2 Worlds 1 Reality - Kapitel 52

”I love you” viskade jag i hans öra innan jag fick honom att släppa mig så jag landade i den blöta sanden. Tätt intill honom rundade jag honom och stod pressad mot hans bröst, jag grep tag i hans händer och placerade dem busigt om mina bröst medan jag sträckte på mig och kysste honom. Hans grepp hårdnade och han pressade sig närmre min kropp.

”easy tiger” mumlade jag mot hans läppar och han stönade tyst, jag skrattade lågt åt honom och lindade mina armar runt hans hals.

 


”vi måste börja dra oss hemåt” mumlade jag mot Justins läppar.

”no” mumlade han tillbaka och kysste mig igen, efter en stund då jag återigen lyckades komma tillbaka till verkligheten sträckte jag på överkroppen samtidigt som jag la armen över mina bröst.

”nej, seriöst. Det blir snart mörkt” sa jag och såg allvarligt ner på honom, han suckade i sanden men nickade. Nöjt reste jag på mig från hans höfter och fick fort på mig bh:n och min tröja, Justin reste sig från marken och borstade bort sand en från sina byxor och rygg innan han drog på sig sin t-shirt.

Med ett leende på läpparna, som fort smittade av sig på Justin, grep jag tag i hans hand och styrde stegen mot stigen som skulle leda oss tillbaka till bilen.

 

*

 

"the Justin Bieber experience"


Jag körde in dvd skivan i dvd:n och satte mig sedan bredvid Justin i soffan. Jag valde ”spela alla avsnitten” och snart började det bekanta intro låten till Glee spelas. Jag log och gosade ner mig mot Justin som la armen om mig, en genomgång av vad som hänt i tidigare avsnitt rullade förbi innan det började. Jag hade alla säsonger som kommit ut i en fin liten box och gillade att droga avsnitten när jag var ledsen, glad, ensam, alltid. Jag sjöng nästan alltid med i låtarna och skruvade upp volymen så musiken pumpades ut genom högtalarna och fick det att vibrera i bröstet på mig.

Just det avsnittet som vi tittade på nu hette ”Comeback” och jag log förväntansfullt på Justins reaktion, då avsnittet till en del handlade om honom.

Om ”Bieber Fever” och hans hår, jag såg roat på tv skärmen då avsnittet riktade in sig mer på Sam.

Han kammade sitt hår till frisyren Justin bart i början av sin karriär medan han pratade om att ingen var mer rock n’ roll än Justin Bieber. Jag skrattade lågt då jag kände hur Justin stelnade till, jag vred på huvudet och såg på hans chockade ansikte.

”han…” sa han och pekade på tv. ”jag…” jag skrattade och skakade på huvudet.

Sam hade nu berättat för en grupp tjejer att han var ”the Justin Bieber experience”. Tjejerna såg lagom roade ut tills Sam hade kommit en bit in i Justins låt ”Baby”. Tjejerna skrek högt och kastade sig på Sam som ramlade på sin förstärkare och blev begravd under tjejerna.

”svikare!” utbrast Justin bredvid mig och jag skrattade roat åt honom.

”känner du dig utbytt?” frågade jag och använde mig av en röst som uppskattades av bebisar.

Justin plutade med underläppen och jag kunde inte hindra mig själv från att skratta igen.

”hey, you are the one and only Justin Bieber. Glöm inte det, ingen kommer någonsin att kunna ta din plats i dina beliebers hjärtan” sa jag och medan jag sa mitt lilla tal hade han vänt på huvudet mot mig och såg på mig med en intensiv blick. Han lutade sin panna mot min och våra näsor nuddade varandra.

”I love you, forever and always” sa han och ett stort leende spred sig på mina läppar. Jag pressade mina läppar mot hans och han besvarade den fort genom att sticka in sin tunga i min mun. Snart låg han över mig i vår mjuka soffa och på tv fortsatte Glee rulla utan att vi tog någon som helst notis till den.

 

*

 

”när måste du åka igen?” frågade jag senare på kvällen. Vi satt nu uppe på mitt rum, stereon spelade musik och Justin höll för tillfället på med att titta sin Twitter.

Han såg upp från skärmen och såg sorgset på mig. ”imorgon” svarade han och jag nickade ledsamt.

”jag ska ha en avslutande konsert här i LA och sen ska jag till New York för en massa radio intervjuer och vanliga intervjuer” fortsatte han och jag kände hur modet sjönk ännu mer.

Han skulle inte ens vara i samma delstat som mig under någon längre tid, utan skulle iväg för att göra sitt jobb precis som jag egentligen också borde göra. Men för tillfället inte kunde.

Jag la mig ner i sängen innan jag suckade, jag tänkte på det Justin hade sagt i morse.

”men kom ihåg att det här beslutet inte ska vara för någon annan, det ska helt och hållet vara för dig, dig och ingen annan. Jag kan förstå att du tänker på din familj, men dem kommer klara sig.

Jag lovar, jag själv var också tveksam i början om jag skulle ta chansen. Om jag skulle låta mamma offra allt och släppa allt jag hade. Till slut gjorde jag det och jag kan säga att det var värt det, jag levar dröm livet. Gör det jag älskar och gör även andra glada”

Han hade rätt, helt och hållet. Kanske skulle det vara värt det, jag menar att genom vara Melody så ingick det även att sjunga. Vilket var det jag levde, älskade och brann för.

Skillnaden skulle bli att privatlivet var borta, skulle det värt det? Skulle jag dö, precis som i min dröm? Jag vände blicken mot Justin, han var ju fullt levande och ändå behövde han utstå all press och förföljelse av paparazzis och fans. Jag såg upp i taket och tankarna fortsatte i en oändlighet.

 


kort, jag vet! men jag ska titta på en film med mamma o min lilla syrra så det här var vad jag hann med. :)

hope u guys liked it anyway! ;) kommentera! ♥

 


Skriven av: Ebba

Fett bra meeeeeeer!!! Jag tycker att hon kan gÅ tillbaka med att vara Melody... Men att hon berättar för världen om stelle och linserna :)

2012-05-13 @ 20:23:50
URL: http://belibersmile.blogg.se/
Skriven av: Johanna

AWWWIIIII GRYMT BRAAAAAAA :D:D

2012-05-13 @ 21:19:46
URL: http://johannaviveca.blogg.se/
Skriven av: Jennie

Ååh, sjukt bra!

2012-05-13 @ 21:46:01
URL: http://myjustindrewbieberstory.blogg.se/
Skriven av: Julia

jättebra!!

2012-05-13 @ 21:56:18
URL: http://bieb.blogg.se/
Skriven av: hannah

nu vill jag höra hennes beslut!! vad såg ni för film?? ;P

2012-05-13 @ 22:04:20
Skriven av: Felicia

I loved it!

:)

2012-05-14 @ 16:00:24
URL: http://storiesbyyme.blogg.se/
Skriven av: Jennie

SV: jahaa, jag hade ingen aning om det, haha :)

Det var inte spydigt sagt alls, är bara tacksam för att du sa det :)

2012-05-14 @ 19:25:51
URL: http://myjustindrewbieberstory.blogg.se/
Skriven av: Cynthia<3

Ska vi göra ett länkbyte? :)<3

Dina noveller äger! Kram!!<333

2012-05-19 @ 17:59:30
URL: http://justinworldbieber.blogg.se/

Ditt Namn:

Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiseras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback