"I'm head over heels"

halloj...! jag har bestämt mig. o vad jag har bestämt mig för är för att ta en bloggpaus, i alla fall fram till sommarlovet. då kommer förhoppningsvis inspirationen tillbaka o tiden. 
 
vill bara säga ett OTROLIGT MEGA TACK för alla uppmuntrande o stöttande kommenterar ni lämnat. tack för det! men som sagt så kommer jag ta en bloggpaus nu fram till skolavslutningen, har alldeles för mkt fram tills dess för att hinna med att uppdatera oxå. 
 
TACK FÖR ALLT! PUSS&KRAM. ♥ ps. oavsett om jag fortsätter att blogga eller inte så kommer sidan fortfarande finnas kvar, det lovar jag! ds. 

"beating heart tonight"

shooo blääää... ja, blä på livet. 
 
jag vet inte ens vad jag ska säga förutom att jag är otroligt trött på att driva en novellblogg o har ärligt talat knappt tänkt på den sedan jag senast uppdaterade. jag har inte ens börjat på nästa kapitel. o jag vet inte riktigt vad jag ska säga faktiskt... skolan är på väg mot sitt slut. jag har två nationella kvar, ena är engelska det andra är matte. usch, fy o blä! 
 
jag har på senaste tiden funderat på att lägga ner... men sedan vill jag faktiskt avsluta den jag håller på med o inte bara sluta här. det är inte mkt kvar av den. gawd, jag vet inte. jag vet inte när nästa uppdatering kommer, inte idag i alla fall. försöker ta hand om en huvudvärk för tillfället. 
 
PUSS&KRAM.