32 - We Need To Be More Careful

PREVIOUS:    ”Ari, jag kommer alltid oroa mig för dig” sa jag. ”eftersom jag bryr mig. Jag vill inte att något illa ska hända dig, okej? Jag vill inte låta som en förälder eller liknande när jag säger det här, men snälla berätta för mig om tänker försvinna nästa gång? Så jag vet och så jag vet att du är säker” Ariel nickade försiktigt och jag andades lättat ut. Sedan sken jag upp i ett leende och kupade hennes ansikte i mina händer. ”jag har saknat dig” hon skrattade till. 

   ”Det säger du?” retades hon medan jag drog hennes ansikte närmre mitt eget. 

   ”Åh, håll tyst” mumlade jag innan jag kysste henne.

 


 

Onsdag, 29:e Maj. 

Jag skrattade roat och höjde min knytnäve för att dölja mitt breda leende, Alfredo hade precis berättat för oss hur det gick på fotograferingen han varit på. Modellen hade tydligen varit ny och fortfarande under träning, hon hade varit speciell hade han sagt. Ville måla sin idé väldigt vid innan hon faktiskt ställde sig framför kameran. Antar att alla har sina sätt att arbeta. 

   Vinden fläktade mitt ansikte svagt och man träffades av lukten av hav, gruset knastrade under skosulorna och solen stekte på. Flickskratt ekade i luften och jag sökte nyfiket med blicken efter källan. Vi rundade ett buskage innan en stor gräsmatta sträckte ut sig, en bit bort hittade jag vad jag sökte. Vad såg ut som hela modellklassen hade samlats på gräsmattan, de sladdade runt bland vitt löder och skrattade högt. Jag rynkade frågande på pannan vid synen, vad höll de på med? 

   ”Kom igen” sa jag till killarna och gick mot klassen. Vi kom närmre för att se att tjejerna spelade en slags version av innebandy, dock på såpa vilket gjorde att de knappt kunde stå på benen. Min blick letade fort efter det röda håret tills jag fann henne i ena kanten, armarna runt magen och huvudet bakåt kastat på grund av hur mycket hon skrattade. Jag flinade roat. 

   Victoria reste sig sedan bredvid henne och de klängde sig fast på varandra för att kunna stå kvar på benen, Ariel tog ett stadigare tog om sin klubba innan de började ta sig fram mellan alla de andra tjejerna som letade runt efter bollen. I nästa sekund var de utom synhåll och man såg endast lödder. 

   En visselpipa ljöd och alla stannade upp så gott de kunde. Mrs. Lockwood stod med armarna i kors och ett roat leende på läpparna medan hon såg ut över planen. 

   ”Bra jobbat tjejer, lektionen är slut för idag” sa hon. ”nästa vecka är det simning så kom ihåg badkläder” med det sagt lämnade hon planen bakom sig och alla började försiktigt ta sig bort från såpan tills de nådde gräset. Tjej efter tjej lämnade planen men ingen av dem hade det röda håret jag letade efter. Vart tog hon vägen? Kanske hon var kvar. 

   Jag gick fram till kanten med korslagda armar. ”Ariel?” frågade jag ut i löddret. Genast sköt hon upp i sittande ställning. 

   ”Justin?” jag log roat. ”vad gör du här?” 

   ”Var ute och gick bara” svarade jag. ”har ni kul eller?” hon skrattade högt. 

   ”Det här är ett av de roligaste sakerna jag gjort tror jag. Ni skulle ha sett... Victoria... hon...” tillslut skrattade hon så mycket att orden kom inte fram och hon föll ner i löddret igen. Jag kunde inte hindra leendet som bredde ut sig över mina läppar när jag hörde hennes skratt. Det var så smittsamt och klingande alldeles perfekt i öronen. 

   En kravlande Victoria och Ariel kom tillslut ut ur såpan innan de kunde ställa sig upp på gräset, Victoria fick hjälp upp av Alfredo som log roat. Jag hörde hur hon mumlade ett tack innan jag fokuserade på Ariel vid min sida. Först nu märkte jag hennes lättklädda utstyrsel som bestod av endast en sport bh och ett par tighta springshorts, jag svalde diskret vid synen och fick plötsligt svårt att slita blicken från henne. 

   Jag harklade mig lågt och såg ner i backen istället. 

   ”Okej, men jag måste duscha nu för jag har stället att vara på” sa Ariel medan hon pekade upp mot skolan, jag nickade. Jag kände mig inte alls förvånad att hon skulle iväg, alltid var hon på resande fot. Jag ryckte jag reste och flängde runt mycket, men det var absolut inget jämfört med Ariel. Aldrig stod hon still. 

   I samlad grupp gick vi tillbaka upp mot skolan, plötsligt la Ariel sin hand på min arm medan hon höjde sitt armveck mot ansiktet. Frågande såg jag på henne innan jag insåg att hon behövde nysa, min frågande minn gick över till en road medan jag stod och såg på hur hon försökte trycka tillbaka den. Tillslut nös hon till och låt mig säga, det var ett av de gulligaste ljuden jag hört någonsin. 

   Jag såg fascinerat på henne medan hon nös ännu en gång och sedan en tredje, hon andades lättat ut med handen fortfarande om min överarm. Hon vände sedan huvudet mot mig, jag skrattade till och genast spred sig en rodnad över hennes kinder. Vilket endast fick mig att skratta ännu mer. 

   ”Åh, sluta” mumlade hon och plutade bedårande med underläppen åt mig. Jag slängde min arm runt hennes hals och drog henne intill mig i en kram. 

   ”Det där var den gulligaste nysningen jag någonsin hört” skrattade jag in i hennes öra och jag kunde höra hur hon lågt fnittrade. I samma omfamning gick vi uppför trappan som tog oss in genom entrén till skolan innan vi gick bort till hissarna, som plingade till. Dörrarna gled isär och öppnades, vi alla klev in i samma hiss. Jag kände genast hur mina klaustrofobi känslor vaknade till liv men jag försökte fokusera på Ariel istället för det lilla utrymmet jag befann mig i. Fokuserade på hennes hår, hennes doft, på grund av detta märkte jag hur hon själv verkade obekväm i hissen. Hennes panna låg mot mitt bröst och hon trampade smått med fötterna på stället. Var Ariel också klaustrofobisk?

   Killarna klev av på andra våningen medan jag följde med tjejerna upp till tredje, vi tog adjö av Victoria innan vi gick bort mot Ariels rum. Hennes rumsnyckel hade hon fastknuten i en snodd runt handleden. Hon låste upp och gick in med en suck, jag stängde dörren efter mig innan jag fortsatte fram till den bäddade sängen och föll den på överkastet. Ariel fortsatte in i badrummet där hon stängde dörren efter sig, snart hörde jag hur vattnet sattes på och hur hon lågt sjöng för sig själv. Ett leende spred sig över ljudet, jag behövde få Ariel att sjunga mer. Samt se till att ge henne en gitarr, efter det Victoria nämnde för så länge sedan har nyfikenheten alltid legat och puttrat i bakgrunden.

   Vattnet stängdes av inne i badrummet och snart steg Ariel ut iklädd endast en handduk och håret upp i en turban på huvudet. För en andra gång idag fastnade andetaget i halsen på mig och ögonen mina vidgades vid synen jag hade framför mig, långsamt satte jag mig upp i sittande ställning medan jag såg hur Ariel rundade mig och sängen innan hon gick in i garderoben. Jag blinkade ett flertal gånger medan jag försökte få kontroll över min hormoner som envisades med att leka amok inom mig. 

   Tillslut reste jag på mig för att följa efter henne, för att se henne nu ståendes i endast underkläder och lårhöga strumpor. Jag svalde återigen medan jag inspekterade de vita trosorna och bh med svart rosett framtill, precis över troskanten hade hon ett svart band som höll ihop med strumpebanden som fästes på låren. Fuck hennes skor, tänkte jag och kvävde stönet av frustration inom mig. Hon hade på sig ett par simpla röda klackar men åh så sexiga, gjorde hennes ben längre och gav rumpan en boost. 

   ”Vart är det du ska?” frågade jag för att distrahera mig från hennes kropp, omedvetet gick jag långsamt fram mot henne medan jag väntade på svar. 

   ”Elle galan” svarade hon och rättade till strumpebanden. Plötsligt stod jag alldeles bakom henne och kunde se mig själv över hennes axel genom spegeln, hennes blick mötte min och ett leende spred sig på hennes läppar. Jag vände blicken för att kunna se på hennes hår som nu var utsläppt men fortfarande trassligt och blött. Jag höjde handen och svepte bort håret från hennes axel och hals innan jag böjde mig ner och kysste mjukt hennes axel. 

   ”Justin...” jag hm:ade endast till svar medan jag försökte kyssa hennes fram till hennes hals och sedan uppför den tills jag kom till hennes käklinje. ”jag har inte tid för det här” mumlade hon men gjorde inget för att stoppa mig. Samtidigt som jag försiktigt kysste hennes mjuka hud lät jag mina händer finna hennes höfter, där jag fortsatte smeka henne medan de vandrade upp till hennes mage. Ariel tiltade långsamt huvudet åt sidan och jag såg hur hon hade slutit ögonen genom spegeln vilket fick mig att le mot hennes hud. 

   Försiktigt snurrade jag runt henne och jag mötte hennes bruna ögon, hennes ögon som nu sken av lust och säkert förundran. Mina händer fortsatte smeka hennes fantastiska hud innan de vandrade ner och kupade hennes rumpa. Jag flinade mot henne och hon himlade med ögonen åt mig. Jag böjde ner nacken innan jag kysste hennes läppar, deras mjukhet gjorde mig fortfarande knäsvag och helt trollbunden. Mitt grepp om hennes rumpa hårdnade en aning vilket pressade henne närmre mig, i nästa sekund hade jag snurrat runt oss igen för att sedan lyfta upp henne på den låga byrån som var identiskt till min egen som jag hade ståendes i min garderob. 

   Hennes ben höjdes genast för att sedan lindas runt mina höfter medan Ariels händer letade sig in under min tröja, vilket jag både gillande men fann förvånande. Jag pressade läpparna mot hennes hårdare och mer passionerat medan jag kupade hennes ansikte i mina händer. Endast ljudet av våra läppars kontakt fyllde rummet medan tid och rum försvann. Ariel hade glömt tankarna på att hon faktiskt behövde byta om lika mycket som jag hade glömt att det var meningen att jag skulle låta henne vara när hon bytte om. 

   Hennes hud var mjuk under mina fingertoppar medan vi båda tiltade huvudena åt sidan för att fördjupa kyssen ytterligare. Ariels varma tunga kom i kontakt med min egen vilket fick ett lågt stön att komma ur min strupe. Hon slet tillslut läpparna från mina för att dra in ett andetag i sina lungor men lika fort tryckte hon dem mot mina igen medan vi fortsatte att nästan desperat kyssa varandra. 

   Våra heta make out session avbröts sedan plötsligt när ljudet av en dörr som öppnades ekade från rummet. Genast såg vi båda mot garderobsdörren som var tillräckligt stängd för att vi inte skulle se vem det var som kommit in genom dörren. 

   ”Ariel?” hörde vi Victoria fråga. Oh, shit. I nästa sekund hade Ariel knuffat mig ifrån sig innan hon hoppade ner från byrån. Jag rättade fort till håret och tröjan så bra jag kunde innan jag hoppade upp på byrån för att sedan så nonchalant jag kunde vända mig mot dörren när Victoria öppnade den. Ariel vred på sig där hon stod framför spegeln. 

   ”Hej, vad gör du här? Vi ska väl inte åka än” utbrast hon. Victoria skrattade till och skakade på huvudet innan hennes blick pendlade mellan oss, ett förundrat uttryck pryde hennes ansikte. Jag log lugnande mot henne. 

   ”Ehm... Jag tänkte bara se om jag kunde låna det där vita toppen vi pratade om igår” Ariel stod still under ett ögonblick innan hon ryckte till med en nickning när hon kom ihåg. Hon drog ut en av sina lådor innan hon fann vad hon sökte, med ett leende räckte hon Victoria tröjan som log tacksamt. Hon såg tveksamt på oss innan hon backade ut ur rummet och försvann igen, så fort vi hörde dörren stängas igen andas vi båda ut med en suck. 

   ”Åh, herregud” hörde jag Ariel säga. Jag skrattade till.

   ”Det där var nära ögat” sa jag, hon gav mig en blick som sa ‘det-menar-du-inte?’ vilket jag endast himlade med ögonen till. 

   ”Vi måste vara mer försiktigt” påpekade hon och såg strängt på mig. Jag fnös till. 

   ”Eller så ser vi bara till att inte glömma att låsa dörren nästa gång. Problem löst” kontrade jag och nu var det hennes tur att himla med ögonen. Jag hoppade ner från byrån innan jag gick fram till henne, jag kupade hennes ansikte i mina händer. ”mina områden för att kyssa dig är redan tillräckligt begränsade, ditt eller mitt rum kan inte också bli ett ‘inget-kyssande’ zone. Då strejkar jag, protesterar, river skolan, skapar en apokalyps” hon såg roat på mig. 

   ”En apokalyps?” frågade hon och jag nickade. ”på riktigt? För att du inte skulle få kyssa mig” jag nickade igen och hon skrattade. ”hm... gången då?” hon pekade mot garderoben och jag gav henne en trött men menande blick. 

   ”Jo tjena” svarade jag och hon skrattade till. ”men på tala om gången så borde vi ändå göra iordning det där utrymmet. Vem vet? Kanske någon dag behöver vi det och jag skulle uppskatta mer om det var... inrett... än hur det ser ut nu” Ariel tänkte över det jag sagt innan hon nickade. 

   ”Låter bra tycker jag” jag log segervisst innan jag snabbt kysste henne. 

   ”Så kläder till Missy” sa jag och gick fram till ena klädstången. ”hur mycket jag än tycker om hela den här grejen du rockar” fortsatte jag och viftade till hennes underkläder. ”så är det alldeles för lite för att jag skulle tycka om att du bär det utomhus” 

   ”Du skulle tycka om?” ekade hon. ”så det är dig jag måste rätta mig efter nu?”

   ”Precis, först och främst för att jag är din pojkvän och låt mig säga att jag är inte ett stort fan av folk som stirrar på vad som är mitt” svarade jag och kastade henne en blick över axeln för att se henne ståendes med armarna i kors men med ett roat ansiktsuttryck. ”och för det andra har jag en oerhört bra klädsmak. Varför har du så små kläder, vad är det här?” utbrast jag när jag endast fann korta klänningar och kjolar. Jag hörde hur Ariel skrattade bakom mig innan hon ställde sig bredvid mig. 

   ”Din överbeskyddande sida anses väl gullig men det där om klädsmak...” hennes blick vandrade upp och ner över mig, jag följde hennes blick för att se de enkla jeans shortsen och t-shirten jag valt att bära idag. En kedja samt en bak och vänd keps på huvudet som accessoarer. ”... inte lika säker på att jag håller med” hon mötte min blick för att visa att hon endast retades med mig. 

   ”Åh, din lilla...” mumlade jag och hennes skratt fyllde rummet när jag lindade armarna runt hennes midja för att sedan svinga runt henne i luften. 

 

 

En timme senare var hon klädd i en vit kjol med ett guldskärp samt ett linne med guldiga mönster som lämnade en rand hud bar. Hennes hår var uppsläppt och lockade i stora mjuka lockar vilket smickrade hennes ansikte som var lätt sminkat. Ljusa färger på ögonlocket, mascara och läppglans. Hon lämnade garderoben som en definition av perfektion. 

   ”Du ser jättevacker ut” sa jag till henne för att se en rodnad sprid sig över hennes kinder, innan hon hann ge mig ett svar knackade det på dörren och hon öppnade för Victoria. Som var nästan lika vacker i en mörk klänning som passade till hennes hår och en mer sotig och mörk sminkning. De skulle gå som natt och dag bredvid varandra. De båda överöste genast varandra med komplimanger innan vi tillsammans gick ut i korridoren. Hissen plingade till och vi klev in, jag klickade på både 2:an samt entrévånings knappen för tjejerna. 

   När hissen stannade till på min våning log jag mot dem och lät diskret handen smita under Ariels kjol för att snabbt smeka hennes hud innan jag klev ut och gav de en vink med handen. Jag mötte Ariels stora, chockerade ögon och log endast roat och retsamt mot henne medan dörrarna stängdes framför mig.

 


 

aaaaaaaaah! hahahahhahaha, SÅ DE BLEV NÄSTA PÅKOMMNA AV VICTORIA! gaaah, u guys! xD o Justin fick lite spunk dära vid olika tillfällen... jag gillade dem två i det här kapitlet, de var retsamma o roliga. O VAD TYCKTE NI OM SLUTET??? hur tror ni Ariel reagerar? 

vad tyckte ni? bra/dåligt? KOMMENTERA, KOMMENTERA, KOMMENTERA! ♥

 

min fråga: favorit tv serie?

mitt svar: jag har en del tv serier jag följer så som; Vampire Diaries, American Horror Story, Awkward, Pretty Little Liars, Teen Wolf men sedan har jag några jag kan se om igen som typ Misfits o Vänner fungerar ju alltid. hahahah, har ni någon serie att rekommendera? 


Skriven av: Erika

Åh vilket underbart kapitel, så himla glatt liksom! Men kan inte hon säga till Tyra att hon ska dejta honom för PR det skulle vara mycket roligare att läsa om dom inte var tvugna att vara hemliga hela tiden.

QOTD: Jag är en sucker för PLL följer den slaviskt, om du har sett det sista avsnittet MÅSTE du kolla på ravenswood. Seriöst bästa jag har sett! Sen är ju såklart gossip girl ett säkert kort och det är typ som enda jag har sett, har hört att walking dead ska vara riktigt bra men sjukt äcklig så man måste nog kolla med någon (eller jag iallafall haha).

Du skriver sjukt bra vill jag med bara tilläga, men som sagt tycker jag att dom borde säga att det är för PR till Tyra, men det har du antagligen redan en plan för som med allt annat. Kram på dig!

2013-11-24 @ 22:38:13
Skriven av: Josefin

Ååh Dem är så gulliga tillsammans!
Svar; Har inga speciella, kan se på allt om jag vill, och det brukar jag vilja så , finns inga problem för mig :)

2013-11-24 @ 22:42:00
Skriven av: Anonym

Vad söta dem är!!

2013-11-24 @ 22:43:52
Skriven av: Ellen

Du är så duktig! Bästa novellen jag läst! :) man vill bara få läsa mera

2013-11-24 @ 23:01:29
Skriven av: Anonym

Jag kollar på ganska många serier; The Vampire diaries, The originals (spin-off till TVD), Teen wolf, Glee, One tree hill (ah, jag KOLLADE på det. Sett klart allt nu) Pretty Little Liars, Ravenswood (spin-off till PLL) och ett par mer jag inte kommer ihåg just nu xp.

2013-11-24 @ 23:02:05
Skriven av: Sandra

Sjukt bra!!!!!
Svar: gossip girl! Den äger och det är typ vara den serien jag tittar på....

2013-11-24 @ 23:05:51
URL: http://www.nattstad.se/justinlover
Skriven av: Anonym

Skit bra kapitel....som vanligt

Jag följer jätte många tv tv serier så en vecka hade jag typ 6 avsnitt att kolla på som jag har missat hahaha men iallafall the walking dead, the vampire diaries, the original, pretty little liars, Ravenswood, twisted och och tänker att börja kolla på the fosters, thr lying game och pression breaker

2013-11-25 @ 00:06:20
Skriven av: Anonym

Ååh herregud vad braaaa

2013-11-25 @ 07:25:13
Skriven av: Anonym

DU ÄR SÅ BRA!!! Finns inget annat att säga om detta kapitel än att det var perfekt!!

Hmm Favorit tv serie… Har två, och de är nog Gossip Girl och Pretty Little Liars.. haha standard xD

2013-11-25 @ 16:43:28
URL: http://jdbnove.blogg.se
Skriven av: Celebnovell

Gud älskar din novell. Du får alltid till den retsamma känslan som roar och frustrerar en. Perfektion.

Sv: Följer inga serier. :P

2013-11-25 @ 17:47:19
URL: http://celebnovell.blogg.se/
Skriven av: Emilia

DU ÄR FÖR GRYM! LOVE IT!

Svar: PLL är helt klart bäst men annars kollar jag på Gossip Girl :)<3

2013-11-25 @ 18:27:58
Skriven av: Emelie

sjukt bra :D

2013-11-25 @ 18:36:11
URL: http://emelajzaan.blogg.se
Skriven av: Jasmine

Hej! Jag har precis börjat med min novellblogg igen och nästan alla mina läsare är borta :( Skulle du vilja göra ett länkbyte? Beliebers helps beliebers right? Skulle verkligen betyda jättemkt:) kram!

Svar: alltid! vad för slags länkbyte?
Linn Halldin

2013-11-26 @ 21:37:49
URL: http://kidrauhlstorys.webblogg.se
Skriven av: Goda

Nää men oj, vad busigt. Hahah.. men seriöst, har ingen annat om säga om det. De var riktigt busiga och det var busigt av dem.

Men om serier har jag något att säga om!
I just loove Teen Wolf och det är min drog, även HIMYM är go. Har sett alla avsnitt^^ don't judge.

Okay, den här kommentaren är tillräckligt flummig som den är. Så jag kommer bara 'leave it so". Bye bye. :3

2013-11-26 @ 23:34:41
URL: http://pelanyte.blogg.s
Skriven av: CelineBieber_Belieber

Asså du är så sjuuuukt begåvad! Slösa inte bort de, du borde bli författare, bara jag som tycker de?

Svar; gossip girl, one three hill, the vampire diaries, the original, pretty little liars, ravenswood, the fosters, awkward, teen wolf, glee, the walking dead, twisted, grey's anatomy, CSI, how i meet your mother, 16 and pregnant, young and married, new girl, once upon a time, modern family, mission impossible, arrow, nikita, The O.C, no ordinary family, prison break, two and a half man, the big bang theory, true blood, 24, 2 broke girls.
Där har du några riktigt bra serier, aldrig kollat på något bättre.
Okej, nu verkar de som att jag inte gör något annat än att kolla på serier men, inte sant, jag dansar typ 5 dagar i veckan så jag fattar inte hur jag hinner, men sen är de några jag inte kom på.
Inte så många men, aja, whatever.
Men asså gud vad jag skriver! Ahah!
Men vi höres i nästa kommentar söta du!
Hare så gött!
Puss oc kram😘

2013-11-27 @ 22:30:38
Skriven av: CelineBieber_Belieber

Asså du är så sjuuuukt begåvad! Slösa inte bort de, du borde bli författare, bara jag som tycker de?

Svar; gossip girl, one three hill, the vampire diaries, the original, pretty little liars, ravenswood, the fosters, awkward, teen wolf, glee, the walking dead, twisted, grey's anatomy, CSI, how i meet your mother, 16 and pregnant, young and married, new girl, once upon a time, modern family, mission impossible, arrow, nikita, The O.C, no ordinary family, prison break, two and a half man, the big bang theory, true blood, 24, 2 broke girls.
Där har du några riktigt bra serier, aldrig kollat på något bättre.
Okej, nu verkar de som att jag inte gör något annat än att kolla på serier men, inte sant, jag dansar typ 5 dagar i veckan så jag fattar inte hur jag hinner, men sen är de några jag inte kom på.
Inte så många men, aja, whatever.
Men asså gud vad jag skriver! Ahah!
Men vi höres i nästa kommentar söta du!
Hare så gött!
Puss oc kram😘

2013-11-27 @ 22:30:40

Ditt Namn:

Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiseras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback