48 - Stay With Him

PREVIOUS:    ”Jag hoppas verkligen det där är glädje tårar och inte ledsna tårar för att du tyckte låten sög” mumlade Justin vid mitt öra, jag skrattade till och lutade mig tillbaka för att kunna se på honom. 

   ”Skojar du med mig? Jag älskade den, jag älskar dig. Herregud... Jag vet inte vad jag ska säga förutom att jag älskar dig. Så mycket” jag skakade på huvudet åt hur otroligt mycket känslor som flödade innan jag böjde mig fram och kysste honom. 

   ”Jag älskar dig också, you’re perfect for me” 

  


 

Lördag, 16:e Mars.

”Det här är mysigt, det var ett tag sedan vi bara låg i sängen på morgonen” Justin hm:ade till svar med huvudet placerat mellan mina bröst, han påstod att han tyckte om att lyssna på när mitt hjärta dunkade, och kroppen ovanpå min. Jag log snett och fingrade med hans lugg innan dem sökte sig ner över hans skulderblad och rygg. Han lyfte på huvudet och satte ner hakan, hans ögon var fortfarande slutna innan han plötsligt öppnade dem. 

   ”Du är väldigt varm” 

   ”Är jag?” frågade jag med ett höjt ögonbryn, han nickade. 

   ”Men jag gillar det” mumlade han sedan och la ner huvudet igen. 

   ”Du är också väldigt varm, du är väldigt varm hela tiden faktiskt. Vilket gör dina kramar till dem bästa” ett leende spred sig över hans läppar. 

   ”Så då skulle du inte protestera om jag kramade skiten ur dig?” innan jag hann svara hade vi rullat runt och Justin hade mig tryckt mot sitt bröst. Jag fnittrade högt innan jag kramade honom tillbaka. 

   ”Nej, jag skulle inte protestera. Du får krama mig när du vill. Lika mycket som att du får...” jag lutade mig fram tills jag var några centimeter från hans läppar. ”... kyssa mig när du vill” jag lutade huvudet åt sidan för att vänta på hans nästa steg. 

   ”Är det så?” frågade han tillslut, jag log snett innan jag försiktigt nickade och bet mig i underläppen. ”kanske ska ta och utnyttja den fördelen” mumlade han sedan innan han la handen om min nacke och drog mig ner den sista biten tills våra läppar möttes.

   Jag kupade hans kind i min hand medan jag tiltade på huvudet. Justins läppar öppnade sig samtidigt som mina och våra varma tungor möttes. Mina händer trevade över hans kropp lika mycket som hans över min. Hans läppar var underbart mjuka, fylliga och rena rama paradiset. Justins tunga sköt sig längre in i min mun och ett stön kom från botten utav min strupe. Jag flätade in fingrarna i hans morgonrufs samtidigt som vi rullade runt och jag var tillbaka med Justins kropp ovanpå min.

  

 

   ”Jag älskar dig...” flämtade jag fram, jag slöt ögonen vid sensationen från Justins fjäderlätta kyssar över min hals och käkben.

   ”Jag älskar dig också baby” friden och vår mys stund avbröts sedan brutalt utav att dörren flög upp och Spencer tillsammans med Ryan kom in.

   ”Så upp och hoppa turturduvor, dags klä på sig mer och kyssas mindre. Okej? Okej, bra. Det är soligt idag, precis som alla andra dagar i och för sig... men struntsamma, vi ska ut på stan!” 

   ”Godmorgon på dig också Spencer” sa Justin sarkastiskt innan han rullade av mig och ner i madrassen. Jag skrattade och satte mig upp. 

   ”Åh, var inte sur på mig mister bara för att ni lyckades kåta upp er själva o-” 

   ”Spencer!” tjöt jag högt medan jag grep tag i en huvudkudde och kastade den mot henne. 

   ”Varför ska jag få skäll varje gång jag säger sanningen? Huh? Jag förstår det inte alls, det är inte rättvist. Men nu släpper vi det för att jag ser nog hur obekväma ni blev och jag älskar dock att göra folk obekväma men nu är jag för ivrig för att gå ut på LA’s gator. Så chop chop! Kläder. På. Nu!” med dem orden sagda gick hon genom rummet och ut ur dörren medan hon klappade med händerna i ett tecken på att det skulle hända pronto. Ryan följde efter henne med ett skratt. Jag fnissade till och vände mig mot Justin som skakade smått på huvudet. 

   ”Herregud, är hon alltid sådär?” frågade han, jag ryckte på axlarna. 

   ”När hon vill någonting så finns det inget som kan stå i vägen för att det ska ske” svarade jag. 

   ”JAG KOMMER IN OM FEM MINUTER OCH DÅ BORDE NI VARA FÄRDIGKLÄDDA!” Spencers höga rop ekade genom hela huset och jag svär, människor i Kina hörde henne säkert. 

   ”Hon är ju värre än min mamma” stönade Justin medan han kravlade upp ur sängen efter mig. Jag skrattade och gick för att leta efter kläder. 

 

Tjugo minuter senare satt vi i köket på klädda precis som Spencer begärt. Jag hade satt på mig ett par mönstrade tights - som fungerade lika bra som jeans - tillsammans med en vit tröja som från midjan och ner liknade en liten kjol. På fötterna hade jag mina gula Jeffrey Campbell, utan strumpor den här gången. Håret hade jag flätat i två rufsiga flätor och satt min svarta hatt på huvudet. Mina ögon var sminkade i vit och rosa ögonskugga tillsammans med eyeliner, mascara och lösögonfransar. 

   ”Nöjd?” frågade Justin som satte sig ner på en utav stolarna. Killarna skrattade lågt medan Spencer endast såg på honom och höjde ena ögonbrynet. 

   ”Tja... Du är en kvart sen. Fem minuter sa jag” påpekade hon och blåste sedan i sin varma kaffekopp, jag himlade med ögonen. 

   ”Jaja, gnäll på du bara. Så fort du skaffar en pojkvän så ska jag komma in varje morgon med en ko klocka. Justin kommer hjälpa mig, jag lovar” jag pekade menande med fruktkniven på henne och nu var det hennes tur att himla med ögonen innan hon fick något kallt i blicken. ”på tal om det, hur gick det med Stan?” frågade jag och vände mig mot skarbrädan igen. Spencer fnös. 

   ”Snälla, prata inte om den där manshoran med mig” jag vände mig med ett frågande uttryck och hon suckade. ”fick reda på att han redan höll på med två andra tjejer samtidigt så jag bröt kontakten och strulade med hans bästa vän” berättade hon innan hon ryckte på axlarna och smuttade på sitt kaffe. Jag grep hårt tag om kniven medan jag tänkte på alla olika sätt jag kunde få honom att lida, kanske skulle jag kunna kastrera honom och spika upp resultatet på väggen?

   ”Idiot” mumlade jag sedan. ”såg han när du gjorde det då?” frågade jag sedan. 

”vi var på en genensam fest så jag antar det” svarade hon och jag skrattade. 

   ”rätt åt honom, fucktard” jag skakade på huvudet och såg sedan på killarna som alla hade lika identiskt förvirrade ansiktsuttryck. Chaz öppnade sedan munnen och jag såg redan innan att det skulle bli en korkad kommentar. ”nej, inga kommentarer. Han förtjänade det” han stannade förvånat upp och såg på mig innan han stängde munnen. 

 

Solen sken högt på himlen, kompis grupper eller par gick arm i arm längst gatorna. Spencer kvittrade glatt vid min sida över hur vackert allt var och hur det såg precis lika häftigt ut som i filmerna. Jag log instämmande och såg över butiks fönstrena, människorna som satt i solen utanför kaféerna, palmerna som kantade väggarna. Killarna hade tagit av någon annanstans då Spencer enkelt insisterat på att vi skulle få ha lite ‘endast tjej’ tid. De hade inte nekat oss det och åkt iväg för att hitta på något tills vi skulle mötas upp igen. Bubble skällde glatt framför oss och viftade ivrigt på sin lilla svans så hela hans bakdel följde med. 

   ”Så hur går det för dig och Justin?” jag såg upp från tröjan framför mig, vi var inne på Forever 21 och tittade runt. Jag såg frågande på henne.

   ”Vad menar du?” frågade jag och hängde tillbaka galgen. 

   ”Tja... är det lika perfekt som det framstår som?” jag log snett och gick vidare.

   ”Vi har våra argumentationer precis som alla par har men till största del är det... perfekt, som du valde att uttrycka dig med. Eftersom vi spenderar mycket tid ifrån varandra blir det inte så många argumentationer när vi väl ses” Spencer nickade förstående. ”ibland tycker jag till och med om att han åker eftersom det gör stunderna vi träffas igen mycket mer värdefulla, missförstå mig förstås inte. Om jag fick välja mellan att ha honom hos mig jämt så skulle jag såklart välja det, men du förstår vad jag menar” hon skrattade men log vänligt. 

   ”Jag förstår vad du menar, försoningssex har jag hört ska vara extra hett” påpekade hon och log medan hon grep tag i en galge och granskade plagget. Genast spred sig en stark rodnad över mina kinder vid hennes ord. Spencer såg upp på mig genom sina ögonfransar i ett retsamt uttryck men blev sedan frågande. ”varför rodnar du så häftigt för?” frågade hon. ”oh my God, ni har redan gjort det eller hur!?” utbrast hon sedan högt, genast slängde jag mig på henne med handen över hennes mun.

   ”Hush! Nej, var tyst” jag kände hur hon skrattade under min hand, fanatiskt såg jag mig omkring och till min lycka var det ingen tillräckligt nära för att kunnat uppfatta vad vi sagt. 

   ”Okej, okej. Jag håller mig tyst, lugna dig” försiktigt släppte jag taget om hennes huvud och tog ett steg tillbaka medan jag såg vaksamt på henne. ”så...” sa hon tillslut. ”... ni har inte gjort det än?” hon satte händerna i sidorna och såg ännu en gång retsamt på mig, nervöst kliade jag mig på armen medan jag såg mig runt i affären. Jag vände sedan blicken mot henne igen. 

   ”Nej” sa jag kort. ”det har vi inte” Spencer fnissade lågt. 

   ”Vet du vad? Det förvånar mig faktiskt, jag menar så på varandra ni är hela tiden” svarade hon och nu hettade mina kinder mer än någonsin. 

   ”Herregud” mumlade jag och skakade på huvudet. ”nej, vi har inte gjort det. Det har inte riktigt funnits tid och jag antar att det händer när det händer. Jag vet att Justin kommer vänta på tills jag visar att jag är redo eftersom jag är den enda som inte har gjort... det än utav oss” 

   ”Jag lovar, ni kommer säkert ha en väldigt speciell tid när det väl... händer” retades hon ytterligare, jag himlade med ögonen innan jag gick ifrån henne för att se resten utav affären. Jag hörde henne skratta bakom mig. I ett försök att ignorera henne lät jag handen löpa över kläderna medan jag tänkte på det vi just pratat om, när skulle vi göra det? Var det något jag ville göra? Klart jag ville. Jag älskade Justin, om det var någon jag skulle göra det med så var det honom. 

   Mina tankar avbröts sedan utav en tjut. ”oh my god! Är du Penny!?” genast såg jag upp och möttes utav en grupp tjejer på fem stycken. Alla hade de exalterade, stora ögon och jätte leenden. Jag såg tveksamt på dem tills jag nickade långsamt, var de haters eller supporters? Strax därefter började de alla nästan hyperventilera medan de tjöt ivrigt, förvånat såg jag på dem. 

   ”Jag älskar dig!” ”Din stil rockar, du är en sådan inspiration” ”Jag önskar att jag såg ut som dig” ”Jag vill ha dina ögon!” alla kastade de sina komplimanger mot mig på en och samma gång att jag fasade över att jag skulle bli döv. 

   ”Whoa! Whoa!” sa jag tillslut högt vilket fick tjejerna framför mig att tystna. ”tack så mycket, ni är för gulliga men snälla en i taget. Jag kan knappt uppfatta vad ni säger om ni alla pratar samtidigt” 

   Tjejerna fnittrade för sig själva. ”vore det okej om vi tog en bild med dig?” jag såg förvånat på dem innan jag nickade. 

   ”Ja... ja, det är klart” svarade jag sedan medan jag nickade på huvudet, ännu en gång sken de likt solar och samlade sedan runt mig. Jag log mot kameran och väntade på att kortet skulle bli taget. Detta var annorlunda men... roligt. Tjejerna var hur gulliga som helst och ja, en aning för ivriga kanske men jag förstod dem. Jag kände Justin. 

   ”Tack så mycket Penny. Vi älskar dig, du är perfekt för Justin efter Selena. Stanna hos honom, han behöver någon som dig” med dem orden var de snabba på stegen och försvann bortåt. 

  

   ”Okej, vi väntar här utanför” Spencer nickade innan hon försvann in i kaféet. Jag lutade mig mot en lyktstolpe bredvid vägen medan jag väntade på henne. Ur ögonvrån såg jag hur en bil körde upp bredvid mig, jag suckade och himlade med ögonen. Detta var fjärde gången en bil stannat i närheten utav mig och Spencer i tron om att vi ville festa och hänga med på galenskaper, envisa var dem också. Jag såg hur fönsterrutan hissades ner och jag drog in ett djupt andetag. 

   ”Nej! Jag vill inte hänga med och festa, okej? Jag är inte någon hora som för lite pengar gärna hoppar in i din bil för att du sedan kan ta med mig på någon fest där du säkert drogar ner mig och whops, så mina trosor och byxor magiskt försvunna. Nej tack till det, jag har mer stolthet i kroppen än så. Så åk vidare bara, jag är inte intresserad!” jag suckade frustrerat när jag såg hur bilen stol kvar och vände argsint kroppen innan jag stelnade till i min rörelse. Istället för något äckel satt Justin framför ratten med Chaz bredvid sig i framsätet, båda såg de förvånade ut. 

   ”Det är bra baby att du säger nej till sådana erbjudanden... men...” jag viftade med handen när jag fått rörelseförmågan tillbaka. 

   ”Strunt i det, jag trodde ni var några andra” sa jag fort och rätade till ryggsäcken, Bubble satt nere vid mina fötter och såg nyfiket på bilen. När både Justin och Chaz såg på mig med sina 'bästa-att-du-berättar-vad-som-har-hänt' blickar suckade jag trött. 

   ”Killar har kört upp bredvid oss hela dagen och frågat om vi vill hänga med och festa, det är allt. Vi har såklart sagt nej så...” berättade jag och ryckte på axlarna. Killarna fick något ont i blicken. 

   Jag skulle precis berätta hur fåniga de var som blev så uppbrusade utav något som redan hänt och de inte behövde oroa sig över när jag kände en stor hand som nöp till min rumpa hårt. Jag flämtade högt och mina ögon vidgades, whata? 

 


 

oh my gash fellas! what happened in the eeeeend!? aaah! hahahah, nej men vad tror ni händer? vem var det? 

KOMMENTERA! ♥ PUSS&KRAM. 


Skriven av: Trollface

HAHAHAHHAHAHAHAHHA WTF??? Måste ha bästa nuuu din lilla unge!!

2013-03-02 @ 22:43:45
Skriven av: Alexandra

As bra!! Jag tror det är den där earl snibben som tar henne på rumpan xD

2013-03-02 @ 22:54:59
Skriven av: Alexandra!

Jätte bra kapitel :D MERA!

2013-03-02 @ 23:18:01
Skriven av: Johanna - vardag, foto & innebandy

awweeeesome :D

2013-03-02 @ 23:39:40
URL: http://byjjohannaa.blogg.se
Skriven av: Hanna

awesome! :)

2013-03-03 @ 00:02:34
Skriven av: Anonym

Buble bet henne hahha skoja nej men kanske en av dem som fråga om hon ville gå o festa med dem

2013-03-03 @ 02:47:35
Skriven av: Anonym

Haha bästa!! :)

2013-03-03 @ 04:33:56
Skriven av: Liv

Awesome, what?! vem är det som tafsar?!!

2013-03-03 @ 07:28:06
Skriven av: Fanny

Så himla bra!!!!

2013-03-03 @ 07:58:10
Skriven av: Frida❤

Jättebra! Mer idag snääääälla! <33

2013-03-03 @ 08:03:22
URL: http://fridacarbin.blogg.se
Skriven av: Sandra Eriksson

OMG. MER MER MER!

2013-03-03 @ 10:53:47
URL: http://sandraerikssons.blogg.se/
Skriven av: Ronja

LOL at Spencer. ;) en perves gubbe eller Earl som bestämde sig för att ryka in, eller bara Spencer som ville ha lite roligt tror jag tar henne på rumpan ;) haha.

2013-03-03 @ 11:25:00
URL: http://simpleaswords.blogg.se
Skriven av: JagÄlskarDinNovell

Kan vara den där Earl eller någon random som ville festa. MEER !! ♥♡

2013-03-03 @ 11:41:39
Skriven av: Celebnovell

*Ny läsare* (hahah inte viktigt, I know)
Du fattar inte hur mycket jag älskar din humör. Skrattar ihjäl mig varenda gång när jag läser några av dina flummiga meningar. xD
Tror det är Spencer haha, jättebra kapitel!! :P

2013-03-03 @ 11:55:48
URL: http://celebnovell.blogg.se
Skriven av: Ebba

Tror inre de är spencer.... Då skulle inte justin se så ond ut, haha xD tror de är nåt pervo eller ngt :3

2013-03-03 @ 15:40:31
Skriven av: Anonym

VILL HA DRAMA MELLERN JUSTIN OCH HENNES<3

Svar: VILL DU HA BRÅK!? <3 ;P
Linn Halldin

2013-03-03 @ 22:55:26
Skriven av: Goda

Pfft... ordlös i början, finns inga ord liksom! Du är mer än amazing!! Föresten tror jag att det inte var Spencer utan att det var han Earl-papparazzin (fattar inte varför de lät honom gå med de).. Men men, de känner ju inte han så förmodligen är det därför grabbarna blev så ondsinta! Vill veta om jag har rätt, so post soon!<3

2013-03-04 @ 00:33:31
Skriven av: mona

har inte justin och penny haft sex??? snälla svara

Svar: hahha, nej det har dem inte. =)
Linn Halldin

2013-03-05 @ 11:39:37
Skriven av: Anonym

Kan inte något hända mellan Spencer och chaz

Svar: glömt att Chaz redan är intresserad utav Ana? ;) kramis.
Linn Halldin

2013-03-05 @ 16:05:02
Skriven av: Eileme

Har inte Justin och penny redan legat med varandra??

Svar: nope... de har aldrig av sig underkläderna (o Justin byxorna) de.. torr knullade som det kallas. "humping" på engelska. xP
Linn Halldin

2013-03-05 @ 20:55:11
Skriven av: Jonna

E penny oskuld

Svar: yes. =)
Linn Halldin

2013-03-05 @ 21:05:20
Skriven av: Anonym

Kan du skriva med detaljer när de har deras första sex....SNÄLLA

Svar: hahahaha.. ehm.. jag ska se vad jag kan göra. ;)
Linn Halldin

2013-03-05 @ 21:06:11

Ditt Namn:

Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiseras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback