52 - Morning After

PREVIOUS:    ”Justin...” takten ökade och Justins huvud föll till Penelopes axel medan hans höfter fortsatte röra sig fram och tillbaka, djupare, snabbare. Stön och flämtningar ekade i rummet, viskande ord utav njutning och kärlek utbyttes tills känslan byggdes upp inom dem. För Justin bekant medan för Penelope helt främmande men otroligt välkommen. ”Justin!” med en sista stöt red de båda över kanten och flämtande kysstes genom känslorna som exploderade inom dem. 

  


 

Jag gnällde lågt till medan jag sträckte försiktigt på kroppen, på mage låg jag med armarna om huvudkudden. Jag öppnade försiktigt ögonen och bemöttes utav ett helt upplyst rum, jag rynkade på pannan och insåg att vi måste ha glömt att dra ner rullgardinen igår kväll. 

   Igår kväll, tänkte jag och log generat men lyckligt. Igår kväll kunde inte ha varit mer perfekt, även fast det gjorde ont till en början fanns Justin där för att göra det bättre. Han var försiktig och fick mig att uppleva något oförklarligt. Jag vred huvudet åt andra hållet för att se honom liggandes, även han på mage, med ansiktet vänt mot mig och ögonen fortfarande slutna. 

   Återigen sträckte sig ett leende över mitt ansikte innan jag försiktigt vred på mig i sängen så jag låg på rygg och såg upp i det vita trätaket. Med händerna på magen och håret liggandes rufsigt runtom mig gäspade jag smått och vred huvudet mot Justin igen. Försiktigt för att inte väcka honom sträckte jag fram handen och smekte över hans kind med tummen. 

   ”God morgon beautiful” ett brett leende spred sig över mina läppar när hans hesa, raspiga morgonröst nådde mina öron och i nästa sekund öppnades hans ögon. Han blinkade flertal gånger innan han kunde behålla dem öppna. 

   ”God morgon” mumlade jag tillbaka med handen fortfarande vid hans kind såg jag på honom och lät minnesbilder från kvällen fylla min hjärna. Plötsligt hade han kravlat sig upp på armbågarna och låg halvt liggandes ovanpå mig med ett trött leende. 

   ”Sovit bra?” frågade han sedan och hans trötta leende drog ut sig i ett snett busigt leende, jag skrattade lågt och kände hur min nakna överkropp trycktes mot hans ännu mer. 

   ”Oerhört bra, själv?” svarade jag och höjde lika retsamt på ena ögonbrynet. Justin flinade. 

   ”Bäst på länge” han böjde sedan ner huvudet för att ge mig en snabb kyss på läpparna. Jag log mot hans läppar och smekte mjukt med fingertopparna i hans nacke. 

 

 

   "Jag älskar dig" viskade jag sedan och placerade en mjuk kyss i hans mungipa. 

   "Jag älskar dig också" ett varmt pirr spred sig genom min kropp vid hans ord. Jag lät händerna smekte nerför hans rygg, kände hans muskler under mina handflator. 

   "Lust att duscha med mig?" frågade jag medan jag lät läpparna löpa över hans hals, ett litet leende spred sig över mitt ansikte när jag kände hur hans hud smått kontrade sig vid min beröring. 

   "Hur kan jag säga nej?" svarade han och ett lågt fnitter slapp ur mig. 

 

Vattnet sprutade ur munstycket och nerför våra huvuden. Mitt går var snart genomblött och jag slöt ögonen medan jag lät händerna gå genom håret. Jag log när jag kände Justins händer på min höfter, jag vände mig långsamt om och la sedan armarna hans nacke. Den kalla, blöta kakelvägen träffade min rygg och jag rös till utav kylan. Jag sträckte på mig och nådde strax efter Justins läppar och kysste honom ivrigt.

   Jag lyckades slita mig från hans alldeles för frestande läppar och vände mig om för att nå schampot, jag tryckte ut en klick i handflatan innan jag höjde händerna till Justins huvud. Jag fnittrade lågt till när hans hår var fullt utav skum och jag kunde forma det hur jag ville, Justin skrattade med mig innan han gjorde samma sak på mig. Jag slöt ögonen och njöt utav hans fingrar som masserade min hårbotten. 

   ”Wow, babe. Du borde helt klart skaffa tuppkam” jag öppnade ögonen för att mötas utav Justins roade, jag himlade med ögonen men skrattade. 

   ”Hm... får tänka på saken” svarade jag innan jag lutade in huvudet under vattnet. Väl färdig duschade och rena stängde jag av vattnet och vi klev ut i ett nu ångande badrum. Jag virade en vit handduk runt kroppen och såg ur ögonvrån hur Justin virade en runt sina höfter innan han tog en annan för att torka håret med. Jag gick fram till spegeln och tog en hand för att få bort ångan, jag bemöttes utav två stora bruna ögon som matchade det stora leendet. Snart skymdes min syn utav en vit handduk och jag tänkte precis slita av mig den när Justin började torka mitt hår med den. 

   ”Nej men där är ju mitt lilla troll!” utbrast han när han var klar och drog bort handduken, jag härmade hånande hans tonfall och ord vilket fick honom att skratta innan jag slängde en blick i spegeln och förstod vad han menade. Mitt hår stod åt alla håll, rufsigt och antagligen tovigt. 

   ”Tack för den du” sa jag och såg menande på honom genom spegeln, han flinade stolt och hängde sedan upp handduken igen. Jag skakade roat på huvudet och tog sedan upp borsten innan jag började dra den genom håret.

 


 

sådär, ett väldigt kort kapitel. men detta är vad jag har lyckats få ihop guys. =) går lite segt just nu, orkar inte skriva så mycket. måste dessutom skära ner lite på användandet utav datorn när jag kommer hem på dagarna. använder ju datorn hela dagen i skolan eftersom det är vårt medel. men jag hoppas att ni i alla fall tyckte om det jag lyckades få ihop. lite efter morgon mys. xP 

hihihiihi, vad tycks?? kommentera. ♥


Skriven av: Agi

Dem är så gulliga mot varandra :D Jätte bra och gulligt kapitel :* Puss

Svar: hahahahha, tack så mycket. puss. =)
Linn Halldin

2013-03-18 @ 21:25:35
Skriven av: Liv

Lite kort bara D:

Svar: ja, jag vet. nästa kapitel ska definitivt bli mycket längre. =)
Linn Halldin

2013-03-18 @ 21:27:18
Skriven av: Ebba

VA SÖTA! :')

Svar: hihihihihiihih, älskar söta par. xD
Linn Halldin

2013-03-18 @ 22:03:21
Skriven av: Bella

Jätte bra!! Awesome <3

Svar: THANK YOU! <333
Linn Halldin

2013-03-19 @ 07:06:33
Skriven av: Emma

Jag älskar hur söta dem e mot varandra :) Jag bryr mig inte om du skriver är kort bara man får läsa din underbara novell :D

Svar: nej, vad gullig du är! =D TACK SÅ MYCKET!
Linn Halldin

2013-03-19 @ 07:11:45
URL: http://meandgastricbypass.blogg.se/
Skriven av: Fanny

Alla dina kapitel är så bra, och det gör inget om dom är korta!!!!

Svar: aw, tack goding!
Linn Halldin

2013-03-19 @ 07:44:05
Skriven av: Celebnovell

Händelselös - inget illa menat - men det var jättebra ändå :)

Svar: nejdå! jag tar inte illa upp, det hände ju inget! =P tack!
Linn Halldin

2013-03-19 @ 15:29:56
URL: http://celebnovell.blogg.se
Skriven av: Linnea

HEj! Jag har fått ett tips om att du gör gratis designer stämmer det?
För jag har startat en novellblogg, fast jag har bara skrivit 2 kap.
Och tjejen som skulle göra min design då, gjorde inte ett så bra jobb.
Och nu behöver jag en design till en Justin bieber novell.
Så fort jag har fått en design så ska jag börja om med en ny novell.
HOPPAS verkligen du kan göra en gratis design :)

Svar: ja, jag gjorde designer. men jag har slutat, jag har inte tiden att göra dem längre. =/ ledsen. kramis.
Linn Halldin

2013-03-19 @ 19:50:47
Skriven av: Ebba

ÄLSKAR DIN NOVELL! MEEER :D

2013-03-20 @ 17:37:19
Skriven av: Lina

Kan de inte ha mer drama och att de blir osams och sånt för att nu så är det hur bra som hest i deras förhållande

Svar: jo.. dock bråkade de alldeles nyss. men jaaaaag får tänka på saken. =)
Linn Halldin

2013-03-20 @ 20:08:39

Ditt Namn:

Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiseras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback