Kapitel 83 - Är Inte Du Lite För Ung För Att Vara Pappa?

PREVIOUS:   Sedan kom ropet som fick mitt hjärta att hoppa över ett slag. ”Justin!” jag skulle kunna känna igen den där rösten precis vart som helst, jag skulle kunna urskilja den ur mängden även fast rummet var fyllt utav skrikande människor. Men precis som så många andra gånger insåg jag att det var min hjärna som lekte med mig. Hon var inte där på riktigt, det var bara i mitt huvud. 

   ”Justin” men den här gången lät den så mycket mer äkta, precis som om den stod endast en bit bort. Jag lyfte huvudet och började söka med blicken. Tills jag stirrade rakt in i de bruna ögonen som jag älskade så mycket, de bruna ögon som sett på mig med sorg, med kärlek, med glädje. 

   Andetaget fastnade i halsen och jag tog ett snubblande steg framåt. Penny. 

 


 

Sekunder, minuter, timmar, dagar varken Justin eller Penelope visste hur länge de höll varandras blickar utan att släppa. Penelope lät blicken vandra över vartenda drag i Justins ansikte efter sådan lång tid, det var precis som hon minns det. Födelsemärkena, hans snyggt formade ögonbryn, de fylliga läpparna, de mjuka ögonen som nu dock tappat glöden. Den ständiga glimten fylld utav bus och kärlek fanns inte kvar. Medan Justin fortfarande försökte förstå att detta var verklighet och inte ännu en hallucination. 

   Tillslut bestämde sig Penelope för att röra på sig då det kliade i fingrarna efter att få röra honom, känna hans hud under fingertopparna, känna hans armar runt sin kropp. Penelope rundade poolen och var nu lite mer än fem meter från Justin som fortfarande stod fastfrusen i marken med sina uppspärrade ögon på Penelope. 

   Hon var osäker på om hon skulle närma sig ännu mer med tanke på den osäkra uttrycket han hade i ansiktet. Hon förstod inte varför hans ögonbryn drogs ihop eller varför hans läppar pressades ihop till ett streck. Justin stod nästan och hyperventilerade när Penelope tog ännu ett till steg, han kunde inte kontrollera sin känslor som vimlade i kroppen. Tårar fyllde hans ögon, allt blev för mycket. 

   Penelope svalde vid synen utav den upprörda Justin framför sig, hon kunde inte hindra tårarna som rann längst hennes kinder. Hon tänkte på allt hon har fått honom att genomlida, alla dagar på sjukhuset, alla dagar sedan hon bad honom försvinna, alla dagar hon enbart har orsakat smärta i hans liv. 

   ”Justin...” viskade hon tillslut. Han ryckte smått till utav ljudet innan en uppgivet och trött läte lämnade Justins läppar sedan var han på två steg framme hos henne. Hans armar slogs runt hennes midja i ett nästan krampaktigt grepp samtidigt som hans begravde ansikte vid hennes hals, Penelope chockerades för ett ögonblick över hans plötsliga kram innan hon slängde armarna runt honom och kramade tillbaka. Hur länge han hade väntat på att kunna göra detta igen, att kunna hålla henne i sina armar, att kunna andas in och känna den välbekanta doften utav hennes schampo och parfym. Ord kunde inte beskriva hur Justin kände sig inombords i just denna stunden, inga alls. 

   Som om någon hade sparkat båda bakom knäna sjönk de ner till marken fortfarande med hårda grepp om varandra, båda skakandes utav gråten. Men de var lyckliga. 

   ”du är tillbaka” Justins ord kom ut i en viskning. ”du är tillbaka” Penelope nickade ivrigt mot hans axel. 

   ”jag är tillbaka och ska ingenstans” försäkrade hon, hennes fingertoppar lekte försiktigt med Justins nackhår som så många andra gånger när han varit upprörd eller stressad. Justins armar spändes runt hennes kropp, de stannade i sin tighta omfamning omedvetna om människorna omkring dem. Människorna som stirrade med fascination och chock, alla kände de till Penelope. Flickan som förändrat Justin, som fått honom att förlora sig själv i sin sorg. Justins team stod med lyckliga leenden medan de såg på paret som klängde sig fast på varandra som om det vore sista gången de såg varandra istället för första. 

   ”hur?” fick Justin ur sig, även fast han inte var överdrivet nyfiken på hur hon faktiskt gjorde det då han endast brydde sig om att hon var där så kunde han inte undgå att fråga. Eftersom han hoppades ändå att det hade något med honom att göra, att han var viktig nog för att få henne att minnas. Penelope lutade sig tillbaka för att kunna se in i Justins precis lika tårfyllda blick. Hon snyftade till och lutade sin panna mot hans men behöll fortfarande blicken fastlåst med hans bruna. 

   ”är inte du lite för ung för att vara pappa?” svarade hon och fortsatte dialogen från deras första möte. Justin gav ifrån sig något som var en blandning mellan ett skratt och en snyftning. 

   ”touché” fortsatte han och hon log snett mot honom. Deras blickar började därefter pendla mellan varandras ögon och läppar tills Justin väldigt lågt stönade. ”du har ingen aning om hur mycket jag vill kyssa dig nu men jag är rädd att jag inte kommer kunna kontrollera mig om jag väl gör det” förklarade han och Penelope skrattade högt vilket fick ett brett leende att spridas över Justins läppar vid det välbekanta ljudet som han älskade så mycket. Inget bättre fanns än att lyssna på beviset på Penelopes lycka. 

   ”tja... när är du klar här?” frågade hon och höjde på ena ögonbrynet med ett retsamt leende. 

   ”jag vet inte” mumlade Justin till svar. ”så fort vi är klara antar jag” 

   ”då har du väl något att se fram emot och ju fortare du är klar ju snabbare kan du få det” Penelope var mycket väl medveten om hur mycket hon retades med Justin och hur lätt påverkad han var. Hon skrattade lågt åt honom när han suckade frustrerat.  

   ”jäkla retsticka” mumlade Justin och belönades med ännu ett skratt från Penelope. Han såg sedan in i hennes ögon och kände hur all saknad han känt genom månaderna ta sig upp till ytan och sedan överröstas utav lyckan han hade inom sig över att hon var där - i hans armar - igen. 

 

*

 

Penelopes Perspektiv. 

   Lyckan inom mig var obeskrivlig, jag hade aldrig känt såhär. Inte ens första gången Justin kysst mig. Att få se hans ansikte igen efter så lång tid - även om jag då inte var medveten om att jag saknade honom på den här nivån - så var det ofattbart hur bra det kändes. 

   Hela kvällen fortsatte under i stort sett konstant filmande, konceptet för videon var känslan utav skoj och dans. Den var meningen att den skulle vara rolig att se på och få dig att vilja dansa, då låten var så upptempo och chatchy. Justin var utomordentligt bra, han var verkligen född till att göra sådant här. Han lekte runt med kameran då han var ansvarig för kameran under ungefär 85% utav videon, vilket jag fann coolt. Det blev ett helt nytt perspektiv på det. 

   ”är du redo att åka hem?” jag såg upp och såg Justin komma gående. Jag satt vid en utav poolerna en bit från där de filmat och stoppat ner mina ben i det varma vattnet. Jag log brett mot honom innan jag nickade glatt. Han sträckte ut handen och hjälpte mig upp på fötterna innan han placerade en kyss på min kind. Jag slöt ögonen och njöt utav känslan, pirret som genast spred sig inom mig vid hans beröring. 

   ”kom” sa jag och flätade in mina fingrar med hans. ”det finns en liten kille som väntar på oss hemma hos dig och jag kan gissa att han känner sig något ensam ute alldeles själv” jag såg tillbaka på Justin som jag lätt drog efter mig med plutad underläpp. Justin skrattade bedårande. 

   ”har du redan varit hemma hos mig?” frågade han sedan och jag nickade. 

   ”lämnade mina väskor och Bubble” svarade jag med ett leende. 

   ”okej, du ska få förklara allt imorgon men just nu vill jag inte tänka på något annat än att du är här hos mig och att du minns” jag log och la armarna runt hans nacke medan jag fortsatte gå baklänges. 

   ”det stämmer, jag minns allt” sa jag. ”och vet du vad jag minns speciellt?” han skakade roat på huvudet. 

   ”att jag älskar dig” ett brett leende spred sig på hans läppar innan han lutade sig fram och tryckte båda näsa och panna mot min. Jag slöt ögonen och suckade lyckligt. 

   ”jag älskar dig också, så otroligt mycket att det gör ont” mumlade Justin och jag log snett. Hur lyckades jag få en sådan här kille? Speciellt efter allt jag har gjort mot honom? 

   ”ey, turturduvor! Jag vet, skit bra att ni har fått varandra och allt igen men goddamnit vi måste åka” Alfredos röst ekade över området och vi småskrattade åt hans beteende. Jag himlade med ögonen medan Justin endast skrattade, han lutade sig sedan tillbaka och la en arm runt min nacke innan han ledde mig bort mot bilen. 

 

 

 

 

Spänningen steg i min kropp när bilen körde in på Justins uppfart och vi fick kliva ur, jag sträckte på kroppen och hörde hur det knakade högt i mina leder. Jag lät sedan armarna falla till mina sidor innan jag halvt snurrade runt för att se på Justin. 

   ”jag går runt” sa jag till honom, han nickade till svar och gick mot ytterdörren. Himlen var becksvart och stjärnorna lös klart på himlen, vädret hade blivit något kyligare och jag huttrade till i linnet jag bar. Jag spatserade bort dit jag lämnat Bubble för flera timmar sedan och han hoppade ivrigt på stället när han fick syn på mig. ”hej gubben! Ja, ledsen att jag lämnade dig så länge. Ja, men nu ska du få gå in. Jah!” jag gosade in händerna i hans päls och han hoppade upp så han stödde sig med tassarna i mitt knä medan han sträckte sig efter mitt ansikte. 

   Ena altandörren öppnades och ut klev Justin, Bubble viftade häftigt på svansen och trippade fram till honom. Justin sjönk genast ner på knäna och hälsade lika glatt. Jag log vid synen utav dem och minnesbilder från senaste gången jag var här spelades upp i mitt huvud. 

   Tillsammans fick vi fort in väskorna in genom dörrarna innan vi kunde stänga igen, Justin hade tänt några smålampor för att det inte skulle vara kolsvart och omöjligt att lokalisera sig i huset. Sekunder senare hade Justin mig uppressad mot en vägg bredvid altandörren, våra läppar var centimeter ifrån varandra och hans var så intensiva att jag nästan tappade andan. 

   ”jag tror att detta är rätta stället att tappa kontrollen på” mumlade han sedan, jag fnittrade lågt åt honom innan jag la armarna om hans nacke. Långsamt lutade vi oss närmare varandra tills vi tillslut mjukt tryckte läpparna mot varandra. Kyssen började öm och försiktigt tills den inom några sekunder fylldes utav passion, ivrighet och längtan. Mina fingrar flätades in i Justins silkeslena hår och jag kände hur hans händer vandrande över min rygg innan de lades på mina höfter. 

   Hans tunga svepte sedan över min underläpp i fråga om tillträde som jag utan tvekan godkände och öppnade min mun, våra varma tungor möttes och vi båda stönade i synk. Det fanns inget som kunde uppnå samma känslor än när Justin kysste mig, känslan att vara önskad. Han fick mig att känna mig viktig, som om jag var hans allt. 

   ”det finns inte ord som räcker till som kan beskriva hur mycket jag har saknat dig” mitt huvud föll åt sidan medan Justin lätt sina läppar vandra över min hals. Jag drog efter andan när han nafsade och kysste min känsliga ställe precis vid örat. 

   ”tro det eller ej, men jag har saknat dig också” han lutade sig tillbaka med rynkad pannan och miljoner frågor speglades i hans ögon. ”jag kan förklara och visa dig imorgon” sa jag fort innan jag pressade mina läppar mot hans. Han tiltade huvudet åt sidan och jag kände hur hans hand lades bakom min nacke innan han tryckte mig närmre. I nästa sekund hade han händerna bakom mina lår och lyfte upp mig på sina höfter, jag låste genast fötterna med varandra och lindade armarna runt hans nacke. 

 

dreams come true

 

   Kyssandes gick Justin med mig i famnen genom huset och bort mot hans sovrum, mina fötter landade på marken och mina händer flög genast till skjortan Justin hade på sig. Jag trilskades med knapparna en stund innan jag bestämde mig för att enbart slippa och knapparna flög åt alla håll. 

   Hans nakna bröstkorg blottades inför mina giriga ögon och min blick svepta över hans bröstmuskler och ner till hans sexiga mage. Jag bet mig lätt i underläppen utav synen och kände hur lusten flammade upp inom mig. Jag tittade sedan upp på honom genom ögonfransarna och såg hur åtrån speglade min egen genom hans ögon. Jag lät mina fingertopparna vandra från hans nyckelben och enda vägen ner till linningen på hans kalsonger, jag log triumferande när jag kände hur hans hud knottrade sig. 

   Lätt placerade jag mjuka kyssar uppöver Justins bröst innan jag nådde hans hals och jag hörde hur hans stönade. Plötsligt grep han tag om mina överarmar och ryckte upp mig så han kunde kyssa min läppar, jag slöt ögonen och besvarade hans läppar. Hans händer började sedan arbeta på mitt linne innan jag stod i enbart bh och shorts. Justins händer kupade sedan mina bröst innan han lutade sig fram och kysste huden som inte täcktes utav min bh:s spetstyg. 

   Jag lät huvudet falla bak innan ett stön lämnade mina läppar. ”herregud, vad jag har saknat dig” mina fingrar krokades i nästa sekund in i byxlinningen på Justins jeans innan jag sökte mig fram till jeansknappen. Med ett enkelt tryck med tummen var knappen uppknäppt och jag drog därefter ner gylfen. Med ett snett leende kupade jag honom i min hand och han stönade genast högt. 

   ”oh God...” jag sträckte på mig och kysste honom innan jag drog med mig hans underläpp när jag lutade mig tillbaka och jag kände hur han växte i min hand. Justin tryckte sina höfter in mot min hand medan jag lätt började massera honom, ännu ett stön lämnade hans läppar samtidigt som hans huvud föll. Jag flinade åt hans reaktion. 

   Sekunden senare hade Justin mig nerpressad i sängens mjuka madrass medan hans läppar löpte över mina och hans höfter tryckta mot mina. ”jag behöver dig” viskade han. Därefter nästan slets resten utav våra kläder utav våra kroppar och jag kunde känna Justins mjuka hud mot min. 

   Kyssarna blev hungrigare och mer passionerade, våra händer trevade över varandras kroppar för att kunna känna vartenda millimeter på samma gång, andetagen blev ytliga och andfådda. Jag flätade in mina fingrar i hans hår och drog lätt i ändorna, jag stönade högt när jag kände Justins hand leta sig ner mellan mina lår. 

   ”Justin...” hans läppar lämnade öppna kyssar över min hals och fick mig att gå upp i brygga under honom. Mina bröst pressades mot hans bröstkorg och jag slängde huvudet åt sidan in i kudden. Jag sökte sedan desperat efter Justins läppar och kysste honom hett. ”fuck!” 

   I nästa sekund förde Justins beröring mig över kanten och jag klängde mig fast vid honom samtidigt som jag skrek ut min orgasm. Andfått släppte jag på mitt grepp om honom och slappnade av under honom, ett flin låg på hans läppar och jag log snett tillbaka. Han sträckte sedan på sig och drog ut lådan till hans nattduksbord, han la sig sedan tillrätta när kondomen var påträdd. Uppstöd på hans armbågar stod han lutad över mig, våra pannor millimeter från varandras och hans blick fångade min samtidigt som han enkelt trängde in. Vi flämtade samtidigt till innan det gick över till stön utav sensationen det förde med sig. 

   ”Penny” stönade Justin njutningsfullt. Sakta började han rulla sina höfter in och ut ur mig, våra rörelser var mjuka och kärleksfulla. ”jag älskar dig baby” 

   ”j-jag älskar dig o-också” viskade jag tillbaka och lät mina händer smeka över hans överarmar innan de vandrade ner över hans rygg och kände hur hans muskler arbetade med i hans rörelser. 

   ”Justin...” ord fyllda med kärlek och kyssar utav passion utbyttes tills vi båda nådde kanten och stönade varandras namn högt.

 


 

åååååååååååååh, de återförenades u guys! =DDDDDD EVERYBODY HAPPY! samt lite försoningssex... ;P thihi, alltid lika pinsamt att skriva dessa scener... men, men... hoppas ni tyckte om det eller whatever... 

hahhahaha. vad tycks? vad tror ni händer härnäst? KOMMENTERA, KOMMENTERA, KOMMENTERA! ♥


ps. har inte läst genom det. gör det imorgon. puss&kram. 


Skriven av: Alexandra

Grymt bra kapitel! You just got to be loving it!! Haha du skriver otroligt duktigt, jag har säkert kollat den här sidan 100 gånger bara för att se om kapitalet kommit upp..... Snacka om beroende, haha :) Love you and your fantastic blog! 💜😛 <3!

2013-06-16 @ 00:56:36
Skriven av: Isabelle

Haha kommer vakna typ ett imorgon, väntat hela dagen på det här kapitlet alltså! Din novell är min drog </3
Men iallafall, jättebra kapitel, ååh jag bara älskar det här! Jag trodde faktiskt att du skulle avsluta med att Penny aldrig minns honom och han lever kvar i det förflutna i all evighet eller något, så där deprimerande, du vet? Usch.
Men tack och lov att det inte slutade så! Nu kan båda leva i nuet som egentligen inte existerar för någon av de då detta är en novell. Herregud vad den känns.. Verklig. Det är lite läskigt, ju.
Har en fråga: kommer du skriva några mer fantasy-noveller? För jag gillade - nej, jag älskade verkligen den förra du skrev! Wow liksom! :)
Kram.

2013-06-16 @ 01:09:43
Skriven av: Sandra

ÅÅÅH SÅ BRA DU ÄR!!!! MEEEEER

2013-06-16 @ 02:35:58
URL: http://justinsmexybieber.blogg.se
Skriven av: Goda

Wiiiooh, satt bredvid min pappa när jag läste det.. Fasiken vad pinsamt! En sak fattar jag inte, hur f*n lyckas du varje gång skriva bättre å bättre kapitel varje gång? Lovar & svär, du är min idol o jag är ditt största fan #1! <3

2013-06-16 @ 06:37:41
Skriven av: Sandra

Super!

2013-06-16 @ 08:53:29
URL: http://sandraerikssons.blogg.se
Skriven av: Anonym

YEEEEEAH! OMG MEEEER

2013-06-16 @ 09:51:18
Skriven av: Celebnovell

Älskar det!! ♥

2013-06-16 @ 09:55:45
URL: http://Celebnovell.blogg.se
Skriven av: amanda

herregud vad bra...jag bara älskar det och när kommer nästa kapitel? LÄNGTAR!! :D<3

2013-06-16 @ 10:49:10
URL: http://biebzznovell.blogg.se
Skriven av: Adina

Grymt :)

2013-06-16 @ 10:55:17
Skriven av: Fanny

Älskar kapitlet. Så braaaaaaa ♥

2013-06-16 @ 12:06:46
Skriven av: Emilia<3

ÄLSKAR din novell!! <3 Längtar redan efter nästa kapitel!! <3

2013-06-16 @ 12:26:36
Skriven av: Jossan

Nästa kapitel nuuu! Bra kapitel som vanligt, så glad att dom är tillsammans igen! Undrar om det kommer bli något drama runt Hector heheheheh... Fortfarande vill jag att Ryan och Spencer ska bli tillsammans om man säger så. You are the best! Skynda dig och skriv :D<3

2013-06-16 @ 13:47:09
Skriven av: alva

Grymt! =) älskar din novell, läst igenom alla som du skrivit på bloggen, du är så duktig! När jag kom på att ett nytt kapitel skulle läggas ut idag så blev jag jätte glad och snabbade på att gå in här :)

2013-06-16 @ 18:06:42
Skriven av: Anonym

omg Men hn måste berätta för hennes att hon var gradvid!! v får inte glöma det ,guddddd <3

2013-06-17 @ 13:21:38
Skriven av: Anonym

Asså OMG det finns inga ord som kan beskriva hur fantastiskt du är på att skriva

2013-06-17 @ 22:04:26

Ditt Namn:

Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiseras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback