2 Worlds 1 Reality - Kapitel 53

Han hade rätt, helt och hållet. Kanske skulle det vara värt det, jag menar att genom vara Melody så ingick det även att sjunga. Vilket var det jag levde, älskade och brann för.

Skillnaden skulle bli att privatlivet var borta, skulle det värt det? Skulle jag dö, precis som i min dröm? Jag vände blicken mot Justin, han var ju fullt levande och ändå behövde han utstå all press och förföljelse av paparazzis och fans. Jag såg upp i taket och tankarna fortsatte i en oändlighet.

 


 

 

"vi ses snart igen, jag lovar" sa Justin och såg mig i ögonen. Jag nickade kort innan jag la armarna om hans nacke och drog in honom i en hård omfamning. Han lindade sina armar runt min midja och pressade mig ännu närmre sin kropp. Jag slöt mina ögon och kramade honom ännu hårdare för någon sekund innan jag släppte taget och tog ett steg tillbaka. Han log snett mot mig och vände sig sedan om och gick den korta gången ner till sin bil. Jag vinkade när han tittade på mig en sista gång genom fönstret innan han körde ifrån huset. Jag suckade och gick in igen, in i det nu tomma och kalla huset. Jag la mig på soffan och fortare än jag anat somnade jag.



*



"gumman, vakna. Vi är hemma igen" mammas mjuka röst trängde genom och jag slog trött upp ögonen. Hon satt på soffkanten och såg ner på mig med ett litet leende. Hon strök försiktigt handen över min kind och panna, jag satte mig fort upp och slog armarna om henne.
"oj" hörde jag henne förvånat säga innan hon kramade mig tillbaka. "vi har saknat dig också" sa hon utan att jag behövde säga något, hon förstod ändå. Jag hälsade på pappa innan jag tillsammans med mamma gjorde te för att vi sedan skulle sätta oss i utomhus möblerna på verandan då jag frågat om jag kunde få prata med henne. Jag virade in mig i en filt och satte mig i en utav stråfåtöljerna så det knakade hemtrevligt i stolen. Mamma satte sig i den bredvid och tog sedan sin varma kopp i händerna och satte den i sitt knä, för en stund satt vi bara och såg på stranden, vågorna och den orange rosa himlen. 
"vad har du hjärtat, gumman?" frågade hon till slut, trött vände jag blicken mot henne och suckade. 
"jag vet fortfarande inte vad jag vill göra, mamma. Och jag börjar få panik över det" svarade jag och mamma log genast mjukt mot mig medan hon fick något beslutsamt i blicken. 
"lyssna noga nu, Stella" sa hon och jag nickade fort. "tänk inte på mig och pappa, tänk inte på hur det här kommer affektera oss eller vad vi tycker du ska göra. Vi vill att du ska göra det som känns och är bäst för dig, om det hade varit så att du kom och bad om hjälp för att välja collage. Då hade vi kunnat hjälpa dig, sagt vad vi skulle vilja att du gick i för skola eller inriktning. Men det här, gumman, det här är för resten av ditt liv. Det här kommer påverka din framtid, dig som person, ja, vi kan inte förneka att det också kommer påverka dina närmaste" sa hon men ryckte på axlarna.
"jag är trött, mamma" svarade jag med svag röst. 
"jag förstår det hjärtat. Men så fort det här är över och du har bestämt dig så lovar jag att det kommer kännas lättare" 
"men tänk om jag förlora massa fans, tänk om de kommer hata mig" sa jag förtvivlat och avslöjade mina värsta farhågor. 
"tänk om... Tänk om jag förlorar allt" det sista kom ut som en viskning och jag såg tyst ner i min rykande tekopp. 
"jag tänker inte ljuga för dig nu, det kommer bli tufft att gå ut där och säga vem du egentligen är. Du kommer förlora fans, du kommer få hat, du kommer tycka att livet inte kan bli sämre att du redan befinner du längst ner" sa mamma och jag såg förskräckt på henne. 
"men" la hon till. "du kommer få nya fans, vi kommer fortfarande älska dig också en ung man vid namn Justin. Och vi kommer vara där varje ögonblick det känns som om du ska knäckas eller brytas i två för att stötta dig och få dig att se alla positiva saker. Saker som är så mycket bättre än allt de dåliga, saker som du för tillfället bara har glömt. För gumman, ända sedan du har varit liten har detta, sjungandet, varit det ända du velat göra. Det fanns inga andra alternativ, det här är det du älskar att göra " sa hon och sträckte sedan fram armen för att lägga en slinga av mitt hår bakom mitt ena öra. Jag log snett mot henne med tårar i ögonen, jag vände sedan blicken mot solen och kände vinden som försiktgt lyfte på håret från min rygg.

 

Tumblr_lpyowkmqnv1qfgh1po1_500_large

 

Jag lät tankarna flyga runt i ett ända stort virr varr av galenskap, de knuffafdes och slogs tills en överlevde och slängde upp segernäven i lyften med ett triumferande leende. Jag tog ett djupt andetag såg på mamma igen. 
"jag vet vad jag vill göra" sa jag.

 


hon har tagit sitt beslut och vad det blev får ni reda på i nästa kapitel.
vad tror ni, blir det Melody (= lös huden och kontaktlinserna) eller Stella (= sanningen)?
måste tyvärr meddela att jag ska åka bort imorgon och kommer hem någon gång på lördag, men jag ska åka bil i typ 10 timmar upp och 10 timmar hem så då kommer jag att ha gott om tid att skriva men också se till att BHAH är klar för start, då det bara är ett kapitel och en epilog kvar på 2W1R. :)
vad tycks? snälla, lämna en kommentar. lägg dina små/stora (vad vet jag?) på tangenterna och skriv vad du tyckte om kapitelt. ni vet att era kommentarer gör min dag! ♥ puss på er.

Skriven av: Ebba

Jag tror och hoppas på att hon tar sanningen :D meeeeeeeer!! Linn vi kan dö tsm i bilen;)

2012-05-16 @ 22:08:28
URL: http://belibersmile.blogg.se/
Skriven av: Johanna

GRYYYYMMTT BRAAAAAAAA :D:D

2012-05-16 @ 22:24:49
URL: http://johannaviveca.blogg.se/
Skriven av: Erica

Love it! Det kmr bli awesome vad hon än väljer

2012-05-16 @ 22:33:38
URL: http://ericananny.blogg.se/
Skriven av: Jennie

jättebra verkligen! älskar det :D

2012-05-17 @ 00:07:36
URL: http://myjustindrewbieberstory.blogg.se/
Skriven av: Felicia

Skitbra!

Men hon väljer att vara Melody, men säga att hon egentligen är Stella!

:)

2012-05-17 @ 00:30:26
URL: http://storiesbyyme.blogg.se/
Skriven av: Emelie

Haha, jag vet vad hon kommer välja och typ vad som kommer hända :D

2012-05-17 @ 09:28:44
URL: http://justtwitter.blogg.se/
Skriven av: cicci

jag hoppas att hon väljer Stella. mer det är as bra! :)

2012-05-17 @ 11:36:05
Skriven av: matilda

omg det är så bra meeer!!

2012-05-17 @ 13:17:36
Skriven av: Amanda

skitbra! :D

2012-05-17 @ 18:59:29
URL: http://novelsbyyme.blogg.se/
Skriven av: Cynthia<3

Har lagt till dig nu!<3

Både på ett inlägg och på menyn!<3

Säg till när du har länkat mig oxå! Kram!!<33

2012-05-19 @ 20:51:31
URL: http://justinworldbieber.blogg.se/

Ditt Namn:

Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiseras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback