40 - How Can You Be So Sure?

PREVIOUS:    ”Det gick ju lyckat” muttrade jag först och Justin skrattade. ”men gud, det har väl inte han rätten att bestämma” utbrast jag sedan, Justin ryckte endast på axlarna. 

   ”Tja, nu när denna lilla hemlighet kom fram antar jag att han hade det. Varje bror är överbeskyddande över sina små systrar när det kommer till killar, det kommer naturligt. Man vill att de ska ha dem bästa” svarade han, jag log mot honom och min hand på hans kind. 

   ”Han har då inget att oroa sig över för jag fick den bästa” ett leende spred sig över Justins läppar innan han snabbt lutade sig fram och kysste mig.

 


 

Solen stekte min hud och musiken pumpades in i mina öron, men livet kunde inte bli bättre. Med mitt ritblock i knät och Bubble liggandes bredvid på de varma stenplattorna. Justin hade tagit dagen ledig med mig igår för att vi skulle spendera tid tillsammans men idag behövde han återvända för att börja arbeta lika fokuserat igen. Men jag hade inte svårt att underhålla mig, jag menar jag befann mig på detta fantastiska ställe. Bara att tänka på Startfords dystra väder fick mig att rysa och skaka på huvudet. Nej, tack. 

   Dock hade Justin sagt innan han lämnade huset imorse att vi skulle ut och äta middag med hans crew senare på kvällen. Eftersom de hemskt gärna ville träffa mig och jag var precis lika nyfiken på att se vilka han spendera dagarna jämt tillsammans med. En svag bris grep tag i de få lösa hårslingorna som inte satt uppsatta i hästsvansen på mig huvudet, jag nynnande svagt med i låten medan jag vände och vred på huvudet medan jag lät pennan svepa över pappret. 

   Jag hade inte hört från någon ur min familj, inte heller från Chaz. Han kanske inte ville prata alls med mig längre? Jag hoppas dock verkligen att det inte stämmer. Vilket påminner mig att jag måste ringa Jesse snart, jag lyfte upp huvudet för att kisa ut över utsikten innan jag la ifrån mig blocket. Jag reste mig från stolstolen och gick in mot huset för att hämta min dator, mina fötter gick över det nu kalla - tillskillnad från stenplattorna - parkettgolvet och bort mot Justins sovrum. 

   Jag hann skymta en blick utav mig själv i spegeln och svepte med blicken över min kropp innan jag gick vidare, jag hade endast på mig min vita bikini med frans överdel. Min hud hade redan börjat mörkna utav de timmar jag spenderat i solen, vilket gladde mig. Under vintern blev man så obehagligt vit att man började likna levande spöken... hur det nu än skulle vara möjligt...

   Jag gick bort till min resväska som jag fortfarande inte packat upp och slog upp locket, på toppen låg min silvriga MacBook och väntade. Jag log och lyfte upp den innan jag gick tillbaka ut igen, jag satte mig på solstolen igen och satte igång datorn. Väl inloggad öppnade jag upp Skype och såg till min lycka att han redan var inloggad. Jag klickade fort på hans namn innan jag valde ‘videosamtal’. Den ringde en stund innan Jesse svarade på andra sidan. 

   ”Heeeeeeej” hälsade han och drog ut på frasen. Jag log lyckligt över att se hans kära ansikte och höra hans välbekanta stämma. 

   ”Hej, vad gör du?” frågade jag. 

   ”Inte mycket” svarade han med en axelryckning. ”du då? Jag ser att du endast har bikini vilket betyder bra väder. Som sagt, lyx” jag skrattade lågt. 

   ”Det har du rätt i, skinnande sol och 26 grader varmt. Kan inte direkt säga att jag saknar Stratfords väder” 

   ”Så hur ser det ut? Och vart har du Lover Boy?”  jag himlade med ögonen åt hans smeknamn innan jag skrattade till. Jag lyfte upp datorn innan jag lät kameran svepa över platsen och jag hörde hur Jesse både flämtade och muttrade saker. 

   ”Han bor i himlen, du har ingen aning om hur fint det är här. Och han är i studion, han var hemma igår men behövde åka idag så... Jag och Bubble sitter här ute och myser. Ska på middag för att träffa hans crew ikväll” jag såg hur Jesse drog på läpparna i en aning panikslagen gest. 

   ”Oooh, är du nervös?” jag bet mig osäkert i underläppen. 

   ”Jag vet inte...” svarade jag ärligt. Var jag nervös? Lite, kanske... ”man vill ju göra ett bra första intryck” mumlade jag tillslut. Han nickade förstående på andra sidan skärmen. 

   ”Vara bara dig själv så kommer de älska dig” försäkrade han och jag log tacksamt. 

   ”Tack” svarade jag en aning generat. 

 

Jag stod och stretchade när Justin kom hem igen, drog ut musklerna för att se till att jag inte tappade förmågan att böja min kropp i de mindre naturliga vinklar. Jag stod med ena benet upp i luften och den andra nere i marken, min rygg var böjd och mina händer stadigt placerade på gräset. Jag hade inga som helst problem med att stå i denna position, vilket fick mig att le nöjt. 

   ”Nej, asså jag förstår fortfarande inte hur du gör det där” jag såg åt sidan, för att se Justin upp och ner, med armarna i kors och huvudet på sned medan han granskade min kropp. Jag skrattade innan jag sköt ifrån med benet som stod på marken så båda fötterna landade bakom mina händer. Jag sträckte på ryggen och rättade till bikini överdelen. Jag ryckte sedan vardagligt på axlarna. 

   ”Jag vet inte” Justin skakade på huvudet medan ett leende spred sig över hans läppar, han rundade poolen och kom fram till mig. Han kupade mitt ansikte mellan sina händer innan han böjde ner nacken och kysste mig. Jag log mot hans läppar innan jag besvarade hans läppar, rörde dem i synk tillsammans med hans medan jag flätade in fingrarna i hans silkeslena hår. 

   ”Har du klarat dig bra här själv hela dagen?” mumlade Justin när vi bröt ifrån varandra. 

   ”Absolut, älskar att det är varmt och sol här” svarade jag glatt. ”titta!” jag tog ett steg tillbaka för att sedan dra ner sidan utav nederdelen för att visa skillnaden mellan mitt något nu solbrända hud och min andra bleka. Jag såg stolt upp på Justin som flinade roat. 

   ”Duktigt” kommenterade han och jag himlade med ögonen, han förstod uppenbarligen inte min upprymdhet. ”men vi ska åka om ungefär en timme så-” 

   ”En timme!?” utbrast jag. ”skojar du med mig!?” Justin såg förvirrat på mig medan han skakade oförstående på huvudet åt min plötsliga humörsvänging. ”hur är det mening att jag ska bli klar om en timme? Jag måste ju duscha, jag måste hitta kläder, herregud...” muttrade jag medan jag lämnade Justin bakom mig och skyndade mig in i huset. Svagt hörde jag hur Justin skrattade i bakgrunden. 

 

 
 
En timme senare satt jag tillsammans med Justin i bilen, han var ledigt klädd i en beige långärmad bomullströja tillsammans med lik färgade jeans och rosa supras. Hans frisyr stod i sin vanliga sving och ett par svarta, klassiska Ray Ban täckte hans ögon. Det var irriterande hur bra han lyckades se ut. Hela tiden. Jag hade snabbt hoppat in i duschen för att få bort all svett och gräs från kroppen och tvätta genom mitt hår. Efter hade jag slängt mig på resväskan för att sedan kasta ut kläder över axeln, jag hade fått på mig underkläder innan jag kunnat släppa handduken till golvet.
   Tillslut hade jag fått på mig ett par svarta jeans med rosa blommor, röda Dr. Martens tillsammans med en vackert virkad tröja och en ljus jeans väst över. Håret hade jag borstat genom och sedan flätat det på ena sidan utav mitt ansikte, ögonen hade jag sminkat med mörka ögonskuggor som glittrade i rätt ljus tillsammans med eyeliner och mascara. Ett lager rött läppstift låg på mina läppar och ett par Ray Ban - Club Master modellen - satt på min nästipp.
   Jag skannade trafiken utanför fönstret, många bilister var ute på vägarna, tutade i frustration och gasade häftigt över motorvägen. Musiken spelades lågt genom högtalarna, plötsligt kände jag hur något varmt rörde min hand och snart var mina fingrar sammanflätade med Justins. Jag vände huvudet mot honom och log. 

   ”Är du nervös?” frågade han och jag tänkte tillbaka till min konversation med Jesse denna morgon. 

   ”Lite kanske...” svarade jag tillslut. ”jag vill att dem ska gilla mig, de tillhör en stor del utav ditt liv. Praktiskt taget, hela ditt liv” jag kände hur han kramade min hand. 

   ”Oroa dig inte, de kommer älska dig. Jag lovar” 

   ”Hur kan du vara så säker?” jag fingrade nervöst med andra handen på min jeans väst. 

   ”Därför jag gör det” svarade Justin självsäkert och jag kände genast hur det hettade på kinderna innan jag fnissade lågt. 

   ”Jag älskar dig också” svarade jag och såg hur han log brett ur ögonvrån. 

 

Justins Perspektiv.  

Jag parkerade utanför restaurangen och såg Kenny väntandes vid ingång, han började genast gå mot bilen när han kände igen den. Jag vände på huvudet för att se på Penny, hon andades djupt in och ut genom munnen medan hennes huvud var vänt mot byggnaden.

   ”Hey, det kommer gå bra” försäkrade jag och kramade återigen hennes hand. Hon vände genast huvudet mot mig innan hon försiktigt nickade, jag log innan jag snabbt lutade mig fram för att mjukt kyssa hennes läppar. Ville inte trycka för hårt då hon - till både gott och ont - satt rött läppstift på läpparna. Hennes läppar såg oerhört inbjudande ut medan jag visste att det troligen skulle smeta överallt på både hennes och mina läppar om vi blev för ivriga. Jag kramade hennes hand en sista gång innan jag klev ur bilen och hörde hur även hon klev ur, jag gick runt bilen och mötte henne.

   Jag sträckte ut handen mot henne och flätade genast samma våra fingrar, Kenny var framme hos oss och jag såg bakom hans axel hur män med stora, svarta kameror kom fram bakom hörn och buskar. Jag suckade tungt innan jag drog Penny in mot min sida innan jag muttrade till Kenny vad som var på ingång bakom honom, han nickade förstående och vi började fort gå mot entrén. Penny sänkte huvudet medan hon ökade på stegen, sedan haglade frågorna och blixtarna regnade. 

   ”Justin! Justin, vem är tjejen?” ”är hon din nya flickvän?” ”vad hände med Selena?”

   Jag bet hårt ihop käkarna vid nämnelsen utav Selena, såklart undrade vad som orsakade det plötsliga uppbrottet mellan oss och sedan mina handlingar efteråt. Vi nådde lyckligtvis dörren och jag såg till att Penny fick gå in först innan jag följde efter henne, jag andades lättat ut. Jag drog av mig solglasögonen och vek ihop dem, Penny satte upp sina i håret innan hon mötte min blick. Jag gav henne en höjning utav ögonbrynet som för att säga ’är du okej?’ vilket hon besvarade med en nickning. Jag log innan jag kramade hennes hand. 

   ”Kom, vi har bord längre in” sa Kenny bakom oss innan han gick förbi oss och ledde vägen. Genast kände jag hur Penny stelnade till bredvid.

   ”Det kommer gå bra” viskade jag i hennes öra innan jag började gå efter Kenny och drog med Penny i processen. Sorlet ökade ju längre in vi kom och jag började se de välbekanta ansiktena utav mitt crew uppenbara sig, nästan alla var här. Dan, Allison, Scooter, Moshe, Alfredo, mamma, Ryan, Scrappy. Jag log utav synen, mitt crew var det bästa. Jag älskade dem alla och kunde inte önska mig andra personer att resa jorden runt med. Kenny klev in i bland bordet som låg lite avsides från resten för att ge oss lite privatliv. Rösterna dog ut och jag såg hur alla vände blicken mot oss. Mamma var den första som kom fram till oss och omfamnade oss båda i en varm kram. 

   ”Hej, Penny. Hur mår du? Allt bra?” frågade hon sedan och såg oroligt på henne. Penny log vackert.

   ”Hej, Pattie. Allt är bara bra, själv?” svarade hon artigt. 

   ”Underbart” jag log roat åt dem båda innan jag vände blicken mot resten som såg nyfiket på oss. Jag harklade mig vilket fick Penny och mammas lilla konversation att genast upphöra, jag log vänligt mot dem innan jag kastade en blick mot de andra för att signalera att de inte var ensamma. 

   ”Okej, så allesammans. Detta är Penny - min flickvän” när dessa ord yttrade sig ur min mun blev de genast rörelse bland de andra. 

   ”Hej, Dan Kanter, Justins musik direktör och gitarrist” Penny nickade glatt innan hon skakade hans hand. Alla presenterade sig inför Penny som nyfiket, roat och generat svarade och log vänligt. 

   ”Scooter Braun, manager” Penny log brett. 

   ”The big boss” kommenterade Penny vilket fick Scooter att skratta tillsammans med alla andra. 

 

Middagen flöt förbi utav skratt, glada skämt och pinsamma historier från förr. Många om mig. Jag begravde många gånger mitt ansikte i händerna när både Allison och mamma njöt att berätta för Penny som fnittrade lågt. Jag kände hennes hand på mitt hår innan hon tröstande kramade till. Jag log roat åt henne från sidan och hon drog bedårande på läpparna, klockan var sent på kvällen när vi började bli klara med våra efterrätter. 

   ”Vi får ta oss ut genom bakdörren, det har samlats många paparazzis och en del fans där ute” informerade Kenny och fick en nick utav Scooter och Moshe. Tillsammans med Moshe och Kenny började vi gå mot bakdörren, jag tog ett fast tag om Pennys hand och tog ett djupt andetag. Moshe öppnade dörren och genast började det blixtra utomhus, de skar likt knivar i ögonen. Bredvid mig kände jag hur Penny stelnade till och vi klev ut i natten. Sekunden efter bröt helvetet ut - Penny gav ifrån sig ett skri utav smärta innan hon lyckades slita sig loss ur mitt grepp och trängde sig genom massan av människor.

   ”PENNY!?” 

 


 

shiiiiiiiiiiiiit you guys!? vad hände där i slutet!? KAOS.SE IN THA HOOOOOOOD! hahahah xD  vad tror ni? vad tycks? ledsen över den dåliga uppdateringen men hoppas ni tyckte om detta, blev lite längre än vad jag normalt skriver dem. så hoppas det uppskattades. 

KOMMENTERA! ♥ puss&kram. 


Skriven av: Trollface

DU KAN INTE SLUTA SÅÅÅÅÅÅ! :)

2013-02-01 @ 22:37:48
Skriven av: Johanna - vardag, foto & innebandy

AWWWEEEEESSSOOOME :D :D

2013-02-01 @ 22:48:23
URL: http://byjjohannaa.blogg.se
Skriven av: Hanna

Måste läsa nästa del! :D jätte bra skrivet, som vanligt ;)

2013-02-01 @ 22:50:22
Skriven av: Ebba

CLIFFHANGER DÄR JA! Meeer :3

2013-02-01 @ 22:58:26
Skriven av: Sandra Eriksson

super! Mer mer mer

2013-02-01 @ 23:07:35
URL: http://sandraerikssons.blogg.se/
Skriven av: Anonym

Omg vad händer? Sjukt bra som vanligt!! :)

2013-02-01 @ 23:33:32
Skriven av: Alexandra!

Jätte bra kapitel :D MERA!!

2013-02-01 @ 23:50:13
Skriven av: Frida❤

Mermermer! Superbra mer nu! <333

2013-02-02 @ 07:52:33
URL: http://fridacarbin.blogg.se
Skriven av: Becka

Grymt bra!

2013-02-02 @ 10:19:27
Skriven av: Therese Bjuhe

Neeeej meeeerrr snälla!!!!

2013-02-02 @ 13:26:03
URL: http://myworldinmyeyes.blogg.se
Skriven av: Liv

Awesomw kapitel!

2013-02-02 @ 18:43:32
Skriven av: hanna hoflin

kapitel idag? :D

2013-02-02 @ 20:45:32
URL: http://iwnfy.blogg.se
Skriven av: ellen

skit bra!
Jag har mailat dig om en design! :)

2013-02-03 @ 19:08:27
URL: http://weoownthenight.blogg.se

Ditt Namn:

Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiseras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback