"looking for somebody to smake your heart"

oooookej! jag vet att min uppdatering kanske inte ä den bästa just nu.. MEN jag vet inte.. jag finner ingen inspiration o jag ä så trött hela tiden. men när jag kommer hem idag så ska jag börja på kapitel 28. so smiiiiile! ;D

hhahahaha, har en rutten dag idag. -.- har ett pass på 80 min matte innan jag slutar. längtar!

puss&kram på er! <3333


Skriven av: Emelie

Hörru din fjant, min svenska lärare var sjuk idag så vi hade extra matte idag. Blev totalt 4 timmars matte på en eftermiddag, vill aldrig mer läsa matte i hela mitt liv alltså. SÅ JÄVLA TRÅKIGT.
förresten upp med ett kapitel nu, sitter och väntar. Tänker inte lägga mig förs än du lagt upp kapitel 28!!! haha nej skämtar bara men snälla lägg upp det idag, vill läsa!!
Men i alla fall på dig kvinna!! :D <3

2013-01-10 @ 20:18:30
URL: http://justtwitter.blogg.se
Skriven av: Väggblomman.

Blodet skjuter som nyårsraketer upp i kinderna så att jag nästan kan föreställa hur de spricker av rodnad. Det här var verkligen inte meningen. Tagen på bar gärning där jag sitter med den blåa gitarren i famnen och med flyktvägen blockerad - är min högsta önskan att smälla av och vakna upp någon annanstans, i en trygghet långt borta från allt som heter nutid.
Som hotellbetjänt bör man aldrig peta på gästernas privata grejer, inte heller i hemlighet utan deras närvaro, trots att man serverar glass till ett tomt hotellrum. Detta visste jag. Det var en inbankad hotellregel från dag ett på arbetet.

Så, vad skulle nu hända? Skulle jag få sparken för att ha petat i nyfikenhet på den brunögda och nu aningen förvånade killens vackra gitarr. Är en arrest det nästa som sker i mitt liv?

Spelar det någon roll om killen råkar vara samma typ som hänger på ett x-antal bilder i min lillasysters rum? Spelar det någon roll om det är just han...?

Låter det bra?
Läs mer på: BelieveThis.blogg.se

2013-01-10 @ 23:22:36
URL: http://believethis.blogg.se
Skriven av: Jossan

Förlåt att jag inte kommenterat! Men jätte bra iallafall, kan inte vänta tills kapitel 8! Så synd att han åkte, buhu :( Men grymt, älskade kapitel 26 with the romantic! Haha ;)<3

2013-01-11 @ 21:09:56

Ditt Namn:

Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiseras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback