Kapitel 88 - Jag Har Hört Att Det Är En Riktig Upplevelse

 
PREVIOUS:   ”vad visade den 10 års andra framtidsvisionen?” frågade Justin efter en stund och jag log lyckligt vid minnesbilderna från den framtiden, den vackra klänningen, Justin i kostym och löftet om föralltid som vi skulle sätta på varandras fingrar. 

   ”tänker jag inte avslöja” mumlade jag. ”men det är fint och lyckligt” Justin skrattade till. 

   ”är jag med?” frågade han. 

   ”självklart” svarade jag. ”båda framtiderna var om dig eftersom du är den viktigaste personen i mitt liv. Mina vänner och familj betyder såklart allt för mig också men det är meningen att jag ska spendera föralltid med dig” jag hörde hur Justin drog in ett skälvande andetag innan han lutade sig fram så våra läppar möttes. 

   ”jag älskar dig” mumlade han lågt. 

   Jag kysste honom hårdare för ett ögonblick. ”jag älskar dig också”

 


 

”någon måste väcka turturduvorna därinne, dags för lunch!” utbrast Kenny, Alfredo rynkade genast på näsan medan resten förblev tveksamma. 

   ”nja... jag vet inte om jag är så sugen på att se porr” svarade han, Ryan och Spencer brast ut i skratt vid Alfredos ord medan Chaz drog på munnen i avsmak och Ana log roat åt honom. 

   ”åh, sluta larva dig. Dem sover bara” kontrade Kenny och viftade avfärdande med handen, Alfredo suckade innan han pekade på Kenny. 

   ”det är du som får betala om jag måste fixa synen efter detta” Kenny himlade med ögonen åt honom, Alfredo vinkade tills sig Ryan och Spencer för att ha sällskap om han bemöttes utav något han helst slapp se. Teamet var förstås överlyckliga att se den gamla, glada Justin tillbaka och inte det tomma skalet som skulle föreställa honom. De hade först inte förstått hur mycket Penelope hade påverkat honom tills hon var borta, förändringen var häpnadsväckande. Alfredo la örat mot dörren när de nådde fram för att lyssna efter ljud men bemöttes utav tystnad. 

   Genast släppte han ut en lättad suck och stormade in i rummet, Justin och Penelope låg fortfarande i djup sömn efter att ha spenderat nästan hela natten och morgonen vakna medan de viskade till varandra. Tårarna hade sedan gjort sin verkan och de båda hade fallit i sömn. Spencer släppte ut ett svagt ’aw’ vid synen utav sin bästa vän och pojkvän i sängen. 

   Paret låg intrasslade i varandra, Justin med sitt ansikte intryckt vid Penelopes hals medan Penelopes ansikte var nedvänt i kudden över. Det var svårt att utskilja vems armar var vems, förutom tatueringarna som täckte Justins ena arm. 

   ”hur kan de ens sova sådär?” utbrast Ryan och slängde ut armen mot dem. Spencer log roat medan hon la huvudet på sned. Alfredo skakade på huvudet. 

   ”jag personligen skulle ha känt mig en aning instängd” Ryan nickade instämmande till Alfredo. 

   ”jag tycker det är gulligt” sa Spencer och sneglade på Ryan, hon misstänkte fortfarande att Penelope hade sett dem tillsammans i sovrummet hemma hos Justin. Dock hade hon inte tagit upp det med sin bästa vän, vart hon och Ryan stod var fortfarande otroligt osäkert. Det var mycket som skulle bli svårt om de bestämde sig för att ha ett förhållande, distanserna till exempel och det faktum att Ryans föräldrar ville ha en ordentlig, kristen tjej åt deras son och att Spencer då var i stort sett raka motsatsen komplicerade mycket. 

    Ryan kände Spencers blick och såg upp för att möta hennes ljusblå blick, han gillade henne mycket mer än vad hon visste om. Alla dagar de spenderat tillsammans för att grubbla över deras bästa vänner hade fört dem närmre varandra och känslor hade börjat skapas. Dock med pressen från college och föräldrarna hade satt stopp för honom, fått honom att tveka. 

   ”EY! WAKIE WAKIE!” Alfredos rop fick Spencer och Ryan att ryckas från sina inre tankar, Alfredo kastade gardinerna åt sidan och det starka ljuset strömmade genast in vilket fick Penelope att smått stöna. Hon rullade runt så hon låg på rygg, fortfarande med Justins arm runt sin midja och hans ansikte hårt intryckt mot hennes hals. Smått förvirrad öppnade hon ögonen för att se sina vänner vid sängens fot innan hon gäspade och slöt ögonen igen för att somna om.

   ”nej, du skulle bara våga! Vi ska äta lunch, så upp och hoppa Törnrosa” Alfredo grep tag om deras täcke och viftade med det upp och ner för att dra in den kalla luften under. Detta fick Justin att vakna till liv som muttrade något ohörbart. ”chop chop!” Alfredo klappade sina handflator högt mot varandra. 

   ”nej!” utbrast Justin och la en utav huvudkuddarna över huvudet. Penelope släppte ut ett trött skratt åt sin pojkväns beteende, det kom många morgnar som han var nästan omöjlig att få upp ur sängen. Hon tvingades hota med en massa saker för att han tillslut skulle resa på sig eller komma med lockande förslag. Hon la handen över munnen när hon gäspade stort och förde tårar till hennes ögon, hon satte sig sedan upp och hennes axlar hängde utav trötthet. 

   ”vad är klockan?” frågade hon sedan hest, Spencer fnittrade lågt. 

   ”snart ett” svarade Ryan och såg ner på sin armbandsur. Hon nickade och gäspade återigen. ”när gick ni och la er?” Penelope kliade sig fundersamt i huvudet och rörde om hennes rufsiga hår ännu mer. 

   ”ehm... runt halv åtta kanske... jag vet inte faktiskt” svarade hon innan hon vred på huvudet för att se Justin liggandes på magen med kudden fortfarande liggandes över hans huvud. Hon log roat. 

   ”Justin” mumlade hon och la en hand på hans rygg, men fick inget svar från honom. Alfredo, Spencer och Ryan ansåg att deras uppdrag var slutfört då de lyckats väcka Penelope och lämnade rummet. 

 

 

Penelopes Perspektiv. 

   Jag såg ur ögonvrån hur de lämnade rummet men jag behöll min blick på Justins rygg, kämpade emot impulsen att lägga mig ner och somna om. Mina ögonlock kändes ovanligt tunga och min hjärna kändes som en deg, alltså urfunktion och odräglig. 

   ”Justin” upprepade jag och vred lite på mig för att sedan kunna böja mig ner och mjuk kyssa hans rygg, precis under skulderbladet. Min hand smekte hans varma hud och lades sig över hans andra skulderblad, han var fortfarande tyst och hans andetag tunga. 

   ”Justin” mumlade jag och drog ut på hans namn en aning innan jag la ner mitt huvudet precis vid hans under kudden. ”vi måste gå upp” 

   ”nej” svarade han gnälligt och utdraget, jag skrattade till. 

   ”ledsen, men det är en order från den store Alfredo” skrattade jag, Justins ena öga öppnades innan det slöts igen. 

   ”men jag vill inte, jag är trött och inte hungrig. Jag vill sova” jag flinade åt hans tonläge som passade en 5-åring mer än den 20-åringen han egentligen var. Jag tog försiktigt bort kudden från våra huvuden och flätade in fingrarna i hans rufs till hår. Kände de mjuka, silkeslena hårstånen mellan fingrarna. 

   ”vi får sova senare, okej? Du har en konsert ikväll” sa jag och log utav bara tanken, jag skulle äntligen få se honom på scen. På stället han hörde hemma på, där han är som gladast och mest bekymmerslös. Själv få känna energin som fyllde en utav att bara se honom, se honom dansa, sjunga, allt. Justin stönade svagt. 

   ”jag orkar inte” mumlade han. Jag skrattade till. 

   ”ash, din latmask” skämtade jag och smekte med tummen över hans kindben precis vid hans öga som strax därefter slog upp. Jag mötte hans bruna blick och log mot honom. ”tänk hur många fans som kommer bli besvikna om du inte ställer dig på den där scenen och för att inte tala om mig” sa jag. ”jag vill också se dig, jag har hört att det är en riktig upplevelse” ett tunt, snett leende spred sig över hans läppar. 

   ”inte kan jag göra dig besviken heller” sa han och lyfte sedan upp sig själv på armbågarna innan han lutade sig över mig. Jag slöt ögonen precis innan han placerade en mjuk, fjäderlätt kyss på mina läppar. ”jag älskar dig” mumlade han. 

   ”jag älskar dig också” 

 

 

 

 

Justins Perspektiv. 

   ”är ni redo att åka?” jag såg bort mot badrumsdörren och såg att den fortfarande var halvt stängd. Tjejer skojar verkligen inte när de säger att fem minuter egentligen betyder fyrtiofem minuter. Jag skakade roat på huvudet. 

   ”snart tror jag” ropade jag tillbaka till Kenny som ropade ett ‘okej’ strax efter. 

   ”ledsen” hörde jag Penny säga inifrån badrummet innan jag såg ur ögonvrån hur dörren öppnades. Jag såg upp med ett leende från telefonen för att se på henne, så fort min blick landade på henne stelnade jag smått till och mina ögon spärrades upp. Hon såg vacker och sexig ut. Hon skulle bli min död. Hon var klädd i en svart magtröja med lite längre armar som hade resår ungefär under brösten och ’I ♥ NY’ stod över bröstet i stora vita bokstäver tillsammans med tröjan hade hon ett par vita midjeshorts som såg mer ut som jätte höga trosor i ett tyg som såg ut som falsk päls. På fötterna - eller fötterna och benen - hade hon ett par sky höga svarta stövlar som smet åt runt hennes lår och lämnade ett stycke bar hud. 

   Jag bet mig i läppen och kände hur byxorna plötsligt blev något tightare att bära när hormonerna totalt flippade ur inom mig. Dem sakerna jag skulle vilja göra med henne nu... De snuskiga tankarna fyllde mitt huvud och jag fick kämpa för att inte följa mina impulser. 

   ”vad? Ser jag inte bra ut?” frågade Penny och ryckte ur mig ur mina tankar. Ett leende låg över hennes läppar då hon mycket väl visste att hon såg bra ut men ville som vanligt retas extra med mig. Jag reste mig ur sängen och var framme hos henne på några få steg där jag la en hand på hennes ena höft och drog henne intill mig. 

   ”du vet mycket väl att du ser bra ut” mumlade jag vid hennes öra innan jag löst nafsade i hennes örsnibbe. ”och du är också mycket väl medveten om vad du gör med mig” ett lågt fnitter slapp ur hennes rödmålade läppar, jag lutade mig tillbaka för att kunna se in i hennes ögon som var snyggt sminkade med eyeliner och mascara. 

   ”nej, vad exakt är det jag gör med dig?” frågade hon och höjde utmanande på ena ögonbrynet. Hon lutade sig sedan fram och bet löst tag i min underläpp innan hon lutade sig långsamt tillbaka och förde med sin min läpp innan hon släppte taget. Jag stönade lågt. Hon gjorde mig så otroligt frustrerad, på ett bra sätt förstås och på ett aning sexuellt sätt. Min hand andra hand gled ner längst hennes sida och kände mycket riktigt den imiterade pälsen på hennes shorts innan jag kupade hennes rumpa i min hand. Pennys händer lekte smått med det håret hon fick tag i, i min nacke på grund av kepsen som satt på mitt huvud. 

   Jag lutade mig in för att kyssa hennes inbjudande läppar och tog hennes underläpp mellan mina medan jag satte mjukt tryckt mot dem. Kyssen var öm och fylld utav kärlek. Fylld utav löften om senare uppfylld tillfredsställelse. Jag log svagt mot hennes läppar, hennes läppar som var så otroligt mjuka och fylliga. Läppar som jag kunde kyssa dagligen, hela tiden om jag kunde. Känslan som fyllde mig var obeskrivlig och icke utbytbar. 

   ”ey! Är ni kl-” vi lutade oss genast tillbaka och vred huvudet mot dörren för att se Alfredo gå från något irriterad till frågande och till sist road. ”åh, nu ser jag vad som tar sådan tid” jag himlade genast med ögonen åt honom, Penny fnittrade generat i min famn. 

 

*

 

   ”In my head we’re already together

I’m cool alone, but with you I’m better

I just wanna see you smile

You say the word and I’ll be right there

I ain’t never going nowhere”

 

   Frånvarande gick jag runt på scenen medan ljudteknikerna såg till att micken var rätt inställd för arenan och inte sprack eller gav ifrån sig det hårresande och äckliga ljudet det ibland kan. Jag tog vankade några steg fram och tillbaka medan jag sjöng några rader från ‘Catching Feelings’. 

   Penelope stod på den cirkulära scenen längst ut medan hon såg ut över platserna i arenan, stället var enormt. Precis som de flesta andra men det var inte något som gjorde mig nervös längre, it was a piece of cake. Jag fick en tumme upp utav teknikerna och tystnade. 

   Jag tog av mig mikrofonen som och tog ur dosan ur min byxficka, Pennys klackar ekade mot scengolvet medan hon tog sig till den stora avsatsen där jag stod. 

   ”det här stället är ju enormt!” utbrast hon och slog ut med armarna. ”jag hade skitit på mig om jag behövde stå inför såhär mycket människor. Förstår inte hur du klarar det” jag skrattade roat åt henne. 

   ”man vänjer sig” försäkrade jag och la händerna på hennes höfter. Hon log brett mot mig innan hon la armarna runt min nacke. Hon lutade sig fram och kysste mig lätt. Jag älskade flickan som jag höll i mina armar så otroligt, jag ville aldrig släppa henne. Jag kunde verkligen inte se min framtid utan henne, hon fanns där i vartenda scenario jag drömde upp. Vem jag skulle ha mitt första barn med, vem jag skulle gifta mig med, vem jag skulle bli gammal och grå med. I alla dem var det hon som var vid min sida och jag ville visa hela världen det. 

   Att det var hon och ingen annan som jag ville ha, att det aldrig mer skulle dyka upp rykten om att jag var på G med någon annan. En plan började formas i mitt huvud och jag log snett mot Pennys läppar. 

 
 


 
återigen fick det här kapitlet inte det slutet jag ville men det kommer i nästa! pratar fortfarande med min bästa vän som jag inte snackat med på länge. 
 
vad tycks? vad tror ni Justin planerar? KOMMENTERA, KOMMENTERA, KOMMENTERA! ♥ DEM BETYDER VERKLIGEN ALLT, PUSS&KRAM. 
 

Skriven av: Evelina

Har ingen aning om vad Justin planerar, men det är det jag gillar med din novell. Att den inte går att förutspå. Jag gillar det jätte mycket så super bra skrivet!

2013-07-03 @ 01:11:26
Skriven av: Celebnovell

I don't care about vad Justin planerar - lite svengelska där - Jag älskar hur du skriver och....och... seriöst jag kommer inte på vad jag kan skriva för att beskriva HUR FUCKING AMAZING DU ÄR. :O ILOVEYOU! ♥

2013-07-03 @ 01:15:38
URL: http://Celebnovell.blogg.se
Skriven av: Alexandra

Han planerar ett fucking giiiiftemååållll!!! I knew it! *feelings overloud*

2013-07-03 @ 02:39:42
URL: http://www.jdbstorys.blogg.se
Skriven av: Ebba

OMG SÅ HIMLA GRYMT! Har ingen aning vad Justin planerar! Men jag ser framemot att få veta :')

En liten fråga också: vet Penny att hon var gravid innan olyckan? :3

2013-07-03 @ 05:59:35
Skriven av: Thilda

Lika bra som typ alltid! :DDD , dom är såååååå söta tillsammans! :D längtar till nästa kapitel.

2013-07-03 @ 11:37:21
Skriven av: Jasmina

Hon var ju gravid eller? :-*love:-*

2013-07-03 @ 12:26:37
Skriven av: Anonym

Meeeeeeeeeeeeeeer

2013-07-03 @ 13:14:23
Skriven av: Maja

Hur lång tror du denna grymma novell kommer bli? (hur många kapitte?)

2013-07-03 @ 16:57:54
Skriven av: Jossan

Jag tror att hon kommer bli hans One Less Lonely Girl! Sen kanske har friar till henne?? Omg kan inte vänta till nästa! Skynda Linn!! :D<3

2013-07-03 @ 19:24:56
Skriven av: Fanny

Jag tror att hon kommer bli hans OLLG och sen kyssa henne mitt på scenen framför alla. Jättebra :D

2013-07-03 @ 20:56:29

Ditt Namn:

Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiseras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback