"for all the times that we messed up"

haaaalllla!
roligt att ni alla tyckte om förra kapitlet o era reaktioner var precis dem jag ville ha... hhehehehehe. yes, I'm a eviiiil human being. xP så tack för alla kommentarer som ni lämnar, fortsätt gärna lämna dem. det är alltid super kul att veta vad nu tycker. även om ni tyckte illa eller om kapitlet. =) all kritik är bra kritik. 
 
Maja Om:
Hej 
Jätte bra blogg! 
Jag kommer ihåg att du la ut ett inlägg där du berättade vilka noveller du läser, där sa du att du läser vissa på JBFF, nu när dom har gjort denna förändring med hela sidan och vissa kan man inte läsa om man inte är registrerad, såååå jag undrar hur du gör? Har du registrerat dig eller vet du något annat ställe man kan läsa på? Kanske lite random fråga sådär men det kändes liksom som att du skulle kunna hjälpa mig haha;)
 

Svar: TACK SÅ MYCKET! självklart kan du komma till mig om du har en fråga, ingen ska känna sig blyg för att fråga något. det finns ingen fråga som är "dum" eller liknande. =) jo, alltså det står info på deras startsida → http://justinbieberfanfiction.com . där kan du läsa de tre senaste där de säger vad som hänt o sådär. om du inte förstår det så är du välkommen tillbaka så kan jag förklara närmre. =) kram.
 
 
Tilda Om:
Men jag fattar inte va inte chaz brorsa med penny?
 

Svar: jo... det är han. de två är syskon. vet inte riktigt vart jag gjorde det oklart så om du kan kommentera här under så jag förstår så kan jag förklara. =) kramis
 
 
 
Josefin Om:
sjukt bra, men blev lite förvirrad i slutet :P
 

Svar: tackar! =D okej så den nya personen som Penny börjat umgås med som varken Pennys föräldrar eller Chaz och Ryan visste vem det var är alltså Hector (Spencers lillebror)... ehm... jag vill inte säga för mycket för att det kommer kanske klarna upp i nästa kapitel då jag ska försöka få in mer om vad som har hänt tidigare under året. =) KRAM! 
 
 
Erica Om:
Super bra!! Aaaaaaaaahhh så spännande!!<3 
Men hur långt fram i tiden är det har det gått månader eller år? :)
 

Svar: tack så jätte mycket! <33 det har nu gått lite mer än ett halvår sedan Penny vaknade upp utan sitt minne. men sedan Justins tillbaka blickar under nyår så har tiden spolats fram till april det året då (2014). =) kramar. 
 
 
o sedan lite information angående nästa kapitel, jag har inte hunnit skriva på kapitel 81 än eftersom jag var på hjärt centret i eftermiddags o fick en EKG som jag ska ha i 24 timmar o sedan gick jag o mamma på stan ett tag. jag har precis kommit hem i stort sett. =) men jag ska försöka skriva så det kan komma upp ett kapitel imorgon eftersom på onsdag kommer det inget då det är skolavslutning o jag troligen kommer göra något med klassen efteråt. =) vilket jag även tror att många utav er också ska... om det inte är så att ni slutar på torsdag... eller redan har slutat. =) hahahah. men satt så ligger det till... 
 
lite bevis oxå så ni inte tror jag ljuger. xP den är himla konstig, jag har tre stycken till sådana där fastklistrade på kroppen o sedan hänger det någon slags dosa i det svarta snöret. fin fint! hahaha, PUSS&KRAM på er. 
 
 

Skriven av: Ebba

Varför har du det? :(
har du någon slags hjärtfel? :( <3

Svar: hahah, jag vet inte... det är det som ska kollas. =) kram. <33
Linn Halldin

2013-06-10 @ 19:54:53
Skriven av: Isabelle

Åååh, jag trodde jag var helt 4ever alone med sånt! Hatar sånna 24-timmars EKG, de lämnar så fula märken också :( </3

Svar: usch då! det visste jag inte. =O hahaha, nejdå det finns säkert massa andra som gör sånna. kram. <3
Linn Halldin

2013-06-10 @ 20:57:50
Skriven av: rojinyao

Vad är de du kollar upp med såna?? Och varför göra du de?? :) du behöver inte berätta om du inte vill men jag är bara lite nyfiken... :) längtar till nästa kapitel ;)

2013-06-10 @ 22:32:01
Skriven av: Anonym

I love taylor swift <3

Svar: hahaha, jaha. vad trevligt. =D
Linn Halldin

2013-06-10 @ 23:04:33
Skriven av: Tilda

Alltså det var ju bara familjen som penny ville träffa men hon har ändå inte det liksom.

Svar: jaha, nu förstår jag vad du menar. =) jo, men alltså de förklarade enbart för henne vad föräldrar var o uteslöt det andra. annars skulle Jesse bli inblandad o det skulle vara på tok för svårt att förstå. kramar. <3
Linn Halldin

2013-06-11 @ 06:59:14

Ditt Namn:

Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiseras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback