2 Worlds 1 Reality - Kapitel 33

PREVIOUS:   ”jag älskar dig också” viskade jag och hans leende blev bredare. Jag kysste mjukt hans läppar innan jag la mig tillrätta bredvid honom och orkade för tillfället inte bry mig om att det var ”förbjudet” för mig att vara med Justin, ännu mindre ligga i hans säng. De skulle nog smälla av om de fick reda på att vi just hade haft sex med varandra, jag log roat åt deras miner som målades upp i mitt huvud.

   Jag slöt ögonen och gosade ner mitt huvud i en kudde, Justin la sin arm runt min midja och kramade mig lätt. ”godnatt, love” viskade han vid mitt öra.

   ”godnatt” viskade jag tillbaka.

 


  

Jag vaknade med ett ryck utav att något tappades i marken och en grov svordom följde tätt efter. Jag såg mig förvirrat omkring och insåg då att det inte var härinne som människan med det grova språket och läten befann sig, jag föll trött ner i sängen igen och suckade. Jag sträckte på mina armar och kände hur täcket gled av min överkropp och det blev ovanligt kallt.

   Jag såg ner på min kropp och såg mina nakna bröst, jag stirrade på dem och satte mig spikrakt upp igen. JAG ÄR NAKEN! skrek det i mitt huvud. Jag vände på mig och såg ner på Justin som sov lugnt. I JUSTINS SÄNG!

   När jag såg hans ansikte spelades nattens händelse upp som en film framför mig och jag kunde inte annat än att le. Jag satt en stund och njöt av minnet tills jag kom ihåg att det faktiskt var någon vaken. Jag skulle vara så död om den fann ut att jag var här.

   Jag klev upp ur sängen och letade febrilt efter mina trosor, jag hittade dem på Justins sida och drog snabbt på mig dem. Jag sprang sedan runt efter min bh men hittade istället min t-shirt, fort drog jag på mig den och andades för tillfället ut. Jag hittade inte mina hot pants så jag drog på mig Justins mjukisbyxor och hittade min bh bredvid. Jag smög sedan bort till dörren.

   Jag öppnade den försiktigt och kikade ut, jag drog en lättad suck när det inte befann sig någon i korridoren. Jag trippade på tårna för att kunna smita in i mitt rum obemärkt, men en harkling satte stopp för min plan. Jag snurrade hastigt runt och fick se Alfredo stå med mobilen i handen, han var klädd i basketshorts och en svart t-shirt.

   ”och vart har du varit?” frågade han och höjde roat på ena ögonbrynet.

   ”ingenstans” svarade jag snabbt, troligtvis för snabbt för Alfredo log nyfiket och la armarna i kors.

   ”det säger du, det är inte så att du kom från Justins rum… jag menar du har ju hans mjukisbyxor” sa han och tittade menande på mina byxor, jag bet hårt ihop och förbannade för ögonblicket Alfredos existens. ”ser ut som 'the-walk-of-shame' för mig” skämtade han och rodnade steg häftigt på mina kinder.

   ”det stämmer” utbrast han glatt.

   ”du har sjukt fel och dessutom har du inte med det att göra” snäste jag.

   ”fel?” frågade han ironiskt och höjde återigen på ena ögonbrynet. ”så vad förklarar rodnaden och… vad är det jag skymtar bakom din rygg, en bh kanske?” frågade han och flinade.

   ”okej då! Men berätta inte för någon bara” sa jag och pekade på honom, men sänkte fort handen när jag insåg att det var den handen jag höll bh:n i. Alfredo flinade men nickade.

   ”jag lovar” sa han och såg ner på sin mobil och jag öppnade dörren intill mitt rum.

   ”you just had sex” sjöng Alfredo bakom mig och jag stönade trött samtidigt som Alfredo skrattade.

   Jag gick in i mitt rum och stängde dörren, jag vände mig om och fann Paige klarvaken med armarna i kors. Jag skrattade ynkligt och hon höjde ena ögonbrynet, hon såg precis ut som Alfredo gjort för några minuter sedan.

   ”ja, vart har du varit?” frågade hon, jag satte fort upp händerna åt hennes minn för att hon inte skulle dra för stora slutsatser. Jag såg sedan hur hon stirrade på bh:n i min hand och jag slängde fort som attan den utom synhåll och Paiges ögon växte sig större än tefat.

 

Tumblr_lxjx6fnecf1qhaauho1_500_large_large

"yes, where have you been?"

 

   ”Stella Olsen, du gjorde inte!?” utbrast hon uppspelt.

   ”gjorde vad?” frågade jag och försökte spela nonchalant.

   ”du vet mycket väl vad jag pratar om! Så hur vart det?” frågade hon nyfiket.

   ”ehm…” sa jag och satte mig på min säng. ”det var underbart!” utbrast jag sedan när jag inte kunde hålla mig längre. ”det… det… jag… underbart. Det finns inga ord som kan beskriva det” svarade jag.

 

Jag tog en till tugga av min macka när Justin kom ut ur sitt rum fullt påklädd, jag kände hur det hettade lite på kinderna men leendet vart brett och glatt. Snart skymdes min sikt av ljusrosa tyg, förvirrat vred jag på huvudet innan jag drog av mig vad det än var.

   ”dina kläder är ju överallt” sa sedan Justins röst. Jag såg upp på honom och vände sedan blicken ner till mina hot pants som låg i mitt knä. Han blinkade med ena ögat och jag förstod vad han gjorde.

   Jag fnös. ”skulle inte förvåna mig om du hade dubbelt så mycket kläder som jag” svarade jag och satte shortsen på huvudet igen. Justin skrattade lågt och gick bort för att göra sin frukost.

   Mittemot mig hade Paige och Alfredo börjat viska ivrigt och slängde då och då blickar på mig och Justin, Paige slog till Alfredo på armen när hon såg att jag tittade på dem och de gick till att ignorera det som just hände. Jag skakade på huvudet och fortsatte äta min macka.

  

”well, igår natt var-” började Justin efter att slitit sina läppar från mina, vi hade hittat ett tomt litet rum någonstans i den stora byggnaden i Schweiz som vi nu befann oss i.

   ”grymt” fyllde jag i och kysste ivrigt hans läppar igen, jag flätade in mina fingrar i hans hår och tryckte honom närmre.

   ”Melody? Melody?” hördes en röst ropa och vi avbröt genast kyssen. ”Melody, det är Paige” viskade sedan rösten och jag öppnade lättat dörren. ”där är ni” sa hon glatt när hon fick syn på oss, vi klev ut i korridoren och jag rättade till min t-shirt medan Justin fixade till sitt hår som jag hade förstört.

   ”det är dags för soundcheck” meddelade hon, vi nickade och gick tillsammans bort mot scenen. Jag lät Justin gå före och så skulle jag och Paige vänta en stund innan vi gjorde entré.

   ”kommer inte det här bli jobbigt i längden?” frågade Paige bekymrat, jag vände huvudet mot henne.

   ”antar det” svarade jag. ”men samtidigt så känns det lite extra speciellt varje gång man smyger iväg istället för att man ses dygnet runt och tillslut tröttnar på varandra” hon nickade förstående.

   Jag avgjorde att det var okej för oss att gå bort mot scenen så jag krokade min arm med Paiges, hon log mot mig och slog istället armen om min midja. Jag kramade henne tillbaka och kände kärleken till henne växa sig större. Vi kom bort till scenen och hörde Justins röst som pratade genom micken, vi gick bort till den korta trappan och tog de få kliven upp.

   Vi kom upp på den lilla plattformen framför draperiet och skulle precis ta klivet ut på scenen när min ena fort fastnade i en utav de alla miljoner sladdarna. Vi föll handlöst ner på marken och hamnade med överkropparna på andra sidan draperiet, ut mot scenen och alla människor. Vi började genast gapskratta, Justin slutade prata och Tay James slutade spela musiken i bakgrunden.

   ”såg… oh my God…” fick jag fram och skrattade ännu mer, Paige höll sig om magen och rullade lite från sida till sida när det blev för mycket.

   ”är ni damer okej?” frågade Justin, jag såg upp på honom där han såg böjd över oss.

   ”haha, såg du?” frågade jag och skrattade.

   ”ehm… nej” svarade han och hjälpte oss sedan upp, min fot satt fortfarande fast i kabeln som lyckats snurra sig runt min fot. Justin fick bort den och vi vände oss sedan mot fansen.

   ”hey guys!” sa jag och vinkade till dem, de skrek och några hälsade tillbaka. Det var en tjej som frenetiskt stod och hoppade på stället med armen högt uppe i luften, ett nästan desperat uttryck pryde hennes ansikte. Jag tog micken ur Justins hand och pekade på tjejen.

   ”du verkar ha en fråga som du hemskt gärna vill ställa” sa jag och log mot henne, hon sken upp i världens leende och slutade hoppa.

   ”visste ni att ni är nominerade till ”favorite duet partners” i Kids Choice Awards?” frågade hon och slog ihop med händerna, hon tillsammans med alla andra tjejer tjöt exalterat.

 


 
 
tur att det var Alfredo, right? ;) hahaha.. jaha, men nu e de nominerade i KCA o ja, jag vet att just den här nomineringen inte finns på riktigt men i Linniland så finns den. ;P hahhaa, världens mest awesome land! I'm just sayin.. kommentera! ♥

Skriven av: Emelie

Haha jag skulle helt klart vilja bo där ;D

Btw skit bra kapitel, tur att det bara vara Alfred.

2012-04-10 @ 23:30:42
URL: http://justtwitter.blogg.se/
Skriven av: Ebba

Hahah :D fail att ramla :) meeer:)

2012-04-10 @ 23:32:18
URL: http://belibersmile.blogg.se/
Skriven av: Erica

HAHAHAHHAHA hon ramla! Ahahhaahahh jag dööööööör

2012-04-10 @ 23:35:52
URL: http://ericananny.blogg.se/
Skriven av: Felicia

"You just had sex"

Seriöst ROFLMFAO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2012-04-10 @ 23:58:55
URL: http://storiesbyyme.blogg.se/
Skriven av: Alexandra

HAHHAHAHAHAHHA, ramlade hon?!?! hahah

men skitbraa! :D

2012-04-11 @ 00:00:45
URL: http://nnovels.blogg.se/
Skriven av: Johanna

GRYMT JÄVLA BRA! WOOHIIII AWWII :D

2012-04-11 @ 00:25:28
URL: http://johannaviveca.blogg.se/
Skriven av: Jossan

Skitbra !:D sjukt kul sen med Alfredo å melody hahaha!

En fråga vet Justin om det där med att hon typ har peruk & sånt ?:)

2012-04-11 @ 10:45:31
URL: http://jossetheshit.blogg.se/
Skriven av: Hannah

she just had seeeeex and it felt so good, justin put his penis inside of her. they just had seeeeex

kanske borde kommenterat det i förra kapitlet...;P

2012-04-13 @ 18:37:25

Ditt Namn:

Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiseras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback