73 - Calm Before The Storm

PREVIOUS:    Den sista outfiten var påsatt och ännu en gång stod jag och väntade backstage. Denna gång var det dags för snö änglarna att göra entré tillsammans med ett solo framträdande från Taylor Swift med sin nya hit ’I Knew You Were Trouble’. Denna gång var jag nummer fem i ordningen, iklädd en korsett med utböljande nederdel, vita normala underkläder samt silvriga halsband och vita blomliknande saker som stod ut runt mina axlar och ansikte. It’s showtime!

 


 

Varning! Grafisk Sexualitet. Med en kvävd suck såg jag tillbaka på mig själv genom spegeln, showen var över och jag kände hur adrenalinet sakta men säkert började rinna ur mig. Mina fötter började bulta i skorna och min axlar kände av vikterna från vingarna jag bärt. Det enda jag ville var att åka tillbaka till huset och sova, helst tillsammans med Justin. Ett långsamt leende spred sig över mina läppar vid tanken på honom. En knackning ekade på ekdörren som ledde in till omklädningsrummet jag stod i, förvånat såg jag upp innan jag ropade ett ‘kom in’ till vem det än var som stod utanför. 

   Dörren öppnades och snart möttes jag av Justins leende ansikte, genast sken jag upp i ett eget och vände mig mer mot dörren än spegeln. Justin öppnade dörren mer ordentligt innan han klev in i rummet och stängde dörren bakom sig igen. Väldigt odiskret lät han blicken vandra över mitt fortfarande halvnakna kropp. Av var den vita korsetten och tillbehören vilket lämnade de vita trosorna samt den vita push-up bhn. Vid blicken Justin gav mig gissade jag att han gillade vad han såg, jag höjde roat på ena ögonbrynet innan jag la armarna i kors och vilade tyngden på ena höften.  

   ”Mina ögon är här uppe” sa jag tillslut och såg genast hur han såg upp på mig innan han slog ut i ett snett men åh-så-sexigt leende. 

   ”Åh, jag vet” svarade han innan han gick fram till mig. Återigen vandrade hans blick från mina ögon och enda vägen ner till min fötter innan nästan ett frustrerat stön lämnade hans läppar. Justins händer fann mina höfter och drog mig hastigt intill hans kropp. I min förvåning släppte jag min ställning och mina händer lades över Justins överarmar för att finna balansen igen. I nästa sekund hade han tagit de få stegen framåt och knuffat mig bakåt vid samma gång innan min rygg träffade väggen. Ett andlöst fnitter lämnade mina läppar medan min blick pendlade mellan hans ögon och läppar. 

   ”Så vad tyckte du?” frågade jag, mina tankar låg inte på showen eller något som inte hade att göra med Justin och hans frestande läppar men jag ville reta honom lite. Spela oberörd. 

   ”Jag vet inte” mumlade han. ”vad säger det här?” i nästa sekund låg hans händer under mina lår, mina ögon vidgades en aning i förvåning när han snabbt bar upp mig så jag fort fick slingra benen runt honom. Därefter kunde jag inte hindra stönet som lämnade mina läppar när Justin hårt tryckte sina höfter mot mina och jag kunde känna beviset på hans upphetsning. 

   ”Hm... vad säger det?” mumlade han återigen, nu mer läpparna vandrandes över min hals. Åt helvete med att spela oberörd, tänkte jag för mig själv samtidigt som jag flätade in mina fingrar i hans hår innan jag förde hans ansikte till mitt. Hungrigt kysste jag honom medan jag spände mina ben runtom honom så han pressades närmre mig. Ett stön hördes och jag hade faktiskt ingen aning om det kom från mig eller Justin. 

   ”Justin” viskade jag andfått vid hans öra när jag kände hur han mjukt rullade sina höfter mot mig. Mina händer vandrade över hans bröst innan jag körde in dem under tyget på hans jacka och knuffade bort den från hans axlar så den hängde på hans armar. Fort gjorde Justin sin ena arm fri för att kunna få av en ärmen innan han gjorde samma sak med den andra. Hans jacka föll till golvet och mina händer vandrade fritt över hans nu nakna armar. Genast kände jag hur en rysning vandrade längst hans rygg och han nafsade hårdare på min hals, lust spred sig häftigt inom mig och det enda botemedlet var Justin. Jag öppnade smått ögonen för att kasta en blick på den gräddvita schäslongfåtöljen som stod i rummet. Omklädningsrummet var otroligt vackert och inrett med mjuka färger så som; brunt, rosa och gräddvitt. Just nu såg fåtöljen oerhört inbjudande ut för de bilder som målades upp i mitt huvud, fort placerade jag mina handflator på Justins bröstmuskler innan jag knuffade honom ifrån mig. Frågande såg han upp på mig och släppte fort ner mig när jag pekade neråt med min hand. Ett snett leende spred sig över mitt ansikte samtidigt som jag började pressa honom bakåt, mot schäslongfåtöljen som mycket väl fick räcka för tillfället. Omedveten om mina tankar snubblade Justin bakåt och föll ner i fåtöljen, hans blick var fortfarande lika frågande men nyfikenhet dansade också i bakgrunden. 

   ”‘Vad säger det?’” sa jag och upprepade frågan han ställt mig medan jag gick mot dörren. ”att du tyckte om det?” med en snabb vridning med handleden låste jag dörren intill rummet innan jag vände mig om mot Justin igen. Justins ögon stirrade på mina ben och höfter, långsamt gick jag mot honom medan jag körde ner tummarna i linningen till mina trosor innan jag lät drog ner dem längst mina ben. Smidigt klev jag ur dem och sträckte på ryggen igen, Justin blick föll nu över min bara hud och jag kunde se hur åtrån och lusten fyllde honom. 

   ”Kom hit så kan jag visa hur mycket jag tyckte om det” hörde jag honom mumla. Endast iklädd mina klackar och bh stod jag bredvid fåtöljen och såg ner på Justin vars ena hand höjdes för att lätt smeka från mitt ena lår upp till min höft. Jag slöt ögonen och enbart njöt utav Justins hand mot min hud, mitt underliv bultade nu av begär. 

   Med händerna på Justins axlar gränslade jag hans höfter och mina läppar sökte genast efter hans, hårt tryckte jag mig mot honom och kunde nästan känna hans bultande hjärta mot min hud. Mina händer vandrade hastigt ner till botten av Justins tröja innan jag drog upp den och blottade hans felfria hud. Hans tröja åkte i nästa sekund över hans huvud och min blick verkade inte kunna lämna hans bröst. Försiktigt lutade jag mig in i kysste korset som han tatuerat i mitten av hans bröstmuskler. Justin hade på senaste tiden utökat antalet tatueringen, det kan ha gått en enda dag och jag ser honom med två nya. 

   En svag flämtning föll från Justins läppar när jag min tunga mötte hans varma hud. Hans händer smekte upp och ner över min rygg innan de vandrade upp till knäppet på min bh, snart låg den på golvet tillsammans med Justins tröja. Med ett stön tryckte han mina höfter mot hans vilket fick en flämtning till svars från mig. Mina händer sökte sig genast ner till bältet i Justin byxor och knäppte fort upp det innan jag drog ner hans byxor, mina ögon landade på Justins boxer kalsonger och återfuktade genast läpparna. Ett stön kom ur hans strupe så fort jag kupade honom i min hand. 

   Fort drog jag ner även Justins kalsonger och stirrade på hans maffiga mandom. 

   ”Ariel” anades Justin fram och fångade min uppmärksamhet igen, fort lyfte jag mig så jag stod på knäna och med Justins hjälp sjönk jag ner på honom igen. Min hand som var inflätad i Justins hår kramade genast till när jag kände hur han tänjde ut mig som snart följdes av ett stön. 

   ”Justin” viskade jag vid hans öra. Långsamt till en början förde jag mig själv upp och ner över honom. Andfådda andetag, viskande ord och låga stön var det enda som fyllde rummet. Våra händer trevade över varandras kroppar medan våra läppar kysste ställena vi nådde. 

   ”Justin, j-jag... jag k-” stammade jag fram medan jag lutade mig framåt så jag kunde pressa min kind en bit ovanför Justins öra medan jag höll honom i ett hårt grepp. Den nu välbekanta känslan började bildas i min mage och jag slöt ögonen. Justin la sina händer på min höfter för att hjälpa mig att köra fortare, en kyss landade vid min nyckelben sekunder innan jag nådde min klimax. Höga stön lämnade min mun medan jag klängde mig fast vid honom, det dansade nästan stjärnorna framför ögonen på mig. Snart kände jag hur han kom med mig och förde långsammare mina höfter upp och ner på honom. Min kropp skakade i efterverkningar av den intensiva orgasmen när jag tillslut lutade mig tillbaka och såg på honom. Hans kropp var svettig efter våra aktiviteter och en del hårslingor satt klistrade mot hans tinningar. 

   Min blick vandrade bort till klockan till som satt på väggen. ”vi behöver vara på flygplatsen om en timme” mumlade jag och vände blicken mot Justin igen. Hans ögon såg älskvärt men något trött tillbaka på mig. Ett litet leende spred sig över mina läppar vid synen av honom, fort kysste jag honom lätt. ”gjorde jag slut på dig?” retades jag. Ett skratt föll från hans läppar. 

   ”Kan du lugnt säga” svarade han, roat klev jag av honom och stod en aning vacklande på mina klackar. Segt sträckte jag på kroppen och vände mig om mot spegeln. 

 

Tjugo minuter senare var vi färdiga för att lämna eventet, klädd i mina kläder jag haft imorse och den svarta kappan med ljus, pälskrage samt mina egna klackar hissade jag upp min axelrem till min väska upp på min axel. Justin var mig i hälarna medan vi tillsammans gick längst korridorerna för att ta oss till bakdörren där vi hade en bil som väntade. 

   ”Vad i hela friden tog sådan tid?” utbrast Lil Za så fort vi satte oss i bilen. ”Tjugofem fuckin’ minuter har vi väntat” 

   ”Jag behövde se till att alla kläder hamnade på sina rätta ställen” svarade jag nonchalant och ställde ner min väska på golvet innan jag sträckte mig ner för att fiska upp vattenflaskan och den orangea cylinderformade pillerburken. Fort fick jag ut två piller innan jag kastade in dem i munnen och svalde dem med en mun vatten. 

   ”Så vi ska se fram emot sju timmar av en urflippad Ariel alltså?” frågade Justin bredvid mig med ett roat leende. Genast kände jag hur det hettade illa på mina kinder över hans ord. Oh herregud, vad har jag gjort nu då? Greg hade alltid en och annan historia att berätta för mig efter varje flygresa, pinsamma historier som han glatt skrattade åt. Jag skakade på huvudet för mig själv innan jag såg på Justin igen. 

   ”Ha ha” svarade jag endast och hörde hur han skrattade innan hans hand fångade min och flätade samman våra fingrar. Jag log ner mot våra händer innan jag såg ut genom bilfönstret där naturen och gatorna utanför svischade förbi.

 


 

ooooooohhhhh... some sexual action! hahahahaha. kände att det behövdes något extra intimt o gulligt nu såhär innan allt sprängs... likt titeln på kapitlet så är detta lugnet för stormen. jag kan ju säga att det här är det sista gulliga ögonblicket för Jariel på ett bra tag nu. så förbered er inför det. 

VAD TYCKS? BRA/DÅLIGT? KOMMENTERA, KOMMENTERA, KOMMENTERA? KAN JAG FÅ 15? 20? TACK FÖR ALLT! ♥ PUSS&KRAM. 

 

min fråga: filmer att rekommendera? 

mitt svar. det finns ju så många... men jag kan rekommendera den jag såg igår på bio. 'Need For Speed'. den var otroligt rolig, häftig och hade en bra handling. inget dåligt agerande från skådespelarna o bra gjord. skrattade mkt genom den. XP kram! (om ni ser den eller har sett den, lämna en kommentar o säg vad ni tyckte!)


Skriven av: Michelle

Jag älskar det :)

Men dom får inte göra slut när dramat kommer!!!

2014-03-16 @ 21:55:34
Skriven av: Elsa

Jättebra kapitel! Blir lite orolig när du skriver att de är det sista gulliga på länge... Aja älskar kapitelt och hela din novell ♥

2014-03-16 @ 22:02:26
Skriven av: Ylva

Jätte bra kap👍

Sv: vet ingen:/

2014-03-16 @ 22:55:29
Skriven av: Anonym

MER NU SNÄLLA I NEED IT

2014-03-16 @ 23:19:30
Skriven av: Ida

Älskar dina noveller,så sjukt bra längtar sjukt mycket tills nästa kapitel kommer <3

2014-03-16 @ 23:31:19
Skriven av: Oline

De är ju så gulliga :(
Svar: Alltså min favorit film/filmer är Iron man, man bara måste se dem tycker jag. Älskar skämten.

2014-03-16 @ 23:33:42
Skriven av: Sandra

OMG ÄLSKADE DET!!!!!!!!!
Svar: kollar inte på filmer längre

2014-03-17 @ 05:28:39
URL: http://www.justinnovell.webblogg.se
Skriven av: Anonym

Neeeeeejjjj, vill inte att något dåligt ska hända :( Hahah. Grymt kapitel iaf som vanligt *.*

2014-03-17 @ 06:21:40
Skriven av: Anonym

Neeeeeejjjj, vill inte att något dåligt ska hända :( Hahah. Grymt kapitel iaf som vanligt *.*

2014-03-17 @ 06:21:43
Skriven av: Anonym

Så sjukt bra!! :)
Svar: white house down.. så sjukt bra film!!

2014-03-17 @ 08:05:17
Skriven av: Sara

Så sjukt bra skrivet!
Skulle du vilja göra ett länkbyte?:)

Svar: tack så mycket! jag har dock en liten regel... att vi båda måste ha 170 läsare varje dag för att det ska gynna oss båda. =) kram!
Linn Halldin

2014-03-17 @ 08:21:56
URL: http://mylifeascelebrity.blogg.se/
Skriven av: Fanny

Neeeej dem är så gulliga, men drama gör ju allt väldigt spännande så go for it giiirl!!
Grymt bra kapitel iaf, du skriver sex scenerna så otroligt bra!

2014-03-17 @ 16:54:04
Skriven av: Emilia

Så gulliga!!! älskar det!!

Svar: the mortal instrument är grymt bra!

2014-03-17 @ 19:37:11
Skriven av: Anonym

asså fucl no no no no no. de är urgulliga dendär motherfucking selena ska fan heller inte ens röra mina babes, uuuuuuurgh, kan hon just not? omg blir så jävla sur hon förstör mitt liv, både utanför novellen och i novellen asså uuuuh, hon är en jävla motherfuck...cunt

2014-03-17 @ 20:38:06
Skriven av: Vanja

De var bra :) även fast mer än halva kapitlet bestod av sex.... Och skippar man det så var det knappt ett kapitel!
Svar:the perks of being a wallflower

Svar: Ja.. Ledsen. Inspirationen rann ut när dem satt i bilen så jag ville hellre publicera det än inget alls. ☺️ kram!
Linn Halldin

2014-03-18 @ 07:11:24
Skriven av: Emelie

åhh nä dom får inte göra slut !
jätte bra i alla fall :))

2014-03-18 @ 19:00:14
URL: http://storiesaboutjustinb.blogg.se
Skriven av: Felicia (du vet hon ditt största fan)

Åh, asså självklart älskar jag Jariel och deras gulliga stunder-
men längtar fan till "stormen" ;)

SVAR:
En klassiker för mig är väl typ "Greta, surviving summer" eller typ dem vanliga tjejfilmerna, åh, plus alla Hungerspelen osv.
(Du vet vilka jag menar)
Hehehe, nu blev det ett långt vara, puss på dig göllunge'!

2014-03-18 @ 19:32:47
Skriven av: Celebnovell

Lika perfekt som alltid! :)

2014-03-21 @ 23:57:47
URL: http://celebnovell.blogg.se/

Ditt Namn:

Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiseras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback