2 Worlds 1 Reality - Kapitel 30

PREVIOUS:   ”ren och fräsch?” frågade hon roat, jag nickade lättad och gick fram till min resväska.

   Jag drog på mig ett par korta, svarta jeans shorts tillsammans med en svart t-shirt, jag drog på mig en svart, rutig slapp skjorta över t-shirten. Jag letade fram mina svarta knästrumpor med vit spetskant och lindade sedan gosigt armarna om mig själv. Jag satte mig bredvid Paige i sängen och såg ner på skärmen, hon satt vid sin facebook och Twitter.

   ”usch, tråkigt!” sa hon och loggade ut.

 

 


  

Allt gick i dubbelt tempo nu när vi hade förlorat ungefär en och en halv dag.

   Så de få dagarna som vi fick ledigt fick vi istället göra de saker som blev uppflyttade tills schemat jämnade ut sig igen. Trött föll jag ner i soffan och gäspade stort, konserten i ena delen av Tyskland var precis klar och teamet höll på att packa ihop. Vi skulle göra fler konserter här i Tyskland med tanke på storleken av landet, jag gäspade ännu en gång och kände hur tårarna rann nerför kinderna.

   Jag skrattade humorlöst och tråkade bort dem. Något roligt sällskap var varken jag eller Justin då vi i stort sett gick runt som zombies, han mer än jag dock. Snart var det dags för mig att själv ha egna konserter, jag log svagt av tanken. Jag tryckte mig upp ur soffan och stapplade på vingliga ben bort mot vårt rum, jag öppnade dörren och brydde mig inte om något annat förutom att få glida in under täcket och sova.

 

*

 

”kan jag sitta här inne, Paige är tråkig och sover?” frågade jag Justin som satt i den lilla soffan i hans rum, han såg upp från sin dator skärm och nickade med ett leende. ”tack!” svarade jag glatt och kröp upp i hans säng, jag ställde min dator framför mig.

 

 

Patties Perspektiv.

”borde vi?” frågade Scooter Maggie där vi satt vid matbordet och pratade om resten av turnén.

   Jag funderade men avbröts i mina funderingar utav stön, jag rättade undrande på ryggen och försökte lokalisera ljudet och drog slutsatsen att det kom från Justins rum. Jag slog häftigt ut med armarna och hyschade på Maggie och Scooter. De tittade förvånat på mig men tystnade.

   Ett till stön hördes och jag kände igen det trötta stönet som Justin alltid brukar åstadkomma när han inte får som han vill. Jag sneglade på Maggie och Scooter som hade lagt huvudet på sned. Ett till stön hördes men nu var det mer flickaktigt och inte lika djupt.

   ”aj! Den är för stor!” klagade en flickröst och jag kände igen Melodys stämma.

   ”nej, nej, ja! Jag är inne” hörde jag Justins röst utbrista i glädje och lättnad. Ett stön hördes från Melody innan hon andades ut. ”så, det var bättre. Nej! Nu blöder det”

   Min blick rycktes direkt mot Scooter och Maggie som stirrade med lika stora ögon på mig, sedan reagerade alla samtidigt och kastade sig mot dörren intill Justins rum.

 

 

Justins Perspektiv.

Det dåliga internet uppkopplingen höll nästan på att göra mig galen och jag stönade högt. Jag sneglade på Melody i sängen som satt med ett plågat ansiktsuttryck och höll sig hårt om tummen.

   ”vad gör du?” frågade jag.

   ”skin har luckrats upp bredvid nageln och det gör så himla ont att dra bort det” klagade hon.

   Jag nickade och tittade på skärmen igen. Jag klickade på ”enter” igen men det ville fortfarande inte ansluta. Jag stönade högt och tungt, jag hade lust att slänga den lätta datorn i väggen.

   ”aj! Den är för stor” klagade Melody från sängen och jag tittade på henne igen, hon knep ihop med hela ansiktet och drog lite i skinnet medan hon pep av smärta. Jag klickade frenetiskt på enter igen och såg hur det laddade.

”nej, nej, ja!” utbrast jag glatt när Twitter kom upp på skärmen. ”jag är inne” Melody stönade av smärta i sängen medan jag loggade in, tillslut drog hon en lättad suck när hon verkade ha dragit bort det som bekymrade henne.

   ”så, det var bättre” sa hon med ett leende. ”nej! Nu börjar det blöda!” sa hon sedan ledset och såg ner på sin tumme, jag tittade förvånat upp när buller och dunder hörde utanför dörren innan den till slets upp och in rusade Maggie, Scooter och mamma.

   ”SLUTA GENAST!” skrek mamma och stirrade runt i rummet. Jag såg oförstående upp på dem och rynkade pannan.

   ”med vaddå?” frågade jag förvirrat och sneglade på Melody som såg minst lika förvånad ut som jag.

   ”ehm… vi trodde…” sa Scooter och såg mellan mig och Melody.

   ”trodde vad?” frågade Melody efter en stund tystnad.

   ”tja, ni stönade och… men vi ser att vi hade fel” sa mamma och det klickade direkt i mitt huvud.

   ”trodde ni att vi hade sex!?” frågade jag och kände hur hakan föll, Melody började gapskratta och föll ner i sängen. De vuxna såg skamset ner i marken och jag skrattade.

   ”tror ni seriöst att vi skulle ha det när ni sitter ungefär två meter från dörren?” frågade jag innan jag skrattade igen, Scooter och Maggie hade försvunnit från rummet och kvar stod mamma.

   ”bara släpp det och använd skydd!” sa hon och såg menande på mig innan hon försvann, jag såg med stora ögon efter henne och kunde inte fatta att hon precis hade sagt det där. Jag såg på Melody som hade tårar rinnande längst kinderna och hennes armar var lindade runt hennes mage.

   ”oh… my… god” pressade hon fram innan han begravde sitt ansikte ner i madrassen.

   ”Melody?” frågade en röst innan en trött Paige i linne och hot pants kom in i rummet, Melody sträckte ut armarna mot henne och försökte prata men skrattade bara ännu mer. Jag skrattade åt henne och Paige såg oförstående på oss. ”vad är det som är så kul?” frågade hon och kliade sig i sin rufsiga morgonfrisyr.

   ”Maggie… jag… Justin… sex” fick Melody fram.

   ”va?” frågade Paige och skrattade.

   ”Maggie, Scooter och min mamma trodde vi hade sex” sa jag och flinade.

   ”vad!?” utbrast Paige och gapade, Melody fortsatte skratta i sängen. ”wow, nu har de ju på riktigt blivit galna”

 

*

 

”så trött på dessa byggnader som ser precis likadana ut” suckade jag och gick genom en vit, tråkig korridor bort mot min loge, Paige nickade instämmande och vi rundade hörnet. Inne i rummet gick jag bort till radion för att sätta på lite musik, för att arbeta med musik lyssnar jag sällan på radion. Men nu spelade den bekanta radio stationen och jag diggade gillande med huvudet.

   ”och det där var 'Fade Into Darkness' med Avicii, nu kommer 'We Found Love' med Rihanna!” sa killen glatt i radion och introt till Rihannas låt började spela, jag sjöng med till Rihannas mixade röst och dansade runt lite framför spegeln. Paige dansade med mig och skrattade glatt.

 

   ”we found love in a hopeless place,

We found love in a hopeless place,

We found love in a hopeless place”

 

   Jag pekade mot oss i spegeln och började sedan gå runt i rummet, jag spelade över och gjorde det till en riktig show som Paige glatt skrattade till. Jag log snett och fortsatte sjunga med. Dörren öppnades bakom mig men jag lät inte det stoppa mig utan vände mig bara om för att sjunga till den personen. Det visade sig vara Justin som såg förvånad ut men hade fortfarande ett snett leende på läpparna.

   ”jag ser att du har roligt” sa han, men jag ignorerade det och drog in honom i rummet. Jag kikade ut i korridoren för att se att det inte var någon som hade sätt oss innan jag stängde dörren.

   Jag fortsatte sjunga och krockade in i Justin som inte hade flyttat sig, jag såg upp på honom innan jag ställde mig på tå och gav honom en snabb kyss innan jag skutte iväg. Paige såg på mig med stora ögon, jag satte handen för munnen och spärrade upp ögonen i en oskyldig minn.

   ”men hoppsan” sa jag och fnissade, hon skrattade roat och skakade på huvudet.

   ”mig gör det inget” sa hon och såg bort. Jag skuttade bort till Justin igen som stod lutad mot väggen med ett roat ansiktsuttryck. Jag tryckte min kropp mot hans och leendet på hans läppar växte.

   ”we found love in a hopeless place” mumlade jag innan jag tryckte mina läppar mot hans. Han la en hand runt min nacke och pressade sina läppar hårdare mot mina.

   ”oj! Visst, ta mina ord bokstavligen” utbrast Paige bakom oss men jag ignorerade hennes ord och öppnade hans mun med min tunga och pressade mig hårdare mot honom. Det knackade på dörren och jag slet mig från Justin för att sedan nonchalant dansa runt i rummet igen, Justin rättade till sina kläder innan han öppnade dörren.

   ”hej, Mel- Justin?” frågade Maggie.

   ”japp, skulle precis gå. Vi ses på scenen” sa han till mig och jag vinkade glatt innan han försvann ut i korridoren. Maggie såg på mig och höjde ena ögonbrynet, jag slutade dansa och såg på henne.

   ”vad!? får vi inte umgås alls eller vad är problemet?” frågade jag irriterat och slog ut med armarna. Hon suckade och skakade på huvudet.

 


 

hoppas ni skrattade. ;) vad tycks? kommentera. ♥


Skriven av: Emelie

Haha skulle ha sätt mig när jag läste, det var väldigt svårt när man sitter och skrattar kan jag säga :D

Awsome like always :D <3

2012-04-07 @ 21:27:41
URL: http://justtwitter.blogg.se/
Skriven av: Ebba

HAHHAHAHAHAHHA!! Dör av garv bredvid dig :D Fett bra meeeeeer!!

2012-04-07 @ 21:28:06
URL: http://belibersmile.blogg.se/
Skriven av: Felicia

Linn, jag kände för att kasta min dator i väggen!

Du förstår inte alltså, jag har aldrig dampat såhär på min dator, hade du loggat in tidigare hade du verkligen dött av garv åt min reaktion! xD

2012-04-07 @ 21:30:43
URL: http://storiesbyyme.blogg.se/
Skriven av: lolo

jag skrattade inre jag dog omg jag satt som ett freak och skratta och hela min familj snea mig

2012-04-07 @ 21:35:37
Skriven av: Johanna

GRYYYMT! AS GARVAR :D

2012-04-07 @ 21:49:36
URL: http://johannaviveca.blogg.se/
Skriven av: Anonym

haha, grymt! :D

2012-04-07 @ 21:51:32
Skriven av: Erica

Ahahahhahahahahahahhaahha! Min familj sitter och spelar ngt spel och skattar som fan (beror lite på alkoholen) och sen sitter jag och skattar ännu högre medans jag läser och dom tror jag skrattar med dom HAHAHAHAHHAHAHAHHAHA idioter

2012-04-07 @ 22:04:25
URL: http://ericananny.blogg.se/
Skriven av: Anonym

Hahahaha så bäst :)

2012-04-07 @ 22:40:13
Skriven av: Amanda

OMG, det roligaste kapitlet hittills! skrattade verkligen ihjäl mig, torkar mina tårar för tillfället! älskar hur du skriver, längtar efter nästa :D (läs gärna min novell om du har tid)

2012-04-07 @ 23:24:47
URL: http://novelsbyyme.blogg.se/
Skriven av: Emelie

Måste bara säga en sak,

Hahahahahahahahahahah jag var först att kommentera för typ första gången Hihi :D

Snälla Linn ett till idag, vi älskar dina kapitel :D<3

2012-04-08 @ 00:14:19
URL: http://justtwitter.blogg.se/

Ditt Namn:

Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiseras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback