2 Worlds 1 Reality - Kapitel 37



Justin och resten hade redan börjat gå bort mot rätt buss. ”Paige!” utbrast jag när tålamodet tog slut.

Hon ryckte till och kom på rekordfart ut ur bilen, jag skrattade när hon såg sig förvirrat omkring.

Vi började gå bort mot bilen och jag såg upp på den mulna himlen, jag suckade svagt över det dåliga vädret.

”AAAAAHHHHH!” skrek en röst inne i bussen, jag kastade en blick på Paige bredvid mig som stirrade med lika stora ögon på mig som jag gjorde på henne innan vi sprang så fort vi kunde mot bussen.

 


 

Vi nästan knuffades uppför trappan för att se vad som hänt i bussen.
"I'M GOIN' TO KILL YOU!" skrek Justins röst innan vi hörde skratt blandat med klagorop. Panikslaget såg vi oss omkring på crewet som lugnt satt i sofforna och skrattade åt våra ansiktsuttryck.
"vad händer!?" frågade jag men såg inget onormalt, rösterna kom inifrån Justins rum.
"där inne" sa Kenny och pekade.
"Chaz och Ryan är här" sa Scooter med ett leende och ett högt garv kom ut från rummet.
"vilka?" frågade jag förvirrat.


Jag gick efter Kenny uppför den lilla trappan till bussen med resten av teamet efter oss. Jag såg runt på alla välbekanta saker och log svagt innan en gäsp slank ur min mun. Trött gick jag bort mot mitt sovrum, jag släppte väskan på golvet vid dörren och började gå mot sängen.

”AAAAAHHHHH!” Chaz och Ryan hoppade fram från andra sidan sängen, jag öppnade munnen för att skrika men inget ljud kom ut. Chockad stapplade jag bakåt och gick in i väggen, klumpigt gled jag ner på golvet och försökte så gott jag kunde starta om mitt hjärta. Chaz hade lagt sig halvt på sängen och skrattade ner i madrassen, Ryan hade glidit ner på golvet efter att ha sett min minn och skrattade nu högt. Jag satt fortfarande som förstenad med öppen mun och stora ögon. Chaz försökte få något sagt mer kunde inte pressa fram något för ens hans skratt avbröt honom.
Jag började andas normalt igen och min puls gick ner i varv samtidigt som jag tog in vad som just hänt. Chaz och Ryan hade skrämt mig till gränsen till döden. Min två bästa vänner var här. Ryan och Chaz. I bussen. Jag såg på dem medan ett stort leende spred sig på mina läppar.
"I'M GOIN' TO KILL YOU!" skrek jag åt dem innan jag kom upp från golvet för sedan slänga mig på Chaz som låg närmast och måttade, inte alltför hårda, men hårda slag mot hans kropp.
Klagorop lämnade hans mun och jag flinade roat, när jag ansåg att jag hade fått min revange på dem båda satte jag på madrassen.
"när kom ni hit?" frågade jag en aning andfått men glatt.
"igår" svarade Ryan från golvet.
"vi tänkte överraska dig" sa Chaz med ett flin. "du tänkte att du inte hade så mycket-" fortsatte han men avbröts när Melody kom inrusande i rummet med Paige efter sig.

”Paige lägg av! Du vet att jag inte gillar kaviar!” skrek hon och sprang undan från Paige, vilket hon gjorde genom att springa upp i sängen bakom oss.

”kom igen, det är bara kaviar” sa Paige och höjde tuben och flinade brett, Melody såg panikslaget på henne innan hon sprang ut ur rummet igen med Paige tätt bakom sig.

”sällskap” avslutade Chaz sin mening efter en stund, jag skrattade.

”som du ser är jag inte ensam på den här bussen” sa jag och svepte med armen mot dörren samtidigt som Melody skrek utifrån bussen och Paige skrattade.

”you got some hot company” sa Ryan och flög upp på sängen, förvånat såg jag på honom innan jag nickade. Ryan stirrade sedan gillande mot dörren innan han reste på sig.

Jag gick efter honom ut ur rummet och bort mot bussens vardagsrum, Melody kom gående mot oss i korridoren med kaviar i ansiktet. Jag började genast skratta åt henne och hon såg surt på mig, hon gick in i badrummet och kom sedan ut med papper.

”vad är det som är så fel med kaviar?” frågade jag och följde tillsammans med Ryan och Chaz efter henne bort till Paige som satt vid bordet med en kaviar macka framför sig.

”well, let’s see” sa hon och satte ena handen på höften. ”det är äckligt och äckligt och, hm… äckligt” sa hon.

”FEL! Det är gott” sa Paige och tog en tugga av sin macka, Melody la sin ena hand vid början av hennes hals och såg äcklat på Paige.

”euk” mumlade hon och skakade på huvudet, Paige la på sig sin sura minn som skulle kunnat pryda en treårings ansikte. ”but I still love you” la Melody och Paige log genast stort igen.

Jag skrattade och såg på Chaz och Ryan, Chaz skrattade med mig men Ryan såg på Paige som åt sin macka.

I think someone just got a crush, tänkte jag och harklade mig, han hoppade till och såg på mig.

”Paige, Melody det här är mina bästa vänner Chaz och Ryan” sa jag och pekade på dem i tur och ordning. De log stort och hälsade på dem.

”så hur går det med ert förhållande?” frågade Chaz senare på kvällen, när vi hade satt på oss pyjamas och sagt god natt till alla.

”vi försöker så gott vi kan, hittills har jag inget att klaga på” svarade jag och såg ner på mina händer.

”nej, du har ju en av världens snyggaste tjejer så vad har du att klaga över?” frågade Ryan från soffan, Chaz skrattade och jag såg generat på dem.

”jaja” svarade jag och viftade med handen, Chaz och Ryan skrattade återigen åt mitt röda ansikte.

”men hur har det varit hemma?” frågade jag sedan nyfiket och för att komma bort från samtalet om mitt och Melodys ”förhållande”.

”same, same but different” sa Chaz och flinade. ”nej, men allt rullar på”

Jag nickade och saknade min hemstad, vänner och mina morföräldrar. Med en suck föll jag tillbaka mot kuddarna och såg upp i busstaket.

 

*

 



”finns det verkligen ingenting att göra?” frågade jag och stönade uttråkat.

Paige snurrade fortare på sin kontorsstol och fnissade, jag såg att hon snart var på väg att falla av men avstod från att varna henne. Nu fick hon tillbaka för kaviaren, jag såg sedan vidare på Justin som satt med sin iPhone och spelade fortfarande på Tempel Runner som han gjort den senaste timmen, Ryan satt bredvid honom och lekte med en gummisnodd.

Jag flinade brett åt hans koncentrerade ansiktsuttryck och såg sedan vidare på Chaz som låg i en konstig vinkel i ena fåtöljen och sov djupt.

Paige i kontorsstolen ramlade och brakade ner i golvet, höga skratt lämnade hennes mun bakom soffan där hon låg. Jag skrattade smått åt henne och satte mig sedan uttråkat på armstödet till soffan, jag ställde mig genast upp när en busig tanke slog mig.

Jag samlade ihop alla kuddar jag kunde hitta i rummet och la ner dem på golvet under armstödet, när jag ansåg att högen var tillräkligt hög och mjuk satte jag mig på armstödet igen. Jag såg runt i rummet en gång och såg att Justin nu satt och såg på mig, Ryan höll fortfarande på med sin snodd och Paige låg kvar bakom soffan och gjorde små ljud.

Jag såg på Justin och log innan jag föll bak ner mot marken och landade i min kuddhög, jag skrattade mjukt och låg kvar. Jag gosade ner mitt ansikte i en utav kuddarna och log.

Snart låg Justins huvud på min mage och jag ännu bredare, jag smekte och lekte med hans mjuka hår och kände hur jag började bli tröttare.

”vad är väl en enhörning på slottet?” frågade Paige helt slumpmässigt bakom soffan, jag små fnissade och Justins huvud studsade lite på min mage.

”den kan ju vara dötrist, bedrövlig eller alldels, alldels underbar” fortsatte Paige och imiterade Askungen, jag la handen över ögonen och skakade roat på huvudet, var hon seriös eller?

”vart bor enhörningar egentligen?” frågade Ryan efter en stund, med uppspärrade ögon såg jag upp på honom där han satt i soffan. Han hade lagt ifrån sig snodden och såg fundersamt över soffryggen och ner på Paige.

”men de bor väl på Kinesiska muren eller något” sa Chaz från sin fåtölj, jag vände blicken mot honom och såg när han gnuggade sig nyvaknat i ögonen. Jag lät blicken vandra mellan mina vänner och kunde inget annat än att skaka fascinerat på huvudet.

”nej, det är ju där drakarna bor” sa Paige.

”ja, just det” Chaz och pekade slapp med fingret mot Paige samtidigt som han satte sig tillrätta i fåtöljen. Paige som nu hade tagit sig upp från golvet och satt sig i kontorsstolen igen, nickade.

”undra om kineserna rider på dem?” frågade Ryan och tog sig om hakan.

”men är du dum i huvudet eller! Drakarna är ju för farliga för att rida på!” utbrast Chaz och såg på Ryan som om han var från vettet.

Jag såg ner på Justin som stirrade på mig, jag skakade på huvudet och kämpade för att inte skratta.

När jag sedan såg på Justin som knep ihop sina läppar till ett streck kunde jag inte hålla mig längre, jag skrattade högt och roat. Chaz, Ryan och Paige vände direkt huvudena mot mig och Justin som låg i en hög och skrattade.

”vad tog åt dem?” frågade Paige, Ryan ryckte på axlarna.

”vem vet? Dem är ju inte de smartaste” sa Chaz.

 

*

 

”TITTA!” sa jag glatt när jag fick syn på det ensamma pingisbordet i det sista rummet vi bestämt oss för att leta i. Justin och Ryan kom upp bakom mig och log brett, bakom dem kom Chaz och Paige gående.

”äntligen något att fördriva tiden med!” utbrast Chaz och gick fram till bordet.

Jag såg runt i det lilla rummet och fick sedan syn på en stor, gammal radio. Jag gick fram till den och försökte hitta ”on” – knappen, tillslut fann jag den och klickade glatt på den.

Min favoritkanal NRJ pumpade ut musik och jag sjöng svagt med i låten, jag diggade med huvudet och snurrade sedan runt mot de andra, Paige hade satt sig tillsammans med Ryan på ett annat bord och såg på bollen som studsade fram och tillbaka mellan Chaz och Justin. Jag såg busigt på Justins ryggtavla och han slog precis tillbaka pingisbollen till Chaz. Jag smög försiktigt upp bakom honom och ställde mig på tå för att komma mer i jämnhöjd med honom.

Jag kastade en blick på Ryan och Paige som såg både roat och förväntansfullt på mig, jag flinade innan jag såg på Justins nacke.

 


hahahah, vad tyckte ni om den flummiga delen där i mitten! ;)
hhahahaha, mina vackra och de mest underbara vänner man kan tänka sig tvingade mig. heheheh, men vad tror ni hon kommer göra mot Justin? vad tycks? fortsätt med era gulliga kommentarer, de gör verkligen min dag! ♥ orkade inte leta efter bilder, där har ni förklaringen. ;)

Skriven av: Felicia

HAAHAHAHAH

Väntar bara på fortsättningen alltså!

2012-04-16 @ 22:07:34
URL: http://storiesbyyme.blogg.se/
Skriven av: Hanna

Du sa att du skulle ha bild på mig... en fiiin! men nej... vad är väl kändisskap? det skulle ju kunna vara dödtrist, urtråkigt eller alldeles, alldeles underbart! unicorns <3

2012-04-16 @ 22:08:12
Skriven av: Ebba

Gahhahahahahahahahaha!!! Enhörningar? Drakar hhahahahahahahha dör!!!! Meeeeeer!! Jag vet inte kyssa honom i nacken!! ;) :D

2012-04-16 @ 22:11:30
URL: http://belibersmile.blogg.se/
Skriven av: Hannah

Asså...jag älskar det flummiga i mitten, det representerar dig på något sätt <33

och måste bara säga att du måste ha de underbaraste vännerna någonsin, verkar mycket sköna och underbara enligt mig, ungefär lika underbara som en bal på slottet eller nåt sånt =DD

2012-04-16 @ 22:17:37
Skriven av: Johanna

GRYYYMT BRA :D

2012-04-16 @ 22:17:56
URL: http://johannaviveca.blogg.se/
Skriven av: Amanda

Mer sånt flummigt! :D det verkar så... Stella aktigt på något sätt x)

2012-04-16 @ 22:42:55
URL: http://novelsbyyme.blogg.se/
Skriven av: Erica

Hon ska säkert göra ngt bus som slutar med att han dör för att de blev lite failat.... Eller i alla fall gör han illa sig och blir sur på henne (;

2012-04-16 @ 23:12:03
URL: http://ericananny.blogg.se/
Skriven av: Alexandra!

Super bra! merraaa! :D

2012-04-16 @ 23:37:19
Skriven av: bieberways-novell blogg

lika bra som alltid, verkligen toppen!

2012-04-17 @ 00:28:14
Skriven av: Yasemin

Hahaha, älskar delen i mitten ^^

Grymt bra kapitel! :D

2012-04-17 @ 15:14:01
Skriven av: Anonym

asssbra :D

2012-04-17 @ 17:02:39

Ditt Namn:

Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiseras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback