel kastade en sista blick mot sitt hem, sina vänner och mot Celine, hennes modersfigur och räddare. Hon såg upp på Ms Madison som kämpade fram ett stramt leende och svepte med armen mot den öppna bildörren. 

   ”Vart ska vi?” vågade Ariel på sig att fråga efter att bilen rullat iväg. 

   ”Vi är på väg mot din framtid, din väldigt framgångsrika framtid. Du kommer bli stor, Ariel, lita på mig” 

 


 

 
 
 
detta är trailern som jag satt o gjort, den är inte proffsig på något vis utan det var endast skoj. men jag hoppas att ni tycker om den i alla fall. =) 
 
 
KARAKTÄRSINFO. 
 
Ariel Madison spelas utav Ariana Grande.
 
Justin Bieber spelar sig själv.
 
 
Tara Madison spelas utav Kelly Rutherford. 
 
 
 
 Victoria Justice spelas av sig själv, precis som Avan Jogia gör. 
 
 
det här är då prologen o en del utav er har säkert redan läst den då jag lagt ut den när ni fick rösta om vilken ni ville läsa. denna kom 2:a. vad tycker ni? kan det bli något? KOMMENTERA, KOMMENTERA, KOMMENTERA! ♥ PUSS&KRAM. 

Skriven av: josefin

Klippet fungerar inte :( men verkar sjukt intressant :)

Svar: ledsen, det stod på privat men det är fixat nu. tack så mycket!
Linn Halldin

2013-08-14 @ 18:23:56
Skriven av: Hanna Hoflin

JAG ÄR JÄTTE-EXALTERAD! kommer säkert bli hur bra som helst!

2013-08-14 @ 18:27:12
Skriven av: Anonym

Omg! Jag dörN den verkar så jääävla bra

2013-08-14 @ 18:41:42
Skriven av: Celebnovell

Du försöker döda mig. Hur kan endast prologen var såhär underbar? :O Längtar verkligen till första kapitlet och andra och tredje etc - för jag vet att du kommer lyckas överraska oss varje gång. :)♥

2013-08-14 @ 19:12:18
URL: http://celebnovell.blogg.se
Skriven av: Aya

åhh perfekt! Så underbar prolog! Längtar tills första kapitlet!

2013-08-14 @ 19:33:49
Skriven av: lisa

Den verkar super bra kan inte vänta att får läsa den :)

2013-08-14 @ 19:45:25
Skriven av: Julia

Okej om bara prologen var SÅHÄR bra så kommer novellen vara helt underbar! Jag längtar så himla mycket till det första kapitlet!! :)

2013-08-14 @ 19:53:29
Skriven av: Mickis

Håller med Julia.
Dina noveller som du skrivit hittills är ju underbara, så varför skulle denna vara ett undantag? Tror dock att den här kommer bli ännu bättre. :3

2013-08-14 @ 20:22:38
Skriven av: Hanna

omg, det va sååå braaa! jag kan inte förklara med ord!!! :oooo längtar till nästa kapitel :D

2013-08-14 @ 20:28:27
Skriven av: Emilia

Du anar inte hur awesome du är i mina ögon som: 1) bara har skrivit super-bra noveller hittills utan att en enda har floppat. Och 2) för att du gjorde den där Trailern! Amazing!😍

2013-08-14 @ 20:43:34
URL: http://knightandday.blogg.se
Skriven av: Ellen

Den här novellen kommer Bli fantastisk, 100% säker på det.
Men en liten fråga: vad tycker du om kritik, alltså inte bra kritik ,utan typ sånt som du kan göra bättre kritik? Och vill du att folk ska skriv det, eller vill du bara ha kommentarer som: så extremt bra, jättebra.... Osv?

Svar: tack så mycket! nej, absolut. jag vill ha alla åsikter.. om det finns något som jag kunde göra bättre så är det bara att påpeka det. det är ju det jag lär mig av, så jag kan bli bättre o bättre. =) det jag inte vill ha är ju elaka. XP de tycker jag inte om... ahhaha, kramar.
Linn Halldin

2013-08-14 @ 21:15:32
Skriven av: Lovisa

Verkar verkligen jättebra!!! Synd att jag inte gillar Ariana men får väl leva med det,hahaha....

2013-08-14 @ 23:15:42
Skriven av: jasmina

OMMGG jättebrra den låter spännande snälla mer och snällaa läs min novell den är nybörjad :)

2013-08-14 @ 23:24:08
URL: http://justinnovell.devote.se
Skriven av: Jossan

Håller med alla andra här, låter grymt! Är redan jätte exalterad haha! Trailern va as bra, nästan proffsig ;) Nu när jag har läst prologen och sett trailern, så börjar jag undra om det inte var Justin som var pappan ändå, med tanke på trailern så trodde jag inte det ett tag, men vadå kommer hon bli kär i sin pappa?! Guud jag har ingen aning om vad som kommer hända men känner på mig att det kommer bli as grymt! Längtar till första kapitlet, kram :)<3

Svar: tack så mycket! hm.. men hur tänkte du att det skulle fungera då? ;) när de är födda samma år - 1994. så det hade varit lite omöjligt. kram. <33
Linn Halldin

2013-08-15 @ 00:14:43
Skriven av: Zamira

Trailern och handlingen var verkligen skitbra! Längtar tills du börjar få igång novellen! Alla dina noveller är ju så himla bra! Från vilken film har du tagit klippen av Liam Hemsworth och Miley Cyrus som du hade med i trailern? tack på förhand! ☺❤

Svar: tack så mycket! filmklippen kommer från "The Last Song". <3 kram.
Linn Halldin

2013-08-15 @ 04:02:50
Skriven av: Fanny

Denna novellen kommer säkert att bli super bra : )

2013-08-15 @ 14:12:48
Skriven av: FELIICIA

Åh, detta var ju mer än perfekt start. Jag håller med alla andra här, det låter som en sjukt bra novell och en udda handling! Love it!

2013-08-15 @ 14:56:47
URL: http://feliicialinnea.blogg.se
Skriven av: Erika

Den kommer säkert bli helt grym! Sjukt bra handling + att jag ÄLSKAR Ariana Grande :D Hoppas att första kapitlet kommer snart..!

2013-08-15 @ 19:52:40
URL: http://erikaaskebjers.blogg.se
Skriven av: Maria :*

Sjukt BRA!!

2013-08-16 @ 01:12:11
Skriven av: Mina

Den här novellen vet jag kommer bli fantastik! Hittade precis din blogg och kommer nu börja läsa alla andra noveller på denna blogg! Du skriver riktigt bra och jag älskar hur du skriver! Längtar redan tills nästa kapitel ;D

2013-08-16 @ 13:02:23
URL: http://minaskugge.blogg.se
Skriven av: Liv

den verkar inte så spännande ... men man vet aldrig :D

2013-08-16 @ 15:13:30
Skriven av: Ida

Måste bara fråga, nu eller aldrig, hur får du ner videoklippen på tex. Ariana och från Justins konsert och så att du kan göra en video? :) tacksam för svaaaar!

Svar: jag kan spela in skärmen med QuickTime som finns på min dator, sedan lägger jag över dem i iMovie. =) kramar.
Linn Halldin

2013-08-29 @ 22:43:04
URL: http://swag.blogg.se

Ditt Namn:

Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiseras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback