Q&A - 2

Hur kan du vara SÅÅÅ jääävla bra på att skriva??
hahahahah, tack så mycket. ehm… jag vet inte. jag kan ju säga att man blir mycket bättre ju längre man håller på. har läst tillbaka lite på mina första noveller och skakar på huvudet för mig själv över mina meningsuppbyggnader och val av ord. en del stycken är så otroligt B. hahaha. xP 
 
Vilken novell har vart roligast att skriva? 
oj… hm… alltså det är ju så olika.. "Between Heaven And Hell" älskade jag att skriva just pga att det var fantasy då man får tänka "outside the box". man behöver inte skriva om typiska vardagssaker som människor gör utan helt andra saker. men sedan vet jag inte varför men "Trust Issues"... hemskheter är något jag tycker om att skriva. yes, jag är störd. ni behöver inte fråga. heheheh... men sedan var "I Will Catch You If You Fall, Trust Me" också otroligt rolig att skriva, mest kanske pga responsen jag fick. jag känner att den har varit mest inspirationell till andra o det är något som jag finner suuuupercoolt. 

Har du någon du verkligen ser extra mycket fram emot att skriva? 
varför så svåra frågor… jag ser fram emot alla som jag har på lager på sina egna vis. eftersom de är så olika… beror helt på vilket humör jag är på eller om jag har sett en film med samma tema som novellen jag planerar så vill jag hemskt gärna skriva på den nu med det samma. 

Vilket är ditt favoritpar hittills (Jariel, Jenelope, Jannah osv.)? 
Jenelope måste jag nog säga. jag vet inte vad är med dem två men de känns som om de var själsfränder på riktigt. jag önskar nästan att jag kunde få henne levande och skicka henne i ett paket till Justin. hahahah. xD 

Hur många till har du planerat, alltså typ idéer dom blir en hel novell och inte bara en tanke? 
8 st. dock är två utav dem inte riktigt som de jag har skrivit hittills. men jag tänker inte avslöja vad jag menar. det kommer ni få reda på inom sinom tid. mwhahhaha. 
 
Hur många mer kapitel kommer det?
ehm… jag har ganska mycket planerat kvar ser jag när jag tittar i mina anteckningar. men jag ska försöka att dra ihop det eftersom det har gått ganska många kapitel på den här novellen nu.. 60 st lixom.. men minst 20 till skulle jag tro. 
 
Har du någon ide om vad nästa novell ska handla om?
jag har nästa novell fullt planerad, har haft det sedan jag började skriva på den här. om inte tidigare än så. 
 
Kommer Ariel snart få reda på om hennes biologiska föräldrar? För vill att Tara ska få skit.. (Skadeglad..Hehe^^)
hahahhahaha, vill jag avslöja det…  hm… jo, men det kan jag väl göra. hon kommer få reda på det, men jag säger inte hur eller när dock! =) 
 
Hur gör du dina designer? Vilket program använder du?
jag gör mina designer i Photoshop CS6, jag använer mig av många penslar som man kan gratis ladda ner från internet. de är mina räddare! 
 
Hur gammal är du? 
jag är 17 år gammal, fyller 18 i augusti. 

Bästa betyg?  
oj… från 1:an får jag väl ta eftersom de jag nu har inte är färdigställda om man säger så. jag fick ett A i medieproduktion i 1:an så det är mitt bästa betyg. 

Har du syskon? 
yes, jag har en lillasyster som heter Ebba. hon är 3 år yngre än mig. 

Har du FB? I så fall vad heter du? Får man adda?
jag har FB, fast jag använder de inte speciellt ofta… hahahah, ehm.. sure. Linn Halldin heter jag. 
 
Har du någon privat blogg? 
nej, jag har ingen privat blogg. tror inte att någon skulle vara speciellt intresserad av mitt totalt händelselösa liv. 

Hur får du inspiration till noveller? 
oj…  jag får inspiration från precis allt känner jag. filmer, böcker, serier, vardagliga händelser. jag kan gå runt på ICA o dagdrömma (ngt jag gör alldeles för ofta) o så ser jag något som påminner mig om något annat. jag har alltid mina karaktärer i mitt huvud och jag ser scenerna i mitt huvud ungefär o skriver ner dem illa kvickt på min telefon… okeeeej, så nej. jag låter inte alls galen. heheheh. 
 
När började du blogga? 
jag började med den här novell bloggen i september år 2011, så jag är inne på min tredje år nu. 

Hur blev du en Belieber och hur länge har du varit en? 
jag kommer inte ens ihåg vid det här laget… jag kommer ihåg att jag var väldigt insatt när "Baby" videon kom ut, såg den säkert 500ggr men sedan försvann hysterin lite. sedan kom det tillbaka i full kraft någon månad innan "Never Say Never" kom ut o efter filmen var jag fast. 

Gick du på Justins konsert i Sverige? Vilken plats? 
ja, jag gick på Justins konsert. jag gick på den som var den 22:a, jag satt på A läktaren, väldigt nära scenen. kommer inte ihåg exakta stolsnumret eller så.. 

Läser du andra noveller? Vilka isåfall? 
jag läser inte speciellt många Justin noveller längre, jag har gått in i en fas där jag läser otroligt många varulvs noveller på Wattpad. and I looove it! tror om ni söker på mig "LinnHalldin" så kan ni nog hitta mina "reading lists" där hittar du de jag läser. 

Gillar du andra kändisar? Vem/vilka? 
såklart! jag är inte speciellt insatt i någon annan kändis men jag lyssnar ju på många andra artister än Justin. men personlighetsmässigt så måste jag nog säga Demi eller nått… tycker hon som person verkar så himla go'. sedan kommer jag inte på fler, men jag har säkert fler. 
 

 
det kommer inget kapitel ikväll eftersom jag inte hunnit skriva något på det... har pluggat matte i någon timme samt suttit med en text som ska vara klar på fredag. men jag ska se om jag kan börja skriva på det nu så det förhoppningsvis kan komma upp imorgon. =) PUSS&KRAM. 

Skriven av: Oline

Du verkar så himla skön när man läser dina svar <3

2014-02-16 @ 21:16:06
Skriven av: amanda

vet du vart man kan hitta fantasy noveller? tacksam för svar ^^ <3

Svar: Wattpad skulle jag rekommendera. :) kram!
Linn Halldin

2014-02-17 @ 10:58:37
Skriven av: Anonym

Linn Halldén hol?

Svar: Linn Halldin hol? Jag förstår inte..
Linn Halldin

2014-02-17 @ 20:17:01
Skriven av: Anonym

Halldin*

2014-02-17 @ 20:17:18
Skriven av: Anonym

Jag vet inte hur du ser ut så jag vet inte vem Linn halldin jag ska adda på FB

Svar: oh... jaha, ehm.. jag har en profilbild med två vita kanter på sidan. =) kram!
Linn Halldin

2014-02-17 @ 20:52:00
Skriven av: Felicia (du vet hon ditt största fan)

Fast det är ju ändå underbart när du dagdrömmer, alltid lika kul att kolla på dig, och när du sedan inser det och ser att man stirrar! xD
Bara kärlek, my friend ;) :*

2014-02-17 @ 22:36:08

Ditt Namn:

Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiseras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback