2 Worlds 1 Reality - Kapitel 36

”okej” sa jag och log mot henne, jag öppnade dörren och gick sedan bort de få dörrarna till Justins rum. Jag knackade en gång men hann inte knacka fler för ens dörren öppnades och Justins arm grep tag i min och slet mig in.

”hey sexy” sa han efter att ha stängt dörren och sedan mjukt men bestämt tryckte upp mig mot den. Hans varma kropp pressades mot mig och jag log nöjt, tack gode gud för spriten.




”jag älskar dig” sa jag tyst och smekte med tummen längst hans käklinje, han vred på huvudet och såg på mig i mörkret. ”jag älskar dig också”

Jag log snett och han kupade ena handen runt min kind för att sedan luta sig över mig och mjukt kyssa mina läppar. Jag besvarade kyssen och flätade in mina fingrar i hans hår, handen runt min kind gled ner över min hals, smekte över mina nakna bröst och kittlade över min mage.

Jag avbröt kyssen genom att fnissa, han skrattade smått åt mig och rullade sedan upp på mig.

Jag lät mina fingertoppar glida upp och ner längst hans rygg och kände hur värmen strålade från Justins kropp som låg hårt pressad mot min.

 

*

 

Jag öppnade försiktigt ögonen och träffades direkt av en solstråle som lyckats ta sig genom gardinerna, jag la handen för ögonen och rullade sedan bort från fönstret.

Jag stötte ihop med Justins kropp och tog bort handen från ögonen, han sov fortfarande och jag hävde mig upp på ena armbågen. Jag studerade hans sovande ansikte och log snett jag böjde mig sedan ner och kysste mjukt hans läppar. Jag lyfte sedan mitt huvud från hans och såg att hans stängda ögon nu var klarvakna. Ett leende pryde hans ansikte, han la snabbt en hand runt min nacke och svank för att sedan pressa mina läppar mot hans och rullade runt i den breda sängen.

”good morning hot stuff” sa han mellan kyssarna, jag log och han kysste mig längst halsen och började vandra neråt över mitt bröst. Jag kände hur han tände glöden inom mig och jag trodde jag skulle bli galen, fort tog jag tag i hans ansikte och drog upp honom så jag hungrigt kunde kyssa hans läppar.

 

Tumblr_lv5ahuhbwm1r1yutvo1_500_large

 

Vi rullade runt igen så jag satt över hans höfter, jag pressade min kropp mot hans och Justins händer smekte ivrigare över alla delar på min kropp.

Jag kände hur jag ville ha honom i mig nu och snabbt men avbröts genast av dem tankarna när en knackning ekade genom rummet, våra huvuden rycktes direkt mot dörren innan vi såg panikslaget på varandra.

Jag gled hastigt ner på Justins kropp så jag låg med ansiktet på hans mage och han hann precis dra täcket över oss innan dörren till hans rum öppnades.

”Justin! Är du inte uppe än, vi ska ner och äta frukost!” utbrast en mans röst, Kenny.

”ehm… jag-” började Justin.

”men ligg inte bara där, upp och hoppa” sa Kenny och paniken spred sig inom mig.

”JAG KOMMER!” nästan skrek han. ”ehm… jag kommer om en stund, jag lovar. Gå ner så länge” sa han sedan lugnare och i normal samtalston.

”okej, whatever” sa Kenny med en misstänksam stämma och jag hörde sedan hur dörren öppnades och stängdes. Justin andades ut under mig och jag rullade av honom och tittade upp bakom täcket.

”det var nära ögat” sa Justin när jag var synbar. ”han var på väg att slita täcket av mig” sa han sedan med stora ögon, jag kunde inget annat än att skratta.

”det är inte roligt Melody Gold” sa Justin med allvarlig röst vilket fick mig att skratta ännu mer, jag såg på Justin och såg att han hade svårt att hålla sin allvarliga minn.

”du är hopplös” sa han samtidigt som han la sig på mig för att sedan snabbt trycka sina läppar mot mina. Jag log mot hans läppar men kysste honom sedan tillbaka.

Utan förvarning slets dörren upp och Justin slutade tvärt kyssa mig, han grep tag i kanten av täcket och drog den över oss. Under hela den proceduren lyckades vi rulla och rullade av sängen, vi föll ner i en hög på golvet på den bortre delen av sängen från dörren. Ett fnitter hördes och det lät mycket likt Paiges fnitter. Jag satte mig hastigt upp med Justin som fortfarande satt slash låg på mig, vi såg förvånat upp bakom kanten till sängen och såg Paige med armen om magen och var på gränsen till andnöd.

Hon drog tillslut in ett andetag och mer skratt kom ur hennes mun.

”ni skulle ha sett er!” fick hon fram.

 

*

”back on the road” mumlade jag när vi drog ner våra väskor från bagageutrymmena på flygplanet.

Justin drog ner sin väska som låg bredvid min, jag drog trött i min axelbandsremsa för att få ner väskan och suckade trött när den inte ville. Justin skrattade tyst bredvid mig, jag vände huvudet mot honom och körde en armbåge i sidan på honom.

Förvånat slutade han skratta och tittade på mig, men jag ignorerade honom och fortsatte försöka få ner min väska. En fnysning slank ur Justins mun och jag skrattade lågt.

Sedan hördes hur en väska föll ner på golvet och en man som stapplade bakåt, puttade till Justins som hade en liten plats att stå på att han inte kunde rädda sig själv genom att ta ett kliv åt sidan utan knuffades rakt på mig. Hårt föll vi i golvet mellan flygstolarna.

Jag stönade högt under Justin när jag kände smärtan från min arm och höft, Justin reste sig fort och hjälpte mig sedan upp.

”gick det bra?” frågade han oroligt, jag borstade bort smutsen från mina kläder innan jag log mot honom.

”jag är okej” svarade jag honom och ryckte sedan i bandet och väskan föll ner. Jag la nöjt remsan runt axeln och gick sedan med Justin efter mig bort mot dörren ut ur planet och ner för den lilla trappan och ner på asfalten.

 

*

 

Bilen stannade och jag väcktes ur min dvala, Paige gäspade trött bredvid mig och sträckte på sina armar. Jag öppnade min bildörr och klev ur, jag väntade tålmodigt på att Paige skulle ta sig ur men hon var extremt seg då hon fortfarande var nyvaken.

Justin och resten hade redan börjat gå bort mot rätt buss. ”Paige!” utbrast jag när tålamodet tog slut.

Hon ryckte till och kom på rekordfart ut ur bilen, jag skrattade när hon såg sig förvirrat omkring.

Vi började gå bort mot bilen och jag såg upp på den mulna himlen, jag suckade svagt över det dåliga vädret.

”AAAAAHHHHH!” skrek en röst inne i bussen, jag kastade en blick på Paige bredvid mig som stirrade med lika stora ögon på mig som jag gjorde på henne innan vi sprang så fort vi kunde mot bussen.

 

 

 


kort jag vet. men vad tror ni hände i bussen!? ;)

vad tycks? kommentera, jo angående kommentarer så...

jag ser statistiken o blir förvånad över hur få utav er som faktiskt orkar

eller vill lämna en kommentar. o det gör mig lite ledsen faktiskt, jag kämpar med

kapitel även fast det kan stå still i huvudet på mig o då förväntar jag mig faktiskt att få åtminstonde fler än 5 kommentarer. MEN JAG UPPSKATTAR VERKLIGEN ER SOM KOMMENTERAR, såklart ni som läser också men... aja, love you guys och hoppas ni gillade kapitlet. ♥


Skriven av: Ebba

Fett bra :D meeeeer :D haha jag trodde det var Kenny eller nån!! snälla ett till :) eller kommer det ett till kapitel idag?

2012-04-13 @ 23:11:29
URL: http://belibersmile.blogg.se/
Skriven av: julia :D

AZUUUM!

2012-04-13 @ 23:14:51
Skriven av: Anonym

MER! ;)

2012-04-13 @ 23:30:11
Skriven av: Johanna

GRYMT BRAAAAA!!

2012-04-14 @ 00:09:36
URL: http://johannaviveca.blogg.se/
Skriven av: hannah

vad äre som händer?! :O

2012-04-14 @ 00:11:57
Skriven av: vilma

sjukt bra försätt så :)

2012-04-14 @ 00:22:11
Skriven av: Felicia

Dam dam dam! (spännande ljudeffekt)

Vad händer nu?

2012-04-14 @ 00:24:36
URL: http://storiesbyyme.blogg.se/
Skriven av: Emelie

Ett till nu din mupp!!

2012-04-14 @ 01:10:08
URL: http://justtwitter.blogg.se/
Skriven av: Anonym

Fett bra!!! :)

2012-04-14 @ 03:16:47
Skriven av: Anonym

Mega bra!!!

2012-04-14 @ 09:38:17
Skriven av: matilda

du är grym vill bara ha mer!!!

2012-04-14 @ 11:14:46
Skriven av: bieberways-novellblogg

vet hur det är känner exakt likadant, din novell är nog den bästa av dom 4 jag läser! så keep up the good work!

2012-04-14 @ 12:57:43
URL: http://bieberways.blogg.se/
Skriven av: agnes

Jag har precis startat en ny novell. Det kommer komma ut fyra kap i veckan och novellen är redan färdigskriven, länkbyte?

2012-04-14 @ 15:17:47
URL: http://justindbiebstories.blogg.se/
Skriven av: Anonym

meeer :DD

2012-04-14 @ 16:46:24
Skriven av: Amanda

superbra! :D vill ha nästa nuuuuuuu :)

2012-04-14 @ 17:21:15
URL: http://novelsbyyme.blogg.se/
Skriven av: Erica

Jag gillar hur bara för att du skrev det där så börja alla kommentera Hahaha! Men skit bra Linn, du vet att jag är beroende (;

2012-04-14 @ 17:34:46
URL: http://ericananny.blogg.se/
Skriven av: Yasemin

Älskar dina noveller, de blir alltid så grymt bra! :))

Awesome kapitel! ^^

2012-04-14 @ 18:31:36
Skriven av: Hanna

åååh de ä så gulligt me alla kommentarer... o kapitlet var bezt hezt! <3

2012-04-15 @ 19:49:59

Ditt Namn:

Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiseras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback