"hur dem än försöker ta oss ner på Jorden"

men usch... nu har jag gjort 3 sådana här inlägg på raken.
men de är oxå behövliga ibland för att ni ska veta hur allt ligger till. ehm... jag sitter just nu o skriver på kapitel 88 o har kommit en väldigt bra bit så det kommer helt klart ut ikväll. =D yey! hihihihih. så se fram emot de o håll utskik! ♥
 
UPDATE 23.17: JAG HÅLLER FORTFARANDE PÅ, SNACKAR SAMTIDIGT MED MIN BÄSTA VÄN SOM JAG INTE PRATAT MED PÅ LÄNGE SÅ DÄRFÖR GÅR DET LITE SEGT. =) MEN FORTSÄTT HÅLL UTSKIK. 
 
PUSS&KRAM. 
 
 
http://lmssy.blogg.se - Lucy Gonzalez är 17 år och kommer från Kalifornien, hon bor i den högljudda staden Los Angeles. Hon och hennes familj var lyckligt lottade tills bara för någon månad sedan då hennes föräldrar omkom i en brand. Lucy och hennes storebror Mike klarar sig och de blir tvungen att flytta från Los Angeles till den lilla staden Stratford i Kanada. Där kommer de att bo med några av Mikes kompisar, men inte vilka som helst utan ett kriminellt gäng. Där möter Lucy en mystisk kille som hon fattar intresse för. Killen som är ledare i gänget, killen som tycker att tjejer är slöseri på tid. Vad kommer han att tycka om att Lucy ska bo under samma tak som honom själv. Och vad kommer Lucy att tycka om att bo hos honom och hans gäng? Läs novellen och ta reda på det.
 
 

Skriven av: LMSSY

Klar jag med :) kram.

2013-07-02 @ 21:52:45
URL: http://lmssy.blogg.se
Skriven av: LMSSY

jag kommer inte kunna lägga ut inlägget idag, för nu har min blogg fått något fel, men lovar att lägga ut det när det funkar :) kram.

Svar: okej, great. kram. =)
Linn Halldin

2013-07-02 @ 22:00:48
URL: http://lmssy.blogg.se
Skriven av: 🙈Sandra🙉

Hej! Taskigt att det kommer upp just ikväll jag ska liksom på 140 års fest OCH ha talang jakt där jag och min brorsa är med (inte för vi vet vad vi ska göra än så länge!) men aja får läsa det på måndag kväll då!!❤❤👍 kram

2013-07-06 @ 14:07:48
URL: http://nattstad.se/justinlover

Ditt Namn:

Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiseras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback