Kapitel 86 - Varje Gång Du Känner Dig På Dåligt Humör Bara...

PREVIOUS:    ”det kliar!” utbrast jag frustrerat och slängde upp armarna i luften innan jag krökte händerna till klor för att motstå impulsen att klia på min tatueringen som tatueraren noga sagt att man inte skulle göra. 

   ”kom hit” sa Justin från soffan. ”salva hjälper” jag gick fram till honom och satte mig i hans knä. Jag drog upp min tröja och han smörjde mjukt över texten, efter en stund hjälpte det faktiskt och jag kunde andas ut. Klockan började snart närma sig middagsdags och min mage kurrade. 

   ”dags för mat kanske?” frågade Justin roat och jag flinade tillbaka innan jag nickade och studsade upp ur hans knä. Glatt trippade jag in i köket och fram till kylskåpet. Plötsligt plingade det på ytterdörren och jag sträckte genast upp ryggen igen. 

   ”jag öppnar!” ropade jag till Justin som fortfarande var utom synhåll, jag drog in ett andetag medan jag sträckte mig efter handtaget och öppnade upp. Ett tjut fyllde mina öron och jag stelnade skrämt till.

 


 

Chocken lade sig innan jag skrek precis lika högt och slängde mig ut genom dörren. Mina armar lindade sig runt Spencers nacke innan jag kramade hårt och smått hoppade på stället samtidigt. 

   ”oh my God!” 

   ”jag har saknat dig så himla mycket!” 

   ”du är tillbaka!” 

   ”jag är så ledsen!” 

   ”shit...” vår tjut ekade över uppfarten medan vi hälsade på varandra, obegripligt för alla andra men kristallklart för oss. 

   ”åh, vad glad jag är att se dig igen” med en hand på hennes ena axel stod jag ett steg ifrån henne för att kunna se hennes ansikte. Hennes hår var nu pastell grönt och uppsatt på huvudet med en svart rosett och hennes blå ögon var lika pigga och ivriga som alltid. Hennes röd målade läppar var utdragna i ett leende.

   ”åh, vad glad jag är att se dig igen” upprepade jag och drog in henne i ännu en kram. 

   ”det har varit ett par långa månader utan dig” sa hon vid mitt öra och mina ögon fylldes genast utav tårar vid tanken. 

   ”jag är så ledsen för allt” snyftade jag fram. 

   ”hey, inget utav det var ditt fel. Du kunde väl inte rå för att du blev totalt mentalt handikappad” skämtade hon och jag skrattade till innan jag torkade tårarna. Hennes blå ögon såg vänligt in i mina, hennes blå ögon som påminde så mycket om hennes brors. Nej! Tänk inte på det nu. Låt det bli ett senare problem att ta hand om. Låt dig själv njuta och vara med alla du har saknat för ett tag. 

   Inne i köket var killarna i full gång att göra mat, skratt samt klirr från porslin ekade mellan väggarna. Justin stod vid spisen med fräsande stekpannor framför sig, jag log och gick fram till honom där jag slingrade mina armar runt hans midja. Hans huvud vreds genast mot mig och ett brett leende spred sig över hans läppar. Jag sträckte på mig samtidigt som han böjde sig ner och våra läppar möttes.

   ”okej, även om ni tillsammans är jobbiga att vara med ungefär 90% av alla gånger...” yttrade sig Chaz och vi vände oss roat mot honom. ”så har jag kanske, möjligtvis... saknat det” vi alla skrattade högt, Chaz log innan han slängde sin arm runt Anas axlar. 

   ”jag ser att ni två har lyckats hålla ihop också” sa jag och släppte Justin för att hälsa på Ana som jag lyckats bli bra vän med tack vare hennes och Chaz förhållande. 

 

 

”wow, det...” Spencers mun föll öppen och hennes orden blev hängande i luften. 

   ”var så romantiskt!” fyllde Ana in och jag skrattade. ”och att ni sedan gjorde likadana tatueringar med dem orden” hon verkade sprickfärdig utav förtjusning och Spencer log roat. Jag höjde tröjan igen för att se ner på tatueringen ännu en gång och log. 

   ”Spencer?” vi såg alla upp för att se Ryan ståendes i dörröppningen. ”skulle jag kunna få prata med dig?” Spencer nickade genast och reste sig från sängen. Jag och Ana vände så fort de lämnat rummet blickarna mot varandra och jag såg att samma tanke spelade i hennes ögon som i mitt huvud. Vad var det som var på gång där?

   Fort var vi uppe ur sängen och trippade tyst på tårna bort mot de andra sovrummen. Jag la mitt pekfinger mot läpparna för att indikera till Ana att vi behövde vara alldeles knäpptysta. Med ryggen pressad mot väggen närmade vi oss rummet det kom låga röster från. Försiktigt kikade vi fram för att se genom springan, Spencer och ryan stod nära varandra medan de pratade långt med varandra.

   Spencer log charmigt innan hon la en hand om Ryans nacke, det jag sedan bevittnade gick min haka att falla och mina ögon att nästan ploppa ut. Dem kysstes, Spencer och Ryan kysste varandra.

   Hur länge har detta pågått? Var dem ett par? Vad är det här? Gillade dem varandra!? Sekunden efter råkade Ana bredvid mig släppa ut en flämtning, genast steg paniken inom mig. 

   ”spring!” visk skrek jag till henne och vi satte fart längst korridoren bort mot vardagsrummet. ”vi har suttit här hela tiden, okej!?” utbrast jag när vi sprang in i rummet där Chaz och Ryan satt och såg på tvn. 

   ”va-” Justin avbröt sig själv med ett stön när jag slängde mig bredvid honom och troligtvis träffade honom någonstans. 

   ”uppfattat?” frågade jag och såg stint på dem tills de nickade förvirrat. Jag vände då blicken mot skärmen istället och försökte verka som att jag hade suttit här hela tiden och inte snokat runt utanför deras dörr. Sekunden efter steg Spencer in i rummet med misstänksamma och något nervösa ögon. 

   ”vad gör ni?” frågade hon och såg rakt på mig för att luska ut om jag dolde något, därför la jag på mig mitt bästa pokerface och såg neutralt på henne. Ni kysstes! Skrek det inom mig. 

   ”tittar på tv” svarade jag istället högt. ”vad ville Ryan?” ja, vad ville Ryan säga med sina läppar. Dela sitt hemliga språk? Hon kliade sig obekvämt på armen medan hon såg ner i golvet. 

   ”ehm... det-det var en.... grej bara” svarade hon undvikande. Om ‘grej’ betyder ‘inget-snack-bara-läppkontakt-’ jovisst då tror jag på dig. ”men jag tänkte gå och lägga mig nu, jag känner mig alldeles slut. Godnatt” innan vi andra hann säga ett ord var hon borta. Jag studsade genast upp ur soffan och gick fram så att jag kunde kika runt hörnet så hon inte stod och lurade. 

    ”wow” andades jag sedan och ut såg på Ana, som bet sig i läppen för att inte skratta medan killarna rynkade frågande på pannorna.

   ”vad är det som är så ‘wow’?” frågade Chaz. 

   ”Spencer och Ryan” svarade jag och la armarna i kors över bröstet. ”vi såg dem... kyssas” effekten var omedelbar. 

   ”vad!?” utbrast Justin medan Chaz haka föll, jag ryckte på axlarna. ”är dem... är dem?” jag ryckte återigen på axlarna. 

   ”jag vet inte. Ryan har inte pratat med er?” frågade jag och såg på dem, men de skakade endast på huvudet. Jag drog fundersamt på munnen. Varför har inte Spencer sagt något? Fast svaret var väl självklart, hon har inte kunnat för jag ville inte veta av henne. Men borde hon inte ha tagit mig åt sidan så fort hon kom hit för att berätta? Hon kanske kommer berätta... När hon känner sig redo. De kanske inte ens övervägt vad de står någonstans och hon vill vara klar när hon pratar med mig... Jag skakade på huvudet. 

 

*

 

Jag gäspade stort och sträckte på kroppen, jag gnällde lågt till innan jag kröp ihop till en boll igen. En arm lades runt min midja innan jag kände Justins ansikte mot mitt skulderblad, jag log snett med ögonen fortfarande slutna och lyssnade på hans långsamma andetag. Försiktigt snurrade jag runt och la ett ben över hans höft och lade armarna om honom så jag kunde gosa in ansiktet vid hans hals. Jag lämnade en lätt kyss på hans kind och kände hur han log. 

   ”godmorgon” mumlade jag. 

   ”jag har verkligen saknat att vakna upp med dig på morgonen” mumlade han och hans arm runt min spändes, jag log och kysste hans kind igen. 

   ”vet du vad?” frågade jag och Justin drog roat på läpparna vid frågan som var så välbekant. 

   ”nej, vad?” kontrade hon, jag la mitt huvud på kudden framför hans. 

   ”vi åker ju iväg imorgon och då borde vi göra något skoj innan... fast mysigt. Som typ grilla” Justins ögon slog upp och jag möttes utav irisarna som kunde få mig att smälta, som kunde få mig att göra precis vad de än bad om, de var farligt vackra. 

   ”jag tycker det låter som en väldigt bra idé” svarade han innan hans arm runt mig spändes och han rullade runt till ryggen så jag drogs med. Jag la huvudet på hans bröst och lyssnade på hans hjärtslag som slog jämnt och högt. Jag lyfte sedan på huvudet igen för att finna Justins ögon stängda igen, jag böjde mig ner och kysste honom snabbt vilket fick honom att skratta. Jag log och upprepade kyssen men stannade kvar något längre innan jag rullade av honom och ställde mig upp. Genast hörde jag hur Justin stönade nedlåtande bakom mig. 

   ”nej, varför?” frågade han och jag vände huvudet för att titta på honom, hans ena arm var utsträckt efter mig och jag log roat. 

   ”dags att gå upp” svarade jag muntert och gick sedan mot badrummet. 

   ”nej!” hörde jag Justin säga bakom mig och jag fnittrade åt hans barnsliga beteende. 

   ”om jag ber dig duscha med mig då, sk-” innan jag hann säga klart min mening var Justin uppe ur sängen och slog armarna om mig så vi tog flera steg framåt, i mitt fall bakåt, in i badrummet. Jag fnittrade och hörde hur dörren stängdes bakom honom. 

 

 

 
  

   Jag drog ett sista drag med mascaran på mina ögonfransar innan jag lutade mig tillbaka och granskade mig själv från topp till tå. Jag hade klätt mig i ett par ljusa jeans shorts med både slitningar och silvriga nitar tillsammans med en blommig bh/topp och runt min hals hängde alla de olika halsbanden som passade bra tillsammans. Mitt hår hade jag satt upp i en prydlig knut på huvudet och dragit loss några slingor vid öronen, sist klev jag i ett par orangea klackar. Mitt ansikte hade jag gett en ljus sminkning, med ljusrosa och orangea ögon och mjukt ljusrosa läppar. Jag log nöjt och sträckte mig efter mina runda solglasögon och satte den på mitt huvud, Justin hade redan lämnat rummet. Både färdigklädd och uttråkad. Jag flinade roat. 

   Mina klackar ekade mot parketten medan jag gick mot köket där Justin, Spencer och Chaz redan befann sig. Chaz satt med telefonen framför ansiktet medan Spencer läste i en tidning, Justin såg upp från sin frukost och log mot mig. Jag gjorde iordning egen frukost innan jag anslöt mig till de andra vid bordet, jag la fram samma förslag som jag gjort till Justin och de tyckte det lät bra. 

   Bubble trippade fram till min stol, jag log ner mot honom och kliade han bakom ena örat. ”ska vi ta och gå ut du och jag?” frågade jag honom och han hoppade genast till innan han sprang bort mot hallen. Jag log roat och reste mig från stolen, med skålen i handen satte jag ner den i diskmaskinen. 

   ”jag följer med dig” sa Justin och hoppade ner från diskbänken, jag log brett mot honom och flätade samman våra fingrar. 

 

 

   ”åh, ni har ingen aning om hur mycket jag har saknat tumblr” utbrast jag och bläddrade ivrigt nerför sidan, Ana och Spencer skrattade åt mig. Killarna var alla samlade ute på altanen, vi hade ringt hit Alfredo samt Twist och Za för att grilla med oss. En ljudfil kom upp och jag klickade nyfiket på ‘listen’. 

 

(jag rekommenderar att lyssna genom hörlurar eller låg volym.. hahahah)
 
 

   ”oh my God!” utbrast jag och skrattade så jag kiknade, detta var inte alls vad jag hade förväntat mig! Jag hörde andra skratt fylla köket och höjde huvudet för att se Spencer ståendes med händerna på magen och huvudet slängt bakåt medan hon skrattade. Ana såg förvånat med roat på datorns baksida medan hon småskrattade. Det här var helt klart min och Spencers humor i ett nötskal. 

   ”j-jag m-måste visa k-killarna” skrattade jag innan jag grep tag i datorn och gick med den mot altandörrarna. ”J-Justin!” han vred på huvudet och ett leende spred sig på hans läppar vid synen utav mig. 

   ”vad är det?” frågade han. 

   ”d-du måste l-lyssna på d-det här! Oh my God!” jag ställde ner datorn framför honom och resten utav killarna som satt runt bordet såg nyfiket på mig. Jag skrattade innan jag försökte samla mig, jag klickade på ‘listen’ återigen och bet mig hårt i läppen för att inte brista ut i skratt ännu en gång och förstöra för dem. När klippet tog slut och jag tog stöd i både bordet och Justin för att inte falla till marken, Justin småskrattade bredvid mig och jag misstänkte att det var mest åt mig. 

   ”God... men, se det positiva. Vi har fått oss en problem lösare” sa jag och tog tag i datorn igen. ”varje gång du känner dig på dåligt humör bara... titta ner i brallorna så ska du se att det gör susen” killarna skrattade runt bordet och jag fnittrade innan jag tog mig in i huset igen. 

 

 

 

 

   ”...she says she love our lolly, she wanna make it-” sjöng jag innan jag stoppade in fingret i munnen och drog den mot kinden samtidigt som fingret flög ut ur munnen för att skapa ‘pop’ ljudet. Justin såg förvånat på mig och jag flinade roat åt hans chockade minn. 

   ”åh, tro inte att jag inte hört den mister. Är det verkligen vad du vill att dina 12-åriga fans ska lyssna på?” frågade jag och höjde frågande på ena ögonbrynet. 

   ”vad är det med dig och... ‘lollipops’ idag?” frågade han istället. Jag fnittrade innan jag ryckte på axlarna. 

   ”det är väl inte mitt fel att det kommer massa bra tillfällen att driva om” svarade jag och slog ut med armarna. Justin skrattade och vände sig mot grillen igen, bordet var dukat och resten utav maten började bäras ut och ställas fram. Solen hade börjat sin vandring neråt och himlen färgades vackert rosa och lila samt orange längst ner. Mina solglasögon satt på tippen utav min näsa så jag kunde se ovanför dem med samt genom dem. 

   ”då var det klart” sa Justin och la upp det sista köket på tallriken innan vi gick mot bordet. Jag satt på bordets ena korta kanten med Justin och Spencer på en varsin sida. Pratet spred sig sekunder in i middagen medan tallrikar och annat skickades runt och jag fyllde min tallrik full utav mat. Jag sträckte mig efter ketchupen som jag själv ställt fram då ingen annan förstod varför den ens behövdes men de visste inte hur gott det var att blanda ketchup och bea sås tillsammans. 

   De förlorar! Jag sprutade ut en klick innan jag stängde locket igen, jag granskade flaskan för ett ögonblick innan något slog mig och jag skrattade till. 

   ”vad är det?” frågade Justin nyfiket bredvid mig. 

   ”du vet hur dagen verkar ha kretsat kring... ‘lollipops’?” frågade jag och såg att jag hade även fått resten utav bordets uppmärksamhet. ”jag har en till historia om... dem” Justin skakade roat på huvudet. 

   ”okej, det är från en film och jag kom på det eftersom det även handlar om ketchup. I alla fall, så i filmen så är den här tjejen hemma hos en kille och de äter sedan går de in på hans rum. Han ber henne, enkelt, att runka av honom” småfnitter spred sig runt bordet och jag log snett. ”hon vet dock inte hur man gör och han ger exemplet, ‘amen, tänk att det är som en ketchup flaska’. Han menade såklart den normala rörelsen då man för händerna upp och ner men hon måste ha haft ketchup i en glasflaska eller något för hon körde...” sa jag innan jag höjde min ena knytnäve innan jag slog hårt på min hands sida. Höga stön utav fantiserad smärta bröt ut bland killarna medan Ana och Spencer skrattade högt. Jag såg på Justin som knipit ihop ögonen och rynkade på näsan. 

   ”så Justin, vill du att jag ska?” frågade jag och upprepade rörelsen, skratt ekade genast i luften och jag flinade roat åt Justin som skakade på huvudet. 

   ”nej, nej tack. Jag vill behålla den hel” svarade han och jag skrattade. 

 


 

oj! Spencer o Ryan, huh!? O.O vem trodde det skulle hända?? ehm... slut delen här med alla 'lolly' skämt. ehm... hehhehehe... jag hittade den där låten på min dashboard o seriöst grät av skratt. därför kände jag att jag behövde klämma in de andra också. 

o ja, filmen jag refererar till där i slutet är "hipp hipp hora" för er som misstänkte det o för er som inte gjorde det. har fick ni det gratis. xP som jag sagt tidigare så kommer de få kapitlena framöver (de nästa 2, 3 kanske) vara såhär, lite lättare, roligare o sådär. =)

 

hoppas ni tyckte om det! vad tycks? bra/dåligt? KOMMENTERA, KOMMENTERA, KOMMENTERA! ♥

PUSS&KRAM. ÄLSKAR ER FÖR ATT NI GÖR. 


Skriven av: biebersfru

asså fråga oss aldrig om dina kapitlar är bra eller dålig för att dina kapitlar som du skriver är alltid bra och kommer alltid att va det. Jag älskar och avgudar din novell till 100% <3 meeeeeeeeeeeeeeer

2013-06-25 @ 22:32:12
URL: http://justinnovell.devote.se
Skriven av: Thilda

roligt kapitel! hoppas det blir något mellan Spencer och ryan! :) längtar till nästa...

2013-06-25 @ 22:37:55
Skriven av: beliebernn

När ska justin berätta åt Penny att hon var gravid?

2013-06-25 @ 22:39:03
Skriven av: Sally

Grymt bra som vanligt :)

2013-06-25 @ 22:45:23
Skriven av: Anonym

Jätte bra! Men jag kunde inte se video klippet vad heter det? <3

2013-06-25 @ 22:50:27
Skriven av: Anonym

haha denna del var rolig :)

2013-06-25 @ 22:58:17
URL: http://biebzstoory.blogg.se/2013/june/
Skriven av: Jessica

HAHAHHAHAHA! Roligaste kapitlet på länge! Kanske någonsin!

2013-06-25 @ 23:01:31
Skriven av: Ebba

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

2013-06-25 @ 23:07:04
Skriven av: Sofie

Herregud kvinna!! Seriöst dog av skratt när jag läste detta kapitel! Du är så enormt begåvad ska du veta! Jag ber sig, sluta aldrig skriva! Jag förstår inte alla dessa människor som klagar på att de är dålig uppdatering, visst kan väl hända att jag blir lite irriterad ifall det gått låååång tid men det är så värt den väntan när man får läsa det nya kapitlet!!
Den här novellen är så otroligt underbar, kommer bli sorgligt att läsa sista kapitlet, (för vi vet alla att det kommer ett sista nån gång).
KRAM!

2013-06-25 @ 23:12:11
Skriven av: Maja

Ahahahahha! Bästa kapitlet ever! Jag dör av skratt!! XD

2013-06-25 @ 23:18:16
Skriven av: Evelina

Super bra!

2013-06-25 @ 23:33:33
Skriven av: Celebnovell

OMG HAHHAHA DET VAR BÄST! XD

2013-06-25 @ 23:42:33
URL: http://Celebnovell.blogg.se
Skriven av: Anonym

Kan inte kolla på videon för det är 18 års gräns hahhahhahahaha

2013-06-26 @ 00:16:28
Skriven av: Anonym

JÄTTEBRA!!!
ÄR BESATT AV DIN NOVELL! :d

2013-06-26 @ 00:24:56
Skriven av: Anonym

Hahaha dör av skratt! Och till den låten så hade jag det på lägsta men det var ändå ganska högt och mamma sitter i rummet bredvid med öppen dörr :O ;)

2013-06-26 @ 00:44:25
Skriven av: teennovells.blogg.se

GAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHHAHAH
"nej, nej tack. Jag vill nog behålla den hel"
GAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHHAHAHAHA
JAG HAR INTE SKRATTAT SÅHÄR MYCKET PÅ SJUKT LÄNGE! xD ASSÅ SHIT!
"så Justin, vill du att jag ska?"
GAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAH
MEN WOW! Nu glömmer jag ju nästan;
Vad fan? Spencer? Ryan? Kyss? WHAT THE HELL HAPPENED THERE? AND WHEN?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!???!?!!!?!
Love ya :*

2013-06-26 @ 03:14:37
URL: http://teennovells.blogg.se/
Skriven av: Sandra

Superbra!

2013-06-26 @ 09:01:46
URL: http://sandraerikssons.blogg.se
Skriven av: Adina

Grymt :) Längtar tills nästa!

2013-06-26 @ 09:23:03
Skriven av: Anonym

Ska nt penny få reda på att hon är gravid? Eller det kanske är Grejen som händer om 2-3 kapitel? ;)

2013-06-26 @ 12:22:16
Skriven av: amanda

Hej, skulle du vilja göra ett länkbyte?
Det skulle iallafall vara jätte snällt.
Hör gärna av dig. :)
kram//amanda❤

2013-06-26 @ 14:55:39
URL: http://biebzstoory.blogg.sebi
Skriven av: amanda

Bloggens namn är biebzstoory.blogg.se ;)

2013-06-26 @ 14:57:06
URL: http://biebzstoory.blogg.se
Skriven av: Fanny

Om jag inte skulle läst kapitlet på natten så hade jag börjat gap skratta men jag var tvungen att hålla mig för skratt annars hade jag nog väckt min mormor. Hahahah. Men det var super duper bra :D

2013-06-27 @ 18:49:17

Ditt Namn:

Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiseras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback