Kapitel 93 - Perfektion Med Andra Ord

PREVIOUS:    ”jag ska se till att hon inte spiller ett skit till någon eller polisen, med allt hon vet om oss kan hon få oss alla i finkan på nolltid” utbrast jag och var precis på väg att vända runt dörrlisten när Angelica talade igen. 

   ”och för att få henne tillbaka, du älskar ju henne eller hur?” jag bet argt ihop käkarna men gav henne inget svar utan gick istället tillbaka till rummet där den okända tjejen jag tydligen plockat upp igår fortfarande låg och sov. Jag smällde igen dörren vilket fick henne att genast ryckas ur sömnen, jag kröp över sängen och fick samtidigt av mig mina kalsonger igen. Varför inte låta henne vara till nytta och ta ut aggressioner på. 

   ”vad gör du?” frågade hon en aning skrämt. 

   ”håll bara käften” fräste jag åt henne och på nolltid var jag begravd inom henne.   

 




Måndag, 28:e April, Penelopes Perspektiv. 

   Jag drog in ett djupt andetag och min näsa fylldes utav doften från saltvattnet och sanden - sanden som kilade in mellan mina tår. Jag log och slöt ögonen, försökte ignorera klickandet från paparazzoernas kameror. Låtsades istället att jag var på en normal semester med mina vänner och pojkvän. Justin kramade min hand i hans och jag öppnade ögonen. ”jag älskar dig” 

   Jag log. ”jag älskar dig också” jag sträckte på kroppen tills mina läppar nådde hans och jag slängde en arm runt hans nacke. 

   Tillsammans följde vi efter våra vänner som kommit fram till raden med solstolar som var tilldelade oss, jag ställde ner min väska vid en och Justin la ner sin handduk på den bredvid. Jag drog av mig den lätta klänningen jag bar innan jag knöglade ner den i väskan. Solstolen var brännhet mot min hud när jag la mig ner och jag fick pressa ihop både mun och ögon för att inte stöna utav den tillfälliga smärtan. 

   ”goddamn, vad hett!” hörde jag Chaz tjuta och jag kunde inte undgå att fnittra lågt. En sval bris fläktade mitt svettiga ansikte medan jag såg ut över vågorna som slog in mot stranden. Jag satte mig upp och vände huvudet till vänster för att se på mitt sällskap. 

   ”jag tänker bada, Justin du har inget val men vill ni andra följa med?” frågade jag och hörde hur Justin skrattade smått med reste på sig. Ryan och Spencer hade på rekordtid lyckats somna i sina stolar medan Ana redan var uppslukad utav sin bok och Chaz utav sin musik så jag ryckte på axlarna. Jag sträckte fram handen mot Justin som tog tag i den och tillsammans gick vi ner mot vattnet. Stranden vi befann oss på var inte smock fylld utav människor utan var lagom befolkad. Hittills hade ingen kommit fram vilket jag var något tacksam över, jag ville bara spendera en eftermiddag ifred utan någon annan som ber om en autograph eller en bild. 

   ”jag kan inte ens komma ihåg när jag badade i havet senast” sa Justin, jag öppnade munnen för att ge honom ett svar men slöt den igen. 

   ”inte jag heller, med Spencer förra året kanske” det kalla vattnet sköljde över mina fötter och jag drog in ett djupt andetag. 

   ”åh nej, det var du som ville bada!” jag skrattade högt när Justins arm lades runt min midja och hindrade mig från att smita. Justin svingade upp mig i luften medan han tog några steg ut. Jag fortsatte små fnittra medan Justin försiktigt sänkte ner mig i det kalla vattnet tills det nådde mig en bit upp på låren. Jag log brett mot honom och la mina händer på hans höfter samtidigt som hans kupade mitt ansikte. Leendes lutade han sig fram innan våra läppar möttes i en lätt kyss. 

   ”det här känns bra, känns som om vi är på semester” mumlade jag mot hans läppar. Justin skrattade till. 

   ”ja, påminn mig om att vi måste åka på en riktig semester när turnén tar paus” jag log brett och nickade ivrigt på huvudet. 

   ”finns det ett ställe du skulle kunna åka till och faktiskt få... ro?” frågade jag medan vi hand i hand gick längre ut i vattnet. Jag följde vågornas rörelse när de kom mot oss och ställde mig på tå för att undvika att blöta ner ofrivillig hud. 

   ”Bahamas” svarade Justin. ”det är avstängt för paparazzis” 

   ”dit åker vi helt klart, fans är inga problem. Det är paparazzoerna som retar gallfeber på mig” vattnet nådde oss nu upp till bröstet. Jag böjde bak huvudet för att blöta mitt hår men inte ansiktet för att slippa saltvattnet i ögonen. Jag rätade på mig igen och ryckte smått till med ett liten flämtning när Justin var närmre än jag förväntat mig, han log roat. 

   ”vad har vi sagt om att skrämmas?” frågade jag och höjde ena ögonbrynet medan jag slöt mina båda armar runt hans nacke och benen runt hans höfter. Jag kände hur hans händer lade sig på min höfter under vattnet.  

   ”vill du verkligen diskutera med mig om vem som bröt mot hela ‘icke-skrämmas-grejen’?” frågade han med menande blick. Det tog ett ögonblick innan det klickade vad han menade och jag skrattade högt. 

   ”oh my God” skrattade jag. ”men du måste erkänna, den var bra” han småskrattade till svar och jag vred på huvudet för att se ut över horisonten som då och då täcktes utav vågorna som vi flöt i. ”första semester jag var på var jag 5 år, Jesse var 3. Vi var i Thailand och som liten var jag blond innan jag vid 10 års åldern blev mörk. Thailändarna var så otroligt fascinerade vid mitt blonda hår, de till och med slet i det. Jag var tydligen helt vild, ville alltid bada. Jag kastade mig till och med i poolen utav arm puffar en gång” jag skrattade till och vände blicken mot Justin som lyssnade uppmärksamt. 

   ”jag vågade aldrig simma på den delen där de kacklat med mörkare plattor eftersom jag trodde det var djupare där än på de ljusa. Jag önskar ibland att jag kunde spola tillbaka tiden till när man var liten, innan alla problemen kom. Innan man blev medveten om alla krav, alla standards som man ansågs leva efter, innan man började döma varandra. Livet var enkelt när man var liten, man sa hej till något annat barn och poff så var man bästa vänner. Man brydde sig inte om hur de såg ut eller dylikt. Man bara var” Justins ögon såg rakt in i mina en lång stund efter jag tystnat. 

   ”ännu en gång har du rätt i dina små funderingar. Livet var bra mycket enklare när man var liten” jag log snett och drog honom intill mig så jag kunde lägga huvudet på hans axel. Länge flöt vi endast runt i vattnet utan att säga ett ord till varandra. Ord behövdes inte alltid när vi umgicks, våra handlingar kunde tala lika mycket som ord. 

   Plötsligt stelnade Justin till i min famn och jag lyfte frågande på huvudet för att se på honom. Hans blick låg på något bakom mig medan hans uttryck var fundersamt och... äcklat? Förvirrat vände jag på huvudet och bemöttes inför något jag helst sluppit se, en kvinna i sen 50 års åldern måste bestämt sig för att hennes bröst minsann inte skulle förbli bleka och struntat i överdelen. 

   ”intresserad?” frågade jag Justin, han såg genast på mig med en besvärad minn. ”oh, så pass. Måste jag också klä av mig för att vinna dig tillbaka eller?” nu spred sig ett roat uttryck över hans ansikte.

   ”för det första, ser det där...” hans blick gled tillbaka till den top lösa kvinnan innan han rös häftigt till, jag flinade roat. ”medan dina är lagom stora och fasta. Perfektion med andra ord. För det andra, nej. De är mina och enbart mina att båda se och röra vid” jag höjde på ena ögonbrynet. 

   ”dina säger du? Så brösten som sitter fast på min kropp är inte mina, utan dina?” frågade jag, Justin nickade. 

   ”dessa magnifika bröst, som ser extra bra ut i den här baddräkten är helt mina” jag kände hur hans händer smög sig upp över min kropp innan han kupade mina bröst i sina handflator under vattnet. Jag skakade på huvudet åt honom. 

   ”du är en sådan kille ibland” vi båda skrattade och Justin kramade till innan han släppte taget och placerade armarna runt min midja så jag trycktes närmre mot hans bröstkorg. Två tjejer bakom Justins rygg fångade min blick ett dussin meter bort. Vad är det här? En nudiststrand? Eller har allas överdelar krympt i tvätten? Den ena tjejen utav dem hade precis som den äldre kvinnan bestämt sig för top löst passade bra på en allmän strand. 

   ”de där då? De är ju unga och friska?” frågade jag, för att titta mer diskret svängde Justin runt oss i vattnet för att sedan kunna se över min axel. Med samma neutrala uttryck snurrade vi tillbaka och jag höjde på ögonbrynen i en frågande gest. För ett ögonblick överöstes jag utav tvivel och dåligt självförtroende. Justin måste ha sett min blick för hans uttryck fylldes utav kärlek och förståelse. 

   ”du är den enda. I mina ögon är du perfekt, du är min definition utav perfekt - precis som du är. Ingen annan kan mäta sig med dig i mina ögon, ingen kan vara lika bra, lika snygg, lika omtänksam som du är. Spelar ingen roll hur många halv nakna tjejer jag ser, du kommer fortfarande var den enda” mitt leende bredde ut sig mer och mer vid varje ord Justin sa, totalt mållös vid hans bekräftelse lutade jag mig fort fram för att pressa läpparna mot hans. 

   ”bra” mumlade jag efter ett tag. ”annars hade din hand återigen behövt bekanta sig med den här” min hand smet snabbt ner innanför Justin badbyxor. Justin gav ifrån sig ett läte som var en blandning utav en flämtning och ett stön, hans huvud föll till min axel. ”och jag har själv blivit ganska fäst vid den så det vore en tragedi att förlora den” fortsatte jag i hans öra. 

   ”goddamnit” hörde jag han flämta fram. Jag fnittrade smått. 

   ”jag älskar dig, Justin” sa jag i en retsam men ärlig ton. Justins huvud vreds så hans ansikte trycktes in mot min hals, hans tänder nafsade mjukt på min hud och jag bet mig i underläppen. Justins armar spändes runt mig när jag rörde på min hand och gjorde honom endast mer upphetsad, jag fnissade vid hans öra. 

   ”senare babe” viskade jag. ”får inte glömma att vi är på en befolkad plats” jag drog ut min hand och log retsamt, Justin lyfte på sitt huvud med en glödande, lustfylld blick. 

   ”varför bestämmer du dig alltid för att vara den värsta retstickan vid de värsta tillfällena när jag inte kan göra något åt det?” frågade han frustrerat och jag skrattade. 

   ”vad är det för roligt med att vara en retsticka om du kan göra något åt på direkten?” kontrade jag och Justin himlade med ögonen. 

   ”du kommer bli min död” sa han innan han kysste mig. 

 

   

   Färdig insmörjd och sittandes på badrumsbänken bredvid handfatet lyssnade jag medan Justin nynnade och småsjöng i duschen. Jag log och scrollade längre ner på min Tumblr dashboard på den vita iPad:en i mina händer. Jag rätade smått till den vita handduken som var virad runt min kropp och satte fast en blöt hårslinga bakom örat. 

   Jag rebloggade några bilder när duschen stängdes av och Justin sköt ena duschväggen åt sidan. Ur ögonvrån såg jag hur han sträckte sig efter en handduk innan han virade den runt höfterna. Jag såg upp från skärmen och log mot honom, granskade hans våta ögonfransar som framhävde det bruna i hans ögon ännu mer. Han besvarade mitt leende innan han la en mindre handduk över huvudet för att torka håret, jag log roat när han drog bort den och hans hår stod rufsigt på hans huvud. 

   ”snyggt” kommenterade jag utdraget och han flinade och visade en rad vita tänder. Han var verkligen så otroligt vacker att det nästan var omänskligt. Allt med honom var perfekt. ”du är perfekt, det vet du va?” 

   Justins leende bleknade en aning medan han såg in i mina ögon. ”knappast” sa han sedan med ett leende. 

   ”nej, jag är seriös. Allt hos dig, till och med dina negativa sidor som till exempel din otålighet” vi båda skrattade. ”allt, är älskvärt. Du är som en enda stor boll utav perfektion” han kupade mitt ansikte innan han lutade sig fram och kysste mig. Med ett leende såg jag sedan hur han ställde sig framför spegeln för att få styr på håret. 

   Min blick gick över till iPad:en igen och jag fortsatte scrolla. Jag stannade till för ett ögonblick för att kunna läsa texten på en bild. ”too hot” löd rubriken innan jag fortsatte läsa. ”A game where the two players kiss without stopping and without touching each other. If one player touches the other, s/he loses. The winner gets to do whatever s/he wants to the loser.” 

   Jag sneglade på Justin bredvid mig, hm? Var jag villig? Min blick skådade min pojkväns figur, vattendropparna som rann längst hans bringa och ner över hans magrutor. Hans biceps som spändes när han drog handen genom håret innan min blick tillslut landade på hans läppar. Hans läppar som snart återfuktades utav hans tunga. Hell yes! Speciellt om detta kan få tillbaka Justins frustration från stranden tidigare idag. 

   För ett ögonblick förvånades jag utav mina egna tankar. Vad har fått dina hormoner att gå i taket? Jag harklade mig försiktigt vilket fick Justin att vända blicken från spegeln till mig med ett frågande uttryck. Jag vred skärmen mot honom för att han skulle kunna se texten skriven på bilden. 

   ”är du på?” Justin log och särade på mina ben så han kunde ställa sig mellan dem. 

   ”du kommer förlora” mumlade han några centimeter från mina. ”och då får jag göra vad jag vill med dig” jag log snett. 

   ”vi får väl se” svarade jag innan jag fort lutade mig fram den sista biten så våra läppar pressades samman. Justin satte ner sina händer på en varsin sida om mig på bänken samtidigt som han tiltade på huvudet. Jag öppnade munnen och min tunga möttes utav Justin precis lika varma. Bara vetskapen om att jag inte för röra honom gjorde behovet efter hans hud under mina fingertoppar tusen gånger mer intensiv. Jag ville röra honom, jag behövde röra honom. Ett svagt stön utav frustration slapp ur mig och till min triumf kände jag hur Justins armar spändes bredvid mig. Smackandet från våra läppars kontakt var det enda som hördes mellan väggarna och djupare kyss än denna hade jag nog aldrig upplevt. Jag höjde mina händer och spände dem nästan krampaktigt en bit från Justins huvud. 

   Justin hade tryckt sig närmre bänken för att motstå sina impulser. Hela mitt väsen skrek åt mig att jag skulle röra honom, att jag skulle förlora. Vad Justin än tänkte göra mot mig så var det värt det. Med ett uppgivet stön flätade jag in mina fingrar i hans nyduschade hår samtidigt som jag pressade mig mot honom. Ett leende spred sig på Justins läppar när han insåg att han vunnit och avbröt kyssen, vi båda flämtade häftigt. 

   ”nå, så vad tänker du göra med mig?” frågade jag och lät handduken falla från min kropp så jag satt spritt språngande naken framför honom. Justins ögon vandrade neråt och ett svagt stön kom snart från hans läppar. 

   ”allt och lite till” svarade han kvävt innan han pressade sina läppar mot mina igen. Endast tanken av vad Justin hade tänkt sig fick det att pirra i kroppen. Min ena hand sträckte sig efter handduken han hade runt höfterna innan jag lossade på den så den föll ner till golvet. Justins händer lades på mina höfter innan han sköt mig längre fram mot kanten till bänken och jag höjde knäna i luften innan jag slingrade benen runt honom. Justin var precis på väg att tränga in när det bankade högt på dörren intill vårt hotellrum. Vi stannade flämtandes upp i våra rörelser och stirrade på varandra. 

   För att ögonblick tyckte jag att jag inbillat mig men när ännu en bankning kom från dörren suckade jag frustrerat. 

   ”sämsta timingen någonsin” hörde jag Justin mumla. ”du får öppna” sa han sedan och drog sig ifrån för att sedan vira handduken runt hans höfter. Först förvirrad till varför så såg jag snart förklaringen, Justin kunde knappast öppna dörren med tältet rest om ni förstår vad jag menar. Jag hoppade ner från bänken och lindade handduken runt mig igen innan jag gick ut i sovrummet och vidare ut till den lilla hallen för att sedan halvt ståendes bakom dörren öppna. 

   ”det var på tiden” utbrast Chaz. ”vad tog sådan tid?” 

   ”duschade” svarade jag och pekade mot mitt hår och handduk. ”men vad är det?” frågade jag fort innan Chaz hann fråga några följdfrågor. 

   ”vi tänkte gå ut och äta och undrade om ni ville hänga med?” jag nickade glatt. ”grymt, var klara om en timme då” jag gav en tummen upp och stängde dörren igen. 

   ”det är typiskt Chaz att vara en sådan cockblock till storebror utan att han ens inser det” sa Justin när jag klev in i sovrummet för att se honom i kallingar och jeans som satt lika lågt på hans höfter som alltid. Tälten var nu nerpackat. Jag skrattade åt honom. 

   ”åh, du ska få dit pris” sa jag till honom. ”ha tålamod bara” 

 

 

 

   ”vad är klockan?” frågade jag Justin som vände på handleden och synade sin klocka. 

   ”snart halv ett. Varför undrar du?” jag reste mig från soffan och gick bort till hallen där jag gled ner i mina flip flops och vände mig mot Justin. 

   ”kom igen då” sa jag ivrigt och öppnade dörren. Jag hörde hur Justin reste sig ur soffan och kom till hallen där han klev i ett par Vans innan han följde efter mig upp i korridoren. 

   ”vart ska vi?” frågade han, jag ryckte på axlarna. 

   ”jag vet inte, någonstans” svarade jag och han skakade roat på huvudet men log glatt. Hans hand fann min och han flätade samman våra fingrar, den svala men fortfarande tillräckligt varma luften slog mot oss när vi gick ut på hotellområdet. Poolens lampor sken och den enda ljud som hördes var musiken som spelades i baren. I tystnad gick vi bort från poolen och baren, jag sken upp i ett leende och skuttade några steg när jag fick syn på den lilla parken som många barn spenderade i under dagarna och låg placerad en bit bort från alla hotellrummen. 

   Jag släppte Justins hand för att sedan förvandlas till en femåringen när jag sprang runt bland de olika leksakerna. 

   ”oh, herregud. Man vet att man har blivit för gammal när ens höfter inte får plats längre” jag fick glida halv liggandes på sidan nerför rutschkanan innan jag landade i sanden. Justin skrattade lågt bort från den stora korg gungan som i stort sett hängde still nu, jag gick bort till honom och satte mig på kanten innan jag kröp fram till honom. Jag granskade för ett ögonblick hans ansikte och avundades återigen utav hans skönhet, jag lyfte sedan på ena benet åt jag kunde gränsla honom. Justin vände förvånat ansiktet honom mig och jag log ner mot honom. 

   ”ska vi få lite fart på den här grejen kanske?” innan han hann svara hade jag redan börjat rulla mina höfter fram och tillbaka, vilket jag visste inte bara skulle få lite rörelse i gungan utan även driva Justin till vansinne. Det tog inte lång tid för än jag kunde känna hur han trycktes mot insidan utav mitt lår, ett stön kom från hans läppar samtidigt som hans händer fann min höfter. 

   ”jag kommer explodera” andades han fram. ”nej, det här går inte! Res på dig, vi går in nu” på nolltid var vi tillbaka inne i hotellet och på väg upp till vårt rum igen. Jag fnittrade lågt åt Justins snabba och beslutsamma steg längst korridoren innan han låste upp vår dörr, snabbt drog han med mig in efter sig och snart jag var upptryckt mot den stängda dörren. 

   ”jag behöver dig, nu” stönade han fram och satte händerna under mina lår innan han smidigt lyfte upp mig. Ögonblick senare landade jag, med ryggen först ner i madrassen. Våra rörelser var desperat och hetsiga samtidigt som vi slet av varandra kläderna och precis som Justin lovat gjorde han allt och lite till med mig. Flera gånger om. 

 


 

yeeeeeah, första kapitelt tillbaka efter semestern! hoppas ni tyckte om det. som sagt så är det väldigt inspirerat utav just min semester. så låt oss diskutera det lite...

HERREGUD! så många som verkade ha problem med sina överdeler. jag har nog aldrig sett så många äldre kvinnors nakna överdelar som jag gjort under dessa 2 veckor. inte trevligt! hahahha, anyway... 

hoppas ni hade det underbart medan jag var borta o jag är otroligt tacksam över alla kommentar ni lämnade! TACK TACK TACK! 

vad tyckte ni? i nästa kommer Billboard upp, oooooooh! vad tror ni händer? KOMMENTERA, KOMMENTERA, KOMMENTERA! ♥

 

ps. hoppas det inte är stavfel eller dylikt men jag orkar inte läsa genom nu, ska återgå till min läsning. xP PUSS&KRAM. 


Skriven av: Celebnovell

ASDFGHJKL LINN DINA KAPITEL DÖDAR MIG! Du är perfektionist! ♥

2013-07-26 @ 21:51:26
URL: http://celebnovell.blogg.se
Skriven av: Anonym

Åhh, så himla bra!
jag älskar dem tillsammans, de är så söta tillsammans!
VILL LIKSOM HA MER NU! :dd

2013-07-27 @ 01:13:36
Skriven av: Adina

Gryyymt

2013-07-27 @ 08:03:25
Skriven av: Anonym

Fantastiskt som vanligt!:D
En fråga bara. För några kapitel sedan så hade spencer och Ryan kysst varandra och penny sätt det. Var det bara en engångs grej eller kommer penny och Spencer typ prata om det? :)

2013-07-27 @ 09:24:23
Skriven av: Anonym

Du har den första bloggen som jag har riktigt följt och för att vara mig så kommenterar inte jag så ofta..men du äger! Jag vet inte hu du gör och jag bryr mig inte för du är så bra

2013-07-27 @ 10:25:13
Skriven av: Therese

Perfektion som du nämner kan nog hela novellen beskrivas med ett ord! Aldrig att jag har varit så fest vid en novell som den här. Denna är en av de bästa av alla noveller och böcker jag någonsin har läst (och då har jag har läst många) Så BRA och hoppas det finns lite till att skriva, vill inte att den ska ta slut riktigt än! <3

2013-07-27 @ 10:31:46
Skriven av: Anonym

Älskar det som vanligt!! <33

2013-07-27 @ 12:21:09
Skriven av: Josefin

Vet egentligen inte vad jag ska skriva.. du skriver fantastiskt som vanligt :3

2013-07-27 @ 16:37:50
Skriven av: Sandra

Det var så jävla BRA!!! Har faktiskt inte tänkt på att du la ut det igår, men jag brydde mig inte om ngt förutom min fågels död! Men ja älskar din novell!!!!

2013-07-27 @ 17:26:58
URL: http://www.nattstad.se/justinlover
Skriven av: Biebzstoory

sjukt bra, är så glad att du är tillbaka, hoppas du haft de underbart på din semester <3

2013-07-27 @ 19:15:03
URL: http://biebzstoory.blogg.se
Skriven av: Goda

Nawwwie, va mysigt de har det :) du är lika fantastik som vanligt med ditt underbara skrivande <3 jag beundrar både dig o Penny helt seriöst.. Känner mig konstig att jag är så besatt av novellen, åh :( du äger, punkt slut.

2013-07-28 @ 00:01:14
Skriven av: smilingbieber

länkbyte? :)

Svar: vad för slags länkbyte? =)
Linn Halldin

2013-07-28 @ 00:30:06
URL: http://smilingbieber.blogg.se/
Skriven av: FELIICIA

Så sjukt bra. Herregud, finner inte ord.

2013-07-28 @ 19:39:55
URL: http://feliicialinnea.blogg.se
Skriven av: Evelina

Super bra älskar det!

2013-07-28 @ 22:11:51
Skriven av: Anonym

Gryyymt like always!

2013-07-28 @ 22:17:39
Skriven av: Fanny

Det var så bra att jag inte finner några ord på hur bra detta var/är. Du skriver alltid bra kapitel. :D

2013-07-28 @ 22:35:21

Ditt Namn:

Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiseras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback