"why you can't raise your voice to say"

SUPER VIKTIGT ATT DU LÄSER DETTA OM DU SKA FÖRSTÅ RESTERANDE KAPITEL AV "2 WORLDS 1 REALITY"

jo, jag har gjort en liten ändring runt Stella/Melodys hår! :) istället för att Stella är blond och har brun peruk på sig när hon är Melody så har jag valt att skippa peruken totalt. Stella är BRUNETT all the way!
då kanske ni undrar hur hon löser att vara, vad ska man säga... anonym... i skolan!
JO! i skolan kommer Stella vara totalt osminkad, ha lite slappare kläder och alltid ha håret uppsatt (så eleverna inte  kan se att hon har långt hårsvall som Melody) eller ha en mössa eller något liknande på huvudet.
när hon sedan blir Melody, är hon sminkad, har trendiga kläder och släpper löss håret och är mer som den hon på riktigt är. :) hoppas ni inte tycker att min ändring söööög... för jag ville att den skulle bli mindre lik Hannah Montana! ;)

PS. jag tänkte även informera om nästa kapitel... min helg + måndag och tisdag är fullspäckade med föreställningar (musikal) och nu imorgon (fredag) har jag genrep hela eftermiddagen och kvällen. så jag har ingen aning när nästa kommer upp. :/ o jag är jätteledsen för det! Jag vill ge er kapitel men... jag ska i alla fall försöka börja skriva på det... så nästa kapitel kommer komma på onsdag senast! Men jag hoppas på tidigare. såååå stay tuned! :DDDD

godnatt på er nu pussgurkor! ♥



Ditt Namn:

Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiseras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback