2 Worlds 1 Reality - Kapitel 50

”I love you” sa jag, hennes blick vändes fort och skrämt mot mig.

Hon stirrade storögt på mig och rörde sig inte hur fläcken, jag såg lugnt tillbaka på henne.

”Justin?” viskade hon fram.

 

 


 



Jag kunde inte förstå, kunde inte få inte i huvudet, att han faktiskt stod några meter bort. Med ett leende på läpparna, glada ögon och sa ännu en gång att han älskade mig.

Försiktigt, utan att ta bort blicken från honom av rädsla över att han skulle försvinna, la jag ner gitarren på scen golvet och vände mig mot honom. Jag gick med långsamma steg mot kanten och tog de tre trappstegen ner till golvet. Han stod kvar på samma ställe och lät mig komma till honom, jag sträckte ut handen och rörde på hans bröst då jag kom tillräckligt nära.

Mina fingertoppar mötte tyg och värmen från hans kropp, jag stirrade på min hand innan jag vände upp blicken till hans ögon. Ett brett leende spred sig på mina läppar.

”du är här, på riktigt!” utbrast jag och han hann nicka innan jag slängde armarna om honom.

Han lindade sina armar runt mig och kramade mig hårt tillbaka, jag borrade ner mitt ansikte mot hans hals och andades djupt och drog samtidigt in hans doft.

 

Tumblr_lzankjq0pd1r9j4kmo1_500_large

 

”vad gör du här?” frågade jag sedan och släppte honom.

”för att träffa dig såklart, jag vet att du har tagit en paus. Men jag har saknat dig otroligt mycket och behövde se dig” förklarade han och såg mig i ögonen. Jag log gulligt mot honom och smekte honom försiktigt över ena kinden.

”jag har saknat dig också” sa jag, vi stod där och såg varandra i ögonen och njöt för tillfället av ögonblicket. Sedan slog det mig, han var Justin Bieber!

”tänk om någon ser oss!” utbrast jag och slet mig ifrån honom. ”har någon sett dig? Vet någon att du är här?” frågade jag till den förvånade Justin.

”ehm… för det första är det inte en enda själ i den här skolan förutom du, jag och kanske någon lärare. Och för det andra, ja… någon eller jag kanske ska säga några har sett mig” sa han och såg osäkert på mig.

”vad menar du?” frågade jag misstänksamt.

”jag såg dig…” började han. ”och gruppen av tjejer. Jag hörde sakerna de sa till dig och jag kunde inte bara låta det vara” sa han och fick något hårt i blicken.

”Justin!” utbrast jag förtvivlat. Vad skulle de tro? Att en kändis helt plötsligt skulle börja bry sig om någon slumpmässig tjej? Och varför han var här, över huvud taget?

”men vad tror du Stella? Tror du att jag bara ska låta det gå förbi, ignorera? Då känner du inte mig lika bra som du trodde” svarade han. ”jag älskar dig och jag tänker inte låta någon behandla eller säga saker som det där till dig” Jag såg på honom en stund innan jag mjuknade.

”tack så mycket” viskade jag till slut och såg ner i golvet.

Ett finger tiltade upp mitt ansikte igen och jag såg in i Justins ögon.

”ingen orsak. Men är det så här du blir behandlad, på riktigt?” frågade han och såg oroligt på mig.

Jag suckade och fingrade nervöst på min tröjärm.

”ehm… ja. Men jag har slutat bry mig, de kan säga vad de vill” svarade jag.

Justin muttrade något ohörbart och jag såg roat på honom.

”vilka var det? Vad heter dem?” frågade han sedan.

”ehm…” sa jag och såg osäkert på honom, han gav mig en menande blick och jag gav upp.

”det var Britney och hennes lilla gäng av marionetter som gör allt för henne” svarade jag med en suck.

”Britney…” mumlade han och tänkte, innan hans haka föll och han stirrade på mig med stora ögon.

”Britney, Britney” upprepade han och såg på mig. ”Britney, Dimitris Britney”

Jag skrattade över hans reaktion men nickade. ”ja, det är Britney som Dimitri var otrogen med”

Han fick en hatisk blick och muttrade igen, jag skrattade lågt.

”hey! Jag bryr mig inte, det borde inte du göra heller för om det inte hade hänt hade jag kanske fortfarande varit tillsammans med honom. Tveksamt, men i alla fall och då hade inte ”vi” funnits” sa jag lugnande och ställde mig på tå för att komma i jämnhöjd med hans ögon.

Han log och la armarna om min midja. ”jag älskar dig också” sa jag.

 

*

 

”wow, vilket hus” sa Justin när jag hade visat honom de flesta rummen och vi nu hade kommit till altanen. Jag såg ut över sandstranden och på vågorna som lekte i havet.

”har alltid älskat det här huset, men speciellt den här stranden. Bra ställe att tänka på” svarade jag och såg på honom, han log mot mig och tog sedan min hand och flätade samman våra fingrar.

”kom så ska jag visa mitt rum” sa jag och drog med honom in.

Jag gick före, fortfarande med hans hand i min, uppför trappan och bort till min dörr.

Jag öppnade den och klev in, Justins blick svepte över sängen och de två andra dörrarna och log.

”låt mig gissa, walk in closet och ett badrum” sa han och pekade på dörrarna, jag skrattade.

”självklart” svarade jag. Jag släppte hans hand för att sedan ta några till kliv in rummet och le stort åt det, jag vände mig sedan om för att titta på honom och hoppade till då han stod någon decimeter från mig. ”du skrämde…” började jag och såg in i hans ögon. Hans ögon utstrålade saknad, hunger och åtrå. ”… mig” avslutade jag innan jag kysste honom.

Han besvarade ivrigt kyssen och jag la mina händer på hans kinder och drog honom närmre.

Till slut avbröt vi kyssen då brist på syre gav oss andnöd, andfått lutade jag mig bak för att se på honom. Jag såg in i hans ögon, begäret efter honom väcktes och spred sig genom kroppen på mig likt en skogsbrand och innan jag hann tänka slängde jag mig på honom med sådan kraft att han stapplade bakåt och föll ner i min fåtölj. Jag var snabb med att ställa mina knän på en varsin sida av hans ben och återigen pressa samman våra läppar.

 

Tumblr_lv2qez18wa1qd3478o1_500_large

 

Justins händer gled längst min rygg, över min rumpa för att sedan placerade dem på mina lår. Långsamt reste han på sig med mig på sina höfter och styrde stegen mot min säng, han la försiktigt ner mig på madrassen med honom ovanpå.

”vart är dina föräldrar?” frågade han och avbröt kyssen.

”bortresta” svarade jag och ett leende spred sig på hans läppar innan han tryckte sina läppar mot mina, han öppnade min mun med hjälp av sin tunga och jag mötte hans med min egna.

Mina händer gled längst hans armar och ner till hans byxlinning, jag grep tag i tyget till hans t-shirt och började dra den uppåt. Han lyfte hastigt på överkroppen för att fort kunna dra av sig tröjan och slänga den på golvet, jag drog samtidigt av mig min tröja och jag såg hur Justins blick svepte över min kropp innan han böjde sig över mig igen.

 

 

Han kysste lätt mitt ena nyckelben innan han trevade upp till min hals medan jag med ivriga fingrar började knäppa upp knappen på hans jeans och dra ner gylfen. Jag vred på huvudet samtidigt som Justin lyfte på sitt och våra läppar fann varandra igen, han la sin tyngd på mig istället för att hålla sig uppe med hjälp av sina armar för att sedan kunna smeka mig fort över magen innan han gick ner till mina jeans. Han knäppte upp knappen och reste återigen på sig för att sedan ta tag i kanterna på jeansen och dra av dem och sedan slänga dem åt sidan.

Vi rullade runt och jag gjorde fort samma sak med Justins byxor, jag tryckte min kropp mot hans och ett litet stön slapp ur min mun då jag tryckte mina läppar mot hans igen.

 

 

Med lätthet fick Justin upp min bh och slängde även den på golvet, jag kysste honom hett och hungrigt och snart var resten av våra underkläder tillsammans med de andra på golvet.

Vi rullade återigen och jag väntade otåligt på att Justin skulle få på sig kondomen, jag tryckte mig hårdare mot honom och Justin stönade lika otåligt.

Till slut trängde han in och jag andades ut i välbehag, han stötte snabbt och hårt för en stund innan det blev lugnare och mer kärleksfullt. Jag grep tag om hans ansikte och kysste honom hårt.

Hans händer vandrade över min kropp och jag log svagt mot hans läppar.


har inget speciellt att säga här förutom att jag älskar era kommentarer och stöd! ♥
kommentera. ;)

Skriven av: Felicia

Hihihihihhohohohohehehehehhahahahahahahaha!

2012-05-10 @ 22:07:37
URL: http://storiesbyyme.blogg.se/
Skriven av: Amanda

ohmygoosh! äntligen! har väntat rätt länge på de här ;) haha, otroligt bra! :D

2012-05-10 @ 22:12:59
URL: http://novelsbyyme.blogg.se/
Skriven av: Ebba

Sexy, sexy.... Haahahhaah LOL men nej... Men fett bra!!!!! Meeeer!!

2012-05-10 @ 22:16:35
URL: http://belibersmile.blogg.se/
Skriven av: Johanna

GRYYYYYMTT BRAAAAAAAAAAA :D:D:d

2012-05-10 @ 22:17:19
URL: http://johannaviveca.blogg.se/
Skriven av: Zoe

olalaaaa =)



great!!!!

2012-05-10 @ 22:26:41
Skriven av: cicci

JÄTTE BRA MER!!!!!! :D

2012-05-11 @ 00:04:15
Skriven av: Jennie

åh, jag älskar det!!

2012-05-11 @ 19:49:49
URL: http://myjustindrewbieberstory.blogg.se/
Skriven av: hannah

det är bra att han var hård och redo!

och btw jag tror att jag skrev brittany istället för britney i den förra kommentaren...;)

2012-05-11 @ 21:41:56

Ditt Namn:

Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiseras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback