"I will love you for a thousand more"

Kapitel 26 håller på att skrivas för alla er som är intresserade. :D
och sen så är det en grej som jag tycker ser så hiiiimla läskigt ut. andra kanska har sett bilden förut men...
 
 
 
 
den ser så ÄKTA ut! hahha, okej. behövde bara lägga upp den. Derek och Justin Bieber. :P
kramizar Linn <3

Just An Ordinary Girl - Kapitel 25

 
Previous: "vad spelar du?" frågade jag.

"Never Let You Go" svarade han och såg upp på mig. "vilken?" frågade jag med rynkad panna. Han började spela en bit av låten och sjöng en rad, jag kände svagt igen den från hans konsert.

"den är bra" sa jag sedan och han log mot mig. "tackar"

"spela något mer" sa jag med blicken vänd upp i taket, han spelade medan jag låg och lyssnade och sög på mitt sugrör.

"jag vill också kunna spela instrument" mumlade jag med sugröret i munnen.

"varför lär du dig inte då?"

"har inte riktigt haft tid" sa jag och vände mig mot honom.

 


 

Lördagen gick och på söndagen bestämde jag att vi kunde ha en filmdag, som vi kunde ägna åt Justin eftersom hans fest blev minst sagt misslyckad.

”det behöver inte vara för mig” protesterade han när vi bar in skålar med godis till sofforna. Där Tess och Chaz i den lilla soffan medan Ryan låg på mage på golvet med en kudde under bröstet.

”jo, för att din fest var en total katastrof” sa jag och han log mot mig.

”nej men titta ni matchar!” utbrast Tess plötsligt och såg mot oss. Jag vände genast blicken ner på mig, jag hade en röd, stickad kofta tillsammans med en vit tunn klänning som räckte mig till mitten av låret och sedan ett par svarta knästrumpor. Jag vände sedan blicken mot Justin, han hade en röd collagetröja som det stod "YMCMB" med stora, svart bokstäver, på huvudet satt en röd keps som det stod ”obey” på tillsammans med svarta jeans. Jag skrattade och Justin flinade mot mig innan vi ställde skålarna på bordet och Chaz rykte fort till sig en. Jag skrattade.

”asså det förvånar mig att du inte är stor som en köttbulle” sa jag och såg roat på honom. Han skickade mig en blick som lätt skulle skickat mig sex meter under jord som blickar kunde döda, jag skrattade igen och satte mig bredvid Justin i soffan. Jag klickade på ”play” och filmen sattes igång. Jag sträckte mig efter film fodralet och läste titeln.

 

Charlie St. Cloud. På baksidan stod det ’’Charlie St. Cloud (Zac Efron) är ung man som lever kvar i det förflutna.

Han plågas av en familjetragedi som binder honom till småstaden och har gett upp sina drömmar. När hans gamla klasskamrat Tess (Amanda Crew) oväntat försvinner, vaknar Charlie till liv av chansen att älska någon.Han slits mellan ett löfte till brodern och en önskan att följa sitt hjärta. Kommer han lyckas göra sig fri från sitt förflutna och välja Tess innan det är försent? Denna berättelse om hopp och kärlek med Oscars- belönade Kim Basinger bygger på den hyllade bästsäljaren ’’om liv och död för Charlie St. Cloud’’.

 

Jag läste klart och la ner dvd fodralet på bordet igen innan jag koncentrerade mig på filmen som precis börjat. När Charlie och hans bror, Sam, hade varit med om bilolyckan och Charlie varit den enda som överlevt strömmade tårarna nerför mina kinder. Jag grät ljudlöst medan jag satt och tittade på när Charlie förtvivlat försökte nå sin bror. En arm lades runt mina axlar och jag lutade mig mot Justins bröst innan jag grät in i hans tröja. Han strök mig lugnande över ryggen, jag vände mig sedan mot tvn och filmen fortsatte.

 

 

Justins Perspektiv.

 Filmen var ganska bra men sorglig. När Charlie och hans bror var med om en bilolycka och endast Charlie klarat sig märkte jag att Daphne satt och skakade lätt bredvid mig. Jag sneglade på henne och såg att tårarna rinna nerför hennes kinder. Genast la jag min arm runt hennes axlar och drog in henne i min famn, hon grät in i min tröja medan jag strök henne lugnade över ryggen. Filmen rullade vidare och började fokusera på Charlies och Tess kärlek istället för brodern. De sprang runt på en kyrkogård medan Charlie letade efter Tess med ett ljus tills de tillslut hamnade kyssandes, Daphne satte sig upp.

”jag skulle kunna döda någon för få byta plats med henne” utbrast hon och pekade med hela armen mot skärmen.

”visst! Han är så himla snygg” kontrade Tess bredvid Chaz, Chaz rynkade genast på pannan.

”dödligt snygg” mumlade Daphne medan hon såg drömmande mot tv, jag kände en djup irritation över hennes lilla förälskelse i Zac Efron.

Vad skulle hon säga om jag kysste någon annan? Skulle hon döda för att kunna byta plats med den tjejen? Skulle hon ens bli berörd? Vart stod vi egentligen? Var det något ”vi” ens? Vad händer, Justin? Avundsjukan och irritationen brände djup i mig och jag kände att jag blev på något dåligt humör.

”men va!? Han är väl inte speciellt snygg?” frågade Chaz, Daph och Tess riktade fort sina blickar mot honom och såg på honom som om han vore dum i huvudet.

”sexig är typ definitionen av Zac Efron” sa Daphne och irritationen blev inte mindre. Jag vände förargat huvudet mot tvn igen och låtsades se på filmen men egentligen dryftade jag iväg i mina egna tankar.

Okej, gillar du tjejen som sitter bredvid dig? Mer än som en vän alltså? För hon är ju verkligen en drömtjej, precis som Ryan sa. Men vad känner hon för dig då? Hon kanske har någon. Eller tycker bara inte om dig. Allt busande kanske bara är ett tecken på en bra vänskap. Eller var det något mer?

Jag satt där i soffan helt frånvarande till resten av omvärlden och märke då inte när filmen tog slut eller att mina vänner pratade med mig, tills något träffade mig i ansiktet. Jag ryckte till och såg mig förvirrat omkring, Daphne kollapsade över armstödet i skratt medan Tess skrattade ner i en kudde.

”jorden anropar den store Justin Bieber” sa Chaz med megafonröst. Jag skrattade svagt.

”vad vill den lille Chaz Somers då?” kontrade jag och höjde retsamt på ena ögonbrynet.

”vi har en sak vi vill säga” sa han och vände sig sedan mot Daphne som torkade tårarna från sitt ansikte. När hon vände sig mot mig bröt ut i skratt igen, men fick ganska snabbt kontroll över sig själv.

”okej, Daphne så kul var det inte” mumlade hon. Jag skrattade. ”men i alla fall, du har fortfarande inte fått någon födelsedags present” sa hon.

”men ni behöver inte ge mig något!” protesterade jag.

”jo-” började hon men jag avbröt henne fort.

”jag gav inte dig något!”

”ehm… det gjorde du visste” påpekade hon och pekade sedan diskret på sin kind. Jag log vänligt mot henne.

”det räknas inte riktigt”

”tänk om det gjorde det för mig då” utbrast hon. Vad menade hon med det!? Tyckte hon om det? ”men i alla fall! Vi har redan pratat med din mamma och Scooter så du kan inte backa ur för när vi är klara med din video så ska vi åka ut till mitt landställe för en helg och ha kul” sa hon och jag log stort.

”det låter ju grymt!” sa jag glatt.

”ja, jag tyckte du kunde behöva komma bort från alla skrikande tjejer och blixtrande kameror” sa hon och log mot mig.

”tack så mycket” sa jag och hon sken upp, Chaz ställde hårt ner skålen på bordet och stönade.

”nu är jag mätt” sa han sedan och tog sig om magen.

”jävla matvrak” mumlade Ryan från golvet och jag gav honom en high five.

”ha ha, jätte roligt” sa Chaz och himlade med ögonen.

 

 

 

 

Vi satt en stund och pratade i sofforna och dagen gick över till kväll. Vi gick in i köket och Chaz skrek efter mat.

”jag förstår mig inte på dig. Du åt typ 1 kg godis för någon timme sen” utbrast Daphne och jag skrattade.

”man kommer nog aldrig riktigt förstå sig på Chaz matvanor” sa Ryan och flinade mot honom.

”okej, men vad ska vi äta då?” frågade jag.

”McDonalds!” skrek Chaz och sprang mot dörren.

”jag antar att det blir McDonalds” sa Tess och vi skrattade innan vi gick efter honom. Chaz stod och hoppade otåligt på stället medan han jämrade sig.

”men kom igen någon gång, jag svälter” sa Chaz otåligt, bara för att reta Chaz ännu mer satte jag på mig skorna i slowmotion, han gick irriterat fram och knuffade till mig så jag ramla i golvet.

”allvarligt Justin!” sa han och gick ut genom dörren, jag skrattade på golvet och satte på mig skon innan jag ställde mig upp. Vi åkte ner till lobbyn där vi mötte upp Kenny. Vi fick springa till bilen för att alla tjejerna inte skulle greppa tag om våra kläder. Väl framme vid McDonalds var restaurangen fylld med lagom mycket folk, vilket jag tackade Gud för.

Vi gick in i restaurangen och människorna som redan var på plats stirrade när vi gick förbi, dock ignorerade jag det och vi ställde oss i kön. När det var vår tur, spärrades tjejen som stod i kassan upp ögon och hon fick lite svårt att prata. Jag log lugnande mot henne innan jag beställde. När allt var färdigbeställt knackade någon mig på axeln.

”hej, ehm... förlåt att vi stör men jag älskar dig så himla mycket! Kan jag få din autograf och ta en bild med dig?” frågade en tjej som såg ut att vara något år yngre än mig. Jag log mot henne.

”självklart” hon strålande mot mig innan hon räckte fram en penna och ett papper, jag skrev fort mitt namn och tjejen började gråta. Hennes kompis höll upp kameran och jag log ett brett leende.

”tack, tack, tack” sa hon och hennes röst brast svagt på grund av tårarna innan hon slängde sig på mig och gav mig en kram. Jag kramade henne roat tillbaka.

”det var så lite så, trevligt att träffas” sa jag innan vi gick och satte oss lite avskilt från resten av kunderna.

”en grej jag inte fattar är varför de ska gråta” mumlade Daphne och såg på tjejen som stod och grät i sin kompis famn. ”jag menar självklart vill de alla bli din flickvän eller din kompis eller whatever. Men tror de verkligen att du kommer att välja någon som skriker och gråter dig rakt upp ansiktet?” fortsatte hon. ”eller?” frågade hon mig och stoppade sedan in en pommes i munnen.

”jo, det stämmer” mumlade jag. Hon ska vara som du, sa en röst inuti mitt huvud och jag förvånades hur rätt meningen kändes. Hon skulle vara precis som Daphne, snäll, omtänksam och inte helt hysteriskt i min närhet. Hon ska kunna vara med mig och vara precis som hon är med vem som helst.

Jag såg ner på min mat och stoppade en pommes i munnen. Okej, nu gör du en sak klar för dig Justin! Har du fått känslor för Daphne?

Jag såg upp på henne och hon skrattade åt något som någon hade sagt, hon måste ha känt sig iakttagen för hon vände blicken mot mig och när hon såg min blick log hon stort. Jag log tillbaka mot henne innan jag såg på min mat igen. Hennes leende var som en pistolkula rakt i bröstet på mig och spred en värme i min kropp. Jag log lite för mig själv.

Okej Justin, du är helt såld på tjejen. Det bevisar ju varför hennes lilla manipulation fungerade. Men vad tycker hon om dig då? Hon kanske bara ser dig som en vän och absolut inget annat. Ah! Vad jobbigt livet skulle bli helt plötsligt. Jag satt i mina egna tankar och märkte återigen inte att mina vänner försökte få kontakt med mig.

”asså DUDE! Vad är det med dig idag?” utbrast Ryan högt medan han viftade medan handen framför mitt ansikte. Fort slog jag bort hans hand och lutade mig en aning bakåt. 

”har bara mycket i huvudet bara” mumlade jag och sneglade sedan på Daphne som satt och samtalade med Tess. De skrattade och de fick svårt att andas. Vi åt upp vår mat innan vi gick mot entré för att ta oss till bilen igen, kamerorna blixtrade häftigt och paparazzoerna skrek ut sina frågor.

”vad har hänt med Daphne McCartneys ansikte?” hur visste de vad hon hette?

”vem har slagit henne? Är ni ett par?” I wish, tänkte jag och skrattade lite.

”ska vi ta ditt leende som ett ja Justin?” vi tryckte oss in i bilen och körde iväg.

 

 

Daphnes Perspektiv.

Alarmklockan skrek ut att det var dags att vakna, jag stönade och slog min hand på snooze knappen. Den tystnade och jag satte mig trött upp innan jag gick bort till badrummet och såg på min spegelbild. Blåmärket täckte hela min kind och hade nu blivit alldeles lila gult.

Snyggt, tänkte jag och suckade. Jag satte på mig ett par mjukis och en tröja innan jag satte upp håret i min vanliga hästsvans. Jag gick ut i rummet, Kayla och Jennie låg fortfarande och sov. Jag såg på min obäddade säng och såg sorgset på hur tom den var. Jag saknade redan Tess närvaro, hon hade åkte tillsammans med Ryan och Chaz hem sent igårkväll. Jag suckade och gick fram till gardinen innan jag ryckte bort den och ljuset strömmade in.

”upp och hoppa” sa jag glatt, tjejerna stönade genast i synk men vaknade till liv. Jennie gick in i badrummet och jag hörde hur vattnet började spola medan Kayla låg kvar på mage. Jag la mig över henne.

”god morgon Kayla” sa jag och hon mumlade något till svars. Jennie kom tillbaka in i rummet, jag ställde mig upp och hon kastade en blick på mitt blåmärke. Jag hade fortfarande inte berättat vad som hade hänt.

”okej, nu vill jag faktiskt veta vad som hände?” utbrast hon irriterat och satte händerna i sidorna. Jag suckade och satte mig på sängen. Jag började sakta berätta vad som hade hänt under Justins fest, från hur jag blev utdragen i korridoren till Dereks fulla uppenbarelse till hur han fick ner mig på golvet och innan jag blivit medvetslös varit fullt säker på att jag skulle bli våldtagen. De avbröt mig inte en enda gång och när jag väl var klar hade jag tårar i ögonen och de stirrade förskräckt på mig. Kayla reste genast på sig innan hon gick fram och slog armarna runt mig och kramade mig hårt. Efter en stund slöt sig ett par till armar runt mig och jag kramade om de båda med en varsin arm.

”jävla bög!” sa Kayla sedan argt. ”men sa jag inte att han var konstig, första kvällen!” hon såg menande på mig en ena fingret höjt.

”jo, det gjorde du men…” sa jag och visste inte vad jag skulle försvara mig med. De kramade mig en gång till innan de gjorde i ordning sig inför dagen. 

 

*

 

”okej, som ni kanske förstod så har Derek sparkats efter vad som hände i helgen” meddelade Jamaica och kastade mig sedan en beklagande blick. Jag riktade fort ner ögonen mot golvet och svalde. ”och såklart måste ju han ersättas så vi har tagit in en ny kille” fortsatte hon och vände sig mot dörren som öppnades. 

 


 
oh, vem är det nu som blandas in i novellen? :P
 
vad tycks? kommentera! :D (kom ihåg att försök få ihop 5 kommentarer!)

Just An Ordinary Girl - Kapitel 24

 

Previous: jo det var ju tanken men sedan hände... allt blev mycket förvirrande” svarade jag osammahängande och gick inte in närmre på hur hon totalt hade förfört mig. Mittemot oss kom Scooter, mamma och Usher gående med snabba steg och mamma gick genast fram till Daphne.

”lugn, lugn” sa hon och Daphne lugnade sig sakta och blev sedan slappt hängande i Kennys armar innan tårarna började rinna igen. Kenny gick fram till mig och släppte henne i mina armar, Daphne la sina armar runt min nacke och grät återigen mot min hals.

”vad är det som händer med mig?” mumlade hon mot min hud.

”du är okej” svarade jag medan jag strök lugnande över hennes rygg.

 


 

"Tess har du en nyckel?" frågade jag och vände mig mot henne.

"nej, jag brukar komma och gå när Daphne är i närheten" svarade hon och jag såg ner på Daphne i min famn.

"Daphne?" frågade jag men fick inget svar. Jag tystnade och lyssnade efter hennes andetag. Japp, de var tyngre och djupare. Hon hade somnat.

"okej, hon har somnat. Vi får lägga henne i mitt rum så länge" sa jag och de andra nickade. Vi åkte upp och Chaz öppnade dörren och stängde den efter oss innan de gick bort till sofforna. Tess la sitt huvud i Chaz knä medan Ryan satte sig i den andra. Jag gick vidare in i min avskilda avdelning och tänkte lägga ner henne på sängen men hon ville inte släppa min nacke. Jag suckade lätt innan jag skrattade till. Hon ville visst inte släppa saker som hon har somnat på. Jag satte mig istället på sängen med henne i knät och lutade mig mot sänggaveln, hon sov lugnt vidare i mitt knä med sitt huvud mot min hals. Jag hörde hur det långsamt tystnade ute bland sofforna men insåg sedan att det var jag som somnade.

 Daphnes Perspektiv.

Jag vaknade långsamt upp nästa morgon och kände hur mitt huvud dunkade. Jag blev sakta medveten om att jag låg på något varmt och mjukt, jag kisade lätt med ögonen men blundade sedan hårt igen när solen sken rakt in i mina ögon. Jag kände hur något rörde sig bakom mig, jag öppnade försiktigt ögonen igen. Jag såg ner på mig själv och såg att en arm lindad runt min midja och att jag fortfarande hade på mig min festklänning.

Jag satte mig upp men la mig ner fort igen när det snurrade i huvudet, jag vände istället huvudet bakåt och såg att det var Justin som låg som en sked bakom mig. Han sov lugnt och bekymmerslöst. Han kliade sig lätt på kinden och jag stirrade på hans knogar, de hade svullnat och var något röda. Jag undrade hur jag själv såg ut i ansiktet, försiktigt sträckte jag upp handen mot kinden där mitt blåmärke satt. Jag kved till när jag råkade trycka för hårt och kinden skrek till.

"sluta" mumlade någon bredvid mig och tog tag om min hand. Jag såg på Justin som såg tillbaka på mig, jag log svagt mot honom. Han vred lite på sig och kikade på klockan, som slog nio på morgonen. Han stönade och jag skrattade till men slutade tvärt när min kind skrek till igen.

Jag kröp bort till kanten av täcket och kröp sedan ner under det innan jag kurrade ihop mig till en boll. Jag gosade ner mitt huvud i en utav de mjuka kuddarna, Justin kröp ner under täcket på sin sida och avståndet mellan oss blev väldigt stort jämfört med innan vi vakna. Jag rös till av den plötsliga kölden och kröp bort till Justin igen.

"du är mycket varmare" sa jag och la mitt huvud på hans bröst. Han la sina armar runt mig och vi låg där en stund utan att prata.

"jag saknar min kudde" sa jag på tal om ingenting. Han skrattade till.

"varför det?" frågade han.

"jag saknar lukten" mumlade jag och vände mitt huvud mot honom, han såg roat ner mot mig. "har inte du haft en kudde som du gillar mer än de andra?" frågade jag honom.

"nej" sa han och skakade på huvudet. "jag har haft ganska många olika kuddar genom åren och när jag var liten tänkte jag inte riktigt på det"

"stackars dig" han skrattade till igen.

"ja, för livet är ju inte fullständigt om man inte har en speciell kudde" sa han sarkastiskt.

"precis!" instämde jag. Han skrattade och skakade lätt på huvudet.

"vad är det som är så speciellt då?" frågade han.

"kudden är liksom fylld av doften av hem och sitt tvättmedel" sa jag, han nickade svagt på huvudet.

"mina kuddar luktar alltid buss" svarade han och jag såg sorgset på honom. Från dörröppningen hördes plötsligt skratt, vi vände båda våra blickar mot dörren för att se Chaz ståendes med armen om magen medan han skrattade högt.

"hörni!" ropade han ut till det andra rummet. Ryan och Tess slöt sig fort upp bakom honom. "gissa vad de har turturduvornas intressanta samtalsämne är? Jo… kuddar" sa han och skrattade igen. Den här gången stämde Tess och Ryan in med Chaz.

"intressant" sa Ryan och försvann in i det andra rummet igen.

"men jag är i alla fall utsvulten, så det var därför jag kom in hit för att fråga om ni skulle med ner och äta" sa Chaz sedan.

"vi kommer" svarade Justin och de försvann från dörren.

"kuddar är väl visst intressant" mumlade jag sedan och han skrattade.

"vi säger så" inflikade han. Jag satte mig upp och drog bort täcket så huden knottrade sig på mina armar och ben. Justin reste sig från sängen och sträckte på sig, hans tröja åkte upp och blottade en bit av hans mage. Jag stirrade på den innan han slappnade av och jag såg fort bort. Jag rodnade djupt och skakade på huvudet åt mig själv.

"och vad sitter du och rodnar åt då?" hörde jag Justin fråga mig. Jag fnissade till.

"din mage" svarade jag sedan på svenska för att säga sanningen men så att han inte förstod. Han rynkade pannan.

"okej, du vet att jag inte förstår svenska, så på engelska tack" sa han men jag skakade på huvudet. Hans ögon smalnade genast till smala springor och jag såg oskyldigt tillbaka. Han tog ett steg mot mig och jag ställde mig fort upp innan jag sprang ut i det andra rummet.

"nej, Justin!" skrek jag när han sprang efter mig. Jag såg Tess, Ryan och Chaz förvånade ansikten när jag jag sprang förbi.

"prata engelska då!" skrek han tillbaka. Jag skrattade och fortsatte springa innan jag kom ut på en balkong. Jag vände mig om och såg en leende Justin komma ut genom dörren. Jag såg på honom med mina hundögon. Jag backade innan jag stötte emot räcket, han gick fram till mig och tänkte precis sträcka ut sin hand mot mig när tjejers skrik ekade från marken. Jag såg genast ner bakom mig och såg att på marken stod det säkert 3000 tjejer och skrek. Justin log och sträckte sig över räcket innan han vinkade till sina fans, tjejerna skrek högre. Jag försökte diskret smita ifrån honom men han sträckte snabbt ut armen och slöt den runt min midja så jag återigen trycktes mot räcket.

"tro inte att du kan smita" mumlade han. Jag skrattade till. Han stod en stund medan han vinkade ner mot sina fans och jag hade tillslut lutat mig mot honom.

"okej, nu går vi och äter med dem andra" sa han sedan och vi gick bort till hallen. Dock såg vi inte skymten utav varken Tess, Chaz och Ryan så vi gick genom korridoren och bort till hissen. I hissen började han kittla mig som hämnd tydligen och jag skrek till. Hissen plingade till och jag slängde mig ut. 

"Justin!" skrek jag innan jag bröt ut i skratt igen. Jag sprang sedan bort mot matsalen, där nästan alla, inklusive Justins crew, redan satt med sin frukost framför sig. "sluta Justin!" ropade jag högt igen vilket genast fångade allas uppmärksamhet och de vände sig om i sina stolar för att se oss komma springandes.

"men berätta då!" uppmanade han tillbaka. Jag sprang runt ett bord med honom efter innan jag sprang ut i lobbyn där han brottade ner mig i en utav sofforna. Vi skrattade högt.

"varför vill du så gärna veta?" frågade jag.

 

 

 

Vi gick tillbaka in till matsalen efter att Justin efter mycket om och men gav upp, jag rodnade generat när blickarna följde när vi gick förbi. Jag fnissade till och Justin skrattade lågt.

"pinsamt" mumlade jag, vi tog mat från buffén och satte oss sedan ner hos Tess och resten. De skrattade och jag såg generat ner i golvet.

"det var ju en fin entré" kommenterade Scooter och Justin skrattade.

"vad var det du skulle berätta?" frågade Pattie.

"ehm... en grej jag sa på svenska bara" sa jag och viftade med handen.

"kan du svenska?" frågade hon nyfiket.

"japp, bodde i Svergie under fem, sex år" hon nickade imponerat och jag skrattade till igen. Jag koncentrerade mig sedan på min frukost och försökte äta men jag kunde inte få in någon mat munnen då min kind skrek till av smärta när jag gapade för stort. Jag gav surt upp och la mitt huvud på bordet innan jag frustade irriterat. En hand lades på min rygg, jag såg upp på Justin som tittade frågade på mig.

"jag kan inte äta" förklarade jag argt.

"åh" var hans enda kommentar innan han reste på sig och gick sin väg. Han kom tillbaka någon minut senare med en mugg i handen med ett sugrör i. Han ställde muggen framför mig.

"pröva" sa han och nickade mot muggen. Jag tog sugröret mellan läpparna och sög i mig en söt jordgubbsyoghurt. Jag log så stort jag kunde.

"tack!" utbrast jag och han log brett mot mig. Jag satt frånvarande medan jag sög på mitt sugrör och såg ut genom det stora fönstret. Utanför fönstret gick en tjej förbi dock vände hon sig tvärt mot fönstret när hon fick syn på oss. Hon vände sig sedan om hon och skrek något jag inte hörde innan det flockades en massa tjejer runt fönstret. Justin vände sig mot fönstret när skriken nådde oss, han vinkade lamt till dem och de skrek ännu högre. Kenny gick fram och drog en gardin för fönstret och skymde då tjejernas syn.

"det är säkert jätte många som har frågat dig det här men... tycker du aldrig att det där ljudet är jobbigt?" frågade jag honom.

"ibland är det lite jobbigt. Men jag älskar mina fans" svarade han.

"lite" mumlade Kenny ironiskt och jag skrattade tillsammans med resten av bordet.

"han kanske har programmerat in något i sin hjärna som gör att han blir mindre känslig" sa jag och pekade mot hans tinning. Justin skrattade.

"vem vet" svarade han.

 

*

 

Resten av dagen fylldes min mugg på oräknliga gånger och jag kände mig som en bebis när jag låg och sög på sugröret i Justins soffa.

"jag känner mig som en bebis" sa jag till honom, han satt mittemot mig i den andra soffan medan han spelade på sin gitarr. Han skrattade.

"det är för att du är vår bebis" sa han med barnslig röst. Jag skrattade till och han återgick till sin gitarr.

"vad spelar du?" frågade jag.

"Never Let You Go" svarade han och såg upp på mig. "vilken?" frågade jag med rynkad panna. Han började spela en bit av låten och sjöng en rad, jag kände svagt igen den från hans konsert.

"den är bra" sa jag sedan och han log mot mig. "tackar"

"spela något mer" sa jag med blicken vänd upp i taket, han spelade medan jag låg och lyssnade och sög på mitt sugrör.

"jag vill också kunna spela instrument" mumlade jag med sugröret i munnen.

"varför lär du dig inte då?"

"har inte riktigt haft tid" sa jag och vände mig mot honom.

 


 

okej, äntligen kommer nu nästa. :D
att ''tvinga'' er att skriva minst 5 kommentarer för nästav verkade ju funka, så vi kör på samma sak ingen.
5 kommentarer för nästa kapitel. så kommentera! :D


"you stole my heart"

kapitel 24 håller på att skriva just nu. är på en så kallad sleepover och det är lite svårt att skriva, men de ska se på skräckfilm. så jag passar på nu.... :D hoppas det kommer upp snart. kan inte säga att det blir det bästa kapitlet jag har skrivit men.

kramar Linn. <3


"who to be brave?"

Anonym om U made it:
läs www.biebsordie.blogg.se, deras läsare är borta typ. vill inte att dom ska sluta skriva! den är verkligen hur bra som helst, jag lovar, du kommer innte ångra dig!! <2333333
Svar : Hej. jag läser redan deras berättelser och jag tycker om det jättemkt. ja, det har inte kommit några på senaste tiden, men de har väl fullt ut. :D
Inget att bry sig om. <a href="http://www.bloglovin.com/blog/3098556/?claim=rpuc89ytmqq">Följ min blogg med Bloglovin</a>

"cause you're looking a little lonely"

hahha! nej, men jag lyckades få 5-6 kommentarer och jag är jätteglad. tack. <3 men nästa kapitel håller på att skrivas, så om ni har tur kommer det upp idag eller imorgon. För jag har inte orkat plugga, så börjar få lite panik. :P men håll ut.
 
 
kramar Linn. :D

Just An Ordinary Girl - Kapitel 23

 
Previous: ”vi är så töntiga egentligen!” skrattade jag.

”men hallå! Ibland måste man vara töntig!”

”ja, du har rätt” erkände jag och Justin gick fram till en dörr.

”vänta! Tänk om den är larmad, jag vill inte springa ner i en pool igen” utbrast jag och såg menande på honom. Han skrattade.

”tycker du inte om att bada?”

”nja… asså inte när som helst” svarade jag och han skrattade igen.

”okej, vi provar den här dörren då. Den ser inte larmad ut” jag log när han tryckte ner handtaget till Sal 237E. Rummet var nedsläckt och tyst men så fort Justin tog ett steg in lös rummet upp.

 


 

Rummet tändes upp och en hop av människor skrek ”grattis Justin!” i kör samtidigt som han hoppade till och hans haka föll.

”vad i hela…” hörde jag han mumla, jag skrattade bakom honom. Han snurrade långsamt runt på hälen mot mig med en förvånat ansiktsuttryck. ”du?” jag nickade och flinade mot honom.

”tjena bro!” skrek Chaz plötsligt och sprang fram till Justin, han vände sig lagom om för att kunna ta emot Chaz och gav honom sedan en broderlig kram innan han vände sig till Ryan som kom gåendes bakom Chaz.

”när kom ni hit?” frågade han med ett brett leende. 

”i torsdags” svarade Ryan med en axel ryckning innan han flinade mot honom.

”grattis kompis” sa han sedan och Justin log mot honom innan de drog med honom bort till de andra. Jag letade upp Tess innan jag drog med henne in till badrummet, där jag bytte om till den periskofärgade klännigen jag packat ner. Klänningen räckte mig till ungefär mitten av låren och hade en tjusig hjärtformad front utan axelband. I midjan satt en fastsydd kjol som föll i vackra veck. Jag klev i mina vita pumps innan jag snurrade runt framför Tess.

”vad tycks?” frågade jag glatt.

”åh, vad vacker du är!” gnällde hon och såg olyckligt på mig.

”du är också jätte vacker” påpekade jag menande och såg på hennes glittriga kjol och det instoppade, vita spetslinnet hon hade på sig som framhävde hennes solbrända hy. Jag tryckte fort ner mina kläder i väskan igen och vi gick tillsammans ut i rummet där musiken dunkade genom högtalarna och människor stod och dansade i mitten av rummet.

 

 

Justins Perspektiv.

Chaz och Ryan hade dragit med mig mot gästerna som stod och väntade på mig, mamma kom och mötte oss med ett brett leende på läpparna.

”grattis gubben” sa hon och gav mig en puss på kinden.

”tack” svarade jag och kramade om henne innan jag hälsade på Scooter, Usher och många fler utav mina vänner som var där. Tillslut kom jag tillbaka till Chaz och Ryan som stod och hällde dricka i ett glas. Jag ställde mig bredvid dem, helt plötsligt slöt sig ett par armar runt min midja. Jag såg ner på armarna innan jag vände mig om i hopp om att se Daphnes vackra nunna men bakom mig stod istället Stephanie med ett nästan slugt leende.

”grattis Justin” sa hon glatt. Jag log stelt mot henne.

”tackar” svarade jag och hon pussade mig lätt på kinden innan hon gick tillbaka sin lilla grupp utav följeslagare. Hon var klädd i den kortaste, svarta klänningen jag någonsin sett som visade både mycket ben, rygg och djup urringning. Kunde den ens kallas klänning? Tygbit kanske. Vi alla tre la våra huvuden på sned samtidigt.

”hon ger mig rysningar och det är inte positivt” mumlade Ryan och jag nickade instämmande innan Chaz plötsligt slog till mig på axeln. Jag vände mig frågande mot honom men enbart han stirrade på något framför oss. Jag följde hans blick för att se Daphne och Tess som precis kommit ut från badrummet.

Daphne var klädd i en persikofärgad klänning som lös upp bland alla de andras. Hon log stort och hon hade aldrig sett mer vacker ut. Möjligtvis under hennes födelsedagsfest men struntsamma. Jag stirrade som förtrollad på henne, Chaz lämnade sin plats bredvid mig innan han gick fram och slog armarna runt Tess. Det tog inte lång tid för än de kysstes häftigt. Daphne såg generat ner i golvet innan hon gick för att lämna sin väska. Jag följde henne med blicken, oförmögen att slita den ifrån henne och började långsamt gå efter henne för att inte tappa henne ur sikte. Plötsligt slet någon tag i min arm och drog mig snabbt ut på dansgolvet.

”dansa med mig” sa Stephanie men jag la ingen stor vikt vid tjejen i mina armar utan såg mig runt efter Daphne som jag nu tappat bort. Stephanie lutade sig framåt så hon mer kramdansade med mig än hon dansade. Jag krånglade mig snabbt ur hennes grepp.

”ursäkta” mumlade jag och gick ifrån henne.

”Justin, vart ska du!?” hörde jag henne ropa efter mig men jag ignorerade henne och kom ut ur massan av människor. Jag hann ta ett steg åt sidan innan min kropp kolliderade med någon annans så vi nästan höll på att ramla. Jag såg genast upp upp för att ursäkta mig när jag såg in i Daphnes bruna ögon.

”vi ska visst alltid krocka in varandra” sa hon och skrattade till.

”vad vacker du är” sa jag istället för att svara henne på hennes antydan som förresten stämde, hon rodnade häftigt och såg generat ner i golvet. ”får jag?” frågade jag sedan och räckte ut min hand mot henne. Hon la leendes sin hand i min.

”det får du” svarade hon, jag log och drog med henne till mitten. Hon la sina armar runt min nacke och jag la mina runt hennes midja.

”så det är alltså du som är den skyldige?” frågade jag innan jag såg menande mig omkring. Hon log stort.

”skyldig! Eller det var snarare min ide, det var mest Scooter som har fixat allt. Jag tänkte att vi var kvitt nu”

”jag antar det” svarade jag och hon log stort. Vi dansade en stund tills hon ursäktade sig med att hon behövde använda damrummet. Jag log och nickade.

”vänta här, jag är snart tillbaka” sa hon innan hon gick.

 

 

Daphnes Perspektiv.

Jag började ta mig mot toaletten när någon la sin hand över min mun och en arm runt min midja innan den bar iväg med mig. Personen tog med mig ut i korridoren och jag försökte sparkade mig vilt bakåt för att bli fri slå mig fri.

”sluta kämpa Daphne” sa en killröst i mitt öra. Han släppte mig och jag snurrade hastigt om för att mötas av Derek som stod och såg på mig med en något galen blick.

”vad gör du Derek?” frågade jag försiktigt och han vinglade till där han stod. ”är du full? Hur? Vi serverar inte ens alkohol?” frågade jag.

”men har väl eget” svarade han sluddrigt och jag rynkade äcklat på pannan.

”okej, du skrämmer mig. Låt mig gå” sa jag och försökte gå förbi honom, men han enart knuffade mig framför sig igen. Han skrattade elakt.

”tyvärr Daphne. Du är snyggast här och jag är kåt” sa han innan han tog ett vingligt steg mot mig.

 Nej, nej, nej, nej, var ordet som upprepades miljontals gånger i mitt huvud under några enstaka sekunder. Jag försökte springa men han fällde mig och jag brakade i golvet. Jag vände mig fort om mot honom och kravlade bakåt på armbågarna. Fort var han framme hos mig, ståendes på knä innan han lindade sina händer runt mina lår och ryckte mig hårt mot sig så han blev ståendes mellan mina ben.

”nej, sluta!” skrek jag och försökte sparka på honom men innan jag hann reagera slog han mig hårt över ansiktet och allt blev svart.

 

 

 

 

Justins Perspektiv.

Jag hade stått i några minuter och väntat på Daphne men hon kom inte tillbaka. Jag rynkade pannan och började gå bort mot toaletten där låste visade att det inte var någon därinne. Jag gick bekyrmat fram till Ryan.

”har du sett Daphne?” frågade jag medan jag ställde mig på tå för att kunna se över människorna runt omkring oss.

”ledsen, har inte sett henne” svarade han och jag gick fort vidare. Jag passerade dörren som ledde ut till korridoren och hörde någon skrika ”nej, sluta!”. Jag rynkade pannan och öppnade försiktigt dörren till korridoren. Jag vände huvudet och såg längst korridoren, en kille stod på knäna med två tjejben utstickandes ut från båda sidorna. Han slog tjejen hårt i ansiktet och hon föll kraftigt ner i golvet och blev liggande medvetslös.

Killen började fort fibbla med sina byxor och jag fick mig en skymt av tjejen. Jag såg persikofärgat tyg och brunt hår. Och den enda tjejen som bar just persikofärgat ikväll var Daphne, genast såg jag rött och knöt ilsket nävarna. 

”vad i helvete håller du på med!?” röt jag och killen vände förvånat upp huvudet mot mig innan han förvred ansiktet utav ilska och ställde sig upp. Antagligen för fort för han vinglade till och behövde ta stöd mot väggen. Jag såg på killen innan jag kände igen honom som killen Daphne pratat mycket med. Derek tror jag han hette. Jag såg ner på Daphne som hon låg medvetslös på golvet. Jag fylldes återigen utav raseri.

”vad har du gjort mot henne?” väste jag fram.

”jag behöver ett knull och hon är snyggast” svarade killen enkelt och en aning sluddrigt. Jag såg fientligt på honom innan jag drämde en rak höger i hans ansikte. Han tuppade direkt av och föll i golvet.

”vad gör du Justin?” hörde jag min mamma fråga förfärat bakom mig. Jag vände mig och såg att en grupp människor stod i korridoren. Där bland Scooter, Usher och Kenny, de alla såg på mig med chockerade ansikten.

”slog ner en pedofil” sa jag argt och bar upp Daphne i min famn innan jag gick bort med henne till hissen. Hennes huvud dinglade lätt när jag gick och jag åkte upp till min våning, fick upp dörren och la henne varsamt ner på min säng.

Jag såg sedan ner på hennes vackra ansikte och såg att hennes kind redan började svullna upp. Jag gick bort för att hämta is innan jag la det i en handduk och satte mig på sängkanten bredvid henne och tryckte handduken lätt mot hennes kind. Jag strök henne över håret med min andra hand och kände smärta i handen. Jag såg ner på den och såg att mina knogar hade svullnat smått. Jag hoppas jag bröt hans näsa, tänkte jag argt.

Daphne kved till innan hon slog upp ögonen och såg sig förvirrat omkring. Hon satte sig sedan fort upp med ett jämmer. Jag tog lätt tag i hennes huvud så hon såg in i mina ögon.

”det är ingen fara. Du är säker nu” sa jag och tårarna började rinna från hennes ögon. Jag lutade min panna mot hennes och nynnade lugnade. Hon lugnade tillslut ner sig och andades långsammar.

”vad hände? ” frågade hon och jag lutade mig bakåt innan jag strök bort hennes tårar.

”han hann inte göra något. Jag hann stoppa honom” försäkrade jag henne. 

”vad gjorde du?”

”jag satte en rak höger i hans fula tryne” svarade jag enkelt. Hon började gråta igen, jag kramade om henne och hon kramade mig hårt tillbaka.

”tack” viskade hon efter en stund.

”ingen orsak” viskade jag tillbaka. Dörren intill rummet flög upp och in kom Chaz, Ryan och Tess. De såg på oss i sängen innan de gick långsamt fram till oss, Tess först fram. När Daphne fick syn på Tess släppte hon mig och slängde sig på sin bästa vän och grät mer än någonsin. Jag såg på Chaz och Ryan som såg väldigt förvirrade ut båda två. Jag la mitt huvud i mina händer men ryckte sedan snabbt bort huvudet när knogarna skrek till av smärta. Jag tog tag i handduken med isen och tryckte den lätt över handen.

”du fick in en bra träff” sa Ryan och såg ner på min hand. ”vi såg killen sitta lutad mot väggen, han blödde från kinden och hans näsa var nog bruten” fortsatte han och satte sig sedan ner bredvid mig på sängen. Jag log nöjt.

Jag såg sedan upp på tjejerna, Daphne stod och såg beklagande på min hand medan en tår rann nerför hennes kind innan hennes blick mötte min. Hon torkade snabbt bort tåren.

”nu ska han dö” sa hon sedan enkelt och gick bort mot dörren. Jag reagera snabbare än de andra och sprang fram till dörren innan jag blockade hennes väg.

”nähej du! Du ska inte döda någon, du kan hamna i fängelset” påpekade jag och hon såg irriterat på mig. Innan hennes blick mjuknade, hon tryckte sig sedan tätt mot mig och lutade sig närmre mitt ansikte.

”snälla låt mig gå Justin” viskade hon och såg in i mina ögon.

”nej” sa jag svagt men bestämt. Hon lutade sig då fram och kysste lätt min kind. ”snälla” viskade hon i mitt öra.

”eh… vad?” sa jag förvirrat, min hjärna blev helt geggig under hennes förföring. Hon lutade sig sedan nära så våra näsor nuddade varandra och våra läppar bara hade någon centimeter från varandra.

”snälla” viskade hon igen. Jag totalt glömde vad jag hade för syfte och jag släppte lamt handtaget. Hon smekte min kind innan hon fort drog upp dörren och sprang. Jag stirrade framför mig innan jag såg på de andras chockade ansikten.

”wow, Justin. Du är verkligen inspirationen till stark och självständig" sa Ryan ironsikt. Jag kliade mig generat i nacken.

”men vänta hon sprang ju!” utbrast jag sedan och vi sprang bort till hissen. När vi väl kom ner till bottenvåningen hörde vi hur någon skrek ”du borde fan dö, jävla äckel! Kenny släpp mig!”. Vi rundade hörnet och såg Kenny med en sprattlande Daphne i famnen, som i sin tur hade sina armar utsträcka mot en skräckslagen Derek på golvet. Kenny vände sig mot oss när han såg oss komma gåendes.

”skulle hon inte stanna där uppe?” frågade han med höjda ögonbryn.

”jo det var ju tanken men sedan hände... allt blev mycket förvirrande” svarade jag osammahängande och gick inte in närmre på hur hon totalt hade förfört mig. Mittemot oss kom Scooter, mamma och Usher gående med snabba steg och mamma gick genast fram till Daphne.

”lugn, lugn” sa hon och Daphne lugnade sig sakta och blev sedan slappt hängande i Kennys armar innan tårarna började rinna igen. Kenny gick fram till mig och släppte henne i mina armar, Daphne la sina armar runt min nacke och grät återigen mot min hals.

”vad är det som händer med mig?” mumlade hon mot min hud.

”du är okej” svarade jag medan jag strök lugnande över hennes rygg.

 


 
oh, drama ! :P hahha, kände att det behövde hända något.
 
vad tycks? kommentera.
okej, jag ser om det här fungerar. jag vill ha 5 kommentarer för ni ska få nästa kapitel. :P

Just An Ordinary Girl - Kapitel 22

 
PREVIOUS:  Jag satte mig häftigt upp och började slå omkring mig. ”nej, sluta! Sluta jag vill inte!” skrek jag.

”Daphne!? Daphne, sluta. Det är bara jag. Justin” sa en killröst. Jag slutade sakta att slå och såg på Justin som hade tagit tag om mina handleder i ett fast grepp.

”Justin?” frågade jag förvirrat. Han nickade en aning flåsande. Jag kastade mig sedan runt hans hals. Han la sina armar runt mig och kramade mig hårt tillbaka.

”vad var det som hände?” frågade han efter en stund. Jag hade ingen lust att berätta om den hemska drömmen som hade hemsökt mig i några år. Jag hade alltid varit rädd för att bli våldtagen av hemska gubbar.

”en mardröm” sa jag kort och kände hur han nickade, jag borrade ner mitt ansikte vid hans hals och sög in doften av honom. Han luktade alltid så gott och jag kände hur min puls lugnade ner sig. Vi satt så en stund innan jag sträckte på mig när jag kände att jag hade fått kontroll över mig själv. Han log svagt mot mig och strök mig över håret och kinden. Jag såg lugnt tillbaka mot honom.

”jag mår bra” sa jag kort.

 


 

 
 
What Makes You Beautiful by One Direction
 

Vänta vilken dag är det idag? frågade jag mig själv. Jag stäckte mig efter min mobil på bordet bredvid sängen och klickade på knappen och skärmen lös upp. På skärmen stod det att det var torsdag, jag sken lyckligt upp. Idag skulle Tess komma till LA. Jag hoppade upp ur sängen och studsade upp och ner av lycka.

Jag hoppade sedan ner på golvet och dansade fram till stereon, satte på den och vred upp volymen. One Directions låt, "What Makes You Beautiful" spelades och jag sjöng med i texten. Det här låten gjorde mig alltid på så himla bra humor. Jag slängde en blick på klockan och såg att den var tolv redan.

”jävlar!” utbrast jag och sprang fram till byrån och drog på mig ett par svarta skinny jeans tillsammans med en vit t-shirt, över drog jag på mig en mjuk kofta i beige och lindade sedan en ljus sjal runt halsen. Jag sprang sedan in i badrummet, borstade fort tänderna och drog ur tofsen ur håret, håret la sig vågigt runt mitt ansikte efter att ha suttit i en knut hela natten.

Jag slängde det bakåt så det hamnade på min rygg och gick sedan fram till fönstret, ute såg det kallt ut så jag gick fram till klädhängaren. Jag satte mina Ray Bans på huvudet innan jag knöt på mig mina Dr. Martens kängor och grabbade tag i min väska.

Jag åkte ner till lobbyn och gick vidare mot utgången. Jag log mot solen och gick sedan bort till centrumet. Jag hittade en Starbucks och köpte varm choklad, var inte så förtjust i kaffe. Jag tog med mig min Starbucks och hittade en trapp som jag satte mig på medan jag blickade ut över gatan och husen. Det var relativt lugnt, det körde förbi en bil då och då men annars var det inte en kotte där.

Jag tog upp min telefon och kollade klockan, den var nu halv två. Jag ställde mig fort upp och gick längst gatan och kom fram till en mer trafikerad gata och vinkade till mig en taxi. En gul taxi stannade bredvid mig och jag klev in och berättade adressen till chauffören. 

Jag lutade mig tillbaka och såg på när trafiken utanför fönstret som rusade förbi. Jag dagdrömde mig bort och vaknade inte till för än chauffören knackade på mitt knä, jag drog vände snabbt huvudet mot honom.

”vad?” frågade jag förvirrat.

”vi är framme” sa han lugnt. Jag nickade och gav honom pengarna. Jag klev ur och gick in genom de stora glasdörrarna, jag läste på den stora digitalskylten vilken gate Atlanta flyget skulle anlända till och sedan den från Kanada. Atlanta skulle komma 10 minuter tidigare än Kanada så jag gick bort till gate 45 och satte mig ner i en utav stolarna. Minuterna gick och efter ett tag gick en dam fram till den stora dörren under skylten som det stod "Gate 45" på och öppnade den. Det strömmade ut människor, jag ställde mig ivrigt upp och spanade efter Tess lockiga hjässa. Jag fick syn på henne och knuffade mig genom församlingen, hon skrek till när hon fick syn på mig och vi slängde oss på varandra innan vi hoppade runt som små femåringar.

”åh, vad jag har saknat dig!” tjöt hon och kramade mig hårdare.

”som jag har saknat dig” sa jag tillbaka. ”och lyckligtvis så har jag blivit frisk lagom till festen!” utbrast jag glatt och släppte henne. Hon tog tag i sin väska igen och vi gick bort till rullbanden där man hämtade bagaget. Hennes väska kom glidande genom en öppning och jag tog tag i den innan vi gic bort mot rullbanden för Gate 89 (Kanada). Jag kikade runt efter Ryan och Chaz innan jag fick syn på dem stående vid bandet. Jag petade till Tess som stod på tå bredvid mig och såg sig ivrigt omkring.

”vad?” frågade hon mig. Jag pekade bara bort mot Chaz och Ryan, det tog ett tag innan hon såg dem men när hon väl gjorde det tjöt hon till och sprang bort mot dem. Jag tog leende tag i hennes väska och gick efter henne. Ryan och Chaz såg upp lagom för att hinna se en glimt av henne innan hon slängde sig på Chaz. Han vacklade till men rätade sedan snabbt på sig och slog armarna runt henne. Hon såg på honom innan hon pressade sina läppar mot hans. Jag gick bort till Ryan och gav honom en kram.

”hej, hur är det?” frågade han.

”jo men det är bra. Har blivit frisk” sa jag och log stort. ”har ni fått tag i era väskor?” frågade jag och såg på honom.

”japp” svarade han.

”men då så, då åker vi” han nickade och greppade tag i sin resväska. Chaz och Tess släppte varandra för några sekunder för att ta sina väskor innan de flätade fort ihop sina fingrar. Jag blickade avundsjukt på deras händer, jag längtade efter Justins hand. Det var så skönt att hålla i den, så naturligt, så enkelt.

Jag suckade och vi kom ut på gatan, vi vinkade till oss en taxi och åkte sedan iväg till deras hotell. Chaz och Ryan skulle sova på det här hotellet medan Tess skulle följa med mig. Chaz och Tess sa hejdå till varandra eller snarare kysstes hejdå, jag hörde väldigt få ord. Jag kramade killarna innan jag satte mig i bilen och vi åkte iväg mot vårt hotell. Vi satt hela vägen och pratade om vad som hade hänt på de ställena vi hade varit på.

”ja, jag delar rum med två andra tjejer och jag lovar du kommer att gilla dem. Du och Kayla har i alla fall något gemensamt. Ni båda är Beliebers” sa jag och hon log stort.

”coolt” svarade hon.

”men hur har det gått med tjejerna i skolan?” frågade jag hon gav mig genast en blick som högt sade "ugh-du-skulle-bara-veta".

”asså de är som galna, jag kan inte tänka mig hur de kommer reagera när du kommer till skolan!” viskade hon frenetiskt och jag skrattade. Bilen stannade och vi klev ur, Tess såg storögt upp på hotellet och jag gick runt bilen innan jag ställde mig bredvid henne.

”snacka om lyx” kommenterade hon innan vi gick in.

”där är du! Jag har letat överallt efter dig” hörde jag någon säga och jag såg upp för att mötas av Justins bruna ögon.

”har varit och hämtat Tess” svarade jag och log stort mot honom. Han lutade sig lätt åt sidan för att se Tess bakom mig innan han log och gav henne en kram.

”du har klippt dig!” utbrast hon glatt. Han nickade och drog fingrarna genom sitt hår. ”japp”

”skitsnyggt ju, mycket bättre än din tidigare frisyr” sa hon och han log stort mot henne.

”tack” hon log vänligt mot honom. Vi tog hissen upp till fjärde våningen och gick bort till dörr 15, jag tryckte upp dörren och där inne låg Kayla och sov på sin mage. Från badrummet kunde man höra hur vattnet spola, jag gick försiktigt fram till Kayla.

”Kayla” sa jag och skakade hennes arm. Hon mumlade något ohörbart innan hon öppnade sina ögon. Jag sträckte på mig och gick fram till Tess igen.

”det här är Tess, Tess det här är Kayla” Kayla satte sig glatt upp och gick fram för att ge Tess en kram.

”dig har jag hört mycket om” sa Kayla och släppte en förvånad Tess som snabbt fick kontroll över sitt ansiktsuttryck och log mot Kayla.

”trevligt att träffas” sa hon sedan till henne. ”vad ska vi hitta på?” jag drog med mig Tess bort till bordet. Bort från Justin som satt sig på min sängkant.

”jag behöver gå upp och prata med Pattie så jag behöver dig för att distrahera Justin tills jag kommer tillbaka. Ni kan gå till stranden, vad som helst. Ha mobilen på dig bara” viskade jag till henne och hon nickade.

”fattar galoppen” sa hon allvarligt. Jag nickade.

”ehm… jag ska bara gå ner och hämta en macka sen kommer jag tillbaka” sa jag och gick snabbt ut genom dörren innan någon hann säga något. Jag tog hissen upp till högsta våningen och hoppades på att Pattie skulle vara inne. Jag knackade på dörren och Kenny öppnade med ett leende. Han log breddare när han fick syn på mig och öppnade dörren vidare så jag kunde kliva in.

”är Pattie inne?” frågade jag honom.

”den här vägen” sa han och ledde mig till ett rum. Därinne stod det en säng, en byrå och ett skrivbord. Pattie satt i sin säng och läste en tidning, hon såg upp när vi klev in genom dörren och log stort mot oss. Jag gick fram och satte mig på hennes säng.

”jag undrade bara hur det går för er?” frågade jag henne.

”det går bra. Alla som vi bjöd kunde komma och vi har bokat en lokal” berättade hon och jag log busigt.

”det här kommer bli så skoj men hur ska vi få dit honom utan att han märker något?”

”vi tänkte faktiskt låta dig sköta det” jag nickade.

”jag har hämtat Ryan och Chaz, de är på sitt hotell nu och Tess distraherar Justin. Så alla från hemmet är här nu”

”bra, jag gissar att de andra kommer på lördag förmiddag” 

”okej, men vart ligger den här lokalen?”

”den ligger här i hotellet. Längst ner. Sal 237E står det utanför” Jag nickade.

”men jag tror de kommer börja undra vart jag är så jag drar nu” sa jag och gav Pattie en kram innan jag gick ut ur rummet och bort till hissen. Jag åkte ner till min våning och gick sedan bort till dörr 15. Jag öppnade den och där inne satt Justin och Tess vid bordet och pratade, Kayla hade somnat på sängen igen och Jennie satt på min säng eftersom Kayla tog upp hela den andra

 

*

.

Jag vaknade sex nästa morgon utav alarmklockan som satte igång att tjuta, jag satte mig trött upp och tryckte av alarmet. Jag ruskade Kayla och Jennie, de satte sig upp och Jennie gnuggade sig i ögonen. Jag gick bort till badrummet och satte upp mitt hår i en tofs innan jag klev i dans kläderna. Vi gjorde oss klara och jag skakade lätt på Tess. Hon såg trött på mig.

”vi måste åka nu men du kan väl underhålla dig själv fram till två?” frågade jag. 

”såklart. Jag ska träffa Chaz och Ryan” sa hon glatt. Jag skrattade och hon la sitt huvud på kudden igen och somnade om. Jag såg avundsjukt ner på henne innan jag stängde dörren. Vi åkte ner och åt frukost med resten av gänget.

”nej men titta vem som har blivit frisk” sa någon och satte sig ner bredvid mig. Jag vände mig mot Derek.

”hej Derek” hälsade jag glatt.

”hur är det?” frågade han. ”bara bra. Du då?”

”det är bra” vi satt och små pratade under resten av frukosten innan vi gick tillsammans ut till bilarna. Inne i salen stod redan Justin och Usher och diskuterade något.

”glöm det!” utbrast Justin plötsligt.

”visst, tårtkillen” svarade Usher med ett flin.

”asså. GLÖM. TÅRTAN!” sa han irriterat och slog ut med armarna. Jag skrattade och han vände genast sin blick mot mig.

”jag har verkligen gjort något historiskt eller hur?” frågade jag. Usher skrattade.

”jag kommer inte glömma det i alla fall” jag skrattade. Justin såg på mig med smala, hämndfyllda ögon. Jag flinade mot honom innan jag gick bort och lämnade min väska på min vanliga plats. Jag gick sedan bort till Jamaica som stod vid stereon, när hon såg mig rynkade hon pannan. Jag kröp skamset ihop.

”jag är verkligen super ledsen för att jag blev sjuk!” sa jag fort. Hon log mot mig.

”det är ingen fara, men nu gäller det att du fort som sjutton kommer ikapp” sa hon. Jag nickade ivrigt.

”ska bli” sa jag och vände mig om för att se Justin och Stephanie stå och skratta medan de pratade om något. De märkte inte ens att jag i stort sett stod och stirrade på dem, helt plötsligt slängde sig Stephanie sig fram mot Justin och gav honom en kram. Justin mötte min blick men jag vände fort blicken ner i marken. 

 

 

Vi övade hela dagen och när det väl var slut, var jag trött i hela kroppen och svetten rann. Jag drog upp min vattenflaska ur min väska och drack girigt, jag åkte sedan tillbaka till hotellet med resten. Snabbt tog jag mig upp till vårt rum för att ta en varm dusch. Jag kände hur musklerna slappnade av och jag steg ur den varma duschen för att sedan ta på mig en brun stickad kofta tillsammans med enkla svarta strumpbyxor. Håret virade jag upp i en knut på huvudet.

Jag bestämde mig för att åka ner och ta mig en titt på lokalen som jag skulle lura Justin till imorgon. Hissen plingade till och jag klev ut i korridoren, jag hittade dörren där det stod Sal 237E på. Inifrån hörde jag ett brak och mummel, jag tryckte upp dörren och fann rummet fyllt med en massa personer, där bland Scooter som gav instruktioner till olika killar. Jag gick fram och ställde mig bredvid honom, han sneglade ner på mig.

”du ser bättre ut” sa han.

”känner mig bättre också” sa jag glatt. ”så hur går det?”

”vi kommer bli klara och jag tror det kommer bli jättebra. Han kommer nog bli riktigt glad” jag log glatt mot honom.

”när ska jag ta med honom ner hit då?”

”runt halv åtta” svarade Scooter. Jag nickade förstående.

 

*

 

Jag klickade på ”Tess” på min mobilskärm innan jag höjde luren till mitt öra, jag såg ut genom vårt sovrumsfönster. Trafiken utanför rusade fram och några cyklister fick bilarnas tutor över sig.

”hej pussgurka” svarade en glad Tess.

”hej, vart är du?”

”jag är på väg till vårt hotell, är framme nu” svarade hon.

”okej, jag kommer ner och möter dig” vi la på och jag låste vårt hotellrum innan jag åkte med hissen ner till lobbyn där jag mötte en glad Tess.

”hej!” utbrast jag och strålade mot henne.

”hej” svarade hon och log stort mot mig. Vi hamnade i matsalen med en varsin tekopp.

”så hur går det för dig och Chaz?” frågade jag nyfiket, hon sken genast upp.

”det går jättebra. Vi har pratat mycket över nätet” sa hon och jag nickade. Jag smuttade försiktigt på mitt te och blickade ut genom det stora fönstret. Jag undrade hur smärtsamt ett långdistans förhållande var, om det ens var så smärtsamt, vad vet jag.

Jag suckade och längtade ännu en gång efter Justins hand innan bilden av Stephanie ploppade upp i mitt huvud och jag skakade irriterat på huvudet. Tess och jag satt och samtalade tills vårt te tog slut då vi tog oss upp till rummet igen.

 

*

 

Allt var klart. Jag hade klätt mig i ”normala” kläder och lagt de andra i väskan. Tess hade lockat mitt hår och sminkat mig fint, jag hade satt på mig mina dr. Martins kängor. Dem andra hade gått för en halvtimme sedan, jag blickade upp på klockan och såg att den var kvart över sju. Jag låste dörren och tog hissen upp till Justins våning. Jag knackade på dörren och Justin öppnade, han log stort när han såg mig.

”hej” sa han glatt.

”hej, vad gör du?”

”tittar på tv. Finns inget annat att göra, det är ingen här! Alla har försvunnit!” utbrast han, jag rynkade pannan.

”konstigt, alla dansare har i alla fall gått till köpcentrumet och Tess tog en promenad” sa jag. ”så därför undrar jag om du vill utforska hotellets undervåning med mig” fortsatte jag och log busigt. Han skrattade och gick in i rummet för att stänga av tvn innan han kom tillbaka och låste dörren. Jag gick skrattande ur hissen när vi anlände till bottenvåningen.

”vi är så töntiga egentligen!” skrattade jag.

”men hallå! Ibland måste man vara töntig!”

”ja, du har rätt” erkände jag och Justin gick fram till en dörr.

”vänta! Tänk om den är larmad, jag vill inte springa ner i en pool igen” utbrast jag och såg menande på honom. Han skrattade.

”tycker du inte om att bada?”

”nja… asså inte när som helst” svarade jag och han skrattade igen.

”okej, vi provar den här dörren då. Den ser inte larmad ut” jag log när han tryckte ner handtaget till Sal 237E. Rummet var nedsläckt och tyst men så fort Justin tog ett steg in lös rummet upp.

  


 

jag vet inte riktigt när nästa kapitel kommer ut, kanske ikväll... men jag har lite fullt upp nu i veckan. har både uppsats och prov på fredag. :/
 
vad tycks? kommentera. :D

"I wanna see you naked"

som ni kanske ser så har jag bytt namn på alla kapitel till ''Just An Ordinary Girl'' och sen kapitel numret.
jag valde att göra så för att jag skulle slippa hitta på nya kapitel namn varje gång.
och dessutom så kommer den här novell att ha sitt sista kapitel någon gång och då kanske jag vill skriva en till och då är det enklare att han kategori namnen som kapitel namn. :)
hoppas att min förklaring inte var allt för förvirrande.
Kapitel 21 ligger under, kommentera! :D

Just An Ordinary Girl - Kapitel 21

 
PREVIOUS: ”drick” sa hon sedan och såg på koppen mellan Daphnes händer. Daphne förde koppen till hennes läppar och drack girigt. Jag såg på mamma som log mot mig innan hon gick sin väg. Daphne ställde ner koppen på bordet och jag såg hur hon kämpade med sömnen. Jag lyfte upp henne i min famn och gick med henne ut i lobbyn, Scooter, mamma och Kenny satt tillsammans i en utav soffgrupperna. De såg upp på oss när vi kom genom korridoren.

”jag tar upp henne till hennes rum” sa jag.

”gör så” sa mamma och log varmt mot mig. jag log tillbaka mot dem innan jag gick bort till hissarna. Jag lyckades trycka på fyran och hissen åkte upp, jag såg ner på Daphne i min famn. Hon blundade och hennes läppar hade återfått sin normala färg.

Hissen plingade till och jag gick bort till deras dörr. Kayla öppnade och flyttade sig sedan snabbt när hon såg vad jag hade i famnen. Jag gick in i rummet och la henne på sängen, jag såg ner på henne och smekte över hennes kind innan jag sa hejdå till tjejerna och gick ut i korridoren.

 


 

Jag vaknade av att jag var fuktig över hela kroppen och täcket hade snott sig runt min kropp i ett kvävande grepp. Svetten rann i mitt ansikte och jag tog mig panikslaget ur täckfängelset, jag satte min hand på min panna och den var brännhet. Det var inte för än nu som jag märkte att jag hade svårt att andas, jag insåg fort att jag måste ha fått krupp, (en sjukdom som innebär att strupen blir mindre och man får svårare att andas och man hostar) jag fick det ofta när jag var liten. Mamma sa dock att det växte bort mer och mer ju äldre man blir.

Jag suckade och satte mig upp, torkade bort svetten ur min panna med baksidan av handen och reste mig sedan på vinglande ben. Jag tog mig bort till badrummet och ryckte till när jag såg mig i spegeln. Mitt hår såg ut som en höstack, mina läppar hade svullnat upp utav en natt med andning genom munnen och jag var likblek i ansiktet.

Du är sexigt, Daphne, sa jag till mig själv och hostskrattade.

Jag gick fram till handfatet och sköljde kallt vatten i ansikte i hopp om att få ner feber lite, jag satte min hand på min panna men det var precis lika varm som förut. Jag suckade och drack lite vatten men slängde mig fort över toalettsitsen och kräktes upp det igen. Jag satte mig trött på golvet och spolade i toaletten, jag la mig ner på de svala kakelplattorna. De var sköna mot min varma panna. Jag seglade bort i mörkret och vaknade inte igen för än någon ruskade mig. Jag såg upp på Kayla, hon såg medlidande ner på mig.

”vi går nu” sa hon och jag nickade svagt. ”vi skyndar oss så fort vi kan hem, okej?” fortsatte hon och jag nickade igen och blundade. Jag somnade där på golvet igen och vaknade inte för än någon skakade min arDen här gången tittade jag upp på Justin, han satt lutad över mig med en handduk på min panna.

”hej” viskade jag och orkade för ögonblicket inte bry mig om att han såg mig så här.

”hej” sa han tillbaka och log svagt. ”hur mår du?”

”jag har mått bättre” sa jag och log. Han skrattade och nickade.

”du ser ut att behöva en dusch” sa han sedan och jag nickade svagt. Han ställde sig upp och gick ut ur badrummet och jag tog långsamt av mig kläderna. Jag satte på vattnet men orkade inte stå och duscha så jag gled ner på golvet i duschutrymmet och lät vattnet spola över mitt huvud. Det nästa som hände var att någon skakade mig lätt.

Det var väl väldigt vad man skulle ruska i mig idag! Jag såg upp på Jennie, som stod lutad in genom duschdraperierna och märkte att hon hade stängt av vattnet.

”vad hände?” frågade jag förvirrat.

”du somnade i duschen” sa hon. ”jag la nya underkläder bredvid handfatet och det hänger en morgonrock på kroken” jag nickade och hon gick. Jag ställde mig upp och gick ur duschen, jag tog tag i handduken och torkade bort vattnet från min kropp innan jag satte på mig underkläderna. Jag drog ner morgonrocken från kroken och svepte den om mig innan jag knöt repet i midjan. Jag öppnade dörren och hann ta ett steg innan jag kolliderade med en annan kropp, jag såg upp på Justin och gav honom sedan en kram, han kramade mig tillbaka.

”vad hände idag på dansen? Är Jamaica arg?” frågade jag efter en stund.

”vi har gått vidare till nästa del. Och Jamaica var inte arg, kanske lite smått irriterad” sa han och flinade. Jag suckade och släppte honom.

”det är ingen fara. Du blir snart frisk och är snart på banan igen” sa han uppmuntrande. Jag nickade och gick bort till sängen innan jag drog täcket över huvudet.

”jag är ledsen men jag måste gå nu, jag ville bara se hur du mådde” sa Justin vid dörren. Jag såg upp bakom täcket.

”tack Justin” sa jag och han log brett mot mig.

”krya på dig nu och hejdå tjejer” sa han innan han stängde dörren.

”hejdå Justin” ropade de tillbaka. Jag satte mig piggt upp när han hade gått, Kayla och Jennie såg undrande på mig.

”jo, jag hade tänkt göra en överraskningsfest för Justin nu i helgen för han fyller ju 17 år. Eftersom han gjorde en för mig och nu kan vi bli kvitt” sa jag och log mot dem. De sken genast upp och sprang fram och slängde sig på en varsin sida av mig i sängen.

”ja, vad kul!!” tjöt Jennie. ”undrade just när det skulle hända något” jag skratthostade och log mot dem. Kayla såg på mig.

”okej, om det ska bli fest i helgen så måste du bli frisk” sa hon sedan och reste sig från sängen. Jag fnissade och nickade. ”så därför ska jag gå ner och be om en vattenkokar och te” hon försvann sedan genom dörren. Jag lutade mig mot nattduksbordet där min mobil låg och gick in på mina kontakter och bläddrade ner till ”R”. Jag hittade Ryan och klickade på hans användare, jag förde telefonen till örat och det gick fram signaler.

”tjena!” hälsade han glatt. 

”hej!” svarade jag hest.

”oj, sjuk?” frågade han och jag log roat. 

”ja, oturligt nog” svarade jag och suckade djupt.

”ajdå” kommenterade han.

”men har du Chaz i närheten? Jag skulle vilja prata med er båda”

”ja, han sitter här bredvid. Vänta så sätter jag på högtalare” det brusade i luren innan det ekade lätt. 

”hej Daphne! Hörde att du var sjuk. Stackars dig!” utbrast Chaz och jag log. 

”det är ingen fara Chaz, jag överlever. Men ialla fall” sa jag och berättade sedan om min ide.

”grymt!” utbrast de båda glatt. ”vi är så på! Vi bokar direkt!”

”skitbra men se till att ni bokar ett flyg som flyger ner hit på torsdag och att ni kommer fram hit vid tre, så kan jag hämta er samtidigt” la jag till. 

”det gör vi. Krya på dig så ses vi på torsdag” vi sa hejdå och jag klickade av samtalet. Jennie hade nu gått tillbaka till bordet igen och återgått till det hon tidigare hållit på med. Jag reste mig från sängen och dansade bort till henne.

”de kommer!” utbrast jag glatt och hon log strålande mot mig.

”men överansträng dig inte nu!” sa hon sedan allvarligt. Jag suckade och gick bort till sängen igen, Kayla återvände med en vattenkokare under ena armen, en kopp i handen och en burk med te i den andra handen.

Hon gick bort till bordet Jennie satt vid och ställde ner vattenkokaren och burken och koppen bredvid, sedan tog hon tag i vattenkokarkannan och gick in i badrummet. Jag hörde vattnet spola och i nästa sekund kom hon tillbaka och satte kannan tillbaka i sin hållare och klickade på knappen. Kokaren brusade upp och vattnet började värmas, jag log tacksamt mot henne och gick sedan fram till bordet för att vänta på vattnet. Vattenkokaren klickade till efter ett tag och jag hällde upp rykande vatten i koppen och satte i en tepåse i vattnet.

Jag satte mig på en utav stolarna och kände att jag frös om fötterna så jag reste mig upp och gick fram till byrån där jag drog ut lådan jag visste hade underkläder i. jag rotade runt i lådan efter mina mysstrumpor och hittade dem och log stolt. Jag drog på mig dem och gick tillbaka till bordet, jag tog bort tepåsen och smuttade på teet, de värmde skönt i halsen och kroppen.

 

 

Dagen och kvällen gick vidare med fler tedrickningar, fest planering och skratt. Vid halv nio däckade jag dock i min säng och vaknade nio nästa morgon.

Men herregud, tänkte jag för mig själv. Hur mycket kan en människa sova? 

Jag bestämde mig för att jag ändå kunde göra lite läxor eftersom det ändå inte fanns något annat att göra. Jag suckade och drog ut min resväska och tog upp min Shakespeare bok, jag bläddrade upp till rätt sida och det tog inte lång tid för än jag somnade med boken på bröstet. Jag vaknade av att någon strök mig över min panna. Jag kisade upp på personen som satt på min sängkant och såg efter ett tag att det var Justin. Han log ner mot mig.

”du är inte lika varm idag som igår” sa han. ”det är ett plus” fortsatte han och la sin hand på min kind. Jag log mot honom och han tog bort sin hand.

”mm” sa jag sömndrucket och satte mig upp, boken som hade legat på mitt bröst ramlade ner på golvet med en hög brak.

”helvetes jävla bok!” skrek jag på svenska. Justin skrattade så han la sig ner på rygg i sängen. Jag tog upp boken och flinade mot honom.

”vad sa du?” frågade han och skrattade igen.

”helvetes jävla bok” sa jag lugnt på engelska. Justin skrattade igen och jag slängde boken bredvid honom och såg surt på den.

”jaha, hur gick det idag?” frågade jag Justin men såg även på Kayla och Jennie.

”jo vars, det gick bra” svarade han och skrattade lågt. Jag log mot honom.

”men det måste ha varit tråkigt utan mig” sa jag och skrattade.

”det var hemskt” sa han och såg allvarligt ut, jag såg forskande på honom innan han log svagt mot mig. Jag fnissade innan jag reste mig från sängen och gick fram till vattenkokaren och tryckte på knappen.

”asså jag kommer vara så trött på tee efter det här” sa jag lågt och Kayla skrattade och jag log mot henne.

Jag såg sedan ner på mig själv och såg att jag fortfarande hade på mig morgonrocken, jag gick fram till byrån och drog fram min one piece med USA mönster innan jag gick in i badrummet och bytte snabbt om och satte sedan upp mitt hår i en bulle på huvudet.

Jag gick ut till dem andra och kände mig lite busig, kanske bristen på annat lockade fram den sidan av mig. Jag tassade tyst ut i rummet och log busigt. Jag såg att Justin låg kvar på sängen, Kayla måste ha gått någonstans för henne såg jag inte och Jennie satt vid bordet och skrev ivrigt i ett block. Jag smög en bit ut i rummet innan jag sprang mot sängen och slängde mig mot Justin, han skrek till och jag skrattade innan jag satte mig gränsle över hans mage och log flinande ner mot honom.

”gotcha!” sa jag triumferande. Han skrattade till och log upp mot mig.

”ja, du verkar ju må bättre” påpekade han och jag nickade glatt innan jag hostade in i mitt armveck.

”men inte frisk” la han till och jag skakade lätt på huvudet. Jag la mig sedan ner bredvid honom och vi småpratade en stund innan jag somnade halvt liggandes på Justin.

 

 

Justins Perspektiv.

Daphne hade gått för att byta om från sin morgonrock till något annat. Jag låg kvar i sängen och filosoferade innan, utan förvarning, Daphne slängde sig över mig, jag skrek till av förvåning och hon skrattade. Hon satte sig sedan på min mage.

”gotcha!” sa hon och såg extremt nöjd ut. Jag skrattade och log mot henne.

”ja, du verkar ju må bättre” sa jag glatt och hon nickade innan hon hostade in i sitt armveck.

”men inte frisk” la jag till och hon skakade lätt på huvudet. Sedan la hon sig ner bredvid mig med sitt huvud på min axel och inom några minuter kände jag hur hennes andetag blev djupare och tyngre och jag förstod att hon hade somnat. Jag låg kvar och smekte henne över kinden, hennes arm lades runt min midja och hennes hand tog ett krampaktigt tag om min tröja.

Hon vred sig i sömnen och kved till. Jag såg ner på henne och jag såg att tårar rann nerför hennes kinder. Jag försökte sätta mig upp men insåg snart att jag fortfarande var fast. Jag såg panikslaget på Daphne medan tårarna fortsatte rinna nerför hennes kinder, jag strök bort dem med mina händer men de fortsatte bara rinna.

”Jennie, kom fort!” ropade jag bort mot henne, jag hörde hur stolen skrapade mot parketten och såg sedan Jennie böja sig över oss, hon såg mitt panikslagna ansiktsuttryck och sedan Daphne. Hon stirrade på henne med stora ögon.

”vad ska vi göra?” frågade jag högt.

”hon drömmer, det kan inte skada henne” sa Jennie lugnt. Jag såg ner på Daphne igen och såg att tårarna hade slutat rinna. Jag pustade lättat ut. Sedan satte hon sig häftigt upp och började slå på mig medan hon skrek ”nej, sluta! Sluta, jag vill inte!”

 

 

Daphnes Perspektiv.

Killen bakom mig vägrade att ge sig, han kom närmare och närmare och ju fortare jag försökte springa ju långsammare verkade jag. Killen slängde sig på mig och drog ner mig i det fuktiga gräset innan han började lirka med mina byxor, jag började gråta och bad honom att sluta.

”det är ingen fara Daphne. Det kommer vara över innan du vet ordet av det” sa han och jag grät hysteriskt medan jag försökte sparka honom av mig. Han slog till mig över ansiktet och för ett ögonblick försvann min syn men den var snart tillbaka. 

 

Jag satte mig häftigt upp och började slå omkring mig. ”nej, sluta! Sluta jag vill inte!” skrek jag.

”Daphne!? Daphne, sluta. Det är bara jag. Justin” sa en killröst. Jag slutade sakta att slå och såg på Justin som hade tagit tag om mina handleder i ett fast grepp.

”Justin?” frågade jag förvirrat. Han nickade en aning flåsande. Jag kastade mig sedan runt hans hals. Han la sina armar runt mig och kramade mig hårt tillbaka.

”vad var det som hände?” frågade han efter en stund. Jag hade ingen lust att berätta om den hemska drömmen som hade hemsökt mig i några år. Jag hade alltid varit rädd för att bli våldtagen av hemska gubbar.

”en mardröm” sa jag kort och kände hur han nickade, jag borrade ner mitt ansikte vid hans hals och sög in doften av honom. Han luktade alltid så gott och jag kände hur min puls lugnade ner sig. Vi satt så en stund innan jag sträckte på mig när jag kände att jag hade fått kontroll över mig själv. Han log svagt mot mig och strök mig över håret och kinden. Jag såg lugnt tillbaka mot honom.

”jag mår bra” sa jag kort.

  


 

så nu kommer kapitlet. är inte det bästa jag skrivet och det händer inte speciellt mycket i det här kapitlet.
men ni ville ju ha ett. :)
Vad tycks? kommentera! :D

"we knew this day would come"

Jag vet att jag lovade att lägga upp ett nytt kapitel igår, men när jag försökte skriva så stod min hjärna still och inget ville bli skrivet. men det jag ska se till att det kommer ut idag och om ni har tur så kanske mina fingrar brinner ikväll och ni får två kapitel. :D
Kramar Linn

"never put my love out on the line"

Jag har sett en grej i min historia som inte riktigt stämmer.
och det är det att Justin fyller inte år i september, han fyller år i mars. (jag skrev i Kapitel 20 att det var september) men eftersom det här är en påhittad tjej och historia så kan vi ju låtsas att Justin fyller år i september i stället för mars. :) för er som inte hade märkt det... ja, nu vet märker ni väl det. :P
och ni som hade märkt det, nu fick ni en liten förklaring. kommentarer gör mig jätteglad, så kom igen.... :D TACK ! :)

Just An Ordinary Girl - Kapitel 20

 
PREVIOUS: ”vi torkar det nu. Har du klippt klart?” frågade Kenny tjejen.

”åh, nej. Vi är inte klara” försäkrade hon. ”jag ska bara… det är lite finjusteringar kvar” hon klippte det sista hon behövde innan hon tog bort den svarta frisör kappan och Justin fick ställa sig upp. Han granskade sig själv i spegeln och nickade sedan gillande. Jag stirrade på honom.

Wow, nu är han ju ännu snyggare! sa jag till mig själv. Han vände blicken mot mig men när han såg att jag stirrade fick han panik.

”är det hemskt!?” frågade han och jag skrattade.

”nej, nej. Det ser skit snyggt ut” försäkrade jag. Han log brett mot mig innan han såg ner på våra sammanlänkade händer.

 

 


 

 

Justins Perspektiv.

Jag hade precis fått mitt gamla hår bortklippt och jag stod och såg mig i spegeln. Jag tyckte om den nya frisyren, jag såg äldre ut. Jag sneglade sedan på Daphne för att se att hon stod stirrade på mig.

Oh, nej. Det är säkert fel på min syn. Jag ser säkert hel hemsk ut! tänkte jag panikslaget.

”är det hemskt!?” frågade jag henne.

”nej, nej. Det ser skit snyggt ut” sa hon lugnt. Jag log brett mot henne.

Jag såg sedan ner på våra sammanlänkade händer, jag hade inte släppt hennes hand sedan hon tagit den under klippningen. Det kändes så naturligt att hålla hennes hand, som om det var meningen att vi aldrig ska släppa taget. Jag flinade åt hur larvigt det lät men det kändes rätt. Jag såg upp på henne och även hon hade blicken vänd mot våra händer innan hon såg upp på mig och log.

”vad ler ni åt då?” frågade Scooter bakom oss sedan såg han min frisyr.

”nej, men titta det blev ju jättebra” utbrast han och log mot mig innan han såg på våra händer. Jag endast log åt hans menande minn.

”jag är ledsen, men jag tror Kayla och Jennie börjar undra vart jag är” sa Daphne och jag vände mig mot henne.

”såklart. Hejdå!” ropade jag in rummet och de vinkade till svar. Jag drog med mig Daphne till dörren och vi åkte sedan ner till hennes våning. Jag drog fingrarna genom mitt nyklippta hår.

”nej, förstör det inte” sa Daphne och sträckte upp handen innan hon fixade så det låg som det gjort innan. Det kändes så skönt när hon drog sina fingrar genom mitt hår. Hissen plingade till och vi gick ur innan vi gick bort till hennes dörr. Hon knackade men det kom inget svar.

”de kanske har åkt ner till matsalen för att äta frukost” sa hon till mig. Vi åkte ner till lobbyn och svängde lätt med våra händer fram och tillbaka mellan oss. Hon log mot mig. 

Vi kom in i matsalen där alla satt och åt, de vände sig mot oss och Daphne såg generat ner i golvet. Jag hittade Kayla och Jennie vid ett bord och drog med henne dit. Kayla stirrade på oss medan Jennie såg lika lugn och samlad ut som vanligt. Tja, till skillnad från när hon fick syn på Usher det vill säga. Vi satte oss på en varsin stol.

”du har klippt dig!” skrek Kayla, alla i hela rummet vände sig mot oss.

”ja” svarade jag lugnt.

”varför!?” frågade Kayla förfärat.  Jag visste att de skulle vara många Beliebers som skulle tycka om min nya frisyr men även många som skulle hata den. Det finns bara älska eller hata. Jag suckade.

”behövde en förändring” förklarade jag.

”jag tycker det är snyggt. Mycket snyggare än din förra frisyr. Du ser äldre ut” sa Jennie och granskade på mitt hår.

”tack så mycket” sa jag och log mot henne.

”jaha, men vart har du varit hela morgonen?” frågade Kayla Daphne.

”jag vaknade tidigt i morse och satte mig på trappan för att äta frukost sedan träffade jag Justin och han frågade om jag ville hänga med på en tråkig grej. Och ja, det var inte direkt någon annan vaken så jag har varit med när han klippte sig” berättade hon, Jennie log mot henne medan Kayla såg en aning svartsjukt på henne. Någon drog plötsligt fingrarna genom mitt hår och jag ryckte häftigt till och drog bort huvudet. Jag såg sedan upp på Stephanie.

”snyggt” kommenterade hon.

”tackar” svarade jag. Hon gick sedan därifrån och bort mot disken, jag såg efter henne. Hon var väl snygg på sitt sätt, men jag misstänkte att hon var en bortskämd brud. Jag vände mig mot Daphne som satt och såg ner i sitt knä.

”jo, förresten…” sa Jennie, jag och Daphne vände oss mot henne. ”ni är på framsidan” hon la sedan en tidning framför oss. Det var en bild på mig och henne, vi låg i soffan och sov. Daphne låg på mig med en arm runt min midja och jag med en arm runt hennes axlar.

”du ser mycket bättre ut när du sover än jag” sa jag. Hon skrattade.

”ja, eller hur!” sa hon ironiskt, under bilden stod en stor rubrik.

Justin Bieber sover numera i lobbyn än i hotellrummen” jag himlade med ögonen innan jag slängde tillbaka tidningen till Jennie.

 

 

Daphne Perspektiv.

”jag kommer snart tillbaka” sa jag till dem och Justin såg genast frågande upp på mig. Men jag såg lugnt tillbaka mot honom innan jag gick ut till lobbyn och bort till hissarna. Jag åkte upp till högsta våningen där vi hade varit på morgonen innan jag gick bort till dörren och knackade på. Jag öppnade den försiktigt och gick bort till samma rum där jag fann Kenny, Scooter och Pattie pratandes i sofforna.

”hej, ledsen om jag stör. Ska jag komma tillbaka senare?” frågade jag dem.

”nej, nej. Du stör inte” skyndade sig Pattie att säga. Jag log mot henne och gick fram till dem i soffan, Pattie klappade på platsen bredvid henne och jag satte mig.

”så var det något speciellt?” frågade hon mig.

”ja. När jag var här tidigare idag så hörde jag att Justin fyller år om en vecka och jag tänkte att vi kunna göra en överraskningsfest för honom precis som han gjorde för mig” sa jag och de alla log stort mot mig.

”det låter som en rolig ide” sa Kenny och nickade. Jag nickade och log stort.

”bra, så ni är på? Jag antar att ni känner mer vilka som Justin hänger med än jag gör men jag kan i alla fall se till att Chaz och Ryan kommer” sa jag. Scooter nickade.

”vi har hand om det” svarade han.

”vad bra, men jag måste skynda mig tillbaka. De kommer annars börja undra vart jag har tagit vägen” sa jag och började gå mot dörren.

”ja, vi får ses i veckan” sa Pattie och log stort mot mig. ”henne gillar jag” hörde jag sedan Pattie säga innan jag stängde dörren. Jag gick bort till hissen och tryckte på ”entré” knappen. Hissen åkte ner och dörrarna öppnades och utanför stod en leende Justin.

”där är du!” utbrast han glatt.

”här är jag” sa jag lika glatt tillbaka.

”jag tänkte gå en sväng, har du lust att följa med?” frågade han.

”visst” svarade jag och vi gick tillsammans ut ur hotellet innan vi gick längst trottoaren. Jag hade lust att ta hans hand igen, det hade känt så bra att hålla den. Men jag visste att paparazzoerna säkert låg och lurade någonstans så jag lät bli.

Vi gick och pratade lite innan kom vi fram till en strand, fort tog jag av mig mina sandaler och gick sedan ut på sanden. Jag körde fötterna djupt i sanden och kände sandkornen skrapa mot min nakna hud. Jag satte mig ner i sanden och såg ut över det blå havet, på vågorna som slog kraftigt in mot stranden. Justin satte sig ner bredvid mig och satte sedan sina skor framför sig.

”vackert” kommenterade jag och han nickade svagt. Vi satt en stund i tystnad och endast lyssnade på bruset från havet. Han tog sedan tag i min hand och flätade samman våra fingrar, jag sneglade mot honom och såg hur han satt med blicken fast på våra händer. Han såg sedan upp och in i mina ögon innan han log svagt.

Jag log brett tillbaka mot honom. Länge satt vi på stranden och enbart såg på vattnet, utan att säga något till varandra, utan att släppa varandras händer. Efter någon timme började vi sakta ta oss tillbaka till hotellet, vi svängde lätt med våra händer fram och tillbaka mellan oss. När vi kom fram till hotell stod det en flock paparazzis utanför, jag släppte genast Justins hand. De fick syn på oss och blixtarna började snart hagla över oss, jag drog snabbt ner mina solglasögon och satte upp handen över ansiktet. Kenny kom och mötte oss, Justin tog tag i min hand igen för att inte tappa bort mig i havet av människor. Någonstans kunde jag höra tjejer skrika hans namn. Vi kom in genom hotelldörren och gick snabbt bort till hissen, vi klev in och klickade på fyran. Jag satte upp solglasögonen på huvudet igen och andades ut.

”deras blixtar gör ont asså” sa jag och gnuggade ögonen. Justin log mot mig.

”det är ännu värre när det är mörkt ute” Kenny nickade instämmande. Hissen plingade till och jag kramade Justin innan jag gick ur hissen.

”vi ses sen” sa jag innan dörrarna stängdes. Han hann nicka till svar innan de stängdes ihop och hissen åkte vidare uppåt. Jag gick bort till min dörr och öppnade den. Ingen var där.

Skönt, tänkte jag trött. Orkar inte med Kaylas avundsjuka frågor. Min telefon vibrerade i min ficka och när jag tog upp den såg jag till min glädje Tess namn på skärmen. 

”HEJ!” utbrast jag när jag tryckte luren mot örat.

”hej, baby. Hur äre läget?” hälsade hon och fick mig att le.  

”jo du vet, smeker Justins bröst, badar med kläderna på och sover i lobbyn. Det gamla vanliga i stort sett” svarade jag och skrattade till.

”Vav? Och ja, jag såg bilden. Ni var ju super söta och han med ingen tröja. Yum! Men vaddå smeka hans bröst?" jag skrattade lågt åt henne och satte mig på sängen. 

”jag ska göra det i en del utav i hans video” förklarade jag. Hon skrattade till i luren. ”men hur är det hemma?”

”allt är i stort sett den samma. Förutom att jag nu helt plötsligt är en populär figur! Tjejerna följer efter mig överallt och frågar frågor. Jag behövde till och med ta skydd hos Jens. JENS!” Jag skrattade till.

”shit!” jag kunde inte tänka mig hur det blir när jag kommer till skolan.

”men varför har du badat med kläderna på?” jag berättade hela historien om den kvällen för henne innan det förblev tyst i luren. ”är Justin klaustrofobisk?” var hennes enda kommentar. Jag skrattade.

”ja, tydligen” svarade jag.

”stackarn. Kan inte vara roligt när hans fans tränger in honom” Jag mm:ade till svar.

”men du jag har en sak att berätta! Jag tänkte ordna en överraskningsfest för Justin, för han fyller år nu i helgen. Precis som han gjorde för mig” berättade jag. 

”JAAAA! Vad roligt. Då kommer Chaz vara där!” utbrast hon och jag himlade med ögonen innan jag skrattade.

”det kommer han. Och Ryan” hon mm:ade frånvarande. ”men du kan väl boka flygbiljett nu så du kommer ner hit på torsdag”

”det gör jag!”

”grymt, men jag måste gå nu, vi ses och hörs. Puss.”

”puss” sa hon och jag rörde på den röda luren på skärmen innan jag la telefonen på sängen. 

 

*

 

Väl klar var Jennie och Kayla fortfarande inte tillbaka. Jag rynkade pannan och åkte ner till lobbyn. Där satt endast Derek i en utav sofforna och läste en bok. Jag gick och satte mig bredvid honom.

”vart är alla?” frågade jag honom. Han vände sig mot mig och log.

”de gick ner till stranden” svarade han. Jag rynkade pannan. Konstigt att vi inte såg dem förut.

”men varför följde du inte med?”

”därför du följde inte med” sa han och såg in i mina ögon. Jag rodnade djupt och vände bort ansiktet.

”men jag ska gå en sväng, vi ses sen” sa jag till honom och han nickade innan han återvände till sin bok. Jag gick längst trottoaren som jag och Justin hade gått på tidigare innan jag hamnade på stranden igen. Jag gick längst vattnet och tänkte. 

Det skulle bli roligt att överraska Justin på samma sätt som han hade överraskat mig. Jag log av tanken innan jag kom och tänka på det som Derek hade sagt till mig i lobbyn.

Gillade han mig mer än som en vän? frågade jag mig själv. Jag stönade, jag orkade inte med något sådant. Det var jobbigt nog att säga ”nej” till Jens.

 

 
 

Jag satte mig ner i sanden och såg solen gå ner, det blev kallt och jag insåg att klockan hade blivit mycket. På vägen hem började det spöregna och på några minuter var jag dyngsur.

Jag började springa hem, barfota med sandalerna i handen. Jag såg hotellet, upplyst av lamporna som satt i fönsterna.  Det kändes som jul, jag längtade till jul. Till de mysiga brasorna, de varma lussebullarna, familjen, pojkvännen. Om man hade någon!

Jag sprang över gatan och fram till de stora glasdörrarna. Väl inne och jag fick känna värmen insåg jag hur kall jag var och hur mina fingrar hade domnat bort. Det droppade vatten från mina kläder och ner på golvet, jag såg ner på mig. Kläderna satt klistrade mot skinnet och tofsen satt slickad mot min nacke. Jag slog snabbt armarna runt mig.

”Daphne?” frågade en röst bakom mig. Jag vände mig huttrande mot Justin som såg förfärat på mig.

”vart har du varit? Jag… vi har letat överallt efter dig!” sa han och gick sedan fort fram till mig. Han såg ner på mitt krampaktiga grepp om mina egna armar och sedan upp på mina antagligen blåa läppar. Jag försökte le mot honom men jag lyckades inte speciellt bra. Han omslöt mig i en varm kram och jag släppte genast mitt grepp om mina armar och slog armarna runt honom och kramade honom hårt. Han var så varm, som en kabin.

”åh” stönade jag lågt.

”vart var du? Och vad tänkte du med, gå ute i t-shirt i regnet?” frågade han.

”jag satt på stranden och hann inte tillbaka innan regnet” svarade jag något hackigt. Jag såg på det stora fönstret bakom Justin, regnet piskade mot rutan. Han la ner sin kind på mitt huvud och jag kände värmen sprida sig från mitt huvud och neråt. Någon harklade sig bakom oss och jag vände mig om. Där stod Kayla, Jennie, Kenny, Scooter och Pattie samlade. Jag tyckte jag såg Stephanie i bakgrunden med en surt uttryck.

”där är du. Men gud du ser ju iskall ut!” utbrast Pattie och såg strängt på mig.

”kom med här” sa hon sedan och Justin tog tag i min kalla hand innan han drog med mig efter Pattie och in i matsalen. Pattie sa till personalen att göra en kopp varm choklad, Justin satte mig i hans knä på en stol och la sina armar runt mig. Jag la mitt huvud vid hans hals och blundade.

Justin skakade sedan försiktigt min arm och jag slog upp ögonen, en kvinna hade satt en rykande kopp framför mig och jag la snabbt händerna om koppen. Jag kved till när värmen trängde in och det började brinna i mina fingrar. Jag lutade mig fram och la mitt huvud mellan mina utsträcka armar, jag kände en tår rinna längst min ena kind. En arm lades runt min midja och jag såg upp på en beklagande Justin. Han tog sin hand och torkade bort tåren från min kind och log sedan svagt mot mig. Jag log tunt tillbaka.

”tack” viskade jag sedan, en filt lades runt mig och jag drog den tacksamt hårdare runt mig.

”tack så mycket Pattie” sa jag och log upp mot henne. Hon log varmt tillbaka.

”drick” sa hon sedan och såg på koppen mellan mina händer. Jag förde koppen till min mun och tog en klunk, jag brydde mig inte om att jag brände mig på tungan för värmen från drycken var så skön att jag fortsatte bara dricka. Jag satte koppen på bordet och jag kände nu hur trött jag var, ögonlocken höll på att falla ner över mina ögon och jag behövde tvinga upp dem igen. Jag kände hur Justin bar upp mig i sin famn innan allt blev svart.

 

 

Justins Perspektiv.

Jag sprang runt som en galning medan jag letade efter Daphne. Ingen hade sett henne. Jag kom ut i lobbyn och hörde hur den stora glasdörren öppnas och stängas, jag gick hoppfullt till ingången. Jag möttes av en blöt tjej som slagit armarna runt kroppen, hennes kläder och hår satt klistrat mot hennes kropp och hon ryckte lätt i köldkrampor.

”Daphne?” frågade jag förärat. Hon vände sig med skallrande tänder mot mig.

”vart har du varit!? Jag… vi har letat överallt” sa jag och gick fram till henne. Jag såg ner på hennes händer som krampaktigt höll som sina armar innan jag upp på hennes ansikte, hennes läppar hade gått över i en blå ton. Jag omslöt henne fort i en kram och jag ryckte till lite när hennes blöta kläder nuddade min hud. Hon släppte fort sina armar och la dem runt mig istället och kramade mig hårt.

”åh” fick hon fram.

”vart var du? Och vad tänkte du med, gå ut i bara t-shirt i regnet?” frågade jag allvarligt.

”jag satt på stranden och hann inte tillbaka innan regnet” svarade hon och jag skakade lätt på huvudet innan jag la ner kinden på hennes huvud för att ge henne mer värme. Någon harklade sig och vi vände oss mot Kayla, Jennie, Scooter, Kenny och mamma som stod framför oss.

”där är du. Men du ser ju iskall ut!” utbrast min mamma förfärat. ”kom med här” sa hon sedan och gick bort mot matsalen. Jag tog tag i Daphnes hand och drog med mig henne. Hennes hand var iskall. Jag satte henne i mitt knä på en utav stolarna medan mamma pratade med personalen. Jag la armarna om henne igen och hon la huvudet mot min hals. En kvinna kom efter några minuter ut med en rykande kopp och ställde den framför oss, jag log tacksamt mot henne.

Jag skakade försiktigt Daphnes arm och hon sträckte på sig, när hon såg koppen sträckte hon snabbt ut händerna mot den och la händerna om den varma koppen. Hon kved till och lutade sig fram och la sitt huvud mellan hennes utsträckta armar.

Jag la en arm runt hennes midja och hon sträckte på sig igen, jag såg att en tår hade runnit nerför hennes ena kind. Jag sträckte upp min hand och torkade försiktigt bort tåren. Jag log svagt mot henne och hon log tunt tillbaka mot mig. Mamma kom sedan med en filt och la den runt hennes axlar, jag log tacksamt mot henne.

”drick” sa hon sedan och såg på koppen mellan Daphnes händer. Daphne förde koppen till hennes läppar och drack girigt. Jag såg på mamma som log mot mig innan hon gick sin väg. Daphne ställde ner koppen på bordet och jag såg hur hon kämpade med sömnen. Jag lyfte upp henne i min famn och gick med henne ut i lobbyn, Scooter, mamma och Kenny satt tillsammans i en utav soffgrupperna. De såg upp på oss när vi kom genom korridoren.

”jag tar upp henne till hennes rum” sa jag.

”gör så” sa mamma och log varmt mot mig. jag log tillbaka mot dem innan jag gick bort till hissarna. Jag lyckades trycka på fyran och hissen åkte upp, jag såg ner på Daphne i min famn. Hon blundade och hennes läppar hade återfått sin normala färg.

Hissen plingade till och jag gick bort till deras dörr. Kayla öppnade och flyttade sig sedan snabbt när hon såg vad jag hade i famnen. Jag gick in i rummet och la henne på sängen, jag såg ner på henne och smekte över hennes kind innan jag sa hejdå till tjejerna och gick ut i korridoren.

  


 

Kommentera SNÄLLA !! :D

Just An Ordinary Girl - Kapitel 19

 

PREVIOUS:  ”jaha men Justin jag vill prata med dig där uppe. Så ta och kliv upp och möt mig där uppe om fem minuter” sa Scooter innan han gick mot hissarna. Jag nickade innan jag log mot Kayla och Jennie som skrattade till.

”Daphne, dags att vakna” sa jag försiktigt och puffade lite på henne. Hon gnällde till innan hon sträckte lite på sig och kisade mot mig. Jag log mot henne och hon spärrade genast upp ögonen innan hon satte sig käpprätt upp och såg sig omkring. Sedan vände hon förvånat blicken mot mig och jag skrattade till.

”sov vi här?” frågade hon dumt.

”ja, det gjorde vi minsann” svarade jag och hon skrattade till innan hon gäspade bakom handen. Jag reste mig upp och tog tag i min tröja innan jag drog på mig den.

”men du jag måste snacka med Scooter, men vi ses i danssalen sen” sa jag och kramade henne snabbt innan gick sen mot hissen.

  

 

 

Daphnes Perspektiv.

Jennie och Kayla stirrade på mig. ”vad?” frågade jag dem trött.

”asså har det här precis hänt? Har du precis sovit på Justins perfekta muskler och badat i en pool med honom. Och varit uppe hela natten med honom!” utbrast Kayla och jag skrattade.

”japp” sa jag och ställde mig upp. Vi tog hissen upp till vårt plan och klev ur, Kayla stirrade surt på mig. 

Jag skrattade. ”asså vad?”

”jag är bara så himla avundsjuk på dig” sa hon med korslagda armar och gick in på vårt rum med oss efter.

”jaha, men nu får du säga vad som hände igår” sa Jennie nyfiket och lyfte på ögonbrynen och log.

”ehm… inget speciellt. Jag gick upp för att äta vid ett på natten och stötte ihop med honom. Visste ni att han har klaustrofobi?” frågade jag sedan. De skakade snopna på huvudena.

”men i alla fall. Sen bestämde vi oss för att se oss omkring och råkade öppna en larmad dörr, så sprang vi in genom en annan dörr och där inne var det becksvart. Rätt som det var så sprang vi rakt ner i en pool” sa jag och flinade.

”och sen så råkar du bara vakna på hans bröst?” frågade Kayla. ”hans nakna bröst!”

”som sagt hade vi ju ramlat i poolen och var alldeles blöta så han tog av sig tröjan för att ha mindre blött på sig och sen satte vi oss i lobbyn och pratade. Jag måste ha somnat mot hans axel och han somnade väl också och då gled vi väl ner och blev liggande…” sa jag och pratade långsammare och långsammare ju osäkrare jag blev.

”asså jag kan inte fatta att jag har sätt hans muskler live” sa Kayla sedan och sken vid tanken. Jag skrattade.

”jaja, han har magrutor. Det har väl massa andra killar också” sa jag. Inte riktigt det du tyckte igår eller hur Daphne? sa jag till mig själv.

Jag gick och klädde fort på mig innan vi fick springa förbi matsalen för att slänga ner ett äpple i väskan innan vi sprang ut till bilarna. När vi väl kom in i danssalen var alla andra redan där och Justin stod längst fram i salen, pratandes med Stephanie. De skrattade innan hon sträckte på sig för att viska något i hans öra för att sedan gå bort till sin grupp. Han såg efter henne samtidigt som han log svagt men skakade på huvudet. Jag gick bort och la min väska på golvet innan jag plockade upp äpplet och tog en tugga. Justin såg mig inte när jag kom långsamt gående så jag slog armarna om honom bakifrån och tryckte kinden mot hans rygg.

”hej!” utbrast jag glatt och han skrattade.

”hej, på dig med”

”fick du mycket skäll?” frågade jag sedan bekymrat och släppte honom. Han skrattade igen.

”nej, inte så värst. Scooter var cool, det var mer min mamma som vart lite galen” jag skrattade.

Typiskt mammor, tänkte jag och var glad att min mamma inte var här. Jag tog en till tugga av mitt äpple.

”fick du något skäll av Jennie och Kayla då?” frågade han och log busigt. Jag skrattade.

”nej, Kayla var mer avundsjuk för att jag hade sovit på ditt nakna bröst” sa jag och överdramatiserade med rösten vid de sista orden och log mot honom. Han skrattade.

”ja, det är något speciellt med de och det är bara speciella tjejer som får göra det också” sa han och log mot mig. Jag kände hur jag rodnade svagt och vände genast ner blicken i golvet.

Flörtar han? frågade jag mig själv. Jag tog en till tugga av mitt äpple och såg sedan upp på honom. Han log brett mot mig och jag skrattade till. Jag åt upp mitt äpple innan jag gick bort för att slänga det i en papperskorg på en utav toaletterna. När jag kom ut igen gick jag nästan in i Stephanie dock hann jag stanna precis i tid.

”oj förlåt, såg dig inte” sa jag, hon såg endast surt på mig. Jag tittade osäkert tillbaka på henne.

”ehm… ville du säga något eller bara använda toaletten?” frågade jag henne.

”sluta upp att fjäska för honom. Han och jag är redan ett ”vi” fattar du?" sa hon gifigt men gick sedan förbi mig och in på toaletten innan jag hann svara. Jag stirrade efter henne. Oh my God, hon har problem, tänkte jag.

Jag gick ut i salen och mötte en leende Justin, jag log osäkert mot honom. Tänk om det Stephanie sa var sant, jag menar vad visste jag egentligen om hans privatliv med tjejer. Han kanske hade en tjej som han inte hade talat om. Jag fick reda på mer om hans familj igår, om hans morföräldrar, om hans pappa, om hans syskon. Men han nämnde ingen tjej, det kan ju lika gärna betyda att det inte fanns någon tjej.

Okej, vad händer Daphne? Varför så orolig? Det är ju inte så att du känner något mer än vänskapliga känslor för honom? Eller hur? Han såg frågande på mig och jag tittade uttryckslöst tillbaka mot honom.

Skulle du bli ledsen om han hade en tjej? Skulle du bli arg? Alla de där frågorna poppade upp i mitt huvud. Stephanie kom in genom dörren bakom mig, jag mötte hennes blick och hon gav mig återigen sin sura blick. Jag svalde och gick sedan fram till Justin.

”är något på tok?” frågade han försiktigt. Jag skakade på huvudet och log svagt mot honom.

”allt är bara bra. Är lite trött bara” svarade jag och han log roat mot mig.

”du är inte ensam” sa han sedan och jag log mot honom.

 

*

 

Vi fortsatte öva på vår lilla del resten av dagen. ”ah!” sa jag frustrerat efter någon timme.

”vad?” frågade Justin.

”asså jag kommer att kunna dansa den här delen i sömnen och den här låten kommer aldrig att försvinna ur mitt huvud!” sa jag och la demonstrativt händerna över öronen. Han skrattade.

”är den så dålig?” frågade han sedan och såg en aning sårad ut. Min irritation smälte genast bort och jag såg mjukt på honom.

”såklart inte din dummer, men den kommer aldrig att försvinna. Då kommer jag säkert gå runt och sjunga den i skolan vilket kommer leda till att alla kommer bah, åh du är du också en beli… belil... be... ah, vad det nu heter!” sa jag snabbt. Justin skrattade igen.

”Beliebers” sa han sedan. ”vad?” frågade jag.

”mina fans kallar sig Beliebers” jag skakade på huvudet och skrattade.

”okej, men nu gör vi det här några gånger till och dessutom så är det fredag. Så nästa vecka ska vi börja med de andra delarna” jag nickade svagt och kände ändå en besvikelse rinna genom mig.

 

 

”okej, det räcker för idag!” ropade Jamaica. Jag och Justin hade precis börjat på vår del när Jamaica ropade, jag hade precis lagt mina händer på hans överkropp, vi stelnade till och vände oss mot henne.

”nu får ni ledigt tills på måndag. Kom ihåg att hålla er mjuka och sträck för guds skull er inte. Ni alla är viktiga!” sa hon och alla gick mot sina saker. Av någon anledning blev jag och Justin stående.

”ja, här kan vi ju stå hela helgen men jag är hungrig och jag är den som måste låsa stället så...” sa Jamaica och jag ryckte till innan jag insåg att jag fortfarande hade händerna på Justin. Jag tog generat bort dem och han log svagt mot mig. Jag gick bort mot min väska och såg sedan på Kayla och Jennie som stod bredvid. Kayla såg sur ut.

”men säg inte att du fortfarande är avundsjuk!” sa jag.

”men det är väl klart! Du får ju ta på honom minst hundra gånger på en dag” sa hon frustrerat.

”jaha, men nu är det slut på det så du kan sluta. Vi ska gå vidare med de andra delarna nästa vecka” sa jag och såg ner på min väska.

”ja, just det. Han ska ju öva på delen som vi är med i” sa Jennie, Kayla sken genast upp och jag skrattade. Vi åkte till hotellet och så fort vi kom in på vårat rum, slängde jag mig på sängen och däckade.

 

*

 

Jag vaknade klockan elva senare på kvällen utav Kayla och Jennie som la sig i sin säng. Jag kröp själv ner under mitt täcke och somnade snabbt om. Jag vaknade nästa morgon igen klockan sex och kände mig fullständigt klarvaken så jag gick upp ur sängen och gick fram till byrån. Jag drog på mig en par mintgröna jeans med håll för knäna samt en blommig, stor tröja. Mitt hår satte jag upp i en lös hästsvans och min mage kurrade högt, jag kände tomheten bli större för varje minut som gick.

Jag klev ut ur rummet och åkte ner till lobbyn där jag gick bort till matsalen och plockade till mig en smörgås och tog ett glas äpple juice. Jag gick sedan ut till utgången där jag satte mig på stentrappan till hotellet, det var ganska varmt ute och solen sken. Jag drog bort solglasögonen jag satt på huvudet och satte på mig dem istället.

Jag åt sakta min smörgås medan jag försvann bort bland mina tankar, när jag hade ätit ungefär halva min macka satte det sig någon bredvid mig. Jag spratt till och höll nästan på att tappa min macka. Justin skrattade.

”hej” sa han sedan och jag vände mig mot honom och log.

”hej”

”är du alltid uppe såhär tidigt?” frågade han.

”nej, men jag har sovit sen vi kom hem igår tills för kanske en halvtimme sen” Justin skrattade.

”det var värst vad länge du kunde sova då” sa han och jag log mot honom. Vi satt och samtalade på trappan medan vi åt upp vår frukost.

”vill du hänga med på en grej som är jätte tråkig att göra själv?” frågade han sedan.

”ehm… visst” sa jag och skrattade svagt. Han log brett mot mig och vi gick tillsammans och lämnade våra glas vid disken. Sedan tog han med mig till högsta våningen och bort till en dörr. Detta hotellrum var betydligt mycket större än vårt, jag skulle gissa på att det var en svit och inte ett enkelt rum. Vi vidare in och in ett annat rum därinne satt en blond tjej, Ryan Good, Kenny och Scooter. Jag gissade att Pattie var någonstans i närheten. De vände sig mot oss när vi gjorde entre genom dörren.

”ni är visst oskiljbara” sa Scooter och log mot mig. Justin skrattade och jag såg generat ner i golvet men fnissade lågt.

”okej, är du redo?” frågade den blonda tjejen.

”nej, asså egentligen inte. Kan vi inte bara skippa det här” sa Justin.

”ledsen mannen. Det måste göras” sa hon och gick sedan fram till en stol. Hon nickade mot stolen och Justin gick långsamt fram och satte sig. Jag gick och satte mig bredvid Kenny som satt i en utav sofforna.

”ska du klippa bort din kända frilla?” frågade jag sedan häpet när jag insåg vad som skulle göras.

”ja! De tvingar mig!” gnällde Justin förtvivlat. Jag skrattade medan jag skakade på huvudet.

”eh… vem kom med iden?” frågade den blonda tjejen.

”okej, en liten del kanske kom från mig” sa han och hon höjde på ena ögonbrynet. ”okej, hela idéen men jag har ångrat mig!” sa han. Den blonda tjejen ignorerade honom och började istället spraya vatten på Justins hår. Kenny tog fram en video kamera och vände linsen mot sig själv.

”okej, ni ska få se något historiskt, historien om min polare” började Kenny.

”det är freakin’ kallt vatten” sa Justin när hon sprayade vattnet över honom. ”som genomgår en förändring” fortsatte Kenny till kameran. Kenny riktade sedan kameran mot Justin.

”håret ska bort!” sa han förtvivlat.

”han ville inte göra det, jag tvingar honom” sa den blonda tjejen medan hon fortsatte spruta vatten på Justins hår.

”hon tvingar mig!” sa Justin.

”jag tvingar honom. Jag struntar i det” sa hon.

”hon bryr sig inte, hon tänker klippa av allt, för alla er Bieberfans” sa han. ”jag älskar er, beliebers”

”jag tänker fly landet efteråt” sa hon sedan och skrattade till. ”ni kommer inte hitta mig”

”ärligt talat” sa Ryan som satt i frisörstolen bredvid Justin. ”det kommer inte finnas någon halloweenklädnad för nästa år. Vad ska de ha på sig? Förra årets Bieberfrisyr?” sa han, jag och Kenny skrattade. Justin hade fått hela sitt hår nedblött och det stod åt alla hår. Kenny riktade kameran mot honom igen och han såg tillbaka på den.

”ah!” utbrast han sedan och såg sig i spegeln igen.

”det här är början. Vi återkommer på slutet” sa Kenny. Justin vände blicken mot kameran igen.

”bye” sa han och log. Jag skrattade.

”du ska inte skratta där borta! Tänk om de klippte bort allt ditt hår! ” sa han till mig.

”Justin de kommer inte klippa bort allt. Bara topparna typ”

”men det är fortfarande en del av mig” sa han överdramatiserade och jag skrattade igen. Den blonda tjejen kammade Justins hår i en bena på ena sidan av hans huvud och han såg ut som pojke från en 50-talet. Kenny satte på kameran igen och riktade den mot honom. Hon började klippa på ena sidan av hans huvud.

”herregud! Hon tar bort allt!” utbrast Justin. Jag skakade lätt på huvudet och log. ”snälla, låt bli, sa jag ju”

”du ser ut som en 50-talspojke” sa Kenny. ”här skapas historia” Justin satte handen över ögonen och lutade sig lite bakåt. ”oh god” sa han.

”Bieberfrisyren upphör att existera” sa Kenny. Han lutade sig sedan framåt och tog bort handen från ögonen igen. ”oh god” upprepade han. Han började sedan fixa till sitt hår men hans frisör protesterade genast. Kenny skrattade.

”det här är ingen vanlig frisyr, raring. Den här är annorlunda” sa hon. Han jämrade sig.

”han fyller 17 år om en vecka” sa Kenny. Jag häpnade, det hade han inte sagt. Hon vred på hans huvud och han började fixa sitt hår igen.

”nej sluta! Du får inte göra så medan jag klipper!”

”oh no” sa Justin och granskade sig själv. ”om du vill att det ska bli bra måste du sluta göra så!” sa hon frustrerat.

”du kan inte kontrollera allt, mannen” sa Kenny. Justin tittade på honom.

”MANNEN!” sa han och smålog. ”låt henne klippa” fortsatte Kenny.

”mannen!” upprepade Justin, frisören fortsatte klippa.

”jag blundar under resten av filmen” sa Justin och blundade. ”bra ide” sa tjejen.

”du kan inte blunda i fem sekunder” sa Kenny och skrattade. ”jag vet” sa kvinnan. Justin öppnade ögonen och såg på sig själv genom spegeln.

”ser du? Jag sa ju det” skrattade Kenny. ”förändring är bra, mannen. Förändring är bra. Ångrar du dig?” frågade han sedan.

”japp” sa Justin enkelt. Kenny skrattade.

”sa du ’japp’?” Jag gick sedan fram och ställde mig bredvid Kenny innan jag log mot Justin. Han såg på mig.

”ah!” sa han sedan och jag skrattade.

”så farligt är det inte. Din nya frisyr kommer säkert bli hundra gånger bättre” sa jag och han nickade svagt. Han höjde sedan sin hand igen och jag visste att hans frisör inte skulle gillade det så jag sträckte snabbt ut handen och tog tag i hans hand.

”nej, du fick inte göra så” sa jag och pratade som om jag snackade med en treåring. Jag tryckte ner hans hand och tänkte sedan släppa den igen men han tog ett hårdare tag i min hand så jag blev stående där med hans hand i min. Tjejen fortsatte klippa och hon sparade hans lugg till senare och klippte kortare runt hans huvud. Jag stod där och höll hans hand medan jag såg på när hon klippte. Kenny kom sedan tillbaka med kameran efter ett tag. Tjejen lutade Justins huvud framåt.

”nu är vi tillbaka i förlustlandet” sa Justin och jag skrattade. ”och jag är riktigt glad, för jag har velat ha en förändring” sa han och Kenny filmade honom så han kunde se in i kameran.

”jag har haft den här frisyren ett tag. Det kommer inte att bli… ni kommer att kunna se mitt hår, men det kommer inte att vara exakt likadant” fortsatte han. Kenny gick runt och ställde sig bredvid mig.

”jag känner mig som Samson” sa Justin. ”så snart håret klipptes av, blev allt liksom… jag kommer inte att ha mina superkrafter” fortsatte han och jag skrattade.

”inte? Det ger mig verkligen…” sa tjejen och skrattade.

”hur tror du att jag fick håret att se såhär bra ut?” ropade Ryan från soffan jag hade suttit i. ”jag tvättar det inte” fortsatte han och jag grimaserade. Vad!? tänkte jag.

”någonsin?” ropade Justin tillbaka.

”allvarligt?” frågade frisören chockat.

”jag tänker inte tvätta mitt hår på en vecka nu, Ryan” sa Justin.

”åh, snälla gör inte det” sa jag och han skrattade innan han kramade min hand.

”tjejer gillar smutsiga, flottiga…” sa Ryan och jag skakade på huvudet.

”skitstövlar” sa frisören och jag skrattade.

”tjejer gillar sådant” sa Ryan. Frisören klippte hans lugg och började sen föna hans hår.

”vi torkar det nu. Har du klippt klart?” frågade Kenny tjejen.

”åh, nej. Vi är inte klara” försäkrade hon. ”jag ska bara… det är lite finjusteringar kvar” hon klippte det sista hon behövde innan hon tog bort den svarta frisör kappan och Justin fick ställa sig upp. Han granskade sig själv i spegeln och nickade sedan gillande. Jag stirrade på honom.

Wow, nu är han ju ännu snyggare! sa jag till mig själv. Han vände blicken mot mig men när han såg att jag stirrade fick han panik.

”är det hemskt!?” frågade han och jag skrattade.

”nej, nej. Det ser skit snyggt ut” försäkrade jag. Han log brett mot mig innan han såg ner på våra sammanlänkade händer.

 


 

hoppas kapitlet blev bra. själva klippningen skrev inte jag själv utan jag tittade på klippet från hans film och skrev deras dialog rakt av, men jag la till lite grejer och tog bort något oxå.

Kommentera snälla !! :D make me happy, plz. :P


Just An Ordinary Girl - Kapitel 18

 

PREVIOUS:  ”jag är här!” sa jag och han skrattade. När klockan slog tolv kom Usher in i salen och Jennie blev helt galen. Jag såg förvånat på henne. Okej, så hon gillade inte Justin men var galen i Usher? tänkte jag och log roat. Han log mot henne och Kayla behövde hålla i hennes arm för att hon inte skulle attackera Usher. Usher kom fram till mig och Justin där han gjorde sitt speciella handslag med Justin.

”what’s up bro?” frågade Justin.

”tänkte se lite hur det går. Jag menar jag kommer ju också vara med” sa han och log stort mot Justin. Justin skrattade och nickade innan han såg på mig.

”nej, men titta här har vi ju golv- och tårt Daphne” jag rodnade och såg ner i golvet.

”asså kan inte alla bara glömma tårtan!” utbrast Justin frustrerat. Usher skrattade och klappade honom på axeln.

 
 

 
 

Justins Perspektiv.

”asså kan inte alla bara glömma tårtan!” utbrast jag frustrerat, Usher skrattade och klappade mig på axeln. Jag suckade och såg på Daphne som småskrattade. Usher sedan slutade skratta och gick bort till Jamaica.

”allt är ditt fel!” sa jag och såg på henne med smala ögon, hon spärrade genast oskyldigt upp ögonen.

”mitt?” frågade hon häpet, jag nickade surt som en femåring och hon skrattade åt mig.

 

 

Vi övade mer på våran del under dagen och varje gång hon smekte mitt bröst gick ett pirr genom mig och jag hade svårt att inte le. Det var väldigt frustrerande varje gång hon sprang bort från mig, det kändes faktiskt som om hon lekte med mina känslor för att sedan bara dumpa mig som en trasig lapp. Men hon kom leendes tillbaka till mig varje gång. Träningen tog slut för dagen och jag såg Daphne gå ut mot utgången med den där killen som hon hade stått och skrattat med i morse. Svartsjukan brännande genom mig ännu en gång och jag hade lust att följa efter men Usher ropade på mig så jag gick lydigt med honom.

 

 

Daphnes Perspektiv.

Jag samtalade med Derek hela vägen tillbaka till hotellet och jag började faktiskt gilla honom. Som en vän, såklart. Han bodde i rum 3 vilket betydde att han bodde på våning två, han gav mig en kram och gick ur hissen. Jag, Kayla och Jennie fortsatte upp till plan fyra, Kayla låste upp dörren och sprang fort in i badrummet.

”ha ha! Jag kom först!” hörde jag henne ropa inifrån badrummet och jag skrattade åt henne. Jag ställde ner min väska vid dörren och hängde upp min jacka på klädhängaren.

Jag gick bort till stereon som vi hade på vårat rum och satte på radion, knappade fram till NRJ.

 

Stereo Love by Edward Maya ft. Vika Jigulina
 

”åh! Jag älskar den här låten!” utbrast jag och dansade runt i rummet. Jennie skrattade innan hon dansade runt med mig, vi sjöng med till texten och dansade tills jag var varm och svetting igen. Kayla kom ut ur badrummet i en handduk och håret slickat längst kinderna med det droppade vatten ner på golvet. Hon såg förvånat på oss men skrattade sedan. Jag dansade smidigt in i badrummet och duschade. Jag gick sedan bort till byrån där jag drog fram ett par blommiga short med silver nitar vid ena fickan och en vit bh/topp med en stor rosett framtill. Håret satte jag upp i en hög hästsvan och la lite mascara på ögonfransarna. 

 

*

 

Senare den kvällen när jag låg i min säng och försökte sova kunde inte få ro i kroppen utan låg endast och vred mig fram och tillbaka. Tillslut suckade jag frustrerat och kastade en blick på klockan, den var ett på natten. Jag satte mig upp och drog av mig täcket, jag kände hur hungern rev i magen. Ganska förvånande med tanke på hur mycket mat jag åt till middag. Jag gick bort till dörren och låste försiktigt upp den innan jag gick ut i knäpptysta korridoren och stängde försiktigt dörren efter mig för att inte väcka Kayla och Jennie. Jag åkte ner till lobbyn och det var en liten lampa tänd vid disken men det satt ingen där, jag antog att kvinnan tog en liten rast. Jag ryckte på axlarna och gick vidare längst gången och kastade en blick bakom mig när jag rundade hörnet och kolliderade sedan med något mjukt men kompakt. Jag blev så förvånad att jag tappade all balans och föll i golvet. Jag hörde någon skratta och jag såg upp för att se Justin.

”nej men titta vem som är ute och vandrar” sa Justin och hjälpte mig upp. Jag skrattade.

”ska du säga. Vad gör du uppe?” frågade jag honom. Han log mot mig.

”kunde inte sova” svarade han enkelt. ”och din anledning?”

”kunde inte heller sova” sa jag och log tillbaka mot honom. ”jag letade efter något att äta men hittade inget” fortsatte jag och ryckte på axlarna.

”kom, vi kan smyga in i köket” sa han och tog min hand innan vi smög bort mot matsalen. Jag skrattade lågt till och följde med honom. Han hukade sig lätt när vi gick genom matsalen och bort mot köksdörren. Vi lyssnade efter ljud, men det var tyst som i graven. Justin tryckte upp dörren och vi bemöttes av en massa metall bänkar som bestod utav olika plattor och hovar.

”Justin jag tror inte det här är en sådan bra ide” sa jag lågt med osäkert stämma. Han skrattade till och gick bort till ett utav kylskåpen.

”något måste det ju finnas” mumlade han. Jag gick och ställde mig bredvid honom medan jag lyssnade uppmärksamt efter steg och såg mig oavbrutet fram och tillbaka.

”sluta” sa Justin och tog tag i mitt huvud innan han vred det mot sig. ”innan du får nackspärr” han log lugnt mot mig.

”tänk om vi blir upptäckta” sa jag något panikslaget.

”då är vi i trubbel” sa han enkelt och avslappnat. Jag såg menande på honom och han skrattade innan han sedan släppte taget om mitt huvud och stängde kylskåpet.

”ledsen Daphne men det blir visst ingen mat” sa han och vände sig mot mig.

”gör inget är ändå inte hungrig längre” sa jag och ryckte på axlarna. Sedan stelnade jag till när jag hörde fotsteg ute i korridoren och Justin tog genast tag i min hand innan han drog med mig till en dörr. Dörren ledde till ett litet rum och han drog igen dörren efter oss. Jag hittade tänd knappen och rummet lös upp, Väggarna var täckta utav hyllor som det låg olika tallrikar och besticker på. Rummet var kanske en eller två kvadratmeter stort. Jag vände mig mot Justin som hade en aning uppspärrade ögon som utstrålade panik. Jag såg frågande på honom.

”jag har en aning klaustrofobi” förklarade han svagt. Jag såg genast storögt på honom.

”oh… oj då” sa jag och gick planlöst runt i en cirkel men stannade snabbt och såg upp på honom. ”men hur fungerar det med fansen?”

”kan vara ganska jobbigt ibland på till exempel flygplatser eller när de omringar mig” sa han och log snett.

”så du uppskattar egentligen inte att alla tjejer flockas runt dig?” frågade jag och höjde provocerande på ena ögonbrynet.

”det sa jag inte! Kan bli lite jobbigt bara” kontrade han och jag skrattade åt honom. Han tryckte sedan örat mot dörren.

”jag tror kusten är klar” sa han och öppnade långsamt dörren. Jag stod spänd och tyst medan jag väntade på att han skulle gå ut innan jag tyst följde efter. Vi gick ut till lobbyn och jag såg att kvinnan inte hade kommit tillbaka än.

Oj, hon måste ha tagit en lång paus, tänkte jag medan vi vandrade vidare i hotellet för att utforska vad det var för ställe vi egentligen bodde på.

”hur kommer det sig att du inte äter middag med oss?” frågade jag honom när vi gick genom en korridor på fjärde våningen. Han skrattade.

”jag vet inte men jag äter med resten av crewet och jag har också haft intervjuer” svarade han och suckade trött.

Jag log mot honom och vi kom fram till en återvändsgränd där det endast fanns en dörr. Han såg på mig och jag nickade svagt innan han sträckte fram handen och öppnade dörren. Det vi var inte beredda på att dörren skulle ha ett larm, så när Justin öppnade dörren började det genast tjuta högt. Vi spratt häftigt till och han stängde fort dörren.

"spring!” utbrast han och vi sprang fort tillbaka genom korridoren innan vi sprang in genom första bästa dörren, därinne var det becksvart men vi fortsatte enbart att springa. Tills vi stöp neråt och hamnade i något blött. Jag simmade upp till ytan och kom flämtande till ytan för att inse att vi måste ha hamnat i en pool eller dylikt.

 

 

 
 
 

”Justin, dog du?” väste jag lågt. Han skrattade till.

”nej” viskade han tillbaka. Poolens lampor måste ha haft rörelsedetektorer för de tändes och jag kunde se rummet. Jo, vi hade hamnat i poolrummet. Jag skrattade och såg på Justin.

”det här var ju mindre lyckat” sa han roat och jag skrattade igen.

”undra vad det var för rum med larm” sa han sedan fundersamt och rynkade på pannan. Jag ryckte på axlarna och hävde mig upp på kanten av poolen och satte mig med ett plask.

Jag såg ner på mig själv och såg att min stora, blå t-shirt satt slickad mot kroppen och mina shorts var dyngsura. Jag ställde mig upp och drog upp tröjan så min mage blottades innan jag vred vatten ur tröjan. Det slog kraftigt ner i kakelgolvet. Justin klev också upp ur bassängen och tog av sig den blöta tröjan, han vred den sedan och vattnet forsade ner i golvet. Dock var det inget utav det som jag la märke till efter att han tagit av sig tröjan utan jag enbart stirrade bara på hans bara överkropp. Han var nog inte den mest muskulösa killen jag hade sett men jag gillade när de hade lagom med muskler. 

Han hade även två tatueringar på överkroppen, en satt nere vid byxlinningen medan den andra löp ner på ena sidan av hans bröstkorg. Jag kastade en snabb blick mot hans ansikte för att se hur han log brett ner i golvet. Jag vände generat bort mitt ansikte då jag förstod att han måste ha sett mig mina blickar. 

Han gick sedan bort till en pall med handdukar och tog två innan han kastade en till mig. Jag tog emot den och la den över huvudet innan jag torkade mitt hår, väl klar tog jag bort den och mitt hår var rufsigt men en aning torrare. Justin hade gjort likadant och stod nu och försökte fixa till det så det låg som det skulle. Jag gick fram till honom.

”här jag ska hjälpa dig” sa jag och sträckte upp handen innan jag kammade hans lugg med fingrarna.

Han har riktigt lent hår, tänkte jag och fortsatte dra fingrarna genom det. När jag var klar låg hans hår nästan lika perfekt som om han hade gjort det själv. Jag backade och log nöjt.

”ser jag okej ut eller?” frågade han mig och log snett.

”tja...” hans leende krympte lite och jag fnissade till.

”ja, det ser okej ut” sa jag sedan till honom och han log tacksamt mot mig. Vi slängde sedan ner handdukarna i en utav de fyra tvättkorgarna och gick ut i korridoren igen. Vi åkte ner till lobbyn där den stora klockan visade tre. Vi satte oss i en utav sofforna och samtalade vardagligt. Justin satt utan tröja och jag hade svårt att inte tappa fokus men gjorde så gott jag kunde.

”jaha, men hur roligt är egentligen kändisskapet?” frågade jag honom.

”jag älskar och hatar det” sa han något dystert. ”jag älskar att leva min dröm och jag är jätte tacksam men samtidigt vore det skönt att bara vara en vanlig kille som kan gå till ett café utan att det blir kalabalik” jag nickade svagt.

”jag tycker i alla fall att du sköter hela grejen otroligt bra för att vara så ung” sa jag och såg uppriktigt upp mot honom.

”tack” viskade han och jag log försiktigt mot honom. Vi fortsatte prata i vad som kändes som flera timmar men till slut somnade jag mot hans axel.

 

 

Justins Perspektiv.

Vi pratade om allt möjligt och det var skönt att vi kunde föra en normal konversation om våra familjer och liv utan att blanda in för mycket av hela kändisgrejen. Till slut lutade hon sig mot min axel och suckade tungt. Efter någon minut andades hon tyngre och djupare och jag förstod att hon sov. Jag log och la mitt huvud på hennes. Sakta för att inte väcka henne la jag mig försiktigt ned på soffan med henne liggande bredvid och hennes huvud på mitt bröst. Hennes kläder och hår var fortfarande lite blöta men det struntade jag i.

Jag smekte henne ömt över håret och tog bort en slinga hår från hennes ansikte. Hon var så vacker och jag var så himla glad att jag hade träffat henne. Jag slappande sakta av och la en arm runt henne innan jag kramade henne lätt, blundade och somnade.

 

*

 

Jag vaknade nästa morgon utav att det var någon som ruskade mig. ”Justin!?” ropade någon och jag kisade upp på Scooter som stod över mig.

”han är vaken” sa han lugnt och såg bakom sig. Jag följde hans blick och såg att alla dansare stod där med liknande oroade uttryck. Jag såg sedan ner på mig själv, jag hade ingen tröja och Daphne låg fortfarande och sov lugnt på mig.

”vad är det som händer?” frågade jag förvirrat.

”vi har letat överallt efter er. Vi trodde ni hade blivit kidnappade, det var Usher som hittade er här sovandes” svarade Scooter oroligt. ”varför ligger ni här förresten?”

”vi stötte på varandra igårkväll i korridoren. För ingen kunde sova, så vi har gått genom säkert hela hotellet. Vi råkade till och med bada” sa jag och skrattade till av minnet.

”var det ni som satte på alarmet i går!?” ropade någon bakom Scooter. Jag skrattade.

”ja” svarade jag, Scooter skrattade men skakade samt på huvudet. Daphne rörde på sig och mumlade något ohörbart men somnade sedan om igen.

”vad är klockan?” frågade jag och gnuggade mig i ena ögat.

”den är kvart i sju. Vi har letat i kanske en kvart” svarade Scooter. Dansarna bakom Scooter började gå mot matsalen, jag såg dock att Kayla och Jennie stod kvar samt någon blond tjej som hade ett extremt sur uttryck i ansiktet innan hon vände och gick efter de andra. Jag såg undrande efter henne.

”jaha men Justin jag vill prata med dig där uppe. Så ta och kliv upp och möt mig där uppe om fem minuter” sa Scooter innan han gick mot hissarna. Jag nickade innan jag log mot Kayla och Jennie som skrattade till.

”Daphne, dags att vakna” sa jag försiktigt och puffade lite på henne. Hon gnällde till innan hon sträckte lite på sig och kisade mot mig. Jag log mot henne och hon spärrade genast upp ögonen innan hon satte sig käpprätt upp och såg sig omkring. Sedan vände hon förvånat blicken mot mig och jag skrattade till.

”sov vi här?” frågade hon dumt.

”ja, det gjorde vi minsann” svarade jag och hon skrattade till innan hon gäspade bakom handen. Jag reste mig upp och tog tag i min tröja innan jag drog på mig den.

”men du jag måste snacka med Scooter, men vi ses i danssalen sen” sa jag och kramade henne snabbt innan gick sen mot hissen.

  


 

Kommentera, snälla. :D

Just An Ordinary Girl - Kapitel 17

 
Previous: Precis som förra gången, tänkte jag och jag sträckte fort på ryggen.

”hur kommer det sig att varje gång jag hittar er så sitter antingen någon utav er på den andra eller så har ni klet i ansiktet?” frågade Scooter, dansarna bakom oss skrattade.

”ehm… det var hans fel” sa jag och pekade på Justin.

”hämnden är ljuv” sa han bara och skrattade.

Scooter nickade roat och bad sedan Justin följa med honom, jag klev fort av honom och vi reste på oss från golvet. Justin gav mig en sista blick och ett leende innan han rundade hörnet tillsammans med de andra och jag vände blicken mot de andra som glodde lätt på mig.

”okej allesammans, showen är över!” sa jag högt och de skrattade lågt innan de alla gick åt olika håll i små grupper.

 


 

Jag gick genom korridoren och bort mot danssalen igen, när jag kom in genom dörren såg jag Kayla och Jennie stå skrattandes borta vid min väska. Jag gick fram till dem och så fort de fick syn på mig hoppade de fort på mig och Kayla tjöt till.

”kan inte fatta att du satt sådär på the biebs!” sa hon och bara gapade. Jag skrattade.

”han satt på mig först! Så nu fick han bara igen” sa jag och tog tag i min väska innan jag började gå bort mot klädhängaren för att hämta min jacka.

”vaddå, har det här förut?” frågade Jennie förvånat.

”jo, jag gjorde samma bus på honom som han gjorde mot mig” sa jag och nickade bort mot stället jag hade stått och druckit vatten vid. Kayla och Jennie skrattade.

”men vad menade Scooter med klet i ansiktet?” frågade Kayla och rynkade pannan, jag fnissade till av minnet.

”han ordnade en överraskningsfest för mig här i Kalifornien för någon vecka sedan och då busade jag lite med honom och tryckte upp en tårtbit i hans ansikte” Kayla och Jennie vek dubbla sig i skratt, jag såg flinande på dem.

”ah! Jag kan inte andas!” flämtade Jennie och tog sig om magen.

”gah, gud vad kul” utbrast Kayla och torkade sina tårar.

”jaja kom nu, jag är utsvulten” fnissade jag medan jag såg på dem och började gå mot utgången. Helt plötsligt utan förvarning så slog Kayla till mig hårt på armen.

”aj! Vad var det där bra för?” frågade jag henne argt.

”jag är bara så himla avundsjuk för att du ska få smeka Justins perfekta bröstmuskler typ hela veckan och det enda jag har fått är en handskakning” sa hon surt och jag skrattade åt hennes barnsliga ton. Jennie skrattade också på Kaylas andra sida.

”det var ju Jamaica som bestämde!” sa jag oskyldigt.

”vet jag väl. Men man kan ju fortfarande vara avundsjuk eller hur!?” utbrast hon och slog ut med armarna. 

”jo, men inte avundsjuk nog för att slå mig” sa jag och gned min arm. Utanför stod det en bil kvar som väntade tålmodigt på oss, när vi klev in möttes vi av en gnällig tjejröst.

”men pappa…” sa hon och jag såg upp för att se Stephanie som argt slängde ner sin telefon i väskan. ”där är ni ju! Vart har ni varit? Vi har väntat i typ en timme!” utbrast hon irriterat när hon fick syn på oss.

”eh… mer fem minuter annars” sa jag och hon kastade onda ögat på mig. Jag satte mig ner bredvid Jennie och Kayla gav mig sitt onda öga när hon såg att hon behövde sitta bredvid Stephanie. Jag såg hur Stephanie flyttade sig bort från Kayla så det blev större utrymme mellan dem. 

"åh, jag vill inte sitta bredvid dig heller så lugna dig" sa hon till Stephanie som enbart ignorerade henne. Vi körde mot hotellet och det var knäpptyst under hela resan hem, tystnaden var nästan kvävande och obekväm. När vi väl stannade flög Stephanie först mot bildörren för att ta sig innan hon sedan vände sig mot mig.

”tro inte att du betyder något för honom för alla vet redan att han är min” sa hon innan hon snabbt vände sig och gick. Vi blev så chockade att vi enbart satt med hakorna hängande och klev inte ur för än chauffören tutade.

”okej, hände det där just?” frågade Jennie och kliade sig i nacken.

”ehm… jag tror det” svarade jag osäkert.

”kom igen, låt mig strypa henne!” utbrast Kayla och såg sedan vädjande på mig men jag enbart skakade på huvudet.

”om du gör det kanske du får sparken” påpekade jag och vi gick in i lobbyn och tog hissen upp till vårt hotellrum, när jag låst upp dörren sprang jag raka vägen in till badrummet och låste fort dörren om mig.

”orättvist!” gnällde Kayla utanför, jag skrattade och tog av mig min jacka och linne. Jag blickade ner på min mage och tyckte mig skymtade magrutor så jag spände magen. Jo, de var definitivt där. Jag skrattade och tog av mig resten av kläderna och gick in i duschen.

 

 

Väl färdigduschad med handduk virrad runt kroppen och håret upp i en turban på huvudet låste jag upp och skrapade ihop mina kläder och klev ut i rummet.

”eran tur nu” sa jag till dem samtidigt som jag gick bort mot min resväska där jag släppte ner kläderna i en hög. Jag hörde hur Kayla och Jennie brottades fram över golvet för att komma först fram till badrummet jag vände sedan på huvudet för att se Kayla liggandes i en hög på golvet utanför badrumsdörren medan hon gnällde svagt. Jag skrattade och drog fram ett par slitna midjehöga jeans shorts som jag fick på mig innan jag svepa en vit stickad tröja över huvudet, håret borstade jag genom innan jag lät det falla fritt över ryggen. 

När jag var färdigklädd och sminkat mig var Jennie klar i duschen och Kayla gick surt in i badrummet. Efter att ha suttit i fem minuters rastlöshet bestämde jag mig för att packa upp alla mina kläder och lägga dem i den stora byrån. Vi skulle ju ändå vara här i sex till sju veckor så varför inte ha kläderna på ett bättre ställe än resväskan. Jennie ställde sig bredvid mig och stirrade på alla mina kläder.

”jag lånar helt klart kläder av dig” sa hon och jag skrattade.

”när som helst” svarade jag och hon log stort mot mig.

 

 

 

 

Vi åkte ner till de andra när vi alla var klara för att äta middag, vi blev välkomnade med en lång buffé av mat och jag såg hungrigt på maten medan jag försökte hindra mig själv från att enbart slänga mig upp på bordet och hiva in maten i munnen. Så istället stod jag otåligt kvar bredvid Jennie som också stod och trampade lite på stället medan kocken pratade med oss om någonting som jag absolut inte lyssnade på utan stirrade enbart på kycklingen som låg och hånade mig på sin tallrik.

Jag hade lust att skrika "jaja, vi fattar!" till kocken men ansåg att det skulle var oartigt. Hans lilla tal tog äntligen slut och alla kastade sig bokstavligen över maten, det var nog ingen som hade ätit mer än någon macka på dagen så alla var bokstavligen utsvultna. När jag väl hade fyllt min tallrik med mat gick jag bort till ett bord som Kayla redan satt vid och skyfflade in sin mat i munnen.

”däj mataj os föj lithe!” sa Kayla med munnen full med mat, vilket gjorde att det blev något svårt att urskilja vad hon sa men jag nickade ändå instämmande.

”instämmer” sa jag sedan och Jennie kom och satte sig på andra sidan av Kayla innan hon girigt tog upp sin gaffel och kniv. Hon satte gaffeln i en korv och bett en stor tugga av ena sidan innan hon log nöjt. Jag satte min gaffel i en kyckling bit och stoppade hela biten i munnen. En kille och två tjejer satte sig vid vårt bord och jag log vänligt mot dem. Killen satte sig på stolen bredvid mig och jag måste erkänna att han var riktigt snygg.

Han hade sin mörkbruna en aning bakåt slikat men inte så det låg platt på hans huvud utan snyggt, hans läppar var utdragna i ett leende och hans grön, bruna ögon såg rakt tillbaka mot mig. Han log vänligt och presenterade sig som Derek, jag skakade glatt hans hand.

”Daphne” svarade jag och han skrattade.

”ja, jag såg dig när du hade brottat ner Justin i korridoren” sa han och flinade. Jag skrattade och nickade generat. ”hoppas du gav han mycket stryk”

”alltid” svarade jag och log snett. Vi fortsatte samtala under resten utav middagen, mest om videon dock men han berättade även att han var 18 snart 19 år gammal och han hade en äldre och en yngre syster samt att han bodde i Kanada.

”oh, bor i hemlandet av popstjärnan han själv” sa jag och flinande mot honom. Han skrattade och nickade.

”ja, alla tjejer hemma nu är lite extra glada över att vara just kanadänsare nu när Justin Bieber kommer därifrån” sa han. Jag skrattade och skakade roat på huvudet. Kayla knackade mig plötsligt på axeln och sa att de skulle gå nu.

”okej vänta, jag kommer” jag sa hejdå till Derek innan jag gick bort till disken och lämnade in min tallrik. Därefter mötte jag Kayla och Jennie som stod vid hissen och väntade. De log mot mig när de såg mig och vi klev in i hissen.

”vem var killen?” frågade Jennie nyfiket.

”han heter Derek” svarade jag till henne och hon nickade.

”jag hörde att han är värsta playern” inflikade Kayla bakom oss. Jag vände mig mot henne.

”asså vart får du tag i all information så snabbt?” frågade jag henne häpet. Hon log busigt mot mig.

”jag snokar mycket och Dereks gamla flickvän är här också så jag hörde henne prata om honom nu när vi åt. Att det var så typiskt honom att ragga på den första tjejen han sätter sig bredvid och att han tydligen inte brukar ge upp när han väl har fått in sin blick på en tjej” sa hon och såg menande på mig. Jag funderade över det en stund innan jag beslutade mig för att jag inte orkade bry mig.

När vi kom in i vårt rum gick jag fram till byrån och tog fram en stor t-shirt att sova i innan jag gick och satte mig på sängen. Jag tog långsamt och trött av mig shortsen. Nu när jag var mätt kände jag hur slut jag var både mentalt och fysiskt. När jag väl fått på mig min pyjamas gick jag och tvättade bort sminket och borstade tänderna innan jag kröp sömnigt ner i sängen och somnade inom några minuter.

 

*

 

Nästa morgon vaknade jag utav någon som satt och hoppade på min rumpa, jag vände mig halvt om och såg att det är Justin som satt och log brett mot mig.

Jag stönade och borrade ner ansiktet i kudden igen och knep hårt ihop ögonen innan verkligenhet slog mig. Jag satte mig tvärt upp så Justin ramlade av mig och ner i sängen, jag såg sedan panikslaget på klockan. Den var två på dagen. Jag stirrade mig omkring för att se Kayla och Jennie sitta vid bordet som jag kallade läxbord. När de såg mitt panikslagna ansikte började de skratta smått.

”varför var det ingen som väckte mig!?” skrek jag. Justin reste sig från sängen och gick fram till mig innan han la händerna på mina axlar. Han såg in i mina ögon och jag kände hur lugnet långsamt sköljde över mig. Jag andades in och ut.

”okej, varför var det ingen som väckte mig?” frågade jag nu i normalt tonläge. Kayla skrattade.

”vi försökte men det gick verkligen inte” svarade Jennie. ”du vägrade vakna”

”vad?” frågade jag dumt.

”jag tror du har fått jetlag” sa Justin och jag såg upp på honom. ”kommer du inte ihåg hur konstigt du betedde sig förra gången vi var här i Kalifornien?” frågade han och skrattade. Jag skrattade generat med honom när minnet ljusnade.

”men nu missade jag ju en massa!” utbrast jag besviket.

”nej, det var inget nytt. Jag fick såklart inget att göra nu när du inte var där men det var okej” sa han och viftade avfärdande med handen medan flinade. Jag log försiktigt mot honom.

”men hur kommer det sig att du är här och satt på din rumpa?” frågade jag honom och höjde på ena ögonbrynet. Han såg generat ner i golvet och tog bort sina händer från mina axlar.

”ehm… när de sa att det inte kunde väcka dig blev jag orolig och trodde du hade blivit sjuk och sen det där med din rumpa…” sa han och kliade sig i nacken.

”det funkade ju! Du vaknade!” fortsatte han sedan och log stolt. Jag skrattade och gav honom en kram.

”tack” sa jag sedan och log mot honom. Han skrattade till. Jag såg sedan ner på mig själv och insåg att jag bara hade på mig en t-shirt och trosor. Jag tog genast tag i tröjkanten och drog ner den så jag skymde mer av mina ben, ur ögonvrån såg jag hur Justin fångade min rörelse med blicken och skrattade lågt. Jag log generat mot honom innan jag diskret gick mot badrummet och vände mig sedan fort om och sprang in i badrummet.

Därinne såg jag mig i spegeln och flämtade till. Jag hade mörka ringar under ögonen och mitt hår stod på trekvart. Jag suckade, det här var andra gången han såg mig såhär. Jag tvättade av mitt ansikte med vatten och gav sedan mitt ansikte en bas sminkning innan jag tog på mig ett par shorts som jag hade lämnat kvar från igår på golvet och gick ut till de andra.

Kayla och Jennie satt kvar vid bordet men Justin kunde jag inte se.

”han behövde ge sig iväg. Han mumlade något om en intervju” sa Kayla bakom mig. Jag nickade och gick bort till byrån där jag drog fram mina mjukisbyxor och satte på mig dem istället för shortsen. Jag gick sedan bort till min resväska som jag hade låtit alla läxor ligga var i. Jag bestämde mig för att göra de jobbigaste först så jag tog upp min spanska bok och gick bort till de andra. Jag suckade och satte mig bredvid Jennie, hon såg ner på spanska boken som jag slängde på bordet.

”ni kan möjligtvis inte prata flytande spanska?” frågade jag dem en aning hoppfullt.

”jo faktiskt” svarade Jennie enkelt. Jag såg häpet på henne.

”är du seriös?” frågade jag med stora ögon. 

”japp, mina föräldrar kommer från Spanien” sa hon och log roat mot mig.

”åh, snälla hjälp mig. Du skulle vara räddaren i nöden!” hon log mot mig och öppnade sedan min bok. En timme satt jag och Jennie tillsammans med spanskan innan Kayla sa att vi behövde gå ner för att äta.

 

*

 

Jag ställde ner min väska på golvet i danssalen innan jag gick bort till Jamaica som stod bredvid stereon, när hon såg mig log hon brett och jag log försiktigt tillbaka mot henne.

”ledsen att jag inte kom igår m-” började jag men hann inte långt.

”jag vet vad som hände. Du hade jetlag, händer alla” avbröt hon och jag såg häpet på henne. ”Justin ringde” inflikade hon och jag log mot henne. Jag gick bort till min väska och satte mig sedan ner på golvet för att stretcha ut mina muskler. Jag kände mig lite stel och trött, jag suckade och la överkroppen över benen.

”hej!” utbrast plötsligt en pigg röst och jag såg upp för att se Derek ståendes över mig. Jag reste mig och log glatt mot honom. Jag hade helt glömt bort det Kayla hade sagt till mig i hissen.

”hej” sa jag lika glatt tillbaka.

”vart var du igår?” frågade han sedan och rynkade på pannan.

”jag fick jetlag och de kunde tydligen inte väcka mig så de lät mig sova” svarade jag generat. Derek skrattade och jag småflinade tillbaka. Ur ögonvrån såg jag någon komma in genom dörren, jag vände mig om för att se att det var Justin som stod i dörröppningen. Hans ansiktsuttryck var svårt att tyda men jag tyckte det nästan såg ut som svartsjuka. Dock när han såg att jag log mot honom, sken han upp i ett stort leende. Jag gick bort till honom och lämnade Derek bakom mig.

”vaken och redo?” frågade han och log busigt mot mig. Jag knuffade lätt till honom.

”jaja” sa jag och himlade med ögonen. Jamaica klappade med händerna för att fånga allas uppmärksamhet.

”okej, idag tänkte jag att ni bara kunde fortsätta att öva på de små bitarna ni har fått” sa hon och alla samlades i sina grupper innan de log och hälsade glatt på varandra.

Jag såg hur Kayla blängde ilsket på Stephanie som stod vid spegeln och puffade upp sitt platina hår innan hon sedan såg nöjt på sig själv genom spegeln. Jag skakade på huvudet och gick tillsammans med Justin fram till där vi hade övat förra gången. Vi körde genom det några gånger och det började se riktigt bra ut.

”det var jättebra” hörde jag någon säga bakom mig och vände mig för att se Jamaica. ”men nu när du rörelserna kan du börja lägga in lite utav din personlighet i det. Tänk att du ska leka med hans känslor, locka på honom för att sedan bara retas med honom genom att springa iväg” sa hon och jag nickade medan jag små log. Justin skrattade till framför mig, jag puffade lätt på hans rygg. Vi försökte en gång till och jag försökte lägga in min personlighet i rörelserna. Jag försökte tänka mig in i situationen och efter ett tag såg de riktigt äkta ut och Justin började se lite trumpen ut när jag sprang iväg varje gång, men jag sprang fram till honom och gav honom en kram.

”jag är här!” sa jag och han skrattade. När klockan slog tolv kom Usher in i salen och Jennie blev helt galen. Jag såg förvånat på henne. Okej, så hon gillade inte Justin men var galen i Usher? tänkte jag och log roat. Han log mot henne och Kayla behövde hålla i hennes arm för att hon inte skulle attackera Usher. Usher kom fram till mig och Justin där han gjorde sitt speciella handslag med Justin.

”what’s up bro?” frågade Justin.

”tänkte se lite hur det går. Jag menar jag kommer ju också vara med” sa han och log stort mot Justin. Justin skrattade och nickade innan han såg på mig.

”nej, men titta här har vi ju golv- och tårt Daphne” jag rodnade och såg ner i golvet.

”asså kan alla bara glömma tårtan!” utbrast Justin frustrerat. Usher skrattade och klappade honom på axeln.

  


 

okej, här kommer kapitelt mycket tidigare än planerat, men hoppas det gillas.

hade en irriterad människa efter mig som skrek efter ett nytt kapitel :P men nu kommer nog inte nästa kapitel upp förens senast på söndag. :)

Kommentera !

 

 

 


Just An Ordinary Girl - Kapitel 16

 
Previous:  ”varför frågar du om hon vill det?” frågade mamma.

”min manager såg henne när jag tvingade henne att dansa på mitt soundcheck och han tyckte hon var fantastisk och eftersom det ska vara mycket dans i min nästa video tyckte han att hon passade perfekt” svarade Justin och log vänligt mot min mamma som nickade förstående.

”men det vore väl roligt, du som är så himla duktig” sa mamma och såg på mig som nickade glatt tillbaka. Pappa och mamma skrev en varsin underskrift innan de gav tillbaka häftet till Justin som tackade. Jag följde honom till hallen där han drog på sig sina skor och krängde på sig sin jacka innan han gav mig en varm kram.

”vi hörs imorgon skulle jag tror” sa han sedan innan han gick bort mot sin bil. Jag nickade och vinkade när han körde bort.

 


 

Jag och Justin träffades dagen efter igen för att jag skulle få chansen att träffa Scooter och vi pratade om vad som skulle hända och han gav mig mer information, vi skulle åka om några dagar när de var klara med auditionerna för de andra dansarna.

 

*

 

Dagarna gick snabbt snart stod jag och packade i stort sett allt jag ägde i två resväskor.

”AH!” skrek jag frustrerat.

”vad är det?” frågade någon från dörröppningen. Jag vände mig om för att se Loll stå lugnt lutad mot dörrkarmen.

”det är för mycket kläder” klagade jag med en irriterad bebisröst och grät lite på låtsas. Hon skrattade roat åt mig innan hon satte sig på ena resväskan så jag kunde stänga den och gjorde sen samma sak på den andra.

”tack” sa jag och gav henne en high five och en kram. Hon log mot mig.

”jag kan fortfarande inte fatta att du ska få vara med i hans musik video!” utbrast hon. 

”vaddå du kan inte fatta det? Jag som ska vara med kan inte fatta det!” sa jag. Hon skrattade igen.

”när åker ni?” frågade hon och slutade tvärt att skratta.

”imorgon kl. 12” svarade jag och hon vände genast ner i marken. Jag kramade om henne och hörde henne mumla. ”jag kommer att sakna dig så himla mycket”

”jag kommer att sakna dig med, vem ska jag sno macka utav?” hon skrattade.

 

 

Vi gick senare ner och åt middag med mamma och pappa. Mamma hade lagat spagetti och köttfärssås.

”super gott mamma. Jag kommer sakna din mat” sa jag och klappade mig på magen. Hon log brett mot mig innan hon tackade. Loll och jag fick sedan plocka bort disken och ställa in det i diskmaskinen efter middagen innan vi gick ut till mamma och pappa i vardagsrummet. De satt och såg på House.

Inte House igen, tänkte jag och suckade, sa då istället god natt till alla och gick upp på mitt rum. Jag gjorde mig i ordning inför natten och loggade sedan in på Twitter.

 

”I’m so excited for tomorrows flight to LA!”

 

Jag log för mig själv och hoppades att de andra dansarna var schyssta och inte stela.

 

*

 

Jag anlände till flygplatsen en timme innan planet skulle lyfta och satte mig ner i en utav alla flygplatsstolarna och suckade lätt. Signal efter signal gick fram till Justin. 

"halloj!" utbrast Justin när han svarade. 

"hej det är Daphne! Ehm… skulle vi mötas på någon speciellt ställe?" frågade jag och såg mig runt. Jag hörde hur han skratta åt min oroade röst.

"ni skulle mötas utanför gate 54. Där kommer Kenny möta er" svarade han. Jag suckade lättat då kände jag i alla fall en person.

"okej, tack. Men då får jag väl bara sitta här och vänta då. När åker du då?"

"jag är redan i LA, jag åkte tidigt i morse" jag drog förvånat på munnen. 

"oh! Okej, men då ses vi väl i LA" svarade jag med ett skratt. 

"det gör vi. Kram" jag log. 

"kram" jag klickade ner samtalet och såg sedan upp. Jag satt några meter från gate 54 och såg Kenny stå precis bredvid dörren. Jag log och ställde mig upp innan jag grep tag i min väska.

”hej!” hälsade Kenny glatt när han fick syn mig och gav mig en kram.

”hej, är det ingen som har kommit än?” frågade jag med rynkad panna. 

”nej, men jag tror du kan gå in och sätta dig i planet” sa han och viftade med handen mot dörren bakom honom, jag gick bort mot kvinnan som rev biljetterna och log mot henne.

”trevlig resa” sa hon artigt och log brett. Jag gick genom gången och in i planet. Jag hade fått säte 123, det låg tydligen i fronten av planet där de hade breddare säten och mer benutrymme. Jag satte mig ner i min stol och såg att jag satt i en rad med tre säten.

 

 
Jennie, Kayla och Stephanie.
 
 

Väl endast fem minuter kvar tills vi skulle lyfta hade alla som skulle vara med i videon kommit. Det hade kommit två tjejer som satt sig ner bredvid mig, de hade presenterat sig som Kayla McHenriks och Jennie Thomas.

Dem båda hade vackert långt hår, Kayla blont och Jennie brunt. Kayla hade mörkgrå klara ögon och var tydligen 18 år gammal medan Jennie hade varma bruna ögon som dock täcktes utav ett pilotglasögon och var 16 år gammal men hon skulle snart fylla 17. De båda verkade super snälla och trevliga. 

Flygturen tog ungefär fyra och en halvtimme och när vi väl hade landat och hämtat ut våra väskor gick vi till parkeringen där stod det fem stora bilar som väntade på oss. Jag, Kayla och Jennie satte oss i samma bil som tog oss till hotellet. Hotellet var stort och lobbyn hade en fin, exklusiv inredning. Det stod många små grupper med soffor och fåtöljer i rummet och en disk i mitten där en kvinna satt. Kenny gick fram till kvinnan och talade med henne innan hon gav honom ungefär 15 olika nycklar till olika rum.

”okej, allesammans!" ropade han för att fånga allas uppmärksamhet. "för enkelhetens skull så delar vi in rumskamraterna efter hur ni satt på flygplanet” jag log mot Kayla och Jennie som log lika stort tillbaka. Vi fick vår hotellnyckel och jag såg att fått rum nr.15, vi tog hissen upp till fjärde våningen och hittade vår dörr. Kayla öppnade och rummet var jätte stort, det bestod utav två stora dubbelsängar och en stor byrå. En till dörr ledde in till ett stort badrum, i ena hörnet av rummet stod det ett bord med fyra stolar. Jag la min väska på en utav stolarna.

Läxbord, tänkte jag och vände mig sedan om för att se att Kayla och Jennie hade slängt sig på en varsin säng.

”jaha, hur kommer det sig att ni sökte till att dansa i den här videon då?” frågade jag dem, de såg genast upp på mig.

”men hallå! Det är ju Justin Bieber!” utbrast Kayla och såg ironiskt på mig.

”jag valde bara slumpmässigt” svarade Jennie och ryckte nonchalant på axlarna. ”du då?”

”jag känner Justin och hans manager såg mig dansa på hans soundcheck en gång. Han tyckte jag var bra och ville att jag skulle vara med” svarade jag med ett leende.

”vad!?” skrek Kayla högt. ”känner du the biebs?” frågade hon och ruskade mig.

”vad sa du? The biebs?” jag rynkade på pannan.

”ja, det är ett smeknamn” jag skrattade. ”visste du inte det?” jag skakade på huvudet.

”jag har inte känt han i år direkt” svarade jag och gick bort till Jennie som satt på en utav sängarna. Kayla slängde sig bredvid mig och såg forskande på mig.

”vad?” frågade jag och skrattade till, men hon enbart skakade på huvudet.

 

*

 

Kayla och Jennie valde att sova tillsammans i den ena dubbelsängen så jag fick den andra för mig själv. Alarmklockan ringde klockan sex nästa morgon och jag släpade mig trött upp ur sängen och gick fram till gardinen för att sedan dra bort dem så ljuset lös upp rummet. Kayla och Jennie stönade när ljuset sken på deras ansikten.

Jag gick in i badrummet och satte upp mitt hår i en tofs innan jag sköljde mitt ansikte med kallt vatten i hopp om att piggna till lite. Väl tillbaka i rummet hade Jennie klätt på sig medan Kayla låg tvärs över sängen och sov fortfarande. Jennie såg roat på Kayla innan hon skrattade och gick in i badrummet. Jag hoppade upp på sängen och studsade sedan runt så Kayla studsade runt nere på madrassen. Jag hoppade en sista gång innan jag landade på rumpan bredvid henne.

”dags att vakna sömntuta” sa jag och skrattade. Hon stönade och satte sig trött upp, jag klev ur sängen och gick bort till min resväska där jag tog fram ett par stora, grå mjukisbyxor, en svart sportbehå och ett vitt, slappt linne. Vi gjorde oss färdiga innan vi åkte ner för att äta frukost med resten av gänget. Bilarna som skulle ta oss till studion stod utanför och väntade på oss när vi kom ut genom entredörrarna. Vi delade upp oss och satte oss i bilarna innan de körde iväg. Vi hann inte åka mer än tre minuter för än Kayla sov bredvid mig.

”undra om det alltid kommer att vara så här?” frågade jag Jennie, hon kastade en blick på Kayla och skrattade. När vi kom fram efter ungefär en halvtimmes bilåkande behövde vi ruska Kayla hårt för att hon skulle vakna.

”vart är jag!?” utbrast hon förvirrat.

”vi är framme” svarade Jennie lugnt och log mot henne. Hon nickade sömndrucket och följde långsamt efter oss in i byggnaden. Vi visades till dans sal 27, salen var gigantisk och solen sken in genom de stora glasfönstrerna som täckte två utav väggarna, den tredje till höger om dörren var täckt utav speglar och längst varje vägg satt stänger. Jag gick fram till en klädhängare för att hänga upp min jacka och hamnade bredvid en blond tjej.

”hej” hälsade jag vänligt och log. Hon såg nedlåtande på mig innan hon gick förbi mig och bort mot en kille, hon vickade lite för mycket på höfterna för att det skulle se naturligt ut när hon gick över golvet.

Helvete! Vi hade fått en uppblåst bimbo med i gänget, tänkte jag och suckade trött innan jag gick bort till Kayla och Jennie som satt och stretchade.

”vet ni vem det där är?” frågade jag dem och nickade bort mot tjejen.

”det där är Stephanie” svarade Kayla. ”hon är en 17årig liten snobb med en rik farsa som ger henne allt hon pekar på. Hon behövde säkert inte ens gå på audition. Hennes pappa köpte säkert en plats åt henne” Kayla såg surt bort mot Stephanie som stod och pratade med killen, hon putade lite för mycket med brösten så den stackars killen fick det svårt att inte tappa fokusen och såg sig förvirrat omkring. Jag skrattade och böjde mig ner över mina ben.

 

 

När jag var färdig utdragen lade jag mig trött ner på rygg och blundade med händerna liggandes på magen. 

”ligger du här och slappar!” hörde jag en välbekant röst säga roat. Jag öppnade ena ögat för att se Justin stå lutad över mig med ett brett leende på läpparna. Jag skrattade och ställde mig upp innan jag gav honom en kram.

”hej” hälsade jag och backade sedan ett steg. ”Justin det här är Kayla och Jennie” sa jag sedan och pekade på dem. Kayla stirrade på honom medan Jennie såg lätt uttråkad ut. Han skakade deras häner och log brett. En mörk kvinna ropade plötsligt längst fram i salen på honom och han gav oss ett leende innan han gick bort mot henne.

”iiiiihhh!” tjöt Kayla och hängde sig fast på min arm. Wow, vilken deja vu jag fick när hon gjorde så då Tess gjort samma sak innan vi skulle se konserten i Atlanta. Jag skrattade och gav henne en kram.

”okej, hör upp allesammans! Mitt namn är Jamaica. Roligt att ha er här men nu ska vi ta och dela in er i olika grupper som har olika delar i dansen att dansa” berättade kvinnan vid namn Jamaica.

Kayla och Jennie blev indelade tillsammans med Stephanie och tre andra tjejer, ur ögonvrån såg jag Kayla sucka argt när hon hörde att hon skulle vara i samma grupp som Stephanie. När mitt namn ropades upp pekade Jamaica på ett ställe någon meter framför henne, jag gick lydigt och ställde mig där hon hade pekat. Jamaica gick och gav de andra instruktioner medan jag blev stående längst fram i salen.

”har du kul?” frågade en röst precis bredvid mig. Jag ryckte till och skrattade när jag såg Justin stå flinande bredvid mig.

”eh… det blir säkert roligare när jag får veta vad jag ska göra” svarade jag och såg på Justin som log roat mot mig.

”Daphne eller hur?” frågade Jamaica bakom mig. Jag vände mig mot henne och nickade glatt.

”det är jag det”

”okej, du ska göra första partiet med Justin, sedan ska du ha en spotlight sekund och såklart paritet där ni alla ska dansa” sa hon och jag nickade förstående.

”bra. Du kan börja med att ställa dig bakom Justin” sa hon och jag gick runt honom och ställde mig bakom honom, han var längre än mig så jag blev tvungen att luta mig åt sidan för att kunna se Jamacia.

”du ska vara hans "mystery girl" som han ungefär väljer att ”älska”” fortsatte hon och gjorde citattecken i luften, jag log mot henne bakom Justin och jag såg sedan på Justin genom spegeln som tittade lika glatt tillbaka på mig.

”musiken kommer startas och när Justin sen börjar sjunga så kan du ta dina händer så här” sa hon och visade mig hur jag skulle i stort sett smeka över hans bröst i någon sekund innan jag skulle rycka bort armarna igen.

”sen kommer han att luta sig åt ena hållet och då kommer du visa dig lite och då vänder han sig åt de andra hållet och då visar du dig igen. Som om du lekar med honom” sa hon och jag nickade.

”efter det så kommer han att hoppa runt för att fånga dig ungefär och då ska du backa och vifta lite med fingret” avslutade hon.

”bra, vi gör ett försök” hon gick fram och satte på musiken, låten dunkade ut genom högtalarna och när hon räknade in mig så gjorde jag som hon hade sagt och hon visade tummen upp.

”väldigt bra. Vi har ju såklart mer tid att öva men jättebra för att vara första gången” jag log tacksamt mot henne. Jag och Justin övade hela dagen på vårt parti och jag började fundera på hur många gånger jag skulle behöva smeka hans bröst genom veckan.

 

 

Justins Perspektiv.

Daphne hade fått rollen som min "mystery girl" som Jamaica valde att kalla henne. Jamaica visade Daphne hur vår del skulle se ut och Daphne nickade allvarligt innan hon såg på mig. Jag sken upp i ett stort leende och hon log tillbaka mot mig, jag var glad att jag skulle göra den här delen med henne istället för någon utav de andra tjejerna. Jamaica startade låten, Daphne gjorde ett bra jobb och hon tog in hur hon skulle göra riktigt fort.

Jamaica gav henne bra kritik och Daphne log stort mot henne. Vi övade resten av dagen på vårt lilla parti och det blev bara bättre och bättre. Klockan slog två och det var slut för dagen, Daphne gick bort till sin väska och tog upp en handduk som hon torkade sig i ansiktet med innan hon tog upp sin vattenflaska och började girigt dricka.

Jag såg min chans till hämnd och gick försiktigt fram innan jag klämde på flaskan precis som hon hade gjort på mig och det sprutade vatten ner över hennes haka och linne. Jag skrattade medan jag klappade med händerna och hon vände sig mot mig med vatten droppande från hakspetsen.

”hämnden är ljuv inte sant och jag håller med effekten är roande” sa jag och såg busigt på henne.

”JUSTIN!” skrek hon sedan och jag spärrade genast upp ögonen innan jag sprang bort från henne. Jag sprang ut i korridoren men jag hann inte långt för än jag kände hennes tyngd på ryggen och vi brakade i golvet. Hon satte sig gränsle över min mage och låste fast mina händer över mitt huvud.

”nej, men titta. Vem är det nu som har övertag?” frågade hon. Jag log upp mot henne.

”jag gissar på att du syftar på dig själv” svarade jag och la huvudet på sned.

”smart där Justin” sa hon och jag skrattade.

”och vänta, hur gick det sen?” frågade hon samtidigt som hon lutade sig framåt mot mitt ansikte innan hon såg in i mina ögon. Dock hann hon inte längre för än dörren framför oss svängde upp och Scooter, Usher och Kenny kom gående.

 

 

Daphnes Perspektiv.

Träningen var slut för dagen och jag suckade lättat innan jag gick bort till min väska där jag torkade bort svetten med en handduk. Sedan tog jag upp min vattenflaska och började girigt klunka vattnet, helt plötsligt såg jag en hand som sträckte sig mot min flaska och innan jag hann reagera och ta bort flaskan från munnen så tryckete handen till flaskan. Det forsade för mycket vatten till min mun så det sprutade vatten nerför min haka och ner på mitt linne. Jag vände mig droppande mot Justin som stod och skrattade.

”hämnden är ljuv inte sant och jag håller med effekten är rolig” sa han.

”JUSTIN!” skrek jag och hans ögon spärrades upp innan han sprang. Jag sprang efter honom och en bit in i korridoren utanför danssalen kom jag i kapp honom och hoppade upp på hans rygg och vi brakade i golvet. Precis som när han brottade ner mig i arenan så hamnade jag gränsle över hans mage och jag tog tag i hans handleder innan jag låste fast dem över hans huvud.

”nej, men titta. Vem är det nu som har övertag?” frågade jag honom.

Han enbart flinade upp mot mig. ”jag gissar på att du syftar på dig själv”

”smart där Justin” han skrattade.

”och vänta, hur gick det sen?" frågade jag och lutade mig sedan framåt. Dock hann jag inte yttra ett till ord innan dörren framför oss öppnades och Scooter, Usher och Kenny kommer ut men stannade till när de fick syn på oss på golvet. Kenny och Usher skrattade samtidigt som jag kunde höra resten av dansarna komma gående genom korridoren.

Precis som förra gången, tänkte jag och jag sträckte fort på ryggen.

”hur kommer det sig att varje gång jag hittar er så sitter antingen någon utav er på den andra eller så har ni klet i ansiktet?” frågade Scooter, dansarna bakom oss skrattade.

”ehm… det var hans fel” sa jag och pekade på Justin.

”hämnden är ljuv” sa han bara och skrattade.

Scooter nickade roat och bad sedan Justin följa med honom, jag klev fort av honom och vi reste på oss från golvet. Justin gav mig en sista blick och ett leende innan han rundade hörnet tillsammans med de andra och jag vände blicken mot de andra som glodde lätt på mig.

”okej allesammans, showen är över!” sa jag högt och de skrattade lågt innan de alla gick åt olika håll i små grupper.

  


 

nästa kapitel kommer komma senast på söndag tror jag.

har lite fullt upp med skola och i helgen ska jag göra annat. :P men ska försöka uppdatera. :)

 

och kom ihåg. KOMMENTERA !! :P


"some girl taking"

Halloj! Jag har lite tråkigt så jag tänkte lägga upp en bild på hur jag ser Daphnes lillasyster Loll. (Louise
För en ännu bättre helhetsbild. :P
 
Loll:
 

 

Just An Ordinary Girl - Kapitel 15

 
Previous: ”GE HIT MIN TELEFON JENS!” hörde jag Daphne skrika i bakgrunden. Jag skrattade till.¨

”ja, hallå. Vem är det?” hörde jag sedan Daphne säga en aning flåsande.

”hej det är jag, Justin” sa jag och skrattade. ”vad hände?”

”hej, Justin! Jens tycker han är rolig när han svarar i min telefon” sa hon irriterat och jag skrattade igen.

”okej, men jag har en sak jag vill fråga dig. Vill erbjuda dig något för att vara exakt”

”okej” svarade hon och lät lite misstänksam.

”okej så, min manager har själv kommit med förslaget. Vi undrar om du vill vara med oss dansa i min nästa musik video” det blev tyst i andra änden av luren.

 


 

Jag var oförmögen att få in det Justin sagt till mig, eller det var klart jag förstod vad han hade frågat men det var ju helt galet. Ville han ha med mig? I sin video? Jag rycktes till verkligheten av att Justin ropade högt i telefonen och Tess ruskade mig häftigt. 

”Daph andas!” skrek Tess samtidigt som Justin skrek ”Daphne är du kvar!?”

”ja, jag är kvar” sa jag till Justin samtidigt som jag andades ut då jag insåg att jag hållit andan.

”så vill du?” frågade Justin försiktigt. Jag nickade kraftigt men insåg snart att han inte kunde se mig.

”JA!” svarade jag glatt och han skrattade lågt åt mig.

”okej, men då ses vi snart” sa han och la på. Jag la ner mobilen på bordet innan jag såg upp på Jens och Tess som satt och glodde undrande på mig.

”så vad ville han?” frågade Tess nyfiket och höjde glaset till munnen.

”vem är Justin?” frågade Jens innan jag hann svara på Tess fråga.

”Daphnes kille” skyndade sig Tess att svara medan hon viftade nonchalant med handen mot honom.

”vad!?” utbrast Jens bestört och jag skickade Tess en menande blick. Han var inte min pojkvän. Hon himlade endast ögonen och struntade i att förklara närmare om mitt och Justins förhållande för Jens, vilket som jag påpekade tidigar inte ens var ett förhållande.

”men hallå vad ville han?” sa hon sedan otåligt igen.

”han frågade om jag ville vara med och dansa i hans musik video” svarade jag och Tess skrek till. Alla omkring oss vände sig genast om för att stirra på oss, jag sneglade lite förläget ner i bordet men Tess struntade blankt i dem.

”vad!? Herregud vad coolt! Men du tacka ja eller hur!?” frågade hysteriskt och viftade med handen för att få min uppmärksamhet.

”ja, jag sa ja” svarade jag och såg på henne.

”då kan jag komma och hälsa på dig när du är borta och då kanske Chaz är där också” sa hon sedan drömmande och jag skrattade åt henne.

 

*

 

Jag traskade sakta hemåt medan jag funderade över hur länge jag skulle behöva vara borta. Jag skulle missa så himla många danslektioner men hey, jag skulle ju vara med i en musik video och då dansade man ju varje dag.

Jag suckade sedan när jag kom och tänkta på hur mycket läxor jag skulle behöva ta med mig. Jag kom fram till mitt radhus och jag gick fram till ytterdörren. Bakom mig hörde jag hur en bil körde upp på uppfarten, jag vände på huvudet för att se en stor svart bil. Motorn stängdes av och Justin klev ur. Jag log brett men en aning förvånat mot honom medan han gick mot mig. Han gav mig en kram.

”hej. Jag tänkte komma förbi och prata med dig om video grejen och vad som händer. Och vi behöver samt dina föräldrars underskrift” sa han och höll upp ett smalt häfte. Jag skrattade och öppnade ytterdörren.

”välkommen in” sa jag och han klev in i hallen och stängde dörren efter sig. Jag tog av mig min jacka och skor innan jag la väskan på golvet och ropade ”är det någon hemma?”. 

”ja, jag sitter i köket” hörde jag Loll svara och jag vände mig långsamt mot Justin som hade hängt upp sin jacka och under hade han en svart t-shirt och svarta jeans.

”bli inte rädd nu okej?” sa jag och såg på honom. Han rynkade oförstående på pannan.

”varför skulle jag bli rädd? Vänta, är din pappa sån där läskigt överbeskyddande och skrämmer iväg alla killar du tar hem?” frågade han panikslaget. Jag blev så förvånad att jag vek mig i garv.

”nej, jag pratar om att min lillasyster är ett väldigt stort fan av dig och hon kommer att flippa ur när hon ser dig” sa jag mellan skratten. Han slappnade märkbart av innan han fnissade själv till och jag tog med honom in till köket.

”kom ihåg, att hon kommer nog inte bita dig” sa jag och såg på honom men han enbart log mot mig.

”hej, Loll. Åh, har du ritat en till teckning?” frågade jag och ställde mig bakom henne för att sedan kikade över hennes axel.

”ja och den här gången valde jag att rita en kändis. Jag hade svårt att välja först men sen så tog jag så klart Justin Bieber” sa hon och fortsatte lugnt att rita, jag log och fnissade till.

”den är lik dig eller snarare den är lik dig som du såg ut för något år sedan” sa jag till Justin, han såg ner på teckningen och skrattade till men nickade nickade instämmande.

”vem pratar du med?” frågade Loll och vände upp blicken och såg på mig innan hon sneglade på Justin som stod mittemot innan hon vände blicken mot mig igen. Men hennes blick fann tvärt Justin igen när hon insåg vem det var och Justin log lugnt tillbaka mot henne. Hon stirrade med stora, uppspärrade ögon på honom innan hon ställde sig upp och gick långsamt runt bordet. Hon ställde sig sedan en meter från honom innan hon sträckte upp handen mot hans ansikte och petade på hans kind.

”OMB! Du är riktig! Jag inbillar mig inte! Daph han står här!” skrek hon upphetsat och slängde sig sedan på Justin och gav honom benknäckar kram. Han skrattade och kramade henne tillbaka. Jag skrattade med honom och slappnade av.

”omb, omb, omb” mumlade hon hysteriskt. 

”okej, vad betyder det där du säger hela tiden?” frågade jag henne frustrerat.

”oh my Bieber såklart” svarade hon och såg på mig som om jag vore efterbliven. Jag vände mig mot Justin och höjde på ena ögonbrynet. Han skrattade och ryckte på axlarna.

”mina fans har börjat lägga in mitt efternamn i alla slags ordspråk” jag skrattade och gick fram till kylskåpet där jag tog ut yoghurten och hällde det i en skål innan jag tog fram en sked. Jag slevade snabbt i mig yoghurten, jag var jätte hungrig.

”ingen ätlig lunch eller?” frågade Justin och såg menande på mitt slevande.

”eh… nej, verkligen inte” sa jag och log mot honom och åt lite långsammare. Loll stod och stirrade på oss.

”vad?” frågade jag men hon enbart skakade bara på huvudet innan hon återgick till sitt ritande. Jag åt upp yoghurten och la ner min talrik i diskhon innan jag tog med mig Justin upp på mitt rum. Han såg sig omkring och nickade gillande.

”fint rum” kommenterade han och satte sig ner på sängkanten som jag lyckligtvis hann hunnit bädda i morse. Jag log mot honom och satte mig på min skrivbordsstol.

”så vad händer?” frågade jag honom. Han log leendet jag tyckte om så mycket mot mig och ett pirr gick genom mig vilket påminde mig om drömmen jag hade haft under natten.

”ja, eh… vi ska åka till Kalifornien. Igen” svarade han och flinade mot mig. ”men den här gången till Los Angeles och vi blir borta ungefär sju till åtta veckor" fortsatte han. "du får betalt också så kan du gå på dina festivaler” han flinade roat mot mig och jag skrattade.

”kan inte fatta att du kommer ihåg det” mumlade jag och han skrattade.

”jag kommer ihåg allt om dig” sa han lågt och vi förblev tysta medan vi såg på varandra. Jag var precis på väg att öppna munnen för att säga något när min dörr smälldes upp och pappa stod i dörröppningen. Våra ansikten vändes tvärt mot dörren och jag ramlade nästan av stolen när jag skrämt spratt till.

”herregud gubbe! Måste du skrämmas så? Och vad har jag sagt om att ni ska knacka?” utbrast jag och såg irriterat på pappa. Han såg från mig till Justin och tillbaka innan han mumlade något ohörbart.

”vad?” frågade jag.

”det är middag” sa han sedan högre innan han gick ut ur rummet igen och stängde dörren. Jag såg på Justin som log mot mig och jag skrattade generat.

”inte så skrämmande huh?” frågade jag honom. Han skrattade innan han skakade smått på huvudet.

”vad heter låten?” frågade jag sedan när tanken slog mig och jag såg nyfiket på honom.

”Somebody To Love” svarade han och jag nickade gillande med huvudet. Vi tog oss sedan nerför trappan och in till dem andra i köket. Pappa och mamma skakade handen med Justin som hälsade artigt.

”ska du stanna på middag Justin?” frågade mamma.

”hade velat men tyvärr så kan jag inte” svarade han. ”men innan jag går så skulle jag vilja ha en underskrift och ett godkännande såklart att Daphne får vara med i min musik video som dansare” sa han och räckte över häftet till pappa.

”varför frågar du om hon vill det?” frågade mamma.

”min manager såg henne när jag tvingade henne att dansa på mitt soundcheck och han tyckte hon var fantastisk och eftersom det ska vara mycket dans i min nästa video tyckte han att hon passade perfekt” svarade Justin och log vänligt mot min mamma som nickade förstående.

”men det vore väl roligt, du som är så himla duktig” sa mamma och såg på mig som nickade glatt tillbaka. Pappa och mamma skrev en varsin underskrift innan de gav tillbaka häftet till Justin som tackade. Jag följde honom till hallen där han drog på sig sina skor och krängde på sig sin jacka innan han gav mig en varm kram.

”vi hörs imorgon skulle jag tror” sa han sedan innan han gick bort mot sin bil. Jag nickade och vinkade när han körde bort.

 


 

okej, här kom ett mellankapitel som det kallas. Ideerna flöt på så jag gjorde ett till litet kapitel. :) hoppas det uppskattades.
 
Och glöm inte att kommentera!! :D

Just An Ordinary Girl - Kapitel 14

Previous: Jag och Tess fick skjuts till vårt hotell där vi fort packade ihop våra saker innan vi tog hissen ner igen och checkade ut. Ute på pakeringen stod bilen fortfarande och väntade på oss. Vi åkte tillbaka till inhängnaden bakom arenan och såg att teknikerna hade börjat rulla in stora vagnar i en utav bussarna. Chauffören sa att vi inte behövde bry oss om bagaget utan att det skulle tas hand om, vi frågade vilken utav bussarna som var fyran. Han pekade på den som stod i mitten.

Vi gick över parkeringen och fram till bussen, klickade på en knapp som gjorde att dörren svängde upp medan det lät som om bussen nästan andades ut. Så fort dörren öppnats hörde vi någon som skrek ilsket och någon som skrattade. Vi gick uppför den lilla trappan och såg Justin liggandes i en soffa medan han vred sig i skratt. Chaz och Ryan låg brottades på golvet medan Chaz skrek ilsket.

”ge hit den Ryan!” Tess och jag skrattade.

”vad gör ni?” frågade jag.

 
 
 
 
 
 
 
 

Tre par ögon vändes mot oss och alla slutade genast med vad de gjorde. Justin slutade skratta och torkade tårarna innan han satte sig upp, Chaz ryckte tag i vad det än var som Ryan hade tagit ifrån honom och reste sig sedan från golvet. Ryan enbart satte sig upp och log roat.

”man ska inte leka med Chaz och hans mat men ibland kan jag inte låta bli” förklarade Ryan och skrattade. Chaz stoppade in godisbiten i munnen och såg surt på Ryan. Jag skrattade och himlade med ögonen.

”jaha, vad bra. Då vet jag det” sa Tess och alla började genast skratta.

 

 

Kenny och Pattie kom senare in i bussen. De skulle också åka med oss, då satt Ryan och Chaz och spelade tv-spel och mumlade endast fram ett varsitt hej. Kenny satte sig bredvid dem och blickade upp mot skärmen. Jag och Justin satt tillsammans och spelade kort vid det lilla bordet medan Tess satt och läste ett modemagasin bredvid mig. Justin såg upp och log mot sin mamma, gav henne en kram och la ner sitt sista kort på bordet.

”ha! Jag vann igen” utbrast han höjde nävarna i luften. Jag hade förlorat varenda gång, jag suckade och slängde ner mina kort på bordet.

”när åker vi?” frågade Justin lite otåligt sin mamma.

”alldeles strax” svarade hon och gick bort till en dörr som ledde till ett litet sovutrymme. En kvart senare åkte vi bort från parkeringen och körde mot Atlanta. Jag satt lutad mot ett fönster och såg träd efter träd svischa förbi utanför.

”jag älskar att åka buss så här” sa jag till Justin som satt bredvid mig.

”ja, det här är en utav de bästa sakerna med att vara på turné” sa han och log. Jag såg ut genom fönstret och tänkte tillbaka på dagen, hur nära det var att vi hade kysst varandra. Jag log lite.

”vad tänker du på?” frågade Justin försiktigt.

”allt och inget” svarade jag, mitt standard svar när jag inte riktigt ville avslöja vad jag egentligen tänkte på. Han log snett tillbaka mot mig.

 

*

 

När det var dags att sova bestämde vi sovplatser. Jag och Tess skulle ta extrasängen, Justin sin egen medan Ryan och Chaz fick ta en varsin soffa. Jag gick sedan för att borsta tänderna och kikade hastigt in i Justins rum först, han låg tvärs över sängen och sov. Jag log snett och gick fram till sängen, jag skulle precis sträcka fram handen och smeka hans kind när han plötsligt satte sig upp och grep tag i mina armar och tryckte ner mig i madrassen med honom över. Jag gav ifrån mig ett skrämt pip utav överraskningen. 

”så vart var vi? Jo just det. Vad säger man?” frågade han och log stolt.

”tror du att det skulle vara så enkelt?” kontrade jag och höjde på ögonbrynen. Han vickade lite på huvudet innan han började kittla mig, jag vred och vände på mig under honom.

”okej, okej förlåt!” tjöt jag tillslut och han slutade kittla mig.

”det var bättre” sa han och log ner mot mig sedan kastade sig någon på sängen ovanför oss.

”okej, jag klarar inte att vara där inne längre!” sa Ryan med lätt panik i rösten. Jag såg oförstående på honom och knuffade lätt av Justin från mig innan jag reste på mig och gick fram till dörren. Jag kikade in i rummet och kände hur Justin ställde sig bakom mig.

I ena soffan låg Chaz med Tess gränsle över hans mage och de kysstes ivrigt. Jag fnissade och såg generat upp på Justin som stod och stirrade ner i golvet lika obekväm som jag var, sedan tittade han upp och harklade sig. Tess satte sig genast upp och vred sig mot oss medan Chaz vred på huvuvdet.

”ni verkar ha jätte trevligt men vi är faktiskt fler på bussen” sa Justin och skrattade till. Tess såg förläget ner och Chaz skrattade, roat gick jag därifrån och in i badrummet.

 

*

 

Jag vaknade nästa morgon av att vår säng ryckte till, tvärt satte jag mig upp och var helt panikslagen. Vart är jag!? Det tog en stund innan allt kom tillbaka till mig, vi var på Justins turnébuss. Bredvid mig i sängen vred sig Tess i sömnen och tryckte mig mot kanten så jag ramlade ner på golvet. Jag stönade illa.

Jaha, ingen mer sömn för min del. Jag ställde mig upp och satte mig vid bordet där jag och Justin hade spelat kort kvällen innan. Klockan gick och blev halv elva, jag försökte väcka de andra men Tess ryckte bara surt till sig sin arm när jag försökte dra upp henne. Min framgång med Ryan och Chaz slutade ungefär likadant, jag suckade och gav upp. Istället gick jag intill Justin.

Okej, sista chansen till sällskap. Han låg och sov tvärs över sängen. Han såg så himla fridfull ut när han sov att nästan övervägde att inte försöka väcka honom men jag slog genast bort den tanken. Kom igen, du kan inte sitta hela resan själv!

”Justin” sa jag försiktigt.

”nej, jag vill inte mamma” sa han i sömnen och rullade runt och ramlade i golvet. Jag skrattade och kröp över sängen och såg ner över kanten på honom. Otroligt nog sov han fortfarande.

”Justin” sa jag igen lite högre. Han rycktes ur sin sömn och satte sig upp.

”vad?” sa han dumt och tittade sig förvirrat omkring i rummet innan han sedan såg upp på mig. Jag skrattade och han ställde sig upp innan han kröp ner i sängen igen och la sig på mage.

”nej! Somna inte om” sa jag och slängde mig på honom. Jag landade tvärs över hans rygg.

”varför inte?” stönade han.

”för ingen annan är vaken och jag har varit uppe i snart två timmar” sa jag ledsamt.

”vad är klockan?” frågade han trött.

”kvart i elva” han stönade återigen. Jag satte mig upp och han la en arm runt min midja och pressade ner mig i sängen så jag låg bredvid honom.

”sov” sa han sedan befallande.

”nej” sa jag och lät som en femåring men jag kunde inte bry mig mindre och satte mig upp igen. Han suckade och satte sig upp innan han gnuggade sig i ögonen.

”så det är så här Justin Bieber ser ut innan han lägger på sig sin popstjärne image” sa jag och nickade menande på hans rufsiga hår.

”ha ha” sa han och jag ställde mig roat upp och gick sedan runt sängen och ut till de andra. Jag hörde Justin följa efter mig med tunga steg. De andra låg fortfarande och sov.

”varför var du tvungen att väcka mig?!” sa han anklagande. Jag skrattade.

”du, jag försökte väcka dem men det gick ju inte” försvarade jag mig med och han suckade tungt.

”jaha, men nu är det i alla fall dags att vakna” sa han och log busigt. Jag flinade tillbaka.

 

 

Justin gick och hämtade två grytlock från det lilla köket och kom sedan tillbaka med ett stort leende. Jag la händerna för öronen innan han slog ihop brytlocken hårt två gånger efter varandra. Ljudet var skarpt och högt men effektfullt. Ryan satte sig tvärt upp och skrek ”DET VAR INTE JAG!”.

Chaz ramlade ur sin soffa och hamnade sedan på golvet i en stor hög medan Tess hade satt sig upp och boxade snabbt med armarna framför sig. Justin och jag vek oss dubbla av skratt och ramlade till golvet. Chaz trasslade ur sig ur sitt täcke och såg sig förvirrat omkring innan hans blick landade på oss liggandes på marken.

Sedan innan vi hann reagera hoppade de på oss alla tre och slog på varje ställe de kom åt. Justin och jag fick skydda oss med armarna för att täcka ansiktena så gott vi kunde medan vi fortsatte att skratta.

”inte kul!” skrek Ryan.

”jag trodde jag skulle bli mördad!” skrek Tess.

”vad fan var det som lät?” frågade en mansröst från dörröppningen bakom oss. De slutade tvärt slå oss och vi såg upp på Kenny och Pattie som stod över oss.

”det var Justin” sa Chaz och pekade på Justin.

”vi väckte bara resten av gänget” förklarade Justin oskyldigt.

”och det finns inget lugnare sätt att göra det på?” frågade Pattie och höjde på båda ögonbrynen.

”finns det säkert men om man har vänner som sover som stenar… så vad har man för val?” kontrade Justin och log mot sin mamma. Hon suckade och gick tillbaka till sitt sovutrymme och Kenny gick till ett annat.

Jag satte mig upp och gned min arm där Tess hade slagit som hårdast. Jag suckade irriterat, jag hade jätte känsligt skinn när det gällde blåmärken. Justin såg frågande på mig men jag enbart skakade på huvudet.

Chaz och Tess hade satt sig i ena soffan och satt tätt ihop och pratade tyst med varandra, Ryan hade lagt sig i den andra och låg och blundade lugnt. Jag ställde mig upp och gick och tog tag i min väska innan jag gick in i badrummet. Jag hade packat ner rena nya underkläder och en kjol och blus, kjolen var i enkelt vitt tyg som föll vackert och blusen var i tunt beige, brunt tyg med små blommor. Jag hängde sedan ett långt halsband runt halsen med ett stor diamantkristall i änden. 

Jag tog deo under armarna, sprutade några sprut med min parfym och borstade sedan genom mitt toviga hår och lät det sen hänga över ryggen. Därefter borstade jag mina tänderna och gick sedan ut till de andra.

Ryan satt i ena soffan och knappade på sin telefon, Justin satt och läste i en tidning medan Chaz och Tess inte syntes till någonstans. De hade väl gått och bytt om, killarna hade redan gjort det. Jag gick och satte mig bredvid Ryan och Justin skrattade till. ”de kan inte vara seriösa!”

”vad?” frågade jag nyfiket och han vände tidningen mot mig, jag läste den stora rubriken.

JUSTIN BIEBER DÖD!” jag skrattade.

”jag tycker du ser väldigt levande ut” han skrattade och nickade instämmande.

”ja, journalisterna har så sjuk fantasi” sa han och skakade på huvudet innan han la ifrån sig tidningen.

”när kommer vi fram?” frågade jag honom.

”om ca en och en halvtimme” jag suckade.

”åh! Det är skola imorgon!” sa jag och stönade. Justin skrattade.

 

*

 

Vi körde in på vår gata och bussen stannade med ett högt pys, vi klev ur och träffades utav den sköna friskluften. Chauffören tog ur vårt bagage och ställde det på backen bredvid oss. Jag gav killarna en varsin kram, Tess gjorde det samma men gav Chaz en kyss.

”tack så mycket igen för hela helgen. Det var jätterolig” sa jag. Justin skrattade och himlade med ögonen. Ja, jag vet att jag hade sagt det minst tjugoentusen gånger men jag var verkligen jätte tacksam.

”vi hörs och ses” sa jag och vinkade med dem innan jag gick mot mitt hus.

”definitiv” sa Justin till mig och jag log stort. Jag öppnade ytterdörren och huset ekade tomt, jag gick in i köket och där jag fann en lapp.

 

”hej, Daphne. Om du ser den här lappen så är vi bara och handlar. Men vi hoppas att hinna hem innan du kommer men annars ses vi snart. Kram mamma”

 

Jag log och släpade upp min väska till mitt rum. Jag la väskan på sängen, knäppte upp den och suckade vid synen av alla mina kläder nedtryckta och skrynkliga. Jag gick in i badrummet och tog tag i min tvättkorg innan jag gick tillbaka till mitt rum. Där jag började sakta ta upp plagg för plagg för att sen bedöma om de behövdes tvättas eller inte, när jag var klar gick jag längst med korridoren och bort till tvättstugan där jag satte på en maskin med tvätt. Jag gick sedan tillbaka till mitt rum och la resväskan under sängen. Jag tog fram min laptop och loggade in på Twitter.

”@justinbieber @itryanbutler @chazsom3rs thank you again!” skrev jag och klickade på ”tweet”.

Jag tittade runt lite men blev snabbt uttråkad och loggade ut, min mobil plingade till och jag öppnade ett sms från Tess.

 

Från Tess:

”TITTA MSN. SE!!!” hade hon skrivit. Jag skrev in msn.se i sökrutan och bemöttes utav startsidan där jag såg bilden på mig och gänget. Vi var i köpcentrumet under stod det en rubrik med stora bokstäver. ”Vem är Justin Biebers nya flirt?” jag skrattade.

 

Till Tess:

”jag ser. Det är ju löjligt!”

 

Jag stängde av datorn och hörde ytterdörren öppnas och stängas. Jag reste på mig och öppnade min dörr innan jag gick nerför trappan. När jag väl kom ner slängde sig en liten kropp på mig. Jag log och kramade Loll.

”hur var det? Vad gjorde ni?”

”vi hade det jätte roligt, vi var på ett köpcentrum och-” mer hann jag inte säga innan pappa avbröt mig.

”umgicks med Justin Bieber” sa han och höll upp tidningen. Loll skrek till och ryckte till sig tidningen. På framsidan var det en bild på mig och Justin när vi gick och pratade i gallerian. Bakom oss kunde man se Ryan, Chaz och Tess komma gående.

”OMB!” tjöt Loll hysteriskt.

”känner du honom? Sedan när? Varför var du där med honom? Och är det där Ryan och Chaz? Vänta lite! Håller Chaz och Tess varandras händer?”

Jag skrattade åt hennes non-stop frågor.

”han ordnade en överraskningsparty till mig i Kalifornien tillsammans med Tess och jag lärde känna honom när han var rektor på min skola, du kommer ihåg det va? Och då behövde jag ju visa honom runt och det var väl där våran vänskap började” svarade jag. Loll stirrade storögt på mig.

”VAD!?” utbrast hon bara sedan, jag skrattade och började gå mot köket. Bakom mig hörde jag Loll mumla ”omb, omb, omb” jag flinade och gick in i köket cär mamma och pappa stod och packade upp varorna de hade köpt.

”jaha, så hur var helgen? Hur var festen?” frågade hon och såg upp på mig. Såklart hon visste.

”bra” svarade jag lite nonchalant. Hon höjde ena ögonbrynet och såg skeptiskt på mig.

”okej, riktigt bra” sa jag och log brett. Hon skrattade till och vände sig mot kassarna igen. Jag vände mig då om och gick ut i vardagsrummet innan jag slängde mig på soffan och knäppte på tv. Jag bläddrade en stund mellan kanalerna och valde sen att titta på CSI Miami.

 

*

 

”Daphne!” ropade någon och jag spärrade genast upp ögonen. Jag såg upp på pappa och såg sedan runt i rummet. Jag måste ha somnat på soffan för tvn var avstängd och det var nu becksvart ute.

Jag suckade och satte mig upp.

”vi tänkte sova nu” sa pappa, jag nickade och gav honom en god natt kram innan jag gick upp till mitt rum. Jag gick in till mitt badrum, borstade tänderna och tvättade av mitt ansikte. Bytte om till min stora t-shirt och gick sedan tillbaka in i mitt rum. Dock tvärstannade jag i dörröppningen då det stod någon vid mitt fönster - Justin.

”men vad gör du där!?” frågade jag häpet. Han kliade sig generat i nacken och han blickade ner i golvet innan han gick över rummet och fram till mig så vi var några decimeter från varandra.

”det är en sak jag har velat göra sen jag mötte dig första gången” sa han innan han klev det sista steget så vi stod tätt mot varandra. Sedan böjde han försiktigt ner sitt huvud mot mitt och la ömt sina händer på mina kinder innan han mjukt pressade sina läppar mot mina och innan jag hann njutit utav den rycktes han ifrån mig och började ropa. ”Daphne! Daphne!”

Jag tittade undrande på honom och ena sekunden såg jag på Justin, den andra såg jag upp på pappa som ruskade mig lätt. Jag suckade och skakade på huvudet för att få ut bilderna från drömmen ur huvudet. Vad händer?

 

 

Justins Perspektiv. 

Jag satt i soffan i vardagsrummet, förlorad bland mina tankar, Ryan och Chaz hade åkt igen och jag var kvar själv igen.

Fast inte helt, tänkte jag och såg Daphne framför mig. Jag rycktes från mina dagdrömmar när Scooter kom ingående i rummet och slog sig ner bredvid mig.

”jo, jag har tänkt” sa han.

”jag tyckte det lukta bränt” retades jag och log snett mot honom.

”ha ha” sa han och himlade med ögonen. Jag log enbart mot honom.

”men som sagt, jag har tänkt och vi ska ju snart spela in ”Somebody To Love” videon och vi söker ju kvinnliga dansare. Därför tänkte jag att vi kunde fråga Daphne om hon ville medverka, för jag såg när hon dansade på soundchecket i LA och hon var fanatiskt. Jag menar hon har ju personligheten, tekniken och stilen” sa han och jag log bredare för varje ord han yttrade.

”den iden låter skitbra” sa jag medan jag drog upp min telefon ur fickan. ”jag ringer henne direkt”

Scooter ställde sig upp och gick ut i köket där mamma satt. Tre signaler gick innan någon svarade.

”hallå” svarade en killröst. Jag rynkade pannan.

”eh… har jag kommit till Daphne McCartney?” frågade jag killen.

”jo, men hon är lite upptagen” sa han och det lät som om han brottades.

”GE HIT MIN TELEFON JENS!” hörde jag Daphne skrika i bakgrunden. Jag skrattade till.¨

”ja, hallå. Vem är det?” hörde jag sedan Daphne säga en aning flåsande.

”hej det är jag, Justin” sa jag och skrattade. ”vad hände?”

”hej, Justin! Jens tycker han är rolig när han svarar i min telefon” sa hon irriterat och jag skrattade igen.

”okej, men jag har en sak jag vill fråga dig. Vill erbjuda dig något för att vara exakt”

”okej” svarade hon och lät lite misstänksam.

”okej så, min manager har själv kommit med förslaget. Vi undrar om du vill vara med oss dansa i min nästa musik video” det blev tyst i andra änden av luren.

  


 

Sorry, att jag inte har skrivit. men jag hade ett stort hemkunskapsprov i torsdags.
Och tack till personen som kommentarade. uppskattade din kommentar jättemkt och roligt att du gillade novell även fast du inte är ett fan av Justin Bieber! :D Tack.
men som ni vet. Kommentera! ;P

Just An Ordinary Girl - Kapitel 13

 
Previous: ”tack så mycket för tårtan” ropade jag och de skrattade igen. Vi gick av scenen och ner till Chaz, Ryan och Tess som stod och nästan grät av skratt. 

”asså d-du skulle ha sett d-ditt ansikte, man!” pressade Chaz fram. Justin skrattade innan han började torka av sitt ansikte med handen sedan innan jag hann reagera hade Justin smetat in det i mitt ansikte.

”men hallå!” skrek jag. Han flinade bara och tog min hand och drog med mig bort till ett rum. Rummet visade sig vara ett badrum, när vi kom in och jag såg mig själv i spegel, skrattade jag igen och jag gick fram till handfatet.

Jag sköljde bort tårtkladdet med vatten och tackade gud för att jag hade valt en vattenfast mascara. Resten av sminkningen gick det inte att göra något åt så jag torkade bort det med en bit papper.

 


 

Jag och Tess satt tysta, i våra egna tankar i taxin på vägen hem till hotell. Men så fort dörren till vårt hotellrum stängdes vände jag mig mot henne med kortslagda armar.

”vad?” frågade hon oskyldigt och jag log snett.

”jag vet inte... men märkte du det där paret som stod och kysstes i sisådär en kvart i det bortre hörnet?” frågade jag lugnt och såg sedan menande på henne. Hon rodnade djupt och blickade ner i marken, men jag skuttade fram till henne och kramade henne snabbt innan jag släppte henne.

”men hur var det då?” frågade jag henne ivrigt och hon log stort.

”jag tror jag har fallit platt som en pannkaka för honom” svarade hon och jag skrattade åt hennes uttryck.

”men vad hände? Ryan sa att Chaz hade blivit helt hysterisk” pressade jag och såg förväntansfullt på henne. Hon skrattade.

”jo, det kan man ju lugnt säga. Chaz tog med mig bort till det där hörnet och började sen prata i hundra åttio om att han hade börjat gilla men sen den dagen vi hade träffats i aulan och inte kunnat sluta tänka på mig. Hur söt och vacker han tyckte jag var” sen skrattade hon åt något.

”vad sa han?” frågade jag.

”han sa - och så kommer du i den där klänningen” hon skrattade och jag stämde genast in.

”jag sa ju att den skulle dra till sig killar” hon skrattade generat.

”men i alla fall för att få tyst på killen så tog jag tag i hans ansikte och kysste honom. Han kysste mig tillbaka en märke jag inte något annat för än jag hörde Justin busvissla” avslutade hon och log. Jag tjöt ivrigt och tänkte på kindpussen jag hade fått av Justin, att det inte hade varit något i jämförelse med det Tess hade fått. Men jag tyckte att det var skönt att det inte gick så fort. 

Jag ville veta mer om honom och se om han fortsatte att vara den roliga killen jag gillade så mycket.

”jaha, och du då? Jag såg det du gjorde på scenen” sa hon och skrattade.

”ja, du vet ju hur mycket jag tycker om att busa” sa jag och skrattade. "speciellt med Justin" 

”men fick du något då?” frågade hon och såg menande på mig. Jag skrattade och rodnade.

”HERREGUD! Har du kysst Justin Bieber!?” skrek hon.

”nej, nej.” skyndade jag mig att säga. ”han kysst mig bara på kinden” Tess grep fort tag om mitt huvud och granskade min kind.

”hm… jag ser inget märke i alla fall” sa hon och släppte mitt huvud.

”nej, jag behövde ju tvätta av ansiktet från all tårta” sa jag. Vi tog sedan på oss våra pyjamasar och kröp ner i sängen, vi låg och pratade om allt från himmel till jord i säkert flera timmar. När klockan sedan slog fem, hade Tess somnat men jag kunde inte hur mycket jag än försökte. Jag gick därför istället ut och satte mig en stund på balkongen. Ute hade det blivit svalt men inte så svalt att jag började frysa. Jag såg ut på den becksvarta himlen där stjärnorna lös, månen lös klart på himlen. 

 

 

Justins Perspektiv. 

Vi såg tjejernas taxi runda hörnet och försvinna bort. Vi skulle träffa dem imorgon igen eller snarare senare idag. Sedan skulle jag ha soundcheck och en konsert på kvällen. Vi gick in genom dörren till lokalen, jag och Ryan var snabba med att hoppa på Chaz och brottade ner honom i golvet.

”jaha, så lilla Chaz har en flickvän” sa jag men bebisröst och Ryan skrattade. Chaz knuffade bort oss men satte sig sedan upp med ett flin. Ryan och jag skrattade roat åt honom.

”bättre att få en flickvän än ett tårtnylle” sa han sedan och sprang iväg. Ryan tog sig genast om magen och vred sig i skratt. Jag kom fort upp på fötterna och jagade efter Chaz. Jag hann i fatt honom och hoppade på honom bakifrån vilket fick oss att braka i golvet igen.

”men killar såhär löser man inte problem” vi såg upp på för att se Usher stå med händerna i sidorna och le ner mot oss. Jag ställde mig fort upp och bortsade bort smutsen från kläderna.

”jo förresten. Vad tycker du om Daphne?” frågade jag och log stort mot honom.

”jag tycker hon verkar vettig och hon har ju ett sinne för humor” sa han och skrattade. Jag suckade.

”okej, vi kan väl glömma tårtan!” sa jag frustrerat men log ändå åt minnet. Jag hade blivit helt chockad och hade inte alls förväntat mig att hon skulle trycka upp tårtbiten i ansiktet på mig för än den mjuka och kletiga pressades mot mitt ansikte. Men jag fick min revansch.

”okej, okej. ”sa Usher och höll avväpnande upp händerna. Jag skrattade.

 

 

Daphnes Perspektiv. 

Jag vaknade av att en knackade ljud, först trodde jag det var i min dröm och när det slutade så återgick jag till sömnen. Men sedan ekade det en massa bankningar och jag satte mig käpprätt upp i sängen. Okej, det är i verkligheten det knackade. Jag gick ur den varma sängen och fram till dörren, jag låste trött upp den och utanför stod Chaz, Ryan och Justin alla tre med stora leende. De skrattade lite lätt.

”vad?” frågade jag och såg mig i spegel bredvid dörren. Mitt hår stod på trekvart och jag såg extremt trött ut.

”men gud så jag ser ut. Vänta” sa jag förskräckt och höll upp ett finger innan jag gick tillbaka in till Tess. Det såg så himla skönt ut att jag faktiskt utan att tänka kröp ner igen bredvid henne. Jag satte mig käpprätt upp igen. Ryan, Chaz och Justin stod nu vid säng änden och log mot mig.

”hur kom ni i här?” frågade jag och drog upp täcket till hackan. Jag hade bara ett linne och shorts på mig.

”ehm… du släppte in oss för någon minut sedan. Har du glömt det?” frågade Justin och såg roat men förvirrat på mig. Chaz hade gått fram till Tess sida och smekte försiktigt hennes kind. Jag tänkte precis varna honom men innan jag hann yttra ett ord skrek Tess till och slog Chaz i magen, han sjönk ihop på golvet med en gnällning.

”åh… Chaz jag är så ledsen men mina föräldrar har tränat mig i att slå till så fort jag vaknar om det skulle stå någon mördare vid min säng” sa hon och sjönk ner på golvet bredvid honom, Ryan och Justin kacklade runt medan de skrattade så de nästan sprutade tårar.

”har d-dina föräldrar... t-tränat dig att slå d-den som... väcker dig?” pressade Justin fram mellan skratten.

”ja” svarade Tess generat.

”det är lugnt” sa Chaz andlöst och satte sig upp. Han log vänligt mot Tess som sedan ställde sig upp. Jag klev upp ur sängen och killarna såg på oss.

”vi går ner till lobbyn igen och låter er byta om ifred” sa Justin och knuffade sina vänner framför sig och stängde dörren. Tess och jag bröt så fort vi hörde dörren stängas ut i skratt. 

”kan inte fatta att jag slog honom i magen!” tjöt Tess och torkade sina tårar.

”du skulle ha sett hans minn!” skrattade jag.

 

 

Väl färdigklädd i ett par olivgröna tyg shorts, upphållna utav ett tunt, brunt skärp tillsammans med en svart bh/topp med guldig dragkedja där fram och en ljus jeans väst med silvriga nitar på. Håret hade jag satt upp i en slarvig knut på huvudet och på fötterna hade jag mina Dr. Martens löst uppknutna, mina Ray Bans satt på nästippen och tillsammans med Tess gick vi genom korridoren och bort mot hissen. Tess tryckte på ”hit” knappen innan hon döljde en gäsp bakom knytnäven, hissen plingade till och dörrarna svängde upp. På golvet hittade vi till vår förvåning killarna sittandes flåsade.

”ibland så bara hatar jag dig Justin!” utbrast Chaz till Justin. De såg sedan upp på våra förvånade ansikten.

”jaha här kan man också hänga” sa jag och klev in i hissen, killarna kom fort upp på fötterna.

”vad hände?” frågade Tess oroligt.

”Justins galna fans såg oss när vi kom ner i lobbyn och de blev helt jävla galna vilket betydde att vi fick springa för livet” berättade Chaz och såg menande på Justin som ryckte oskydligt på axlarna och flinade. 

”vad ska jag göra då? Jag tillhör dem på ett sätt” försvarade han sig med att säga, jag rynkade på pannan åt hur han valde att uttrycka sig. Det plingade till i hissen och vi stannade på entreplan. Nu hade det anländit en massa poliser och Kenny stod oroligt och väntade på oss.

”gick det bra Justin?” frågade Kenny genast.

”ja, det är lugnt” svarade han och log försäkrande. Vi fick tränga oss genom hopen utav tjejer för att komma fram till bilen, när vi sedan körde iväg vände sig Ryan om för att se på tjejerna som sprang en bit efter bilen.

”okej, crazy California girls!” sa han sedan och skakade på huvudet. ”de här är ju värre än de andra. De japanska är snäll, dem gillar jag” sa han och log. Jag skrattade.

"har ni graderat dem?” frågade jag nyfiket och roat.

Justin skrattade. ”ja, lite. De japanska är som Ryan säger de mest respektfulla och minst galna. Vilket faktiskt uppskattas” jag log mot honom.

”jaha så vart ska vi?” yttrade sig Tess för första gången sedan hissen.

”till närmaste köpcentrum” sa Justin och ryckte på axlarna. Vi svängde in på köpcentrumets parkering och Kenny klev först ut och öppnade sedan dörren till oss så vi kunde kliva ur bilen. Paparazzis flockades runt oss och jag var glad att jag hade tagit solglasögon. Blixtarna högg i mina ögon likt rakblad. Väl innanför dörren till gallerian så höll sig papsen på mera avstånd än förut. Men man kunde fortfarande höra hur de skrek sina frågor efter oss.

”vilka är tjejerna? Är någon utav dem din flickvän?” jag såg upp på Justin som gick lugnt vidare, han måste vara van. Jag ökade farten och gick jämnsides med honom.

”hur vänjer man sig vid en sådan här sak?” frågade jag honom och blickade tillbaka mot paparazzoerna. Justin följde min blick innan jag såg ner på mig.

”man gör inte riktigt det” svarade han med något sorgsna ögon. ”men det är bara att hänga kvar”

Jag log försiktigt mot honom, jag kastade en blick bak mot Ryan, Chaz och Tess. Tess och Chaz höll varandras händer medan de gick och små viskade med varandra. Jag log åt hur snabbt deras förhållande tog fart. 

Vi gick in i en affär och till min lycka fick inte paparazzoerna följa med in så inne i butiken kunde jag strosade runt och se lugnt runt kläderna. Vi stannade inte speciellt länge i köpcentrumet eftersom Justin skulle ha konsert och hade då soundcheck innan. Bilen stannade på en parkeringe bakom den stora arenan där jag såg skylten och fick jag en flashback från när jag själv stått utanför en utav hans konserter och blickat upp på en likadan skylt. Vi klev ur och jag såg att det även stod fem gigantiska bussar parkerade. Jag stirrade storögt på bussarna.

”varför har ni fem bussar?” utbrast jag och pekade med hela armen mot dem.

”för att allt får ju inte plats i en” svarade Justin och jag rodnade över min egen dumhet. En kvinna med mörkt, långt hår och vänliga bruna ögon kom och mötte oss. Hon hade solglasögon uppsatt på huvudet och en pärm i famnen. 

”där är du ju, nu måste du skynda dig” sa hon och knuffade Justin lätt framåt. Vi följde tafatt efter dem men stannade sedan utanför ett draperi, på andra sidan kunde vi höra en massa tjejer skrika och tjuta. Justin gick ut på scenen och ljudet blev ännu högre.

”det förvånar mig att Justin inte är döv ännu” sa jag och satte händerna för öronen, vi väntade en stund och lyssnade på det som sades genom mikrofonenrna, jag såg genast upp när jag hörde mitt eget namn sägas.

”Daphne, kan du komma ut hit?” hörde jag Justin fråga, jag reste mig tvekande upp och gick sakta ut på scenen med stora, frågande ögon. Scenen var stor och precis nedanför kanten satt en grupp på kanske 50 personer, mest tjejer. 

”där är du” sa Justin som stod på högra sidan av scenen och log mot mig.

”jo, kommer du ihåg att du lovade mig en sak?” frågade Justin och såg på mig. Jag rynkade oförstående på pannan åt honom innan det sedan slog mig. Han pratade om att han ville se mig dansa. Jag skakade fort på huvudet och var på väg tillbaka backstage igen när en arm lades runt min midja och stoppade mig. Jag vände på huvudet för att se Justin stå precis bakom mig med armen om mig så jag inte kunde smita.

”kom igen, vi vill se. Eller hur tjejer?” sa Justin och såg på sina fans som skrek.

”ser du” sa han och vände huvudet mot mig igen. ”snälla” vädjade han sedan och såg på mig med plutande underläpp och stora ögon. Jag såg tillbaka och kände hur min motståndskraft smulades sönder.

”jaja” suckade jag. Han sken genast upp i ett stort leende, det var just det där ansiktet som gjorde det här värt det.

”vilken låt?” frågade Justin medan han gick och satte sig på en utav stolarna vid sidan om.

”har ni Ushers låt. ”DJ got us fallin’ in love” frågade jag och Tay James skrattade.

”om vi har” svarade han och log mot mig. Jag nickade innan jag gick och ställde mig i mitten utav scenen. Vickade på huvudet från sida till sida medan jag skakade på benen. Musiken startades, jag blundade medan jag tog in den och försökte komma ihåg stegen.

 

 

ungefär såhär då, se på vem ni vill. 

 

 

Sedan började jag röra mig, det var en rakt genom hiphop dans som vi gjort för bara något år sedan. När jag dansade var det precis som om allt annat försvann, det är bara jag och musiken som existerar. 

När det väl tog slut hade jag hamnat i en nästan liggande position, armarna och benen höll mig uppe. Jag såg flåsande upp och väntade på någon slags reaktion men alla var helt tysta. Jag ställde mig tvekande upp innan jag såg bort mot Justin. Han stirrade på mig med stora ögon, fansen började sedan applådera kraftigt och Justin rycktes till verkligheten. Han höjde micken till munnen.

”WOW” sa han bara och gick fram till mig. Jag log generat och besvarade hans kram.

”du är ju grym! Herrgud!” sa han sedan och jag skrattade. Jag fick sedan ta plats på sidan där jag kunde sitta resten utav soundchecket för att kunna se, jag satte mig ner på stolen och omringades snart utav Justins bakgrundsdansare.

”wow, asså jag har aldrig sett en tjej dansa som du gör” sa en utav killarna. De andra nickade instämmande.  Ryan, Chaz och Tess kom fram till mig och killarna stirrade stumt på mig.

”varför har du inte sagt att du kunde dansa så bra?” frågade Ryan. Jag ryckte på axlarna. När det var dags för Justin att svara på frågor blev fansen hysteriska och satt med händerna uppsträckta i luften medan de hoppade på sätena. Justin pekade på en tjej.

”vill du gifta dig med mig?” frågade hon med ett brett, ivrigt leende.

”självklart” svarade Justin och log. Jag rynkade svagt på pannan och fick en konstigt känsla i bröstet. Kom igen Daphne han menar ju inte allvar, sa jag till mig själv.

Frågorna var hur många som helst och en del var jag också rätt intresserad utav medan andra var bara urlöjliga. Soundchecket led mot sitt slut och Justin sa hejdå, vi gick backstage och vi möttes utav en kvinna med blont hår som genast pressade en vattenflaska i Justins hand.

”drick” sa hon och han öppnade flaska och tog en klunk.

”Daphne, Tess det här är min röstcoach Mama Jan. Mama Jan det här är Daphne och Tess” kvinnan med det roliga namnet skakade hand med oss innan hon såg på Justin igen.

”drick” sa hon igen. ”den ska vara uppdrucken när jag kommer tillbaka om fem minuter” Justin himlade med ögon men började lydigt dricka. Han sneglade på mig som stod och log busigt medan jag såg på flaskan. Han tog snabbt bort den från munnen.

”nej, tänkt inte ens tanken!” varnade han och höll upp fingret framför mig.

”vadå?” frågade jag oskyldig men log.

”du vet precis vad jag menar” sa han. ”och det kommer sluta precis likadant också”

Jag enbart log mot honom. Han fortsatte lugnt att dricka och la inte så stor vikt vid sitt lilla hot, jag smög tyst fram mot honom och hörde Tess fnissa lågt i bakgrunden. Jag sträckte snabbt fram min hand och tryckte på flaskan precis som jag gjort förra gången, effekten blev den samma. Jag skrattade och backade någon meter, han såg på mig med vatten droppande från sin haka.

”du har något vått på hakan” sa jag innan jag sprang.

Han var mig hack i häll och jag sprang in genom en dörr, därinne stod det två soffor i mitten av rummet, en gigantisk spegel som pryde den vänstra väggen, en bänk och en annan öppning som ledde in till ett stort vitt badrum. På den högra väggen stod en lång klädesstång som var belamrad med klädesplagg, jag sprang in i rummet och hann precis innanför dörren innan Justin brottade ner mig på marken. Han satte sig gränsle över min mage och grep tag i mina handleder innan han låste fast dem ovanför mitt huvud och log sedan ner mot mig.

”vad säger man?” frågade han.

”förlåt” sa jag på svenska. Han lutade sig framåt så våra ansikten var mycket nära varandra.

”på engelska tack” sa han men jag kunde inte svara. Det enda jag kunde tänka på var hur nära Justins läppar var mina egna och den plötsligt impulsen jag fick efter att ha dem pressade mot mina egna. Innan tanken knappt hann regestrera sig svängde dörren upp och våra ansikten vändes tvärt mot dörren.

Hela Justins team kom in genom dörren, vi måste ha sett roliga ut för de stannade till och såg på på med med Justin sittandes på mig för de började alla småskratta. 

 

 

Justins perspektiv:

Jag hade fastnaglad i golvet under mina händers grepp om hennes handleder men även min kropp som satt på hennes mage. 

”vad säger man?” frågade jag och syftade på ett förlåt. Hon svarade med ett ord på ett språk jag inte förstod. Jag lutade mig närmre hennes ansikte.

”på engelska tack” sa jag till henne men glömde snart bort att jag ville ha ett svar. Det enda jag kunde tänka på var att om jag lutade mig lite framåt så skulle våra läppar mötas. Jag var precis på väg att luta mig den sista biten när dörren svängde upp och mitt huvud vändes tvärt mot dörren. Hela mitt team kom intraskandes genom dörren och då menade jag hela. De stannade till vid synen utav oss på golvet, jag misstänkte att de fann våran position ganska häpnadsväckande. Jag hörde hur någon busvisslade i bakgrunden.

”men vad har vi här då?” frågade Scooter och la sitt huvud på sned. Jag sträckte på min överkropp så våra ansikten hade mera avstånd mellan varandra. Chaz, Ryan och Tess trängde sig plötsligt fram genom gruppen av människor och började skratta när de såg oss.

”gick inte så bra som du hade tänkte dig va?” frågade Tess Daphne.

”det sprutade fortfarande från hans mun så man kan väl kalla det oavgjort” svarade Daphne. Jag såg ner på henne och jag såg att hennes kinder lös röda. Hela teamet gick förbi oss innan de satte sig vid sofforna. Jag vände blicken mot Daphne igen som tittade roat tillbaka mot mig.

”jag är inte klar med dig” sa jag sedan och reste mig från henne och drog med mig henne upp på fötterna.

 

*

 

Daphne, Tess, Ryan och Chaz gick senare iväg när det vart dags för mig att byta om och göra röstövningar med Mama Jan.

”så vad var hela golv grejen om?” frågade Scooter och såg menande på golvet där vi hade suttit. Jag skrattade generat.

”ehm… hon gjorde ett bus på mig och jag försökte få ur henne ett förlåt” svarade jag och skrattade igen.

Scooter stämde nu in. ”gick inte så bra eller?”

”vem sa att jag är klar?” frågade jag och slog ut med armarna.

 

 

Daphnes Perspektiv.

Jag, Ryan, Tess och Chaz vandra runt lite inuti arenan när det var dags för Justin att göra sig i ordning inför showen. Vi mötte honom senare när han kom åkande på en segway, han tricksa runt lite och han var riktigt duktig. Han måste ha haft jätte många timmar att slå ihjäl och då ägnat sig åt sin segway.

När det var dags för hans konsert att starta igång blev vi leda till en tomt utrymme som vi kunde stå på. Justin var enastående på scenen och hans energi var nästan smittsam. Hans "One Less Lonely Girl" satt och grät precis som den förra tjejen jag hade sett, Justin sjöng och kramade henne i hopp om att det kanske skulle lugna ner henne men det fick det att omöjligt bli värre. När det sedan var dags för honom att sjunga ”Favorit Girl” hissades han upp i luften sittandes inuti ett stort metallhjärta. Justin satte sig på den fastgjutna stolen och en tekniker kom fram och gav honom en gitarr, han började spela och seglade sakta ut över hans publik.

 

 

Konsert kom till sitt slut och vi bemötte utav en trött och svettig Justin backstage.

”bra jobbat” sa jag och sjönk ner i soffan bredvid honom.

”tack” svarade han och log mot mig innan han hasade ned i soffan så han mer låg än satt. ”gud vad trött jag är!” utbrast han plötsligt och gäspade stort. Jag skrattade. 

Scooter kom in genom dörren och vi vände oss mot honom.

”ni fem åker i buss nummer fyra” sa han och tittade först på mig och Justin och sedan på Chaz, Tess och Ryan som satt i soffan mittemot oss innan han svepte ut ur rummet lika fort som han hade kommit.

”ska vi åka buss?” frågade jag förvirrat. ”men då kommer vi ju aldrig hem!” Justin skrattade.

”jo då. Men vi kommer väl fram runt tre imorgon”

 

*

 

Jag och Tess fick skjuts till vårt hotell där vi fort packade ihop våra saker innan vi tog hissen ner igen och checkade ut. Ute på pakeringen stod bilen fortfarande och väntade på oss. Vi åkte tillbaka till inhängnaden bakom arenan och såg att teknikerna hade börjat rulla in stora vagnar i en utav bussarna. Chauffören sa att vi inte behövde bry oss om bagaget utan att det skulle tas hand om, vi frågade vilken utav bussarna som var fyran. Han pekade på den som stod i mitten.

Vi gick över parkeringen och fram till bussen, klickade på en knapp som gjorde att dörren svängde upp medan det lät som om bussen nästan andades ut. Så fort dörren öppnats hörde vi någon som skrek ilsket och någon som skrattade. Vi gick uppför den lilla trappan och såg Justin liggandes i en soffa medan han vred sig i skratt. Chaz och Ryan låg brottades på golvet medan Chaz skrek ilsket.

”ge hit den Ryan!” Tess och jag skrattade.

”vad gör ni?” frågade jag.

 


 

Kom igen! KOMMENTERA! :D

Just An Ordinary Girl - Kapitel 12

 
Previous: ”jag är hemma!” ropade jag när jag klev in i hallen, mamma kom nyfiket gående och mötte mig.

”hej gumman, hade ni skoj? Vad gjorde ni?” frågade hon.

”vi hade jättekul, vi spelade bowling” svarade jag med ett leende. Väl uppe på mitt rum igen tog jag fram min laptop och loggade snabbt in på Twitter. Jag hade tre nya followers, såklart var det inga andra än Justin, Ryan och Chaz. Jag klickade på ”follow” på deras profiler och såg att Justin precis hade skrivit ett tweet.

 

”Thanks for tonight. Hope to see you soon again @DaphneM @TessD”

 

Jag kunde se framför mig hur Tess fick flip när hon såg att Justin hade skrivit ett tweet om henne och log roat.

 


 

Jag vaknade på morgonen av att mamma, pappa och Loll stod vid min sängkant och sjöng ”ja du må leva…”, mamma hade en stor tårta i famnen och Loll hade två presenter i sina armar. Jag satte mig sömnigt upp och log mot min familj. De slutade att sjunga och mamma ställde ner tårtan framför mig, jag blåste ut alla ljusen och önskade att jag skulle få en lyckad födelsedag. Loll räckte fram presenterna mot mig och det ena var ett avlångt kuvert och den andra var en fyrkantig box.

Jag öppnade först boxen och inuti låg en brun väska som jag hade sett i en affär och blivit fullständigt kär i. Jag sken upp och kunde inte tro mina ögon att väskan låg i boxen. Jag skrek till och tog upp väskan. Jag kramade dem alla tacksamt och överröste dem utav tack ord. Jag tog sedan tag i kuvertet, undrande vad det kunde vara då jag inte hade önskat mig speciellt mycket i födelsedagspresent.

Jag fick upp kuvert och inuti låg det ett vykort. Jag tog frågande upp det och läste vad det stod skrivet. Jag tappade min haka mer och mer vid varje ord jag läste.

”är ni seriösa?” anades jag fram. Mamma nickade roat och log stort. ”ska jag och Tess få åka till Kalifornien. På riktigt?” nu hade jag fått rösten tillbaka och tjöt högt av glädje. 

”japp” svarade Loll och satte sig bredvid mig.

”men gud” jag bara stirrade på vykortet. ”när åker vi?” frågade jag.

”nu till helgen” svarade pappa. Jag skakade oförstående på huvudet men leendet ville inte rinna av ansiktet. 

 

 

De lämnade mig sedan för att låta mig klä på mig ifred, jag drog på mig ett par tunna tights, en stor vit siden tröja tillsammans med ett smalt, brunt skärp i midjan. Väl ståendes i badrummet där jag drog på mascara på ögonfransarna hörde jag hur min mobil plingade till inne på sängen. Genast la jag ner mascaran och sprang fram till telefonen.

 

Från Justin:

”det var en fågel som viskade i mitt öra, att det är en speciell tjej som fyller år idag. Grattis på födelsedagen Daphne! =D” jag skrattade.

 

Till Justin:

kan det vara så att den där fågeln möjligtvis heter Tess Delos? =) Tack så mycket hjärtat.” jag tvekade innan jag skickade iväg sms:et, tänkte på det jag hade skrivit i slutet. Får ju inte bli så himla uppenbart att jag hade en liten mini crush på honom.

 

Från Justin:

”kan hända. =P Varsågod, beautiful. Har du fått några roliga presenter då?” skrev han tillbaka. Jag skrattade, det hade gått två veckor sedan vi umgåtts på bowling kvällen. Därefter hade vi inte hunnit träffas speciellt mycket mer, jag hade skola och dans samtidigt som han åkte utomlands stup i kvarten. Ryan och Chaz hade dessutom behövt åka hem enbart någon dag efter bowlingen men jag och Justin hade hållit kontakt via telefonen.

 

Till Justin: 

Ja! Jag och Tess ska åka till Kalifornien i helgen! I’m soooo excited! =DDDD"

 

Från Justin: 

”GRYMT! =)”

 

Jag loggade in på min Twitter för att se att jag hade fått en massa gratulationer tack vare att Justin hade skrivit grattis på min profil. Shit de skulle säkert äta barnmat om Justin sa att han gjorde det, jag grimaserade när tanken slog mig.

 

 

Justins Perspektiv.

Jag log brett åt meddelena jag fått från Daphne. Hjärtat,  hade hon skrivit. Jag kanske tolkade det helt fel, men jag tyckte ändå om det. Det var jätte tråkigt att vi inte hunnit ses mer efter bowlingen men mitt liv är som det är.

Jag log åt tanken att Daphne blivit så uppspelt över resan till Kalifornien, jag och Tess hade planerat nu i en vecka åt överraskningen åt Daphne som hon skulle få då i Kalifornien.

Det skulle bli roligt att se Daphnes häpna ansikte när hon fick se vår lilla överraskning. Jag loggade in på Twitter och såg att Daphne hade fått en massa gratulationer får en massa Beliebers. Jag älskade mina fans, dem som har följt mig hela vägen enda sen i början av min karriär och förgyllt mina dagar.

”kommer du nu då?” frågade Kenny från min dörröppning.

”jag kommer” svarade jag och stoppade ner telefonen i fickan innan jag tog tag i min väska. Jag skulle åka före ner till Kalifornien och fixa i ordning allt för att Tess sedan skulle lura med sig Daphne till lokalen. Spännande, spännande. 

 

 

Daphnes Perspektiv.

I skolan däremot var det precis som vanligt, Tess och Jens hade sagt grattis till mig. Ingen annan, men det förvånade mig inte heller. Jag var glad över de gratulationerna jag hade fått. Speciellt en. Jag berättade för Tess att vi skulle åka till Kalifornien till helgen, hon skrek så högt så alla gav henne skrämda och frågande blickar.

Men hon struntade hon fullständigt i. ”skojar du eller!?” tjöt hon glatt.

”nepp” svarade jag och räckte henne vykortet. Hon stirrade på det och sken som en sol.

”åh, jag har alltid vetat åka dit” sa hon.

 

*

 

Torsdag kom och gick och sedan fredag, jag sprang runt som ett yrväder medan jag slängde in kläder i mitt rum som jag skulle ha med mig. Jag packade sedan ner allt i en stor resväska och en timme senare knackade det på dörren, fort sprang ner och ryckte upp dörren. Tess stod utanför med en stor resväska bakom sig och ett stort leende på läpparna.

”kommer bli den bästa helgen någonsin!” tjöt hon och hoppade på stället.  

Jag nickade glatt. ”helt klart”. Jag hjälpte henne upp med resväskan och hon kollapsade sedan på min säng innan hon såg ner på min resväska som jag inte hade hunnit stänga än. Sedan gick hon fram till min garderob och tog fram en finklänning och la den överst på högen.

”vad? Du måste ha en finklänning med dig också. Man vet ju aldrig vad som händer” försvarade hon sig med och jag skrattade men nickade instämmande och drog igen dragkedjan på väskan. Jag och Tess var dock tvungna att sitta på locket för att jag kunde stänga den. Efter det såg jag till att allt handbagage låg där det skulle i min nya väska. Ipod, telefon, bok…

Runt 10 kröp vi ner i sängarna och jag suckade över det faktum att alarmklockan skulle ringa redan klockan 4 imorgon bitti. 

”det är alltid roligt att åka utomlands, men aldrig roligt att planen går så himla tidigt” suckade jag och släckte lampan. Det blev becksvart och inom några minuter hade jag somnat.

 

 

Tess Perspektiv.

Jag hörde hur Daphnes andetag blev lugnare och djupare och jag förstod genast att hon sov. Jag plockade tyst fram min telefon och skickade iväg ett sms till Justin.

 

Till Justin:

hur går det? =)”

 

Från Justin: 

 

”det går bara bra. Allt är fixat. Och du då? Misstänker hon något eller? =)”


Till Justin: 

 

”hon sover som en sten just nu och hon misstänkte inte ens något när jag la ner en extra finklänning i hennes väska.” skrev jag tillbaka.

 

Från Justin:

Grymt, men då ses vi imorgon. God natt på er. =)”

 

Till Justin: 

”God natt på dig med.”

 

Jag stoppade tillbaka telefonen i väskan och log åt vår busiga plan. Jag hoppades verkligen att Chaz skulle vara där imorgon. Jag började faktiskt gilla honom, han var rolig och en snäll kille. Jag smålog för mig själv innan jag somnade.

 

 

Daphnes perspektiv:

Jag vaknade av att Tess ruskade mig nästa morgon. ”vad?” frågade jag sömndrucket. 

”du måste vakna, vi ska åka om en halvtimme!” skrek hon hysteriskt. 

”VAD!?” skrek jag och sprang upp ur sängen. Jag gick fort in i badrummet och tog ur tofsen ur mitt hår och borstade genom det en gång innan jag såg att jag inte skulle kunna göra så mycket mer med det. Jag suckade och sprang in i mitt rum igen. Jag drog på mig mina tights, ett linne och en stor collegetröja med ett stor tryck på framsidan. Sedan sprang jag tillbaka in i badrummet igen och drog på lite mascara på mina ögonfransar.

Vi fick bokstavligen slänga i oss frukosten för att sedan packa ner våra väskor i bagageluckan på bilen och köra rally mot flygplatsen. 

 

 

På flygplatsen såg vi till vår olycka att det var mer folk än vanligt så vi sa hejdå till min familj redan på parkeringen istället för vid gate ingången.

”jag ringer när vi landar” ropade jag till dem innan vi sprang mot kontrollerna. Vi gick genom metalldetektorerna och jag suckade lättat när det inte pep till och vi kunde ta våra väskor. Vi hann fram till vår gate precis innan de skulle stänga.

”ni hade tur” sa flygvärdinnan och jag log flåsande mot henne. Jag och Tess hittade våra platser och jag satte mig längst in innan jag försökte lugna mina andetag.

”shit, det var nära ögat!” flåsade Tess och slängde sig ner i sin stol bredvid mig. Vi började sedan skratta hysteriskt.

”vi kommer ha så kul!” sa jag och ruskade hennes arm.

”om vi kommer” försäkrade hon och såg menande på mig. Jag såg något undrande tillbaka på henne men bestämde mig sedan för att inte påpeka det.

Jag använde all min energi till den första timmen för att sedan slocknade lika fort som ett ljus för de andra timmarna. Jag sov enda tills någon ruskade mig, det var väl jädra vad många gånger jag har blivit ruskade på under bara några timmar. Tess log brett mot mig.

”vad?” frågade jag surt. 

”vi är framme” sa hon ivrigt och jag satte mig genast käpprätt upp, vi var precis på väg att landa och den röda varningslampan lyste om att man behövde sätta på sig säkerhetsbältena. Jag satte illa kvickt på mig bältet igen och såg ut genom fönstret medan vi landade. Jag älskade känslan av när man landade på marken och det gungade till i hela planet.

 

*

 

Vi hade bokat ett hotell som hette Beverly Willshire Hotel. Wow, hur hade de råd med det här? Här brukar väl alla kändisar bo? tänkte jag när jag gick tillsammans med Tess och checkade in.

Rummet vi fick hade en dubbelsäng, en byrå på vid den högra väggen och ett bord med fyra stolar. Badrummet bestod utav ett stort badkar, en meter lång bänk med ett handfat i mitten och en toa bredvid. Jag gick in till sovrummet igen och kastade mig på sängen, den var förvånansvärt mjuk. Annars brukar hotellsängar vara väldigt hårda, men de hade väl kvalité här.

Tess hade tagit sig ut på balkongen och såg ut över Kaliforniens trafikerade vägar och gång trafikanter. Jag ställde mig bredvid henne och såg ner på en bil nere på gatan som verkade ha lite problem.

”jaha, vad tycker du vi ska göra ikväll då?” frågade jag henne.

”vi ska ut och festa och fira din födelsedag såklart” sa hon som om jag var dum som inte tänkt ut det svaret själv och gick tillbaka in igen. Jag log roat och följde efter henne. Därav klänningen, tänkte jag.

”hallå, dags att göra sig redo kanske” sa hon och klappade med händerna.

”varför? Vi har väl inte ens bråttom?”

”men jag vill komma ut på klubbarna innan fyllona översvämmar dem” sa hon och försvann in i badrummet. Jag skrattade och satte mig på golvet framför min resväska och drog upp dragkedjan. Jag sträckte mig efter klänningen som Tess hade lagt ner. Hon hade tagit min favorit klänning, den var svart och hade djup rygg och guld detaljer på både axlarna men också vid ryggens slut. Hon hade även lagt ner ett par klackar också, jag tog nöjt upp de beigefärgade klackarna med silver nitar på hällarna och la allt på sängen. Jag var precis på väg att byta om när Tess kommer in med en locktång i högst hugg.

”vänta! Jag vill locka ditt hår. Du får så fint hår då” jag suckade, hon brukade locka mitt hår hela tiden för ungefär ett år sedan tills hon kom på att hon faktiskt kunde locka sitt eget hår istället för mitt. Jag skrattade och satte mig på en stol.

 

 

 
 

När jag var klar hade Tess valt att endast locka topparna och sedan satt upp den i en låg bulle på mitt huvud. Jag vände och vred på huvudet framför spegeln medan jag granskade frisyren, jag drog fram en slinga ur knuten och lät den hänga fritt. Därefter klev jag i min klänningen innan jag gick in i badrummet med sminkväskan i handen. Jag skuggade mina ögon med mörk ögonskugga innan jag la en rand eyeliner på ögonlocket innan jag la mascara på ögonfransarna. Kinderna fick rouge för att markera mina kindben och läpparna målade jag klar röda. Jag snurrade runt framför spegeln för att kunna se mig från vartenda vinkel, klänningen smet snyggt om runt mina former och klackarna gav mig en skjut på längden och fick mina ben att se slankare och längre ut. 

Tess kom in i badrummet men stannade tvärt och såg mållöst på mig innan hon log brett.

”oh la la” sa hon och såg retfullt på mig. Jag skrattade generat. Jag lät sedan blicken vandra upp och ner på henne för att se vad hon hade på sig. Hon hade satt på sig en rosa, kort klänning som hade svarta axelband som knöt ihop i ryggen där stora partier vad naket. Hennes ögon var något mildare sminkade än mina men matchade perfekt till hennes klänning. Hennes hår hade hon plattat till perfektion och lagt till rätta fram vid bysten. Hon såg galet snygg ut helt enkelt.

”killarna på klubbarna kommer ju dregla efter dig” sa jag och såg menande på henne. Nu var det hennes tur att skratta generat. Vi låste dörren efter oss och gick ner till gatan där vi ropade till oss en taxi. Tess sa snabbt en adress som jag inte hann höra men jag antog att hon visste ett bra ställe. Chauffören körde oss till en gata som till min förvåning inte var speciellt fylld med människor och jag steg undrande ut ur bilen. Taxin körde iväg och Tess sprang fort iväg och försvann in genom en dörr. Förvirrat blev jag stående och stirrade efter henne. 

”Tess! Vart ska du?” ropade jag efter henne sedan suckade jag och gick efter. Jag tryckte upp dörren och hann ta ett steg innanför dörren innan hela rummet tändes upp och det kommer smällar överallt ifrån samtidigt som en massa människor ropade ”ÖVERRASKNING!”. Jag stod endast och gapade inför det som var framför mig.

”vad är det här!?” utbrast jag till Tess som kom skuttande fram mot mig.

”överraskning” fnittrade hon och log mot mig, Ryan och Chaz dök plötsligt upp och gav mig en varsin kram. Grattis utbrast de båda och jag blev extremt glad över att se deras välbekanta ansikten. 

”när… var … hur?” frågade jag dumt.

”tja, hon fick ju hjälp av ett proffs” sa en röst bakom mig som jag mycket väl visste vem den tillhörde. Jag vände mig om och log stort mot Justin som stod där i ett par jeans, vit tröja och en skjorta över. Jag gick fram och gav han en kram. Jag hade saknat honom mer än jag trodde. 

 

 

Justins Perspektiv.

Jag hade ställt mig vid sidan av för att ta emot Tess när hon kom inspringande.

”okej, hon kommer om några sekunder” flåsade hon.

”okej, allesammans! Hon kommer snart”ropade jag och alla blev tysta, ett ögonblick senare såg jag en smal figur som tryckte upp dörren och jag slog genast på lyset och alla bröt ut i ”ÖVERRASKNING!”. Jag såg hur Daphnes ögon spärrades upp och hennes mun blev till ett stort "O".

”vad är det här!?” frågade hon Tess som skuttade fram till henne.

”överraskning” skrattade Tess glatt till henne. Jag såg på Daphne, lät blicken vandra över hennes kropp. Över klänningen som passade perfekt på henne, på hennes ansikte som var vackert sminkat och leendet som alltid fick mig att känna glädje. Hon var nästan för vacker för att se på. Ryan och Chaz gick fram till henne och kramade samt gratulerade henne.

”när… var… hur?” frågade Daphne vilket jag kände var signalen för att mig att göra mig hörd.

”tja, hon fick ju hjälp av ett proffs” sa jag och log, hon vände genast sig blicken mot mig och hennes skuggade ögon mötte mina. Leende växte sig större på hennes läppar och hon gick fort fram till mig innan hon slängde armarna runt mig i en kram. Hon doftade gott utav någon parfym.

”är du som gjorde det här?!” frågade hon sedan och såg med stora ögon på mig.

”ja, gillar överraskning. Både dåliga och roliga” svarade jag och log roat mot henne. Hon skrattade. Ah! Vad jag älskade hennes klingande skratt.

 

 

Jag gick tillsammans med henne runt i lokalen så hon kunde få träffa alla där eftersom de flesta kände hon inte ens. Vi kom fram till Kuk Harell, som hade varit med och gjort min film samt producerat mina album, jag hann dock knappt säga hela hans namn för än Daphne bröt ut i skratt så hon vek sig dubbel. Jag såg frågande på henne. Hon försökte lugna sig och behövde bita sig hårt i läppen för att inte skratta.

”vad är det?” frågade jag henne roat.

”okej, du får inte ta illa upp nu men på svenska så betyder ditt namn 'dick'” sa Daphne och såg försiktigt på Kuk. Jag skrattade så jag grät och jag hörde att Kuk skrattade lite försiktigt.

”ledsen mannen” sa jag och klappade honom på axeln, vi sa hejdå till Kuk och gick vidare.

”nu känner jag mig jättetaskig” sa Daphne och vände på huvudet för att se på Kuk som såg lite moloken ut. Jag skrattade igen.

”men du kan ju inte rå över hur olika ord uppfattas av olika språk” sa jag och såg lugnande på henne. Hon nickade försiktigt och fundersamt och lät mig sedan dra med henne vidare. Vi närmade oss Usher när hon stelnade till och tvär stannade.

”är det där vem jag tror det är?” frågade hon och jag skrattade.

”ja det är jultomten” svarade jag och hon skrattade lamt.

”Usher!” ropade jag och han såg genast upp på mig, vi gjorde vårt handslag som hälsning.

”Usher, det här Daphne” Usher såg menande mot mig för ett ögonblick och nickade sedan lätt mot henne. Jag nickade bekräftande, det var tjejen. Usher sken genast upp i ett leende och skakade Daphnes hand som stirrade lätt på honom.

”hej, dig har jag hört mycket om” hon enbart log generat mot honom. Jag skrattade lite åt hennes plötsliga stumhet och hon såg stött på mig innan hon knuffade mig lätt med armbågen. Jag flinade roat och samtalade kort med Usher innan vi gick vidare, tillslut kom vi tillbaka till Ryan som stod ensam med en mugg i handen. 

”men vart är Chaz och Tess?” frågade Daphne. Ryan log resamt och nickade bort mot ett hörn av rummet. Jag vände blicken dit han pekade och såg Chaz tillsammans med Tess stå tätt hopslingrade medan de kysstes passionerat. Jag skrattade förvånat. 

”oj! Det gick snabbt. Vad hände?” frågade jag och flinade mot Chaz och Tess som inte verkade bry sig om att de som stod närmast glodde ganska rejält på dem.

”tja... jag vet inte riktigt. Men Chaz blev helt hysterisk när han såg Tess efter att vi hade sagt grattis till Daphne, så han tog tag i hennes arm och gick bort med henne. Jag såg att de stod och pratade och vände mig då för att prata med Alfredo. När jag sen vände mig om för att leta efter dem så stod dem i det här hörnet och det har dem gjort snart... fem minuter” berättade Ryan och såg ner på sin klocka. Jag skrattade och busvisslade på dem. De vaknade till och de såg sig förvirrat omkring innan de fick syn på oss stå där och skratta. Tess la generat huvudet i händerna medan Chaz skrattade dock var de snart i full gång igen.

”nej, jag behöver luft. Jag kommer snart” sa Daphne och gick mot dörren.

”gå efter henne” sa Ryan och såg bort mot dörren hon försvunnit ut genom. Jag log och klappade honom på axeln innan jag gick ut till Daphne. Jag kom ut och såg henne stå lutad mot räcket vid sidan av dörren.

”jaha, vad tycker du hittills då?” frågade jag henne och lutade mig mot räcket bredvid henne.

”tack så jätte mycket. Jag är jätte tacksam för allt” sa hon och såg upp på mig. 

”jag har en födelsedagspresent till dig” sa jag sedan och böjde mig fram för att sedan mjukt kysste hennes kind.

 

 

Daphnes Perspektiv. 

”jag har en födelsedagspresent till dig” sa Justin innan han böjde ner sitt huvud mot mig och kysste min kind. Han sträckte sedan på sig och jag kände hur det brände på mina kinder. Jag la min hand på kinden han hade kysst och log stort mot honom.

”jag kommer aldrig att tvätta den här kinden, det är så man säger eller hur?” skämtade jag honom och han skrattade.

”ja, något sånt” svarade han medan vi såg forskande på varandra. Vi rycktes i nästa sekund till verkligheten utav dörren som smällde upp och där stod Usher.

”oj, förlåt om jag störde” ursäktade han sig och jag skrattade men Justin såg enbart irriterat på honom ”men det är tårta nu”

”kom igen” sa jag och tog tag i Justins hand och drog med honom in. När vi kom in släppte han inte taget om min hand utan grepp om den lite hårdare innan vi gick tillsammans fram till scenen. På scenen stod en rosa trevånings tårta. Den var jätte vacker och Justin räckte fram en tårtspade mot mig, jag tog emot spaden men tvekade en låg stund.

”vad är det?” viskade Justin i mitt öra.

”det är så himla fin och när jag väl har tagit en bit så kommer jag att ha förstört den” sa jag och såg ynkligt upp på honom. Han skrattade roat.

”det gör inget” försäkrade han och jag skar en liten bit av tårtan för att sedan bemöttas utav applåder. Jag såg upp och log mot människorna som stod ute på golvet och såg på. Sedan kände jag för att skoja till det lite så jag tog tag i min tårtbit med handen och tryckte upp den i Justins ansikte. Jag skrattade så jag vek mig när jag såg hans häpna ansikte när tårtbiten föll av hans ansikte. Skrattsvalorna fyllde rummet då resten stämde in.

Jag såg sedan hur Justin sträckte fram sin hand mot tårtan för att gripa tag om lite fyllning som bestod av grädde, sylt och tårtbotten. Jag sprang fort iväg från scenen men jag hann inte långt för än en arm slingrade sig runt midjan och innan jag hann skydda mitt ansikte så smetade han ut det han hade i handen i mitt ansikte. Han skrattade medan backade bakåt och viftade med handen för att få bort resten utav smeten. Vi stod båda och skrattade åt varandras tårtfyllda ansikten innan vi gick tillbaka mot scenen och "publiken" skrattade åt oss.

”tack så mycket för tårtan” ropade jag och de skrattade igen. Vi gick av scenen och ner till Chaz, Ryan och Tess som stod och nästan grät av skratt. 

”asså d-du skulle ha sett d-ditt ansikte, man!” pressade Chaz fram. Justin skrattade innan han började torka av sitt ansikte med handen sedan innan jag hann reagera hade Justin smetat in det i mitt ansikte.

”men hallå!” skrek jag. Han flinade bara och tog min hand och drog med mig bort till ett rum. Rummet visade sig vara ett badrum, när vi kom in och jag såg mig själv i spegel, skrattade jag igen och jag gick fram till handfatet.

Jag sköljde bort tårtkladdet med vatten och tackade gud för att jag hade valt en vattenfast mascara. Resten av sminkningen gick det inte att göra något åt så jag torkade bort det med en bit papper.

 


 

Blev lite längre än ett vanligt kapitel, hoppas det uppskattas.
Glöm inte att kommentera! :)

"I don't get it, I'm not drunk"

okay people !
jag vill ha kritik eller synpunkter eller bara ett ''bra skrivit'' eller något i den stilen!
jag behöver veta vad ni tycker!! :) så snääääääälla.
KOMMENTERA !!
 
 
tack. :D

Just An Ordinary Girl - Kapitel 11

 
Previous: ”okej, hej allesammans. Roligt att se er igen” hälsade hon och log mot oss alla. ”hoppas ni hade ett bra lov. Men nu är slappandet över” fortsatte hon, jag och Rebecca grimaserade genast med ansiktet mot varandra. Detta skulle bli tufft och det visste vi båda mycket väl. Vi började med uppvärmning för att sedan övergå till styrketräning. Väl klara blänkte mitt bröst av svett och mitt ansikte var alldeles rött. Jag såg runt i rummet och såg att jag inte var ensam om att vara alldeles trött och svettig. Därefter fortsatte lektionen med några diagonaler över golvet och Katie sa att vi inte skulle börja med någon ny koreografi den här veckan. Utan att nästa gång var vi i full gång med en exklusive koreografi.

Jag och Rebecca gick fram till stången efter lektionens slut och tog våra kläder innan vi gick ut till hallen där våra skor stod och väntade. Jag satte mig trött ner på en utav stolarna och knöt slarvigt mina skor, utanför tog vi hejdå och att vi skulle ses imorgon. Sedan gick vi åt ett varsitt håll, hon bodde väster åt medan jag bodde öster åt.

Jag började traska hemåt och det var skönt när en kall bris fläktade mitt svettiga ansikte.

 


 

Jag stod i mitt badrum när jag hörde att det knackade på dörren där nere, jag hörde hur mamma öppnade dörren till någon för att sedan stänga den igen. Efter en liten stund öppnades min badrumsdörr och Tess stack in sitt huvud, hon log brett och steg in. Hon hade tagit på sig ett par svarta jeans och en vit tröja som var lite för kort så man såg en bit av hennes brunbrända mage, till det hade hon en massa armband och ett enkelt halsband.

”sexy” sa jag och blinkade flörtligt mot henne. Hon skrattade. 

”du med. Grr…” retades hon och jag skrattade innan jag granskade mig själv genom spegeln. Jag hade satt på mig ett par ljusa jeans med mellanstora vita stjärna på tillsammans med en beige stickad kofta som man kunde se min svarta bh genom. Håret hade jag borstat och flätat luggpartierna åt ett varsitt håll innan jag satt fanns den med en varsin hårnål. Ansiktet hade jag gett en simpel och vardaglig sminkning, jag log nöjt och la ifrån mig puder dosan. Jag vände mig glatt om mot Tess innan jag kastade en blick på klockan. De skulle hämta oss vid sex ungefär och klockan stod nu på halv fem. En halvtimme kvar. 

 

 

Det plingade på dörren och jag hastigt sprang nerför trappan för att hinna öppna dörren innan mamma eller pappa eller i värsta fall Loll hann göra det innan mig. Jag låste upp dörren och hörde hur Tess tog sig nerför komma trappan. Jag tryckte upp dörren och utanför stod Justin med ett brett leende.

”hej” sa han. ”är ni redo?”

”alldeles strax” svarade jag och gick hastigt in i vardagsrummet.

”hejdå, vi åker nu!” ropade jag sedan till de som ville lyssna. Jag hörde ett svagt hejdå innan jag gick tillbaka ut i hallen där Justin stod, jag såg att Tess redan hunnit gå ut till bilen som stod på min uppfart. Jag slet tag i mina svarta Dr. Martens, jag höjde foten för att träda på skon men helt plötsligt var det som att vartenda gnutta balans balans hade försvunnit ur min kropp. Jag hoppade runt lite på ena benet innan jag brakade i golvet, genast bröt jag i ut i ett högt skratt och Justin vek sig dubbel på tröskeln.

”som dansare borde jag ha bättre balans än det där” sa jag sedan och ställde mig upp igen innan jag satte handen mot väggen och fick på mig skorna. Jag tog tag i min jacka och krängde på mig den. 

”redo” sa jag och såg upp på Justin som fortfarande stod och småskrattade.

”jaja, så kul var det inte” klagade jag vilket endast fick honom att skratta ännu mer. Jag låste dörren efter oss och tillsammans gick vi till bilen. Jag såg Chaz sittandes i framsätet och antog då att Ryan och Tess satt i baksätet. Jag gick till den högra sidan av bilen och gled in i sättet samtidigt som Justin satte sig där framme.

”vad var det som var så roligt?” frågade Ryan Justin och Justin enbart skrattade till svars.

”Daphne såg väldigt rolig ut bara” sa han sedan och såg på mig genom backspegeln och blinkade med ena ögat.

”jaha, vad är planen?” frågade Tess sedan. Chaz vände sig om och såg glatt på henne.

”bowling” svarade han och Tess skrattade.

”okej men bered er på att förlora. Jag har vunnit fem mästerskap i bowling” sa hon och Chaz tappade hakan och spärrade upp ögonen. 

”VAD!?” skrek killarna i synk, jag skrattade så jag kiknade eftersom jag visste att Tess inte var seriös. Justin vred på sig i sätet och såg på henne.

”du måste skoja!” utbrast han och rynkade sedan pannan. Vilket gjorde att jag skrattade ännu mer och Tess som inte orkade låtsas mer utan skrattade med mig.

”såklart jag inte har!” tjöt hon och fortsatte skratta. Genast kunde man se hur de alla slappnade av, jag torkade tårarna och gav Tess en high five. Priceless. 

Justin startade bilen och vi rullade iväg mot en bowlinghall. Vi stannade utanför Bowl-O-Rama dock parkerade vi inte på parkeringen utanför utan på baksidan. Vi klev ur och Ryan, Chaz och Justin gick avslappnat fram till en stor grå dörr som såg väldigt tung ut.

Tess och jag gick tveksamt efter dem, Justin knackade på dörren och han möttes av stor man som nickade åt honom och de trädde in genom dörren. Jag och Tess tittade lite skrämt på den stora mannen men gick sedan snabbt efter killarna, vi bestämde oss för att äta först och sedan bowla. När vi kom in i bowlinghallen var det inte en kotte där, jag såg mig förvånat omkring.

”jag bokade hallen” sa Justin och jag vände blicken mot honom, han måste ha sett min förvåning över folktomheten. Jag nickade förstående och satte mig ner bredvid Chaz vid bordet.

”jaha, lite bakgrundsfakta vore ju roligt” sa Tess efter en stund och log mot killarna. Justin skrattade.

”okej så vi börjar med dig Justin” han slutade genast skratta och jag log roat. 

”ja, eh… namn Justin Bieber. Är 16 år gammal, fyller snart 17. Jag har en mamma som heter Pattie och en pappa som heter Jeremy. Två halv syskon som heter Jazmyn och Jaxon. Ehm... jag är en världskänd musiker också”

”musiker, huh?” sa Tess och såg undrande och nyfiket på honom. ”berätta mer" sa hon sedan och han skrattade återigen åt henne.

”jag skulle gissa att du vet historien bättre än vad jag gör” sa han och flinade mot henne.

”det skulle inte förvåna mig” mumlade jag och skrattade, Justin vände genast blicken mot mig och log. ”du vet inte hur mycket hon har tjatat om dig genom åren”

”jaja, vi behöver inte gå in på detaljer” sa hon och viftade avfärdande med handen. Tess fortsatte fråga ut killarna om deras liv tills maten kom, vi alla hade beställt hamburgare och pommes. Vi åt under tystnad för en stund innan Chaz tog till orda.

”jaha, men ni då?” frågade han och såg på oss. ”Daphne?” frågade han och vände huvudet mot mig. Jag såg upp på honom och svalde ner maten innan jag började berätta. 

”ehm… jo. Jag heter Daphne McCartney, jag är 16 år snart 17. Jag har en mamma som heter Charlotte, en pappa som heter Peter samt en lillasyster som heter Louise. Jag har flyttat tre gånger, jag bodde först i LA när jag var liten innan vi flyttade till Sverige där vi var bosatta under 5 år eftersom pappa fick något bra arbetserbjudande. Så där bodde vi tills jag blev 11 år ungefär sedan flyttade vi hit tillsammans med pappas företag och här har jag bott sedan dess” sa jag och killarna såg något chockat men imponerat på mig.

”coolt!” utbrast Chaz sedan. ”så du kan prata svenska då?” frågade han.

”japp, flytande” svarade jag och log mot honom.

”säg något” uppmanade Ryan ivrigt.

”okej, vänta...” sa jag och höll upp mitt finger. ”jag tror jag börjar gilla dig, knäppt eller hur?" sa jag på svenska och såg runt på de andra innan min blick fastnade på Justin. Killarna satt med häpna ansikten.

”WOW!” andades Chaz. ”svenska låter verkligen coolt” fortsatte han. Jag skrattade.

”men vad sa du då?” frågade Ryan och jag letade febrilt efter något som jag kunde svara honom.

”jag sa: Jag kommer att slå er alla i bowling” sa jag och flinade mot deras ansikten.

”fortsätt drömma” sa Chaz nonchalant och himlade med ögon.

 

*

 

 

Maten var färdigäten och det var dags att välja skor. 

”usch, varför gjorde de dem här skorna så himla fula!?” utbrast Tess. Jag skrattade.

”men du ska ju bara ha på dig dem i någon timme” sa jag medan jag såg runt bland hyllorna innan jag hittade min storlek och satte på mig dem. Jag traskade iväg till killarna som valde klott, jag tog tag i ett utav de rosa kloten eftersom jag alltid körde med de rosa. De gav mig tur. Jag såg på det och log innan jag vände upp blicken för att se killarna stå och glo roat på mig. 

”vad?” frågade jag.

”nej inget” svarade Justin och de skakade på huvudet. Jag såg på klotet igen innan jag gick och satte mig på en utav stolarna vid banan. Det tog inte lång tid innan de kom och satte sig bredvid mig. Jag tittade upp och såg in i Justins hasselnötsbruna ögon.

”herregud, så fina ögon du har!” sa jag, fast till min lycka på svenska och inte engelska. Han skrattade.

”vad sa du?” frågade han förvirrat.

”inget viktigt” svarade jag och viftade med handen åt honom. 

”jo, kom igen” sa han. ”jag vill veta” jag log busigt och skakade envist på huvudet. Han ändrade då taktik från puppyface och körde lite utpressning med kittling. Jag skrek till och sprang iväg men hörde honom bakom mig.

Jag sprang till restaurangen och ställde mig på ena sidan av bordet vi hade suttit vid, Justin hamnade mittemot mig på andra sidan bordet. Han såg busigt på mig och jag enbart såg trotsigt tillbaka på honom. Jag rusade sedan snabbt tillbaka till dem andra och slängde mig på Tess.

”hjälp!” utbrast jag och försökte gömma mig bakom henne. Hon log och gick ur vägen så Justin kunde nå mig, men jag dansade smidigt undan och sprang iväg igen. Jag skrattade och märkte inte att jag hamnade i ett hörn. Jag vände mig mot Justin som kom lugnt travande efter mig och log triumferande. 

”gotcha!” sa han och skrattade. Jag sköt vädjande ut underläppen och spärrade upp ögonen åt honom. Jag tryckte ryggen mot hörnet och Justin stod nu en meter från mig med armarna utsträckta mot min mage.

”säg vad du sa annars” varnade han men jag endast såg på honom och knep ihop mina läppar. Han gick genast  till attack mot min mage, jag skrek till och skrattade medan jag bad om nåd. Han slutade efter till min lycka efter en stund och log mot mig som halvsatt på golvet och flämtade.

”kommer ni turturduvor någon gång!?” hörde jag en killröst ropa, jag såg bort mot killarna och Tess innan jag rodnade djupt och reste mig upp. Jag puffade lätt till Justin och gick bort till de andra.

 

 

Jag hade lyckats få sju strikes och två spärrar när vi väl var klara.

”jag är hungrig!” utbrast Chaz. Jag såg på honom oförmögen att få in det han just sagt. 

”men vi åt ju för typ en timme sedan” sa jag, Justin och Ryan skrattade. Jag och Tess såg undrande på dem.

”Chaz är alltid hungrig” förklarade Ryan och flinade mot sin kompis. Jag och Tess skrattade medan Chaz muttrade något och gick bort mot restaurangen. Jag tog upp min mobil och såg att klockan redan hade hunnit blivit halv tio.

”eh… vi måste hem nu, klockan är halv tio och det är skoldag imorgon”

”självklart” sa Justin fort och vi gick bort mot skohyllorna där vi lämnade skorna igen och tog våra kläder. 

 

*”tack för ikväll, det var jätteroligt” sa jag genom Justins fönsterruta. Han stod på min uppfart och hade precis släppt av oss. ”vi borde göra det här någon mer gång” killarna nickade glatt och Tess vinkade hejdå till dem och gav mig en kram innan hon började gå bort mot sig. Jag gick fram till min ytterdörr, vände mig om och vinkade en sista gågn innan de svängde runt hörnet.

”jag är hemma!” ropade jag när jag klev in i hallen, mamma kom nyfiket gående och mötte mig.

”hej gumman, hade ni skoj? Vad gjorde ni?” frågade hon.

”vi hade jättekul, vi spelade bowling” svarade jag med ett leende. Väl uppe på mitt rum igen tog jag fram min laptop och loggade snabbt in på Twitter. Jag hade tre nya followers, såklart var det inga andra än Justin, Ryan och Chaz. Jag klickade på ”follow” på deras profiler och såg att Justin precis hade skrivit ett tweet.

 

”Thanks for tonight. Hope to see you soon again @DaphneM @TessD”

 

Jag kunde se framför mig hur Tess fick flip när hon såg att Justin hade skrivit ett tweet om henne och log roat.

 


 

Här kommer ett till kapitel. hoppas ni tycket det var bra, men vad vet jag. FÖR NI KOMMENTERAR JU INTE! :P
Nej, men jag skulle bli jätteglad om jag fick kommentarer.
Kommentera ! :)