Kapitel 81 - Är Inte Du Lite För Gammal För Att Gå På Dagis?

 
PREVIOUS:    Mitt hjärta stannade och andetaget fastnade i halsen, världen sattes på paus för ett ögonblick. Det här kunde inte vara hon, nej det kunde det inte vara. Men det gick inte att förneka att det var Pennys bruna, vackra ögon som var såg tunga och nästan ned drogade ut. Hon skrattade till och stapplade fram till de andra tjejerna som grep tag om hennes midja och drog med henne in i gruppen. 

   Min blick lyckades sedan slitas från henne för att se på idioten som kysst henne, han drog en hand genom håret och letade efter något i jeansfickan. Han såg sedan upp och efter Penny med ett äckligt slugt leende. Det bruna rufsiga håret, det sneda leendet, de grå ögonen tillhörde ingen mindre än Hector - Spencers lillebror. Oh, fuck no!

 


 

Jag hade svårt att ta in scenen framför mig. Det gick inte ihop för mig. Spencers bror? Hur i hela friden hände detta? Hur kunde han? Han visste mycket väl hur allt låg till. Men framför allt, Hector? Kär i Penny? Det var det mest obegripliga över hela denna situation. 

   ”ey, fullon! Vi drar vidare” ropade Hector medan han fick upp ett cigg paket ur byxfickan. De andra vände sig mot honom, skrattade åt något ointressant innan de började dra sig bakåt mot honom. Fortfarande var de omedvetna om våran närvaro. Inte utan att jag har haft ett snack med honom först. 

   Jag drog mig tillbaka och rundade hyllan för att gå ner längst gången tills jag kom till andra änden där gänget skulle passera förbi. Lyckligtvis gick de andra först så jag obemärkt kunde gripa tag i jackan på Hector och rycka in honom i gången. På två sekunder hade jag honom upptryckt mot hyllorna och underarmen pressad mot hans strupe. 

   ”vad fan har du gjort med henne?” morrade jag fram, ansikte hotfullt nära hans eget. Han såg först på mig med chockade, uppspärrade ögon tills han insåg vem jag var och hans skrämda uttryck byttes ut mot ett arrogant och slugt leende. 

   ”nämen, är det inte Justin Bieber?” frågade han roat. ”du är patetisk, vet du det?” 

   ”svara på frågan! Vad fan har du gjort med henne!?” sa jag högt och tryckte till mot hans strupe. 

   ”lär henne leva livet, no big deal” svarade han nonchalant. ”visar henne vad livet har att erbjuda till skillnad från er som enbart strävade efter att hon skulle bli normal igen” jag såg giftigt på honom. Var han go´eller? Jag skrattade sedan humorlöst. 

   ”jovisst. För alkohol och droger är ju allt livet har att erbjuda” fnös jag ilsket. 

   ”absolut” svarade han. ”och sex” det blixtrade till inom mig av ilska och jag tryckte honom hårdare mot hyllorna för att skära av hans luftvägar ännu mer. 

   ”om du så mycket som rör ett hårstrå på henne så ko-” hotade jag men blev avbruten. 

   ”åh, jag har rört mer än ett hårstrå. Jag kan förstå varför du är så fast vid henne, hon är bra i sängen. Stönar riktigt högt gör hon” hans sluga flin låg på hans läppar igen och jag såg rött. Jag grep tag i kragen på hans skjorta innan jag sköt upp mitt knä i hans mage samtidigt som jag drog ner hans överkropp för att få en så bra kick som möjligt. Han hostade till innan jag hade honom upptryckt igen. 

   ”håll käften och lyssna noga på mig ditt jävla svin. Låt henne vara ifred, hon är inte din docka att leka med, att göra vad du än känner för med. Det där är en riktig människa och den människan råkar vara min flickvän-” 

   ”ex flickvän, ‘Jenelope’ - som ni så patetiskt kallades - tog slut så fort hon öppnade ögonen utan sitt minne” återigen satte jag knät i hans mage vilket fick ännu ett kvävt läte att komma ur honom. 

   ”sa jag inte åt dig att hålla käften?” fräste jag. ”vad tror du hon kommer tycka om dig när hon får sitt minne tillbaka och inser att saker du har gjort mot henne? Huh? Tror du att hon kommer stanna hos dig? Tänk igen” men grabben bara log lugnt. 

   ”och tänk om hon aldrig minns, då är hon min för evigt. Hon älskar mig, även fast hon inte vet vad älskar egentligen betyder. Hon är min nu och dina chanser är över, för gott. Hon vill inte ha dig längre, hon vill inte träffa er. Hon hatar er alla. Hon har ett nytt liv nu, med mig” 

   ”om du inte låter henne vara ifred kommer jag personligen se till att du ångrar dig, enda fram tills den dagen du dör” morrade jag och stirrade honom in i ögonen. 

   ”åh, jag vill verkligen se dig försöka” 

   ”vad tror du Spencer skulle säga om det här, va?” frågade jag när tanken slog mig. Han hade säkert inte sagt ett ord till henne och detta skulle jag kunna använda som fördel. Han stelnade till för ett ögonblick i mitt grepp. I got you, sucker. 

    ”du skulle bara våga” väste han. 

    ”åh, men det gör jag” svarade jag och tryckte hårdare mot hans strupe.

    ”nej, det gör du inte och vet du varför?” frågade han och höjde ena ögonbrynet. ”för jag har tyglarna, tough guy. Det är jag som är kung över staden och därmed jag som bestämmer. Så vet du vad som händer om Spencer ens får veta att vi stötte på varandra idag?” jag enbart stirrade på honom. 

   ”låt oss säga att Penny enbart kommer leva livet ännu mer tills det kanske... åh, jag vet inte. Blir en överdos utav det roliga” jag var precis på väg att placera min knytnäve i hans ansikte när en röst stoppade mig. Rösten som annars var len, glad och nyfiken var nu sluddrig, fel och förvirrad. 

   ”Hector? Vad gör du, vart tog du vägen? Vi skulle ju gå” jag vände mig om för att se Penny komma gående. Hon stannade till i steget när hon fick syn på oss, hennes panna rynkades och hon kisade mot oss. ”vad är det som händer?” frågade hon. Jag stirrade på henne. Det här var inte min Penny. Det här var någon helt annan. 

  ”ingenting, baby. Pratade bara med gamla vänner” Hector tog sig ur mitt grepp som tappat styrkan när Penny gjorde entré och gick fram till henne, han la en arm runt hennes axlar innan han tryckte en puss mot hennes panna. Hon vinglade till och slöt ögonen. ”kom igen, så går vi” 

   De hade tagit några steg bort när Hector halvt vred på sig. ”glöm inte, jag är kungen” 

 

”hur är detta möjligt?” röt jag. Jag vankade av och an i mitt sovrum medan jag drog händerna genom håret i frustrationen. Hur hamnade vi här? Hur hamnade Penny i Hectors händer? I Spencers lillebrors händer!? Det gick inte ihop i mitt huvud, inte alls. 

   ”jag vet inte, man. Men du måste ta och lugna ner dig” min ilska hade legat och kokat på ytan enda sedan vi lämnat matvaruhuset och jag hade ingen som helst aning när den skulle försvinna. Aldrig? 

   ”jag kommer döda honom” mumlade jag och spände knytnävarna. ”jag kommer döda honom” 

   ”nu tänker du med arslet och inte huvudet” påpekade Ryan och jag vände mig ilsket mot honom. Fort var han uppe med handflatorna i en avväpnande gest. ”lugna ner dig, jag tycker inte heller om detta men det finns inte mycket vi kan göra. Det är Pennys liv” 

   ”men hon är ju inte ens medveten om vad hon gör, hon har ingen aning om... om någonting, hon... argh!” jag drog i håret innan jag slog knytnäven mot garderobsdörren. 

   ”Ryan har rätt, bro. Hur mycket jag än inte vill se min lillasyster i händerna på honom medan han tar en massa dåliga beslut åt henne så finns det inte mycket vi kan göra. Han har tyglarna och jag vill inte att hon ska dö. Vi måste vara smarta, vi kan inte vara för drastiska. Vi måste ha en plan utan luckor” Chaz grep tag i min axel och såg allvarligt på mig, jag andades ut men nickade sedan. 

   

 

Fredag, 4:e April. 

   Sakta gick jag med händerna i jeansfickorna längst trottoaren, gruset knastrade under skosulorna och vinden grep försiktigt tag i mitt hår. Doften utav nyklippt gräs fyllde min näsa, solen sken på himlen och barnen skrek förtjust i lekparken. Det var min sista dag i Stratford innan jag behövde åka tillbaka till LA för att filma in musik videon för ‘Beauty And A Beat’. Under normala omständigheter hade jag varit hur exalterad som helst men inget som hade med min karriär att göra gjorde mig glad längre. 

   Det brukade betyda allt för mig, men allt som hade med musik påminde mig endast om Penny. Penny som inte var min längre, Penny som inte kom ihåg mig längre. Händelsen igår hade fyllt mig utav en ny energi, en energi fylld utav vrede och bitterhet. Inte ett ord hade sagts till Spencer även fast vi pratat med henne. 

   Jag lät blicken svepa över lekparken i jakt efter Jazmyn och Jaxon, jag kom för att säga hejdå till dem. Jag gick bort mot sandlådan då jag visste att Jaxon var mycket förtjust i att köra lastbilar i sanden. Dock fann jag någon annan i lådan, ett huvud prytt utav brunt hår istället för blont, bruna stora ögon istället för bruna små. Penny satt med fötterna nedstuckna i sanden medan hennes finger gjorde vackra mönster. 

   Jag förblev stum och orörlig för ett ögonblick, det var såhär vi först träffats. På ett dagis, omringade utav barn, hon sittandes och totalt omedveten utav min närvaro för än jag sa orden. Jag log snett och innan jag hann stoppa mig själv hade jag uttalat dem igen. 

   ”är inte du liten för gammal för att gå på dagis?” hennes huvud sköts hastigt upp och hon stirrade på mig. Hennes mun öppnades åtagliga gånger men inget svar kom. Hon svalde nervöst innan hon fick något ofokuserat i blicken, hon mumlade något ohörbart innan hon snubblandes sprang bort från lekparken. Hjärtat sjönk i bröstet på mig medan jag insåg något. Hon skulle aldrig komma tillbaka till mig. Hector hade rätt, hon var hans nu. För evigt. 

 

 

Penelopes Perspektiv. 

   Mönstret som började som ett rakt streck utvecklades till kurvor, cirklar, fyrkanter. Alla figurer skapade de ett nytt mönster som byggdes på, steg för steg. Parken var min plats att komma bort från allt, Stacey och John som gick runt i huset medan de väntade på att jag skulle komma hem igen. De var oroliga för mig. Varför förstod jag inte. Jag hade ju roligt, Hector hade berättat att det vi gjorde var roligt. Det var så man hade roligt. Levde livet, som hade brukade säga. 

   Jag la huvudet på sned medan jag drog med fingret i den våta sanden, den var skön och kalla mot mina fingertoppar. Allt var fridfullt tills en röst bröt genom. 

   ”är inte du lite för gammal för att gå på dagis?” jag såg genast upp för att bemöttas utav de hasselnötsbruna ögonen som stirrat tillbaka på mig från alla teckningarna som pryde mina väggar. De hasselnötsbruna ögonen som jag fattat tycke för, de var vackra. Ett hemlighetsfullt leende låg över hans läppar, som om det vore något roande över hans fråga. Är inte du lite för gammal för att gå på dagis? 

   Frågan upprepades i mitt huvud och en klump bildades i min mage, utan att tänka kom jag på fötter och tog mig klumpigt bort från sandlådan och lämnade honom bakom mig. 

   Är inte du lite för gammal för att gå på dagis? Jag snubblade till och höll nästan på att falla till marken. Penelope Phoebe Hawkin, född 14:e Mars 1996. Förvirrat rynkade jag pannan, vart hade det där kommit ifrån? Jag kved högt till då mitt huvud plötsligt verkade vilja klyvas i två och det flimrade framför mina ögon och jag hade svårt att hålla mig på benen. Jag satte händerna vid mina tinningar och öppnade munnen som för att skrika men inget ljud kom ut. 

   Är inte du lite för gammal för att gå på dagis? Halvt blind stapplade jag fram på gatan mot mitt hus, svetten rann och mitt huvud kändes som en cement klump. Vad är det som händer? Jag fick upp ytterdörren och brydde mig inte ens om att ta av mig skorna. Jag behövde komma upp på mitt rum och det var nu, fort. 

   ”Penny?” hörde jag Stacey ropa frågande men jag svarade henne inte. Mina andetag kom stötvis och andfått ut, jag grep krampaktigt om trappräcket för stöd. Väl uppe på andra våningen var jag på några få sekunder inom de säkra väggarna utav mitt rum. Jag gled klumpigt till golvet innan bild efter bild visades framför mig tills jag insåg att det var minnen. Mina minnen. 

   Är inte du lite för gammal för att gå på dagis? Jag flämtade, det var för mycket. Jag kvävdes. Jag kunde inte se, jag kunde inte röra på mig. Hur länge jag satt på golvet visste jag inte. Men ute hade det börjat skymma och himlen lös orange och rosa när jag väl återfick kontrollen över min egen kropp. Jag var utmattad och full av förvirran.

   Tårarna rann längst mina kinder medan jag grät tyst. Mitt huvud var sprängfullt med nya saker och jag kunde omöjligt veta vart jag skulle börja. Jag var tillbaka. Mina minnen var tillbaka. 

 


 

aaaaaaaaahhhhhhhh! början, Justin fett fierce o bah kicka skiten ur Hector även fast Hector hade övertag på andra vis. MEN SLUTET HÖRNI!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!? PENNY ÄR TILLBAKA! GAH, det ni alla har väntat på. 

såklart jag inte skulle låta Penny tappa minnet för gott, hallå! vad hade det blivit för kärlekshistoria huh? xP o det var Justins första ord till henne som fick henne att minnas. romantiskt.se om ni frågar mig. hahaha. 

 

vad tycker ni? vad tror ni händer nu? med Justin? med Penny? med Hector? =OOOOO

KOMMENTERA, KOMMENTERA, KOMMENTERA! JAG VILL VETA! PUSS&KRAM. ♥ 


Skriven av: agnes

YESSSSS!

2013-06-11 @ 21:40:18
Skriven av: Erika

WHUUUT?! OMG, SNÄLLA MER IMORRN!!

2013-06-11 @ 21:52:31
URL: http://erikaaskebjers.blogg.se
Skriven av: Kelly

Jag är så himla glad att hon fick tillbaka minnet igen nu dör jag om nt ett till kapitel kommer snart!!!

2013-06-11 @ 21:53:05
Skriven av: Emilia<3

Sjukt bra som vanligt!! <3 Älskar din novell!!!
Fan vad jag hatar Hector för tillfället ;) hahah

2013-06-11 @ 21:58:45
Skriven av: Linnéa

OMG SÅ JÄ**A BRA!!!!!!!!
PENNY ÄR TILLBAKA; JAG HAR SAKNAT HENNE!!! OMFG HON MÅSTE SKYNDA SIG ATT PRATA MED JUSTIN INNAN HAN ÅKER OCH HEKTOR KAN DRA ÅT HEL****t. PENNY IS BACK ON TRACK!!!!!! OH YEAH!!!

2013-06-11 @ 21:59:03
Skriven av: Alexandra!

OMG har längtat på att hon skulle komma ihåg! :) jätte bra kapitel, MERA!! :D

2013-06-11 @ 22:00:46
Skriven av: Ebba

Detta gjorde du bra syrran!

2013-06-11 @ 22:08:50
Skriven av: Fanny

OMG OMG OMG OMG!!!! Hon fick tillbaka sitt minne :D sååå sjukt braaaaa :)

2013-06-11 @ 22:11:27
Skriven av: Julia

OMG! Det är det här ja har längtat efter!!! Din novell är grym!! Den bästa jag har läst (läser) och tro mig! Jag har läst många noveller!

2013-06-11 @ 22:24:48
Skriven av: jasmina

DOM HADE FUCKING SEX HA BERETTÄ FÖR MIG HADE HON SEX MED HECTOR HA!!!!!??? FÖR OM DET KOMMER JAG MER ATT DÖDA DIG,hur vågar du hu,du är mer än skyldig mig ett nytt hjärta ska du veta unga dam ,HUR-HU-HUR!!!?? sÄG ATT HECTOR BARA SA DET FÖR ATT GÖRA JUSTIN ARG :'''''( FÖR JAG VILL INTE DET SKA VARA SANT,bra att något bra hände på kapitlet-så nu kommer du inte sova hela natten för du ska skriva nästa kapitel eller hur? Hhhehehe <3

2013-06-11 @ 22:25:10
Skriven av: Hanna

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!! Go Justin go Justin go go Justin!!! Kan du snälla skriva fortsättningen nuuuuu! Är desperat!!!! Arghhh!!! HAHAHAHAHA. Men åhhh är så jävla hyper på grund av slutet'!! Hgreqåkfjdiqqbjdl

2013-06-11 @ 22:32:22
Skriven av: Jessica

Omb.... MEEER!!! Älskar verkligen den här novellen

2013-06-11 @ 22:33:10
Skriven av: Lina

Är hon äntligen tillbaka igen?
Åh vad jag har längtat efter detta ögonblick!

2013-06-11 @ 22:41:01
Skriven av: Anonym

blev lite tårögd på slutet, blev så sjukt glad att henne minne är tillbaka YESSSSS <3

älskar din novell, bästa <3

2013-06-11 @ 22:48:49
Skriven av: Ebba

omg. Vill bara lägga mig ner på marken och böla just nu, SOM JAG HAR LÄNGTAT EFTER DETTA ÖGONBLICKET. Herregud. Kommer..... GAAAAAH!!!!!! TACK TACK TACK TACK TACK JAG ÄLSKAR DIG. OMG. TRodde faktiskt att den skulle sluta såhär deprimerande, men ack så fel jag hade. Och det var JÄVLIGT BRA.
Nu kan hon dumpa skitHector och bli lycklig med Justin igen :''''''')
Hatar Hector, han är ett packat, fullt, fult, snusk, perväckel jävel.
Förlåt för alla svärord, kunde bara inte utrycka mig på något annat sätt

Jag hoppas också att hon fått tillbaka hela minnet och att Hector ljög om att han haft sex med henne. Yesbox.

En liten fråga:
*Hur långt tror du det är kvar på novellen? :D <3

ÄLSKAR NOVELLEN GGAH.

2013-06-11 @ 22:49:35
URL: http://mybieberlovestorys.blogg.se
Skriven av: Anonym

OMG JAH DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR! PENNY IS BACK! YES!

2013-06-11 @ 22:50:51
Skriven av: Anonym

Jag tror jag precis dog..... DU ÄR FÖR BRA!!!!! Det är som en bok som aldrig får ta slut!!

2013-06-11 @ 23:18:06
Skriven av: Anonym

Så sjukt bra!!!! Du är otroligt duktig på skriva. Längtar till nästa kapitel!!! :D

2013-06-11 @ 23:21:42
Skriven av: Annie

Och där tappade jag andan och dog.

2013-06-11 @ 23:37:36
Skriven av: Anonym

AMG!!!!!!!!!! Äntligeeen!!!! Du äger sjuuuukt mycket!

2013-06-11 @ 23:56:25
Skriven av: Goda

Gaaaaash, love love love.. Mina tårar rinner ner, glädjetårar, DU ÄR BÄST, INGEN PROTEST!<3

2013-06-11 @ 23:59:12
Skriven av: Anonym

Woow den var bra. Äntligen fick hon tilbqx sin mine. Men jag tror att penny kommer ringa och be Justin att komma till henne han blir först förvånad men sen kommer han med första flyget. Och när dem träffas så springer penny emot honom och kysser honom hårt och säger att hon har saknat honom och då fattar Justin att hon är tillbaka. Hector kommer säkert gå imelan dem hela tiden och försöka att förstöra deras förhållande. Och kanske så går han och dem i hans gäng och kidnappar penny och våldtar, mishandlar henne osv. Sen så kommer Justin och rädar henne.

2013-06-12 @ 00:06:04
Skriven av: Vivi Le

OMG OMG OMG YES!!! Äntligen säger jag bara. Har väntat på att hon ska få tillbaka sitt minne så länge nu. Ååhhh Gud äntligen! Helt otroligt bra kapitel! Hoppas verkligen att hon får tag på Justin fort nu! Vill bara att dom ska bli lyckliga igen :') längtar tills nästa kapitel!

2013-06-12 @ 00:29:52
URL: http://vivile.blogg.se
Skriven av: Romeo

Love love love it!!!!!

2013-06-12 @ 01:24:44
Skriven av: Anonym

Helt jävla perfekt kapitrl

2013-06-12 @ 01:30:49
Skriven av: Liv

Awesome kapitel!!,!

2013-06-12 @ 07:45:55
Skriven av: Anonym

Så jäkla bra! <3 fast snälla säg att hon inte haft sex med Hector! Jag tycker att justin borde vara den första å sista! <3

2013-06-12 @ 09:07:34
Skriven av: tova

Åååh äntligen, happy meeeeeee :)))

2013-06-12 @ 10:06:52
URL: http://nattstad.se/tovalovgren
Skriven av: biebersfru

OMG OMFB OMG OMFB ASSÅÅÅ DIN NOVELL ASSÅ JAG AVGUDAR DEN DEN ÄR MIN FAVORIT JAG ÄLSKAR DEN JÄTTEEMYCKET SLUTA ALDRIG MED DEN? SNÄLLA? NÄR KOMMER NÄSTA KAPITEL UT? LÄNGTAR SÅ HIMLA MYCKET ;) <3 <3

2013-06-12 @ 12:45:15
URL: http://justinnovell.devote.se
Skriven av: Adina

Dog typ.. Haha, men bäääst :D Mer Nuuuuuuu

2013-06-12 @ 13:39:38
Skriven av: Erika

SNÄLLA KAN NOVELLEN HÅLLA PÅ TILL ÖVER KAPITEL 100?!

2013-06-12 @ 20:38:10
URL: http://erikaaskebjers.blogg.se
Skriven av: Celebnovell

ÅH HERREGUD DET VAR BÄST!!

2013-06-12 @ 21:23:54
URL: http://celebnovell.blogg.se
Skriven av: Anonym

SÅ SJUKT BRA, ÄLSKAR DET!! :d

2013-06-12 @ 22:02:52
Skriven av: Fanny

Jaaaaaa!
Jätte bra!

2013-06-12 @ 23:04:29
Skriven av: FELIICIA

DET HÄR VAR SÅ JÄVLA BRA!!! OMG!! :O :'DDDD

2013-06-13 @ 16:02:20
URL: http://feliicialinnea.blogg.se

Ditt Namn:

Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiseras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback