2 Worlds 1 Reality - Kapitel 11

PREVIOUS: Bussen stannade och jag gick fort ut genom dörren och kom ut på en liknande inhägnad som den i San Fransisco. Förutom att vi nu befann oss i Atlanta.

Jag andades in sommarluften och log glatt mot solen, let’s rock this city!

 

 


 

"har du några syskon?" frågade tjejen med tindrande ögon. 

   "ja, jag har en lillebror och en lillasyster" svarade Justin och fortsatte sedan till nästa tjej, han hade svarat på en massa frågor som tjejerna kom med och jag log roat åt en del svar.

   Frågan "vill du gifta dig med mig?" och "varför är du så snygg?" hade kommit x antal gånger och jag kunde inget annat än skratta åt dem. Fansen är alltid lika gulliga och stöttande för en, det var verkligen helt otroligt hur mycket en del fans avgudade en. Man var deras allt, deras förebild, deras idol, en del älskade en till och med mer än vad de älskade sin egen familj. Vilket jag inte riktigt förstod mig på, jag såg också upp till en del artister eller skådespelare men aldrig att jag skulle göra mer för dem än för min familj. Nej, min familj var mitt allt, de var mina förebilder och idoler. Mamma och pappa som har följt med mig på allt sedan min karriär startade, de som har stöttat mig i alla beslut jag tog och älskade mig för mina brister och misstag. 
   "varför har du inga tjejer som bakgrundsdansare?" frågan fick mig att ryckas ur mina tankar och jag vände min uppmärksamhet till Justin och väntade på svaret. 
   "vill ju inte göra någon utav er avundsjuka" svarade han och gav tjejerna ett bländande leende och de tjöt glatt. Jag himlade med ögonen och fnös, Marwin, Justins ena bakgrundsdansare, skrattade och jag gav honom ett leende. 
   "vilken är din favorit artist?" frågade en tjej med långt blont hår och gråa ögon. 
   "Michael Jackson" svarade han utan att tveka och jag log, där hade vi något gemensamt!

   ”vart ser du dig själv om fem år?”

   ”ehm… förhoppningsvis fortsätter att leva som jag gör idag” svarade han och kliade sig i nacken.

 

*

 

”Melody skulle du vilja sjunga en låt innan konserten?” frågade Scooter där han stod lutad mot dörrkarmen.

   ”är de andra förbanden sjuka?” frågade jag förvånat.

   ”nej, nej” sa han och skakade på huvudet. ”men jag tänkte… om du ville” sa han och log.

   ”visst!” sa jag sedan med ett stort leende på läpparna. Han nickade glatt och vände sedan om för att gå igen, jag vände mig mot spegeln och gjorde ett typiskt tjej tjut. Fort gick jag ur rummet för att leta reda på mamma, jag fann henne i ett utav samlingsrummen och jag gick snabbt fram till henne.

   ”mamma, har vi några utav mina scenkläder tillgängliga?” frågade jag henne och hon såg upp på mig från tidningen hon hade i knät.

   ”ja, din svarta klänning hänger i ditt omklädningsrum” svarade hon förvirrat.

   ”nej! Nej!” sa jag snabbt och viftade med handen. ”jag menar till mina egna konserter” förtydligade jag.

   ”jag tror vi har något klädesplagg” svarade hon osäkert. ”varför undrar du?” frågade hon sedan.

   ”Scooter sa att jag kunde få sjunga innan konserten börjar. Du vet som förband gör” sa jag glatt och mamma log vänligt tillbaka.

   ”vad roligt” hon reste sig från soffan. ”vi får leta reda på Maria” fortsatte hon, vi gick längs korridoren och bort mot rummet med alla kläder. Där fann vi en lagom stressad Maria som hängde en massa olika kläder på olika galgar.

   ”hej, Maria” hälsade jag glatt och hennes blick rycktes fort upp och hon log ett stort leende när hon fick syn på oss.

   ”hej, vännen. Hur går det?” frågade hon.

   ”jo, jag undrade om det fanns några kläder för min egen konsert här?” frågade jag.

   ”ja, fast bara ett plagg tror jag” sa hon och hängde galgen hon hade i handen på en utav stängerna och gick sedan bort till en annan och vi hörde gnisslet från metallerna som drogs mot varandra. Hon höll på en stund innan hon kom tillbaka med ett nöjt leende. ”här” sa hon och räckte mig outfiten. Det var en baddräkt som var öppen i sidorna och ryggen men som korsades på magen. Tillsammans med ett par svarta shorts, runt huvudet skulle ett vitt band sitta tillsammans med en snygg fläta.

   Jag log glatt mot Maria och tackade innan jag skyndade mig tillbaka till mitt omklädningsrum för att byta om. Jag satte fort på mig kläderna och fick hjälpa med flätan och sminket, i öronen satte jag ett par guldiga örhängen. Jag drog på mig mina svarta kängor och granskade mig sedan i den långa och breda spegeln, snurrade snabbt runt för att se så allt satt innan jag log stort. Jag tackade alla snälla assisterna innan jag gick ut i korridoren för att ta mig bort till scenen. På vägen mötte jag Justin som höjde på ögonbrynen men log.

   ”nya kläder?” frågade han.

 

 

Justins Perspektiv. 

   Melody kom gående i en utav sina mindre kläda outfits och jag kunde inte hjälpa det utan log roat. ”nya kläder?” frågade jag och syftade till vår låt 'Overboard'.

   ”ska upp och sjunga” svarade hon glatt och log stort.

   ”nu?” frågade jag förvirrat.

   ”japp, Scooter frågade om jag ville sjunga en låt innan. Som förband gör” sa hon och jag nickade.

   ”iväg med dig då!” utbrast jag och log mot henne, hon skuttade glatt iväg längst korridoren och jag följde henne med blicken. Innan jag kom på mig själv med att granska hennes rumpa som guppade när hon gick. Alfredo tillkallade sedan min uppmärksamhet inifrån rummet jag varit på väg in i och jag vände genast bort blicken.

   ”Justin!?” ropade han.

   ”vad? Ja” svarade jag förvirrat, han och Kenny skrattade roat från soffan.

   ”vem är snyggningen du stirrar efter?” frågade han retande och kom fort fram till mig, jag hann inte stänga dörren för än han hade stuckit ut huvudet och hunnit se Melody som precis rundade hörnet. Alfredo lutade sig tillbaka och såg menande på mig.

   ”vad?” frågade jag anklagande.

   ”har du gått och förälskat dig i din duettpartner?” frågade Alfredo och höjde ena ögonbrynet.

   ”åh nej” hörde jag Kenny mumla.

   ”nej” svarade jag genast och drog ut på ordet medan jag flackade panikslaget med blicken.

   ”hon må sova i din säng och ni sjunger en kärleksduett tillsammans vilket kan resultera i känslor starkare än på en vänskaplig nivå skapas. Men-” började Alfredo predika.

   ”Alfredo! Det finns inget” avbröt honom jag honom med att säga, han tystnade och gav mig en granskande blick innan han gick tillbaka till Kenny i soffan. ”jag menar… jag tror inte hon…” började jag mumla osäkert.

   ”hon vaddå?” frågade Kenny och höjde på ena ögonbrynet.

   ”nej, inget” svarade jag efter en stund och viftade med handen. Jag tror inte att mina känslor hade blivit starkare i alla fall… visst, jag hade väl flörtat med henne några gånger. Men aldrig i tron om att det skulle leda till något större.

 

 

Stellas Perspektiv. 

 

Party In The USA by Miley Cyrus

 

   ”are you ready to party in the USA!?” ropade jag i micken samtidigt som jag gick ut på scenen. Jag möttes av tusen små lampor i ett hav av människor tillsammans med ett nu högt skrikande. Jag log och nickade. ”Jag tror ni är det” skrattade jag innan introt till ”Party In The USA” började.

 

   ”I hopped of the plane at LAX with a dream in my cart again

Welcome to the land of fame excess, am I gonna fit in?

Jumped in the cab, here I am for the first time

Look to my right and I see the Hollywood sign, this is all so crazy

Everybody seems so famous”

 

   Jag gick runt på den stora scenen och blickade ner på publiken som stod närmast scenen, deras glada och hysteriska ansikten log och skrek upp mot mig. Jag försökte ge dem ett lugnande leende men det fick det endast att reagera starkare.  När refrängen kom gick jag mot mitten där en del utav mina dansare hade samlats.

 

   ”So I put my hands up, they’re playin my song

The butterflies fly away, I’m nodding my head like, yeah!

Movin my hips like Yeah!”

 

   Jag rörde mina höfter tillsammans med texten och musiken pumpades genom högtalarna.

 

   ”Got my hands up, they’re playin my song

They know I’ gonna be okay, yeahhh

It’s a party in the USA! Yeahhh

It’s a party in the USA!”

 

 

Justins Perspektiv.

   Jag hade gjort mig klar och hann se slutet av Melodys framträdande uppe på scenen.

 

   ”So I put my hands up, they’re playin my song

The butterflies fly away, I’m nodding my head like, yeah!

Movin my hips like Yeah!”

 

   Hennes leende var stort på hennes läppar samtidigt som hon rörde på höfterna i takt med musiken. Någon gjorde en svag vissling i mitt öra och jag vred fort på huvudet. Bredvid mig stod Alfredo med ett flin.

   ”vilken utsikt, huh?” frågade han retfullt och vickade med ögonbrynen.

   ”jaja” svarade jag och himlade med ögonen innan jag vände blicken mot Melody igen som precis hade avslutat. Hon vinkade till publiken innan hon gick av scenen. Jag gick tillsammans med Alfredo bort mot henne medan hon kom nerför trapporna en aning flåsande, hennes pappa tog tag i micken och stängde av den. Hon log brett mot honom.

   ”lycka till!” tjöt hon sedan till mig innan hon gick tillsammans med sin pappa gick bort mot sitt omklädningsrum, ännu en gång följde jag henne med blicken tills hon försvann utom synhåll.

   ”wow, någon har en STOR crush!” överdrev Alfredo bredvid mig och demonstrerade med sina händer genom att göra i stort sett en stor boll.

   ”jeez” mumlade jag och gick in under scenen för att ta mig bort till plattformen som skulle hissa upp mig till scenen. Alfredo gick skrattande efter mig.

 


 

där fick ni kapitel 11! :D jaaa, Alfredo börjar misstänka att Justins gillar Melody/Stella mer än han "borde". hoppas ni gillade det! vad tycks? kommentera! ♥

 


Skriven av: Felicia

This is gonna be sooooo fun!

2012-03-06 @ 13:23:46
URL: http://storiesbyyme.blogg.se/
Skriven av: Ebba

Meeeeeer!! Haha CHRUSH!!

2012-03-06 @ 13:47:51
URL: http://belibersmile.blogg.se/
Skriven av: Felizia

Asså man måste bara älskar Alfredo :D

2012-03-06 @ 14:13:33
URL: http://onlyfellie.blogg.se/
Skriven av: Johanna

Yeah AWESOME! Har faktiskt väntat på detta kapitel :DD

2012-03-06 @ 14:47:29
URL: http://johannaviveca.blogg.se/
Skriven av: Anonym

I think he has a chrush to ;D

2012-03-06 @ 15:49:02
Skriven av: Anonym

goooooooodi!

2012-03-06 @ 16:54:35
Skriven av: Hannah

hahha, this can be fun...;P

2012-03-06 @ 22:02:09

Ditt Namn:

Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiseras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback