Kapitel 90 - Vad Kan Jag Säga, Jag Är Ett Pro

PREVIOUS:   Alla skrattade högt och jag fnittrade roat, jag såg hur Justin skakade på huvudet. 

   ”så enkelt är inte svaret” sa Chaz. ”att vara kille är inte så simpelt och enkelt som du må tro” jag la trotsande armarna i kors medan jag gav honom en höjt ögonbryn. 

   ”jaså, det säger du?” frågade jag och han nickade självsäkert. 

   ”du säger alltid hur svårt det är att vara tjej, men du har ingen aning om hur det är att vara kille. Så hur ska du veta? Huh?” han såg överlägset på mig. 

   ”så om jag skulle låtsas vara en kille under en dag, skulle jag då få ha en talan inom ämnet?” frågade jag och tog mig om hakan. Chaz drog på munnen. 

   ”ja...” sa han utdraget. ”jo, det skulle du kanske” jag nickade förstående. 

   ”snart tillbaka” sa jag sedan och lämnade dem för att återvända till vårt sovrum, jag stängde dörren efter mig innan jag satte fart mot Justins resväskor. Att vara kille, pufh, bus enkelt!

 


 

Justins Perspektiv.

   ”vad gör hon?” jag såg bort mot vår sovrumsdörr och log roat samtidigt som jag skakade på huvudet. Vad denna utmaning skulle föra med sig visste jag inte men en sak var säkert, det skulle bli en intressant dag. 

   Konserten för Manchester var avklarade och vi skulle spendera dagen här för att slappa lite innan vi åkte vidare till Liverpool imorgon för en till konsert. Jag hade inte varit inne på Twitter, rädd för vad som skulle kunna stå. Jag var inte på humör att möta de delade sidorna om vårt förhållande, jag var inte alls på humör. Idag ville jag bara njuta utav sällskapet av mina vänner och flickvän och bara vara. Jag ryckte på axlarna och vände blicken mot de andra, Spencer satt fortfarande med kudden inne i sin klädsel och hade lagt händerna på magen. 

   Plötsligt öppnades dörren bakom oss. ”yo, yo, leggo!” jag hann inte ens vände mig om för än Penny stod vid mitt armstöd, min blick vandrade upp och ner över henne. Hon har gått in i min resväska ser jag. Hon var klädd i ett par avklippta jeans som fungerade som längre shorts tillsammans med en långärmad blågrön tröja med knappar upp över bröstet samt en utav mina kepsar bak och fram på huvudet för att få undan håret. 

   Ett roat leende spred sig över mina läppar när jag inspekterat klart hennes utstyrsel. ”Penny, va-” 

   ”vart?” frågade hon med tillgjord mörk röst och snurrade runt. ”vart? Jag ser henne inte” hon vände sig mot oss igen. 

   ”Penny?” frågade Alfredo och såg menande på henne, hon satte en hand till bröstet och såg förolämpat på honom. 

   ”mitt namn är P... öh... Ph... iiiiiil. Just precis, Phil” svarade hon innan hon gick fram till mig. ”flytta på dig, man” hon viftade med händerna åt mig för att flytta mig till mitten utav soffan, med ett skratt hoppade jag ett steg och Penny - förlåt, Phil - föll ner på platsen istället. Tystnaden föll över rummet medan allas blickar låg på Pe-Phil som tillslut suckade irriterat. 

   ”okej” sa hon med sin normala röst. ”jag sa ju att jag skulle testa det, är inte detta ett bra försök nog?” frågade hon och slog ut med armarna. Jag skrattade. 

   ”mina kläder jag ser” kommenterade jag och hon vände sig mot mig med ett leende. 

   ”precis och herregud vad mycket du har!” utbrast hon. ”titta, jag lånade till och med ett par kallingar, förvånansvärt bekväma” hon drog upp tröjan för att visa en utav mina svarta kalsonger. Jag såg chockat ner på henne innan jag skrattade. ”så, alla kallar mig Phil idag” hon satte upp fingret i luften och såg stint på oss alla tills vi nickade. Som sagt, detta skulle bli en intressant dag. 

 

 

   Vi flinade roat åt Penny som återigen slöt ögonen för att inte skrika ut sin frustration, killarna insisterade på att detta var något som gjordes minst var femte minut. Något Penny tyckte var ren skitsnack, vilket det också var. För att vara ärlig boxade vi knappt varandra på armarna. 

   ”ha ha, skit kul” sa hon sarkastiskt innan hon boxade Chaz hårt på armen. Han tog sig sekunden efter om armen och släppte ut en kvidning, Penny endast flinade nöjt åt hans smärta. 

   ”vad är det med dig? Du är väl inte svag?” retades hon. Chaz skickade henne onda ögat men hon enbart skrattade. ”så, vad händer ikväll?” frågade hon sedan upprymt precis som hon visste att vi hade en massa planer - vilket vi inte hade. 

   Vi alla såg frågande på henne. ”åh, kom igen! Vi kan gå ut och haffa brudar, jag menar det är ju hur enkelt som helst i hans sällskap” hon pekade på mig. ”det är bara att säga, om du följer med mig kan du få träffa Justin Bieber men egentligen är det enda dem kommer få träffa är min kuk” jag höll nästan på att sätta i halsen på det vattnet jag precis försökte svälja. Jag såg ur ögonvrån hur Spencer gav Penny en high five och de skrattade hjärtligt. Jag hostade högt och Alfredo klappade mig på ryggen. 

   ”du är en bra märklig kille, Phil” sa jag roat och hon ryckte nonchalant på axlarna. 

   ”jag säger bara sanningen” kontrade hon med ett snett leende. Normal konversation bröt ut bland oss sedan medan jag fortfarande försökte få tillbaka min normala andning. Killarna la ut frågor för att alla svara på bara för att se vad Penny kunde komma på med för svar. 

   ”okej, vad är den bästa komplimangen du någonsin fått utav tjej?” frågade Chaz, alla såg förväntansfullt på Penny även fast frågan var riktad till alla. Penny tog sig om hakan för att tänka ett tag. 

   ”man, det är många asså” hörde jag henne mumla och jag log roat. ”jag har den! Den bästa komplimangen jag fått är... bruden jag låg med sa att det var som att hon förlorade oskulden igen för att jag var så enorm” ett självsäkert leende la sig över Pennys läppar medan resten utav oss bröt ut i skratt. Alfredo fick torka tårarna när han lyckades lugna ner sig. 

   ”oh man...” sa han och klappade Penny på axeln. 

   ”vad kan jag säga, jag är Guds gåva till brudar” jag slängde bak huvudet och skrattade högt. Yeah, right. Mer Guds gåva till killar, eller med specifikt, mig. Jag satte knytnäven mot munnen innan jag mötte Pennys blick som höjde lite på ögonbrynet, jag skakade obemärkt på huvudet åt henne.

 

 

 

 

Rock N' Roll by Skrillex
 
 

   Musiken dunkade högt i klubben vi befann oss i, folk dansade - eller snarare gned sig mot varandra - ute på dansgolvet. Ljuset blinkade ständigt av och på för att skapa bättre effekt tillsammans med beatet till låten. Penny höll sig intill mig för att inte ta bort oss bland människorna och hade hållit ett hårt tag om min arm när vi tvingades ta oss förbi alla paparazzis utanför. 

   Hur de visste att vi skulle hit hade jag absolut ingen aning om men ändå lyckades de stå där utanför när vi körde in med bilen vid bakdörren. 

 

   ”hello again, to all my friends

Together we can play some rock n’ roll

Hello again, to all my friends

Together we can play some rock n’ roll

Hello again, to all my friends

Together we can play some rock n’ roll...” 

 

   Skrillex dunkade genom högtalarna och fick en att tvingas skrika för att höras. Vi hittade ett bord och jag gled in först för att kunna sjunka ner en aning och förhoppningsvis fortsätta vara anonym under resten utav kvällen. 

   ”Phil, välj en tjej så vi kan få se din så kallade magi” ropade Ryan över musiken och jag såg hur Penny såg runt i klubben tills hennes blick fastnade på en tjej sittandes i baren. Penny lyfte sin arm och pekade på henne. 

   ”hon, hon är singel” ropade hon och reste sig. 

   ”hur vet du?” frågade Alfredo förvirrat och såg bort mot tjejen. 

   ”man ser det i blicken, hon ser skamlöst runt på alla killar. Om hon hade varit i ett förhållande, ett bra sådant, hade hennes blick varit ointresserad. Hon hade tittat, men den hade varit ointresserad” förklarade hon och vi alla såg förvånat på henne, hon viftade med handen och himlade med ögonen innan hon lämnade oss. Vi alla följde henne med blicken medan hon närmade sig tjejen. 

   Det som hände därefter fick min haka att falla, Penny klappade till tjejen på rumpan vilket fick henne att snabbt snurra runt med ett chockerat och argt ansiktsuttryck men stannade genast till i sin rörelse att slå Penny rakt över ansiktet. 

   Hennes uttryck gick snart över till ett mer förföriskt och intresserat uttryck, Penny klev in mellan hennes stol och den bredvid så vi kunde se dem båda i profil. Penny hade ett snett leende medan hon pratade med tjejen som log tillbaka medan hon snurrade med sugröret i sin drink. Snart sträckte hon sig efter sin väska där hon fiskade upp en penna och skrev fort ner något på en servett, troligtvis sitt nummer. Hon sträckte sig sedan ner för att stoppa den i hennes jeansficka innan hon närmade sig Pennys leende ansikte, tjejen viskade något innan hon mjukt kysste henne. 

   Om jag var häpen innan kan ni tänka er hur chockad jag var nu, vad är det här? Vad gör hon? Vad i...? Penny log och drog sig sedan ifrån innan hon lämnade tjejen och gick mot oss. Hon föll ner i samma säte hon suttit på innan, vi alla stirrade storögt på henne medan hon lugnt mötte våra blickar. 

   ”du... d-du... du just...” försökte Alfredo. 

   ”himla trevlig brud, Jessica hette hon” sa Penny innan hon slog ner servetten i bordet där Jessicas nummer stod nedskrivet. Jag stirrade på servetten innan jag vände upp blicken för att stirra på Penny. Chaz skakade på huvudet medan Spencer flinade som en galning. 

    ”vad kan jag säga, jag är ett pro” utbrast Penny och slog ut med armarna. 

 

*

 

”så...” började jag. ”hur gjorde du?” Penny skrattade bredvid mig i mörkret, hon hade vägrat berätta sin hemlighet till att få Jessicas nummer och kyss inför de andra killarna men jag hoppades att hon kunde låta mig veta. 

   ”det vill du gärna veta va?” kontrade hon. Jag log roat och rullade runt till min sida. ”använde mig utav lite kvinnlig sympati bara” sa hon sedan, jag rynkade förvirrat på pannan. 

   ”vad menar du?” frågade jag. 

   ”jag förklarade läget, hon förstod och ville hjälpa” förklarade hon vidare och jag skrattade. Jag rullade sedan upp på henne och drog min nästipp längst hennes innan jag lät mina läppar smeka över hennes. 

   ”även fast det var ganska hett att se dig kyssa en annan tjej” sa jag och Penny skrattade innan jag kände hur hon slog mig i sidan. Jag log. ”så är dessa läppar enbart mina att kyssa, oavsett om det är en kille eller tjej som vill ha dig” innan hon ge ett svar pressade jag mina läppar mot hennes och kände hur hennes händer flätade in sig i mitt hår. Mina händer smekte längst hennes sidor ner till hennes höfter där de masserade mjukt innan de vandra ner till hennes lår, jag grep tag om hennes ben och förde dem över mina höfter. 

   Pennys tunga svepte över min underläpp och jag öppnade genast min mun för att möta min med hennes. Ett svagt stön lämnade hennes läppar vilket fort sände pirr genom mig och fick min mandom att reagera. Jag tryckte in mina höfter mot hennes och en flämtning föll från våra munnar som snart gick över till svaga stön. 

   ”fuck...” mumlade jag och upprepade rörelsen. Mina händer letade sig in under Pennys t-shirt, upp över hennes mjuka mage tills jag fann hennes fylliga bröst och kupade dem i mina handflator. Våra ömma och försiktiga rörelser byttes plötsligt ut mot hektiska och desperata, på några få sekunder var de få kläderna vi bar av och vår nakna hud fick kontakt. 

   ”vi måste vara tysta” viskade Penny andfått mot min hals. Jag nickade och bet mig i läppen för att inte stöna högt. Mina läppar sökte efter hennes och så fort de kom i kontakt trängde jag in. 

 

*

 

Fredag, 11:e April. 

   ”tänk om man kunde ha en sådan där buffé hemma, då hade jag nog inte varit såhär smal” jag log roat mot Penny med min arm runt hennes hals medan vi gick längst korridoren bort mot sviten. Våra vänner kom bakom oss, precis lika proppmätta efter den stora frukosten vi just ätit. Jag plockade upp nyckeln och låste upp dörren innan jag fortsatte bort mot sovrumsdörren för att packa ihop det sista. Vi alla skulle sedan på bussen som tog några timmar innan vi var framme i Liverpool. Penny skrattade bakom mig. 

   ”titta, jag ser ju gravid ut” andetaget fastnade i halsen på mig och jag snavade halvt på mina egna fötter och fick gripa tag i soffan för att falla till golvet. ”oj, är du okej Justin?” frågade hon och jag kände henne genast vid min sida. 

   ”ja. Ja, jag är okej” svarade jag fort och vände blicken mot henne, hennes ögon var fyllda utav oro för mig men fortfarande en road glimt över hennes tidigare kommentar. Jag sökte länge i hennes blick efter svaret jag letade efter till jag insåg, hon visste inte. Hon visste inte att hon varit gravid, ingen hade berättat för henne om missfallet. Hon visste inte att hon förlorat vår barn, vårt barn som skulle varit fullt levande och minst en månad gammal nu. 

   ”Penny, skulle jag kunna få prata med dig?” frågade jag. ”inne i sovrummet” hon nickade genast och tog ledningen bort mot rummet, jag vände mig ut till de andra när jag stängde dörren. De visste mycket väl vad jag var på väg att berätta, de skickade mig medlidande men uppmuntrande blickar. Jag gav dem en kort nick innan dörren stängdes, jag vände mig med en svag suck om för att mötas utav Penny som satt på sängen med nyfikna och frågande ögon. Here we go. 

 


 

hahahah, okej. så Penny spelade kille största delen utav kapitlet. hahah, vad tyckte ni om det? xP personligen tyckte jag det var både roligt o pinsamt att skriva. hahahah, don't ask me why! 

oooooooh shiiiiiiiit! JUSTIN SKA BERÄTTA! hur tror ni det här kommer gå!?!?!??!?!?!?! =OOOO 

KOMMENTERA, KOMMENTERA, KOMMENTERA! VAD TROR NI? VAD TYCKS? 


nu kommer jag vara i Spanien, förhoppningsvis på stranden så kommentera massor så jag har mycket att läsa när jag kommer hem. ;) ÄLSKAR ER ALLA FÖR ALLT NI GÖR, TACK, TACK, TACK, TACK!!!! ♥


Skriven av: FannyWanja

Du är så himla bra på att skriva, du borde bli författare<3
Kommer du börja på en ny novell när den här är slut?
😘😘😘😘😘😘

2013-07-11 @ 16:25:39
Skriven av: Fanny

Du är så himla bra på att skriva, du borde bli författare<3
Kommer du börja på en ny novell när den här är slut?
😘😘😘😘😘😘

Svar: TACK SÅ MYCKET! betyder jätte mycket att höra. yes, det kommer jag. Born To Be Somebody heter den. =) kram
Linn Halldin

2013-07-11 @ 16:26:35
Skriven av: Thilda

asså när hon spelade kille!, riktigt roligt :D, men undrar hur hon kommer reagera när justin berätta det för henne! :/ hoppas hon inte blir arg på honom fast visst man förstår ju om hon blir besviken :), btw hade varit så gulligt om dom fick barn tillsammans! :D bäbisen hade säkert blivit jätte söt :)
en fråga: om denna novellen snart är slut kommer du skriva en ny novell då eller? hoppas dock inte att den tar slut! hade varit roligt med en part 2 på denna novell. bara vad jag tycker :D
hoppas du får en bra resa och har skoj nere i Spanien.

Svar: tack så jätte mycket! <3 ehm... nu är det inte alls mycket kvar på novellen tyvärr. =/ o jag har inga planer på att skriva en 2:a heller. tack, jag hade det hur grymt som helst. kram.
Linn Halldin

2013-07-11 @ 18:02:59
Skriven av: Sandra

Superbra!

2013-07-11 @ 19:48:01
Skriven av: Celebnovell

OMG HAHAHA SKRATTADE IHJÄL MIG NÄR HON GICK FRAM TILL JESSICA. xD
Du är helt begåvad på att skriva! ♥

2013-07-11 @ 20:15:38
URL: http://celebnovell.blogg.se
Skriven av: Jessica

HAHAHAJAJA, det va as kul när hon va kille!!
Gaaah, han ska berätta det!!!

2013-07-11 @ 20:37:24
Skriven av: Hanna Hoflin

Omg, så himla bra! :')

2013-07-12 @ 00:27:39
Skriven av: anonym

Älskade kapitlet!
Men början var bara för roligt början av kapitlet!
Jag vill inte att det ska bli bråk nu, allt är så perfekt!

2013-07-12 @ 19:47:38
Skriven av: jasmina

OMFB skitttt vaa braa meeeeeeeeeeeeeeeer!! OMGG vad jag älskar di novell. DEt är min favorit novell.!!!! OMMGGGG!!!! älskar dig :* <3(som bästa skrivare asså hehe...)

2013-07-12 @ 23:57:03
URL: http://justinnovell.devote.se
Skriven av: Kelly

Jag kommer dö om nt ett kap r snart!!

2013-07-13 @ 02:24:44
Skriven av: Anonym

Gjj

Svar: Gjj? =)
Linn Halldin

2013-07-14 @ 02:47:12
Skriven av: Adina

Såå grymt :D

2013-07-14 @ 17:27:40
Skriven av: Ronja

AHAHAHAH OMFG TRODDE ATT DE VAR PÅ KLUBBEN FÖRST NÄR JAG LÄSTE ATT DE BÖRJADE KYSSAS OCH SEDAN VAR NAKNA JAG BA "WTF" MEN AHHAHA SEDAN LÄSTE JAG IGEN :´)

2013-07-14 @ 22:22:08
URL: http://simpleaswords.blogg.se
Skriven av: josefin

jag skulle nog skämmas ihjäl om jag skrev om en kille sådär även om jag var ensma i ett rum :') men har en fråga.. Penny tappade ju minnet och ändrade frisyren, då undrar jag, har hon fortfarande samma klädstil eller mer vanlig? du skriver jätte bra ;) glöm inte det!

Svar: taaaaaaack! =D hon har kvar samma klädstil, eller hon har väl snarare gått tillbaka till den. under själva minnesförlusten slängde hon bara på sig kläder utan egentligen veta om de passade eller inte. kram. <3
Linn Halldin

2013-07-15 @ 17:32:29
Skriven av: Fanny

Penny är ju så rolig. hahhaha. Vart får du alla bra idéer ifrån?. såååå bra :D

Svar: tack så mycket! hahahahah, ärligt talat så vet jag inte. pof, så dyker de upp. xP kram.
Linn Halldin

2013-07-15 @ 19:14:01
Skriven av: smilingbieber

jättejättebra!! det skulle betyda jätte mycket om du läste min novell har precis börjat och handlar om justin som inte är känd och en flicka som rymmer ifrån sin pappa som slår och våldtar henne han råkar köra på henne och tar hem henne och... :)

2013-07-16 @ 13:20:47
URL: http://smilingbieber.blogg.se/

Ditt Namn:

Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiseras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback