Between Heaven And Hell - Kapitel 24

PREVIOUS:   ”Du kan inte göra så” mumlade han och jag såg upp i hans ögon, de lös av frustration och tillbakahållenhet.

 

   ”Och varför inte det?” frågade jag, road utav att se honom såhär. Han stönade svagt då han inte verkade ha något bra svar på min fråga, jag riktade sedan blicken mot hans fylliga läppar och bet mig försiktigt på underläppen medan jag försökte ta ett beslut. Innan jag hann reagera tog Justin det beslutet för mig genom att fort trycka sina läppar mot mina. 

  

  

Jag tog ett fast tag om hans nacke och drog honom ännu närmre. Jag kände Justins varma tunga mot mina läppar och öppnade försiktigt munnen, hans tunga trängde in och kyssen blev omöjligt ännu bättre. Jag besvarade med min egen tunga och en främmande känsla fyllde mig, ett slags behov. Efter vad? Honom! Jag ville att han skulle ta på mig, pressa sig närmre min kropp.

   Paniken steg inom mig när jag kände hur hungern efter honom växte sig större. Fort slet jag mig från honom och andades andfått in och ut. Var försiktig, Deztiny! Du vet inte vart din egen gräns går! Jag sneglade på Justin som stod och med sin blick ner riktad mot golvet. Han såg sorgsen, fundersam och förvirrat ut. Jag tyckte nästan synd om honom bara av att se honom så, kanske var det för att han trodde att jag avvisade honom.

   ”Hey” sa jag försiktigt och han såg genast upp på mig, snabbt kysste jag hans läppar innan jag log mjukt.

  

Den långa dagen led mot sitt slut och stämningen mellan mig och Justin hade blivit mer och mer spänd. Det hela blev inte bättre av att vi dessutom var alldeles ensamma i hans stora hus. Vi hade inte sagt många ord till varandra sedan kyssen och jag började bli riktigt frustrerad och irriterad. Varför kunde ingen utav oss ta ut pinnen ur röven och prata med den andra om saken? Varför gjorde inte jag det? Jo, för jag var rädd för vad Justin skulle svara. Jag ville inte ha ett ”jag gillar dig inte på det sättet”, men samtidigt hur kunde han inte göra det?

   Han har ju faktiskt kysst mig två gånger, betyder det ingenting för honom? Eller gjorde han så med alla sina tjej kompisar? Människor kanske gör det? Det kanske var normalt för dem, men varför är han då så fundersam och tystlåten? Med en suck reste jag mig från stolen som jag suttit på och sett ut på utsikten från mitt sovrumsfönster. Jag öppnade dörren och hörde ljud bortifrån vardagsrummet, på trippande fötter gick jag mot rummet och fann Justin sittandes i en utav de två sofforna.

   Han såg på den påslagna tv men gav mig ett litet leende när jag kom in genom dörren innan han riktade blicken mot tv igen. Jag satte mig bredvid honom i soffan och såg på skärmen. Programmet han tittade på gjorde mig genast uttråkad och återigen gled jag in i mina egna tankar. Varför kunde han inte vara min, officiellt? Då han vi inte suttit såhär, då hade det inte varit tv han hade haft sin fokus på. Jag log roat åt mig själv över min tanke.

   Jag sneglade på honom och min blick gled direkt ner mot hans läppar, jag fick bita mig hårt i kinden för att inte slänga mig om hans hals och trycka min kropp mot hans. Frustrerat stönade jag och reste mig från soffan.

   ”God natt Justin” sa jag utan att se på honom.

   ”God natt Deztiny” hörde jag han svara förvånat.

 

 

Justins Perspektiv.

Varför skulle jag vara så feg? Kyssen brände ännu på mina läppar, men inte ett ord hade jag sagt till henne om det. Frågat vad den betydde, istället hade vi båda i stort sett gått ordlösa. Skapat pinsam och stel stämning som var så tjock att man skulle kunnat skära i den med kniv.

   Jag rycktes till verkligenheten då Deztiny kom in klivande i rummet, klädd i en enkel t-shirt och hot pants. Jag drog lätt på smilbanden innan jag riktade blicken mot tv som jag hade slagit på men inte tittat på. Återigen kände jag den tryckande tystnaden fylla rummet och jag försökte hitta något att säga med det var tomt. Absolut alldeles tomt. Jag kände Deztinys blickar men vågade inte möte hennes med min egen, utan låtsades istället att jag var fokuserad på vad det än var som rullade på tv. Deztiny suckade irriterat bredvid mig innan hon hastigt reste på sig.

   ”God natt Justin” sa hon bara.

   ”God natt Deztiny” svarade jag försiktigt och såg förvånat hur hon försvann ut genom dörren. Var hon arg på mig? För att jag kysste henne? Men hon kysste ju tillbaka… Förvirrat stängde jag av tv och reste mig från soffan, jag såg till att hela huset var låst och larmat innan jag gick bort till mitt rum.

 

 

Deztinys Perspektiv.

   Länge låg jag och vred mig i sängen, tankarna snurrade och min hjärna fick ingen ro alls. Jag stönade och drog bort täcket från min kropp, jag reste mig från sängen och öppnade försiktigt min sovrumsdörr. Jag satte eld på mina fingertoppar och gick genom korridoren, förbi vardagsrummet och bort mot Justins sovrum. Jag skulle få det sagt, jag fick ta konsekvenserna. Vad de än blev… Jag öppnade hans dörr och genaste hörde jag hur det rörde sig i sängen.

   ”Deztiny?” frågade Justin och lät inte det minsta nyvaken, kanske han också legat vaken?

   ”Jag måste prata med dig” svarade jag och stängde dörren bakom mig igen. 

 


 

ojoj, lite confession time kanske?  vad tycks? kommentera! ledsen att det kom så sent, men vi åkte o åt vid typ 7 . -.- ja, jag vet seeeent. o sen behövde vi handla också. 


"let me tell you a story about a girl and a boy"

heeeeeeeeej, hoppas ni har haft en grym början på sommarlovet.. HA! det har fan regnat 24/7, iaf där jag bor. -.-
men tänkte bara säga TACK för de fina kommentarerna och nu känner jag mig jätte elak för att jag inte har publicerat något nytt.
men hade tyvärr inte tid igår men idag har jag! ska sitta ute på altenen o skriva. håll tummarna på att jag får ihop så mkt att det blir TVÅ!
puss och kram på er.

Between Heaven And Hell - Kapitel 23

PREVIOUS:   Jag ville att Justin skulle komma hit och krama mig, tänkte jag medan jag tog mig upp till mitt rum. Jag gick fram till mitt fönster och såg ut på himlen som nu var helt orange och rosa, försiktigt öppnade jag det och slängde mig ut i luften. Jag flög in i skogen och lugnades av vinden i mitt hår och doften av skogen som fläktades i mitt ansikte, helgen skulle bli rolig.

Få vara tillsammans med Justin, bara vi två… när den tanken slog mig stannade jag direkt och ryttlade så jag blev hängande i luften. Bara han och jag… jag är inte dum, jag vet vad som brukar hända när två personer som fattar tycke för varandra åker tillsammans på en semester, ensamma. Långsamt började jag flyga inåt i skogen igen, planlöst. Du måste vara försiktig Deztiny! Om det leder till något sådant måste du vara stark nog att avbryta det i tid, du vill ju inte skrämma iväg honom genom att dina vingar helt plötsligt bara exploderar ur ryggen på dig. 

 


 

”Är du redo?” jag nickade exalterat och Justin skrattade lågt åt mig. Jag vände huvudet mot det lilla flygplansfönstret och hörde hur motorn i det massiva fordonet som Justin kallat flygplan startades. Jag njöt av det välbekanta mullrandet från ett spinnande motor och snart ökade flygplanets fart för att sedan lyfta från marken och sikta mot den blå himlen.

   Jag kvittrade glatt över känslan att befinna sig i luften utan att varken behöva flyga med mina egna vingar eller bli buren av någon annan. Jag hörde hur Justin skrattade lågt igen och jag kunde inget annat än att le belåtet, att göra honom glad eller road gjorde även mig glad och road. Jag vände blicken mot honom och såg att han satt och småpratade med sin före detta livvakt, Kenny.

   Kenny hade tydligen varit hans livvakt i början av hans karriär tills en kort tid tillbaka då han istället gick över till att vara hans ”road manager” och då ersatts av hans nuvarande livvakt, Moshe. Som satt i ett säte i randen framför oss, hans låga snarkningar skvallrade om att han redan sov djupt.

   ”Vad är det vi ska göra i LA?” frågade jag Justin fundersamt, han vände huvudet mot mig och log.

   ”Tänker jag inte säga” svarade han och fick en busig glimt i ögat.

   ”Jaså?” frågade jag och höjde på ena ögonbrynet och han nickade som svar.

   Jag suckade och funderade en stund om jag på något sätt skulle försökte tvinga honom ur svaret med en gammal vanlig manipulation som i stort sett bestod av närhet och viskande, förförande ord. Men beslöt mig sedan för att det gjorde honom gladare om det blev en överraskning.

 

 

”Princess, vi är framme” mjuka fingertoppar strök min kind och jag öppnade försiktigt ögonen. Jag gnällde samtidigt som jag gäspade smått, jag vred på mig och kände nu hur obekvämt jag låg. Det här känns inte som min säng, konstaterade jag och satte mig käpprätt upp.

   Jag mötte Justins förvånade blick innan jag fort såg mig runt, naturen utanför det lilla fönstret fångade min blick och jag såg fascinerat på palmträden som reste sig höga och skapade skugga på en del ställen. Jag reste mig på stela ben och följde efter Justin ut efter att dragit till mig min väska, medan vi gick genom planet kastade jag flertal blickar ut genom rutorna för att se om jag såg några misstänkta män som möjligtvis kunde vara paparazzis som de kallades.

   För säkerhetsskull fiskade jag upp mina pilotglasögon ur väskan och satte den på näsan, solens starka strålar träffade mitt ansikte och nu var jag glad att jag hade tagit på mig glasögonen. Från ingenstans kom en grupp män på ungefär 5 – 10 stycken springandes mot oss över den stora asfalterade landningsbanan planet parkerat på, jag såg undrande på männen innan det snabbt klickade i mitt huvud när jag stod de svarta, bastanta kamerorna i deras händer.

   För böjde jag ner ansiktet och tryckte upp mina solglasögon högre upp på näsan, jag kände Justins fingrar mot min hand och grep snabbt tag i den för att sedan låta honom guida vägen fram till bilen. Jag gick tät intill honom och försökte gå så att han gick framför mig och skymde så mycket som möjligt utav mig, Justins fingrar kramade mina som i ett försök att lugna mig.

   Justin öppnade sedan bildörren när vi kom fram för att låta mig glida in först, jag gav honom snabbt ett tacksamt leende innan jag satte mig i bilen. Fortfarande med nedböjt huvud väntade jag på att de andra skulle sätta sig i bilen, snart nog började bilen rulla och vi körde bort från paparazzoerna och landningsbanan.

   ”Tyvärr måste jag säga att det där var ingenting med vad det kan vara” sa Justin bredvid mig, jag vände huvudet mot honom och såg hans sorgsna blick. Vad var han ledsen för?

   ”Det gör inget, det gick bra. Men vill helst inte att mitt, för vackra, nuna ska pryda tidningarna” skämtade jag och Justin flinade roat.

   ”Jag förstår” svarade han och jag skrattade.

   ”Vart ska vi bo?” frågade jag sedan. ”eller får jag inte veta det heller?”

   Justin skrattade. ”vi ska bo hemma hos mig” svarade han och jag såg med stora ögon på honom.

   ”Har du ett hus här också?” frågade jag förvånat.

   ”Huset jag bor i, i Stratford är min mormor och morfars hus. Jag bor egentligen här i LA” svarade han och jag fortsatte se förvånat på honom.

   ”Coolt” mumlade jag och han skrattade.

 

 
 

Roat plaskade jag med benen i det lagom svala vattnet i Justins pool och tiltade huvudet bakåt så solen strålade på mitt ansikte. Huset Justin bodde i var makalöst vackert, hade en otrolig utsikt över både strand och grönska. Han hade visat mig runt i det stora huset innan jag fått se sovrummet jag skulle sova i, den fina inredningen hade fått mig överväldigad med det hade inte varit något då jag hade sett utsikten från mitt sovrumsfönster som vette ut över baksidan. Poolen som lös turkosblått och fick mig att sukta efter att bada, fort hade jag kommit i min guldiga baddräkt och sedan gått till baksidan, en stund hade jag stått och bara sett på vattnet och utsikten innan jag tillslut gjort ett dyk ner i poolen. Jag simmade till andra sidan och satte mig på poolkanten och lutade mig tillbaka, försiktigt värmde jag min hud så jag torkade. 

   ”Har du skönt?” jag öppnade mina ögon och såg Justin stå på andra sidan poolen med ett leende på läpparna. Jag flinade och reste på mig fram kanten, jag såg direkt hur hans blick vandrade över min kropp och jag log belåtet. Stare away.

   ”Gillar du vad du ser?” frågade jag självsäkert och höjde på ena ögonbrynet. Genast spred det sig en rodnad på hans kinder och jag fick bita mig hårt i kinden för att inte skratta. 

   ”Kan inte påstå att jag inte gör det” mumlade han, så han gillar min kropp?

   Jag flinade innan jag gick runt poolen och mot honom, roat närmade jag mig. Jag ville testa honom… Jag såg hur han svalde och återigen fick jag bita ihop för att inte skratta. Jag lutade mig fram för att viska något som svar i hans öra men ändrade mig, istället kysste jag mjukt huden på hans hals. Hans hud knottrade sig under mina läppar och jag skrattade lågt innan jag gick ifrån honom. Förväntansfull på om han över huvud taget skulle göra något.

 

 

Justins Perspektiv.

”Gillar du vad du ser?” frågade hon och log. Om jag gör, tänkte jag.

   ”Kan inte påstå att jag inte gör det” svarade jag något undvikande och hon flinade åt mitt svar innan hon rundade poolen. Vartenda steg hon tog följde jag med blicken, granskade vartenda del av henne.

   Jag svalde pinsamt högt när hon närmade sig och tillslut stod hon någon centimeter från mig, hon lutade sig fram som för att viska i mitt öra men överraskade mig. Hennes läppar kysste mjukt min hals och skapade genast gåshud, jag slöt ögonen och bet hårt ihop käkarna. Ett lågt skratt lämnade hennes läppar och jag öppnade ögonen för att se att hon redan var på väg in i huset igen. Jag drog frustrerat handen genom mitt hår, hon gör mig galen!

   Galen med sin kropp och alldeles för vackra ögon, men det faktumet att hon inte var min gjorde mig som mest frustrerad och tokig. Bestämt gick jag efter henne och kom fort upp bakom henne, jag tog tag om hennes handled och drog henne tillbaka. Ett skratt lämnade återigen hennes läppar och jag tryckte försiktigt upp henne mot väggen bredvid.

 

 

Deztinys Perspektiv.

”Du kan inte göra så” mumlade han och jag såg upp i hans ögon, de lös av frustration och tillbakahållenhet.

   ”Och varför inte det?” frågade jag, road utav att se honom såhär. Han stönade svagt då han inte verkade ha något bra svar på min fråga, jag riktade sedan blicken mot hans fylliga läppar och bet mig försiktigt på underläppen medan jag försökte ta ett beslut. Innan jag hann reagera tog Justin det beslutet för mig genom att fort trycka sina läppar mot mina. 

 


 

OH MY GAAAWD, they are doing it AGAIN! O.O hahahah, oj big deal! nej, men vad tycks? KOMMENTERA! ♥

även denna gången finns förslaget "många kommentarer, chans till ett till kapitel ikväll" puss på er! 


"I'll be right here when you need me"

hoppas ni fortfarande är vakna för jag ska nu sätta mig ner för att skriva, vet att det är sent men har gjort annat idag på dagen.
såg LOL på bio med my frienda o den var gryyyyyyyyyyyym! i alla fall enligt mig... andra har klagat på att den franska versionen (även orginalet) är bättre. men, men har inte sett den franska versionen...

aja, kramisar o godnatt på den del. ;)

"jag klättrar, klättrar upp men du drar mig, drar mig ner"

Lol-so-true-random-30792756-500-400_large
 
hahahahahahahahaha! xD oh... my... god! x'D
ni vet inte hur mycket jag skrattar just nu, det där är så JAAAAAAAAAAAG! 
det här har egentligen ingenting med novellen att göra men jag bara... behövde lägga ut den.
 
 
KAPITEL 22 LIGGER UNDER DETTA INLÄGG! 

Between Heaven And Hell - Kapitel 22

PREVIOUS:   Filmen led mot sitt slut och jag hade verkligen njutit av den, de heta scener mellan de båda huvudpersonerna hade fått mig att längta mer än någonsin efter Justin och då kommit och tänkte på den jobbiga situationen jag hade hamnat i. Varför skulle det vara så jobbigt? Nere i hallen plingade det på dörren och Angelica studsade direkt upp ur sin fåtölj för att springa ner och öppna, efter en stund kom hon tillbaka med ett förvånat men samtidigt förväntansfullt ansiktsuttryck.

   ”Deztiny, det är till dig” sa hon och jag höjde förvånat på ögonbrynen.

   ”Till mig?” frågade jag och hon nickade.

   ”Det är Justin”

 


 

 

Justins Perspektiv.

”Nej, hon är hemma hos… åh, vad var det hon hette nu igen” Blue funderade en stund innan han lös upp i ett segerleende. ”jo! Angelica” Angelica visste jag vem det var och vart hon bodde tack vare att Ryan hade varit tillsammans med henne under några veckor i 3:an. Hoppas hon bor kvar…

   ”Tack så mycket, Blue” sa jag innan jag vände mig om och joggade mot bilen. Jag körde ut på vägen igen och rattade in mot staden igen, jag hade en plan.

   Jag skulle prata med henne, framföra mitt förslag, hoppas på att hon säger ja och sedan ta det som det kommer. Nervöst parkerade jag bilen på Angelicas uppfart, hon levde i en utav de finare husen i Stratford, och jag gick fram till hennes ytterdörr för att sedan trycka in pling klockan. Jag hörde duns nerför trappan innanför innan dörren öppnades och Angelica uppenbarade sig, hon gick från glad och frågande till förvånad och chockad.

   ”Hej Angelica” sa jag vänligt.

   ”Hej Justin” viskade hon nästan hörbart och jag log mjukt mot henne.

   ”Ehm… jag hörde att Deztiny var här, jag skulle behöva prata med henne” sa jag sedan och hon nickade svagt. ”vänta” fick hon fram innan hon försvann. Jag drog handen genom mitt hår och andades djupt in och ut, du klarar det Justin!

   ”Justin?” frågade Deztiny som nu stod undrande i dörröppningen, jag såg fort upp på henne och log.

   ”Hej” sa jag och hon log tillbaka. ”jag har något jag måste fråga” förklarade jag, hon nickade innan hon försiktigt stängde dörren bakom sig och gick sedan fram till mig. Hon lutade sig mot min bilsfront och riktade sedan sina blåa ögon mot mig,

   ”Vad har du på hjärtat?” frågade hon efter en stund då vi båda stått tysta.

   ”Jo… ehm…”

 

 

Deztinys Perspektiv.

”Jo… ehm…” nu var jag verkligen helt ovetande om vad det var han ville fråga.

   Men samtidigt var det inte det som jag hade min fokus på, det låg inte på att han hade åkt hit för att träffa mig eller på att han hade något viktigt att fråga som dessutom gjorde honom nervös. Hans läppar, hans läppar som särades varje gång han försökte börja på sin mening, hans läppar som såg så kyssvänliga ut just nu att jag bara ville slänga mig på honom låg min fulla fokus på.

   ”Okej” sa han tillslut och suckade lågt innan han verkade släppa sin nervositet och tog sedan ett steg fram så det nu var minimalt mellanrum mellan våra ansikten och kroppar. ”jag tänker bara säga det” Fängslad av hans plötsliga närhet och ögon som borrade sig in i mina stod jag stum och väntade på att han skulle fortsätta.

   ”Jag vill ta med dig bort från Stratford till LA, vill visa dig ett ställe som jag tror att du kommer uppskatta hemskt mycket och jag vill visa dig hur det är att vara med Justin Bieber, inte bara vanliga Justin” svamlade han på och jag kände hur lyckan steg inom mig. Han ville åka bort, men mig.

   Han tystnade och såg på mig, jag satt tyst ett tag och plågade honom lite med min fördröjning av svar. ”när åker vi?” frågade jag tillslut och han sken upp i ett stort leende.

   ”Så fort du har slutat skolan på fredag” svarade han och min glädje sjönk något då det bara var tisdag. Jag gav honom sedan en stor kram och jag kände hur han la armarna runt min rygg.

 

 

”Nej, svaret är nej” argt såg jag på Sterling, Summer och Sunshine.

   ”Vad då, nej?” fräste jag.

   ”Du får inte åka, Deztiny” svarade Sterling. ”det är en för stor risk, vi kommer inte finnas där och jag har hört att paparazzis är väldigt ivriga vid att fota så kallade kändisar och ditt ansikte i tidningen kan göra det så här enkelt” sa han och knäppte med fingrarna. ”för Kaiorisoerna att hitta oss”

   ”Tror du inte att jag vet det? Tror du inte att jag kan ta hand om mig själv? Tror du inte att jag kommer vara försiktig?” fräste jag och fattade inte att de hade sådan dålig tillit gentemot mig.

   ”Deztiny, gumman vi försöker hålla dig, er alla, i säkerhet” försökte Summer försiktigt men det var försent för dem att vara vänliga och mjuka i tonen, jag var redan förbannad.

   ”Sluta! Bara sluta!” fräste jag. ”jag. Kan. Ta. Hand. Om. Själv” sa jag långsamt och tydligt. ”jag är inte fem år längre och jag vet vad försiktig är även om ni inte verkar tro det” avslutade jag och lämnade sedan köket, orkade inte med dem längre då de totalt fått mitt humör att sjunka till botten.

   Jag ville att Justin skulle komma hit och krama mig, tänkte jag medan jag tog mig upp till mitt rum. Jag gick fram till mitt fönster och såg ut på himlen som nu var helt orange och rosa, försiktigt öppnade jag det och slängde mig ut i luften. Jag flög in i skogen och lugnades av vinden i mitt hår och doften av skogen som fläktades i mitt ansikte, helgen skulle bli rolig.

Få vara tillsammans med Justin, bara vi två… när den tanken slog mig stannade jag direkt och ryttlade så jag blev hängande i luften. Bara han och jag… jag är inte dum, jag vet vad som brukar hända när två personer som fattar tycke för varandra åker tillsammans på en semester, ensamma. Långsamt började jag flyga inåt i skogen igen, planlöst. Du måste vara försiktig Deztiny! Om det leder till något sådant måste du vara stark nog att avbryta det i tid, du vill ju inte skrämma iväg honom genom att dina vingar helt plötsligt bara exploderar ur ryggen på dig. 

 


 

blev inte super duper långt, det blev ett mellankapitel o dessutom ville jag ge er ett kapitel då ni var så himla snälla att ge mig så många kommentarer! ni vet inte hur mycket jag uppskattar dem, they make my freakin' day! ;) vad tycks?? vad tror ni kommer hända i LA?? vart ska han ta henne?? KOMMENTERA! ♥


Between Heaven And Hell - Kapitel 21

PREVIOUS:   ”Det är ju inte jag som har blivit kysst, så varför skulle jag bry mig?” frågade hon och försvann, jag skrattade och skakade på huvudet. ”typiskt Harmony” mumlade jag.

   ”Men berätta nu då” sa Sunshine otåligt och såg på mig.

   ”Det är inte mycket till historia” förvarnade jag och Sunshine såg trött på mig, jag kunde nästan höra hur hon skrek ”och!?” i sin hjärna. ”okej, vi satt där runt elden och hade roligt, Justin såg ovanligt bekymrad ut hela kvällen. Jag antar nu att han försökte bestämma sig om han skulle kyssa mig eller inte…” sa jag roat och de andra skrattade. ”men i alla fall, vi hade sagt hejdå men jag och Blue hann inte gå lågt för än han ropade på mig. Han kom springande och sedan… kysste han mig” avslutade jag och kände återigen hur jag rodnade. 

 


 

Förvånat tog jag emot mina klasskamraters high fives och hejarop i klassrummet eller i korridorerna nästa morgon. Det kunde vara rop som ”bra jobbat, Deztiny!” eller ”Bieber och Hastings sitter i ett träd…” alla hade fått mig att antingen le tillbaka eller skratta åt deras humor.

   ”Är ni ett par nu?” Angelica såg med sina stora blå och extremt nyfikna ögon på mig och väntade exstatiskt efter ett svar.

   ”Ehm…” frågan fick mig både tveksam och fundersam. Jag vet inte… för mig var det självklart men det kanske inte funkade på samma sätt för människor. Till min lycka kom en annan fråga kastandes mot mig.

   ”Men är han bra på att kyssas då? Jag har hört att han är ganska usel” Estelle tog sig fundersamt om hakan innan hon såg på mig. Jag skrattade roat åt hennes fråga.

 

"But is he a good kisser? I heard he's pretty rubbish"

 

   ”Då har du hört fel eller så har det skapats fel rykten” svarade jag undvikande men samtidigt något avslöjande och tjejerna fnittrade hysteriskt runt mig.

   ”Okej, tjejer! Splittra er och sätt er på era platser!” Mrs. Fitzpatricks gnälliga stämma ekade i klassrummet och fick tjejerna att snabbt sätta sig på sina platser då man helst inte ville gräla med Mrs. Fitzpatrick.  ”okej, barn. Idag…” bla bla bla, idag kommer du dö av uttråka Deztiny.

  

”Hej Deztiny!” jag såg förvånat upp från min bok som jag precis var på väg att lägga in i skåpet efter den odrägligt långa timmen med Mrs. Fitzpatrick. Hon hade babblat stup i ett och det hade slutat med att halva klassen somnade av hennes messade röst och resten antingen höll på med sina telefoner eller på något annat sätt roade sig. Angelica tillsammans med hennes bästa vänner Helena och Ninni kom med glada leende fram till mig och jag såg frågande på Angelica som hade ropat.

   ”Ja?” frågade jag nyfiket när de kom fram och väntade mig ännu en fråga om Justin.

   ”Jag eller vi” sa hon och såg menande på Helena och Ninni bredvid sig. ”undrade om du skulle vilja följa med oss hem efter skolan, hem till mig. Vi tänkte se på film och ha lite roligt?” frågade hon och jag såg chockat på henne. Var hon seriös? Ville hon att jag skulle följa med dem hem? ”så vad säger du?” frågade hon tveksamt efter ett tag, jag ryckte till och log genast glatt.

   ”Visst, okej” svarade jag och de log lika glatt tillbaka.

   ”Roligt! Vi ses ute på skolgården efter sista lektionen då?” frågade hon och jag nickade.

   ”Då ses vi senare” de gav mig en varsin liten vink och jag kände hur leendet på mina läppar sträckte sig större och större.

   ”Oj, vad har gjort dig så glad? Nej, låt mig gissa. Justin skickade ett sms till dig” jag himlade med ögonen innan jag vände på huvudet för att se på Blue.

   ”Nej, några tjejer från vår klass frågade om jag ville följa med dem hem efter skolan” svarade jag och grep tag om matteboken.

   ”På riktigt?” frågade Blue, han lika förvånad som jag känt mig och fortfarande var. Det var ovanligt att vi skaffade oss vänner eftersom vi var både annorlunda och flyttade runt mycket.

Men den här lilla staden hade verkligen andra planer, vänner, pojkvän? Jag rynkade frustrerat ansiktet över Justin. Han kysste mig, men det kanske inte betyder att man automatiskt blir flickvän och pojkvän? För änglar var den första kyssen som ett avtal… Man kysser inte någon utan att det finns någon mening i det eller inte har några avsikter att gå vidare.

 

 

Justins Perspektiv. 

”Okej, kom tillbaka till verkligheten ett ögonblick!” Ryans skrik fick mig att hoppa högt av rädsla och jag såg med stora, skrämmande ögon på honom.

   ”Vad?” frågade jag.

   ”Du är ju helt okontaktbar” svarade han och jag såg hur Chaz satt och skrattade på golvet.

   ”Jag… tänker” svarade jag.

   ”På vad?” frågade Chaz som slutat skratta. Ja, vad tänker jag på? Deztiny, alltid…

   Kyssen igår hade fått min värld att hamna på sned, den hade varit mer än perfekt, allt jag hade hoppats och drömt om. Men den hade samtidigt gjort mig extremt förvirrad… Vad hände nu? Vad blir vi nu? Blev vi något över huvud taget? Vad tyckte hon? Hon hade kysst mig tillbaka… men fortfarande.

   Många gånger under dagen hade jag suttit med telefonen i handen och haft min tumme över den gröna luren men varje gång fegat ur och frustrerat kastat bort telefonen. Varför vågade jag inte ringa henne? Vad var jag rädd för? Att hon skulle säga att hon fortfarande ville vara vänner? Att hon inte kände något även fast hon kysste mig? Chaz och Ryan hade berättat att hon hade bombarderat av frågor från alla i klassen och hon hade glatt svarat på dem. Vad betydde det?

   ”Justin!” återigen ryckte jag till och såg upp på Chaz som skrikit. "svara på frågan, herregud” sa Chaz och skakade på huvudet.

 

"Justin! Answer the question, God"

 

 

   ”Deztiny, okej? Jag vet inte vad som händer” svarade jag frustrerat. De tystnade och verkade både fundera över vad som var ett lämpligt svar till min fundering.

   ”Har du pratat med henne?” frågade Ryan försiktigt och jag skakade på huvudet som svar.

   ”Då kanske det är det du ska göra” sa Chaz och log roat. Jag suckade men nickade på huvudet.

   Jag skulle vilja ta med henne bort… bort från Stratford. Ge henne en liten försmak på hur det skulle vara att vara tillsammans med mig, det var inte bara mig man fick. Utan en hel del hat, fans och kamerablixtar, allt var inte ”sunshine in paradise”. Mitt liv kunde bli väldigt hektiskt och stressigt, något som man kunde inse att man inte klarade… något som Deztiny kunde inse att hon inte klarade.

 


Deztinys Perspektiv.

”Wow, du har ett jättevackert hem” sa jag och såg med stora ögon på den fina, ljusa inredningen som de dekorerat sina rum och väggar med. Stora familjefoton pryde vardagsrummets ena vägg och jag granskade dem noga och önskade att jag kunde ha fått växa upp i ett enda hus… tillsammans med mina föräldrar, Jasper och Cherry. Men man kunde inte få allt man önskade sig i livet.

   ”Är det där din lillebror?” frågade jag och vände på huvudet för att se på Angelica som log och nickade. ”Lukas heter han” svarade hon och jag vände huvudet mot fotot igen för att studera den söta, blonda pojken som såg ut att vara i femårsåldern. Efter att den lilla rundvandringen var över gick vi upp till övervåningen för att sedan hamna i ett rum som hade stora mysiga fåtöljer, kuddar, bokhyllor fyllda med böcker, lampor och sedan en stor nerdragen skärm. Ännu en gång spärrades mina ögon upp utav hennes hem och jag fascinerat runt i rummet.

   ”Coolt” mumlade jag och Helena skrattade roat åt mig.

   ”Min reaktion var exakt den samma när jag först såg det här rummet” sa hon och jag log mot henne.

   ”Okej, så vad blir det?” frågade Angelica som stod borta vid en bokhylla som inte var fylld med böcker som jag trott utan istället olika DVD: er. Efter en stund hade vi tillslut valt en film tillsammans och jag satte mig i en utav de maffiga fåtöljerna och jag sjönk genast ner i den, jag skrattade roat men gosade ner mig.

   ”Okej, Angelica du kommer aldrig bli av med mig för jag lämnar inte den här fåtöljen” sa jag och hon skrattade.

   ”Det är lugnt” sa hon och klickade sedan på ”play”, på skärmen spelades några trailers innan menyn till ”The Lucky One”, tjejerna hade fnittrat över Zac Efron som var den manliga skådespelaren i filmen. Ordet ”urläcker” hade dem beskrivit honom med och fnittrat ännu mer.

   Filmen led mot sitt slut och jag hade verkligen njutit av den, de heta scener mellan de båda huvudpersonerna hade fått mig att längta mer än någonsin efter Justin och då kommit och tänkte på den jobbiga situationen jag hade hamnat i. Varför skulle det vara så jobbigt? Nere i hallen plingade det på dörren och Angelica studsade direkt upp ur sin fåtölj för att springa ner och öppna, efter en stund kom hon tillbaka med ett förvånat men samtidigt förväntansfullt ansiktsuttryck.

   ”Deztiny, det är till dig” sa hon och jag höjde förvånat på ögonbrynen.

   ”Till mig?” frågade jag och hon nickade.

   ”Det är Justin”

 


 

fundersamheter över förhållande, nya friendasssss o Justin som vill ta henne far far away!  nu står han o knackar på dörren, vad vill ha tro? vad tycks?? KOMMENTERA! ♥

om ni e riktigt snälla med kommentarer kan jag nästan lova ett till kapitel ikväll/inatt. like 80% chance. 


"all I need is you by my side"

hej alla personer där ute som inte har ett liv utan hänger bara framför datorn! GO TEAM DATOR!
hahaha, nej jag har faktiskt inte rört datorn idag för ens nu... thehehe, har istället legat framför tvn... men vad heter det?? jo! jag är motivationshandikappad... tror det är så det lyder! xD
såg ett så himla gulligt program på MTV idag som heter Friendzone. handlar om bästa vänner o den ena vill ta sig ut ur kompisbubblan (som de översatte det till) o frågade då sin bästa vän på en dejt. ibland slutade det mindra bra o ibland... awwwww!
då kände jag mig himla forever alone... borde verkligen ta och skaffa mig ett liv, men jag skyller på att jag lever i f**kin' ingenstans! finns inte en kotte att prata med eller tja.. kottar finns det ju att prata med men hur stört ä det inte att prata med en kotte.

OKEJ! nu spårade jag ur igen. jag tänkte bara säga att kapitel 21 är tyvärr inte påbörjat, skyll på Friendzone! så det finns en pytteliten chans att det kommer ett kapitel ikväll, men stay tuned så kanske det dyker upp något. pussisar. ;)

Between Heaven And Hell - Kapitel 20

PREVIOUS:   Jag kramade Deztiny hejdå och ännu ett ”vi ses” fick jag från henne, jag log tillbaka och gick sedan tillsammans med Chaz och resten tillbaka mot stigen. Fuck this! Jag släppte väskan på marken och vände på klacken.

   ”Justin?” frågade Chaz undrande.

   ”Deztiny!?” ropade jag och jag såg hur hennes bror och hon stannade. Hon såg undrande och förvånat på mig då jag småsprang fram till henne.

   ”Va-” hann hon säga innan jag lagt mina händer på hennes kinder och dragit hennes ansikte intill mitt. Jag pressade mina läppar mot hennes och jag kände hur hon stelnade till i mitt grepp. 

 


 

”Det var nog det äckligaste jag någonsin behövt äta” viskade Blue tyst i mitt öra, jag skrattade men nickade instämmande.

   "Fattar inte att de tycker det här är gott” viskade jag tillbaka, han gjorde en äcklad mitt som svar och jag roat. Jag vände sedan på huvudet då jag kände mig iakttagen och mötte Justins bruna ögon. Forskande och nästan desperat såg han på mig, vad är fel? Han fortsatte titta utan att säga ett ljud, han såg in i mina ögon men samtidigt inte. Hans blick var fundersam och sorgsen.

   ”Vi ska gå snart” viskade Blue i mitt öra, jag nickade och reste mig från stocken jag suttit på. Jag släppte Justins hand och kände direkt hur jag fort ville ta tag i den igen men behärskade mig. Jag behövde vara försiktig, ge det tid. Se om han ger något svar på mina handlingar och signaler, hittills hade jag blivit bemött med stora, glada leenden vilket jag såg som ett gott tecken. Eller så var det stora, glada, vänskapliga leenden…

   ”Deztiny?” jag sträckte genast på ryggen när jag hörde Justins röst och såg att han nu stod bredvid mig istället för borta vid elden som jag förväntat mig. Hans händer var nerstuckna i hans fickor och han bet sig nervöst i läppen samtidigt som han fick ett oroat ansiktsuttryck.

   ”Ja?” frågade jag nyfiket och undrade vad i hela friden kunde jag göra honom så nervös för att fråga eller säga.

   ”Jo… jag…” började han och såg på mig.

   ”Justin!?” förvånat såg jag bort mot grillplatsen och såg att det var Chaz som ropat, återigen böjde jag mig ner för att packa ihop min väska. Jag sträckte på ryggen igen lagom för att Justin skulle ha svarat Chaz och vänt sig mot mig igen. Bredvid varandra gick vi bort mot de andra för att säga hejdå, dystert och ledsamt kramade Justin om mig och jag började nu bli orolig över vad som tyngde honom. Vad gjorde honom så bekymrad?

   ”Vi ses” sa jag försiktigt till honom och jag såg hur han nickade svagt. Jag vände mig sedan fundersamt om mot Blue som stod och väntade på mig, han log snett mot mig innan jag vi gick bort mot skogen för att ta oss utom synhåll.

   ”Deztiny!?” Justins röst ekade över stranden och jag vände mig förvånat om för att se honom komma gående med snabba steg.

   ”Va-” började jag fråga när han var en meter från mig, till min förvåning hann jag inte avsluta min mening då Justin tagit tag om mitt huvud och mjukt men bestämt dragit det intill sitt eget. Sedan inträffade det som jag drömt om så länge och knappt vågat hoppas om skulle hända. Hans kysste mina läppar, hans mjuka, underbara läppar pressades mot mina.

   För ett ögonblick stod jag stel och förvånad utav Justins handling innan jag släppte väskan på marken och slängde mina armar om hans hals. Han tog ett stapplande steg bakåt innan han tryckte sig närmare min kropp, något nytt och otroligt brann inom mig. Aldrig hade jag upplevt något liknande.

   Tjut och hurrarop spred sig över stranden och jag slet mig från Justins läppar för att se klassen stå borta vid skogskanten busvisslande och skrattande. Direkt kände jag hur det hettade på mina kinder och jag vände istället blicken mot Justin. Ett leende pryde hans läppar och inget annat än lycka sken från hans ögon.

   ”God natt” viskade han och kysste mjukt mina läppar en gång till.

   Mållös och häpen blev jag stående och såg hur Justin kom fram till sina vänner igen och plockade upp sin väska från sanden. Med ett galet stort leende på läpparna tog jag upp min väska från marken och snurrade runt mot Blue som stod kvar på samma ställe. Hans ögon var stora och chockade och hans haka hängde lite, jag fnittrade och skuttade exalterat fram till honom.

   ”Kan du fatta att det där just hände?” frågade jag och hoppade som ett litet barn på julafton.

   ”Ehm… nej, inte riktigt” svarade han och jag skrattade, fort la jag en hand på hans axel och utan förvarning transporterade jag oss rakt in i köket. Blue stönade klagande och böjde sig till en framåtlutad ställning. ”kunde du inte sagt till innan?” frågade han men jag strålade bara av glädje och ignorerade helt hans gnällande.

   ”Sunshine!” skrek jag istället och snart uppenbarade hon sig i dörröppningen med ett frågande ansiktsuttryck. Jag skuttade fort fram till henne och pep uppspelt.

   ”Oj, vad har hänt dig?” frågade hon roat, jag öppnade munnen för att svara då Blues röst avbröt.

   ”Justin kysste henne, rakt på munnen” Sunshines ögon spärrades fort upp och ett tjut lämnade hennes läppar.

   ”Vad!?” tjöt hon och jag nickade glatt.

   ”Det är sant” sa jag och hennes haka föll.

   ”Berätta!” vi satte oss vid köksbordet och resten av familjen kom sakta in i köket då vi måste ha fört sådant oväsen att de blivit nyfikna.

   ”Vad är det som händer?” frågade Crystal och satte sig på köksstolen bredvid mig. Ännu en gång fick jag inte svara på frågan innan någon annan hann före.

   ”Justin kysste Deztiny” kvittrade Sunshine och killarna vände fort på klacken för att lämna köket igen. Summer och Crystal blev kvar tillsammans med mig och Sunshine. ”men ska du inte lyssna Harmony?” frågade Summer vänligt.

   ”Det är ju inte jag som har blivit kysst, så varför skulle jag bry mig?” frågade hon och försvann, jag skrattade och skakade på huvudet. ”typiskt Harmony” mumlade jag.

   ”Men berätta nu då” sa Sunshine otåligt och såg på mig.

   ”Det är inte mycket till historia” förvarnade jag och Sunshine såg trött på mig, jag kunde nästan höra hur hon skrek ”och!?” i sin hjärna. ”okej, vi satt där runt elden och hade roligt, Justin såg ovanligt bekymrad ut hela kvällen. Jag antar nu att han försökte bestämma sig om han skulle kyssa mig eller inte…” sa jag roat och de andra skrattade. ”men i alla fall, vi hade sagt hejdå men jag och Blue hann inte gå lågt för än han ropade på mig. Han kom springande och sedan… kysste han mig” avslutade jag och kände återigen hur jag rodnade. 

 


 

visste inte riktigt hur jag skulle fortsätta... men jag ville lägga ut det i alla fall. vad tycks?? kommentera! ♥


Between Heaven And Hell - Kapitel 19

PREVIOUS:   ”Klarar du att stå på benen? Det är inte för tungt?” retades hon, jag skrattade och himlade med ögonen. Jag la mina armar om hennes rygg och kramade tillbaka.

   Förvånat släppte jag henne då mina armar mött något annat än bar hud, hon såg undrande på mig och jag gav henne fort ett lugnande leende. Hon tog tag i min hand och drog sedan bort mig mot dem andra. Jag såg undrande på hennes rygg, vad var det jag hade känt? För det var definitivt inte hud, det hade känts mjukt och lent. Påminde lite om fjädrar… Jag ryckte på axlarna, det var säkert bara hennes hår.

 


 

Med hackande tänder och russin hud sprang jag upp till min väska för att snabbt dra fram min handduk och linda den runt kroppen, jag andades lättat ut när det genast blev varmare. Runt två timmar hade vi spenderat i vattnet, i alla fall jag och Deztiny, haft roligt med varandra.

   De andra eleverna hade gått upp mycket tidigare för att spela volleyboll eller ta vara på solen som sken högt uppe på himlen. Mr. Berkeley stod nu borta vid grillen och grillade hamburgarna, doften av mat fick min mage att kurra högt. Jag lät min blick svepa över sjön som nu låg stilla och livlös, vid strandkanten stod Blue och tvättade något i det grunda vattnet. Han sträckte sedan på ryggen och jag stirrade förvånat på hans rygg, vad är detta? På samma sätt som Deztiny hade Blue ett par vingtatueringar på ryggen, han hade dock något större än hennes. Varför har han också ett par? Var det en syskon grej eller?

   ”Varför ser du så fundersamt ut?” jag ryckte häftigt till och Deztiny skrattade. ”dagdrömmer ofta va?”

   Jag skrattade generat som svar. ”nej, jag stod och tittade på din bror och märkte att ni har likadana tatueringar” erkände jag och såg på henne. För ett ögonblick tyckte jag att hennes ögon fylldes av panik innan hon såg roat på mig. ”är det en syskon grej eller?” frågade jag när det inte kom något gensvar från henne.

   ”Faktiskt en familjegrej” svarade hon och jag såg förvånat på henne.

   ”Har alla i er familj vingar på ryggen?” frågade jag och hon nickade glatt. ”varför?” hon ryckte på axlarna.

   ”Jag vet faktiskt inte, fint” svarade hon och log mot mig, jag nickade svagt och såg bort mot hennes bror igen men fann platsen tom.

 

 

Deztinys Perspektiv.

Att trycka i sig en hamburgare var svårare än jag trodde, grönsakerna och det grillade köttet smakade ruttet och brödet mögligt. Men med ett leende på läpparna lyckades jag tugga och svälja ner allt, Blue som hade suttit bredvid mig hade många gånger skickat mig plågade minner.

   Jag satt nu tyst och såg in i elden som dansade i mitten av ringen som vi skapat, eleverna runt om skrattade och pratade högt med varandra. Jag log mot flammorna som skapade olika former och figurer efter mina bestämmelser, vad skulle jag göra utan eld? Värmen den utstrålade, makten den gav mig.

   ”Vem är det nu som dagdrömmer?” Justins röst viskade i mitt öra och hans andetag skapade gåshud på min hals. Jag skrattade smått och vände huvudet mot honom, hans ansikte var mycket närmre än jag förväntat och svaret fastnade i min hals. Jag såg in i hans fängslande, hasselnötsbruna ögon och önskade att jag kunde luta mig fram för att känna hans läppar mot mina för första gången.

   ”Oh! Kärlek på gång där borta” skratt spred sig och jag såg förvånat runt på mina klasskamrater, utropet hade kommit från Chaz som stod upp utanför ringen och han hans finger och retsamma blick pekade på mig och Justin.

   Jag kände hur det hettade i ansiktet över hans ord och den plötsliga uppmärksamheten vi fick. Justin skrattade generat bredvid mig, återigen vände jag ansiktet mot hans och log. Så småningom återgick de andra till sitt och vi blev sittande i tystnad, jag såg förvånat ner på min hand då en annan tog tag i den. Justin flätade samman våra fingrar och kramade åt.

   Jag kastade en blick upp på hans ansikte som var vänt mot elden och ett snett leende spred sig på hans läppar, jag såg ner på våra händer igen och kände hur lyckan spred sig i maggropen. Jag kramade tillbaka och riktade blicken mot elden igen som brann mer än någonsin tillsammans med min glädje.

 

 

Justins Perspektiv.

”Oh! Kärlek på gång där borta” Chaz kommentar ekade i mitt huvud och verkade inte vilja lämna min hjärna. Kommentaren hade fått mig både fundersam medan samtidigt lycklig. Vad kände Deztiny? Var hon lika galet förälskade i mig som jag var i henne? Det hade varit min slutsats efter alla olika slags reaktioner och känslor när det kom till henne, det var inte vänskap det var något så mycket starkare. Allt hos henne fick mig bara mer och mer på fall.

   Jag hade aldrig mött någon som henne förut, hon var speciell. På ett sätt jag inte riktigt klurat ut än, men något var det. Jag sneglade försiktigt på henne, hon satt och pratade tyst med sin bror bredvid sig. Skenet från elden fick hennes otroligt blå ögon att lysa klart, hennes svarta hår att glöda mystiskt och hennes hud att se snyggt gyllenbrun. Min blick gled ner till hennes läppar som rörde sig tillsammans med orden som kom ur hennes mun, de fylliga läpparna som jag bara ville kyssa.

   Men inte kunde. Jag ville inte förstöra vänskapen mellan oss om det visade sig att hon inte alls var intresserad av att ta vår vänskap till nästa nivå. Jag ville behålla henne i mitt liv, ha kvar den avslappnade vänskapen. Inte få en pinsam och spänd bekantskap. Återigen såg jag på hennes läppar som nu var utdragna i ett leende, jag kände hur behovet efter henne skrek i min kropp och jag fick anstränga mig hårt för att sitta kvar på min plats bredvid henne.

   Var det helt omöjligt att hon gillade mig tillbaka? Att det var helt otänkbart? Hon vände sina ögon mot mina och jag såg in i dem som för att leta efter svaret i dem. De utstrålade som vanligt värme och glädje, nu mer än någonsin strålade dem lycka. Vart den här lyckan ifrån? Vad orsakades den av? Av något någon sa? Mig? Jag lät tanken komma upp och kände hur hela jag önskade att det var sant.

   Var det helt omöjligt att hon gillade mig tillbaka? Upprepade jag för mig själv. Jag menar, hon har gått ut på en date med mig, gett mig en kyss på kinden och nästan visat sig naken inför mig. Det måste ju ha betytt något? Eller var det bara ett tecken på att hon litade på mig? Att hon såg mig som en sådan bra vän att det inte var ett bekymmer?

   Deztiny reste sig från platsen bredvid mig och släppte samtidigt min hand, den kändes genast kall och ensam utan hennes. Hon gav mig ett leende innan hon gick bort mot sin väska som låg ensam borta i sanden, jag såg efter henne och reste mig sedan för att ta tillfället i akt att prata med henne.

   ”Deztiny?” frågade jag försiktigt när jag kom fram till henne, hon sträckte genast på ryggen från sin framböjda position och såg glatt men frågande på mig.

   ”Ja?”

   ”Jo… jag…” började jag nervöst.

   ”Justin!?” ropet fick mig att häftigt rycka till och vände mig om, bort vid elden stod Chaz uppe på en utav stockarna. ”dags att åka!” ropade han sedan när han såg att han hade min uppmärksamhet.

   ”Okej, jag kommer!” ropade jag tillbaka innan jag besviket vände mig om mot Deztiny som nu hade plockat ihop sina saker och satt sin väska på axeln. Tillsammans gick vi bort mot elden som de börjat släcka, alla elever började samla ihop sina saker och packa ihop för att dra sig hemåt, jag gick dyster fram till min väska. Jag kramade Deztiny hejdå och ännu ett ”vi ses” fick jag från henne, jag log tillbaka och gick sedan tillsammans med Chaz och resten tillbaka mot stigen. Fuck this! Jag släppte väskan på marken och vände på klacken.

   ”Justin?” frågade Chaz undrande.

   ”Deztiny!?” ropade jag och jag såg hur hennes bror och hon stannade. Hon såg undrande och förvånat på mig då jag småsprang fram till henne.

   ”Va-” hann hon säga innan jag lagt mina händer på hennes kinder och dragit hennes ansikte intill mitt. Jag pressade mina läppar mot hennes och jag kände hur hon stelnade till i mitt grepp. 

 


 

NU HÄNDER DET GREJER!!!! :OOOOOO  hur tror ni Deztiny reagerar? klassen? Blue? ooookej, varför skulle deras åsikter betyda ngt? haha, men i alla fall, vad tycks!? KOMMENTERA! 


Between Heaven And Hell - Kapitel 18

PREVIOUS:  ”Vad är det?” frågade jag förvirrat.

   ”Vi är framme” svarade Justin vänligt som hade vänt sig om i sitt säte och såg på mig.

   Generat log jag innan jag öppnade dörren och klev ur, jag tackade för skjutsen och Justin svarade med ett ”anytime” och ett leende.

   ”Vi ses!” ropade jag till dem och jag såg hur Justin sken upp i ett leende, ett snett leende pryde mitt ansikte medan jag gick mot vår ytterdörr. Han var något riktigt speciellt…

 


 

  

”Imorgon, barn” sa Mr. Berkeley glatt och slog ihop sina händer, jag gav honom en blick innan jag trött föll ihop över bänken med en suck. ”imorgon är det klassens dag och då har det bestämts att vi ska iväg till sjön för en dag bestående av bad och grillning” jag sträckte fort på ryggen igen över hans ord och log glatt. Äntligen gör vi något roligt!

   ”Det är alltså samling kl. 9 imorgon bitti borta vid sjön” la han sedan till och ännu ett hurra spred sig bland eleverna.  Skolklockan ringde och alla ställde sig hastigt upp och de höga ljuden från dragandet av stolarna ekade i salen.

 

 

 

”Kommer du Blue!?” ropade jag högt och otåligt, redo att gå stod jag i hallen och väntade på Blue som gjorde något som fick mig att hoppa likt en irriterad femåring. Han fann det roande att få fram min barnsligare sida, så som nu. Vad tog sådan tid? Herregud! 

   ”Jag kommer, jag kommer” mumlade han medan han gick nerför trappan. Han stannade i mitten av den och såg ner på sin telefon, där tog mitt tålamod slut.

   ”Idag!” röt jag irriterat åt honom och ett leende spred sig genast över hans läppar. 

   ”Ja” sa han roat och gick nerför de sista trappstegen. 

   "Sega trädkramare" mumlade jag och öppnade dörren, Blue skrattade bakom mig. 

   "Jag hörde det där!" sa han. 

   "Det var meningen" svarade jag och kastade en blick mot honom, han stängde ytterdörren och gick sedan fram till mig. "redo?" frågade jag glatt. 

   "Inte riktigt" svarade han tveksamt, jag himlade med ögonen innan jag la en hand på hans axel.

   Nästa sekund stod vi i skogen och mellan träden kunde man se en öppning som vette ut mot stranden och känna sjöns vindar. Blue stönade och gnällde bredvid mig, att vara passagerare när jag transporterade var tydligen ingen hit. Illamående och yrsel var bieffekterna efter turerna hade Blue förklarat efter hans första gång. Jag klappade honom tröstande på ryggen innan jag grep tag i hans hand och drog med honom bort mot sjön. Vi klev ut i sanden och till min förvåning var vi dem första där.

   ”Vi är först!” utbrast Blue och släppte ner sin väska på marken samtidigt som han slog ut med armarna. Med stora och menande ögon såg han på mig.

   ”Jaja” svarade jag bara och viftade med handen mot honom.

   ”otåliga…” började han mumla men pratade sedan för lågt för mig att höra, roat såg jag på honom och skrattade. Blue suckade innan han plötsligt fick en rot att lyfta sig ur marken, han satte sig på den och la sin haka i sin hand. Återigen skrattade jag åt honom innan jag satte ner väskan i sanden och drog t-shirten över huvudet och knäppte upp shortsen.

   ”Kom igen, Blue!” sa jag och plutade med bedjande med under läppen när jag stod i endast min bikini och var redo att bada. Han såg på mig en stund innan han skrattade och reste på sig. Han drog av sig sin t-shirt och visade sin vältränade bringa och mage.

 

 

Justins Perspektiv.

Vi parkerade på parkeringen som låg en kort gångväg från sjön och jag stängde av motorn. Flera andra från min gamla klass var redan samlade vid bilarna och jag hörde hur viskningar och mummel spred sig bland eleverna då jag klev ur bilen. Nolan, Mitch, Ryan och Chaz klev också ur med breda leenden.

   ”Det var länge sedan, Mr. Bieber” jag log glatt mot min gamla lärare och skakade hans hand.

   ”Och ni ser inte en dag äldre ut, Mr. Berekley” svarade jag och han skrattade över mina ord och klappade mig på axeln. Efter en kort stund av småprat återförenades jag sedan med mina vänner.

   I samlad grupp gick vi den korta biten genom skogen, jag och Chaz som tagit täten kom först ut på sandstranden. En bit längre bort såg jag två väskor tillsammans med en hög av kläder liggandes på marken, jag rynkade pannan och hörde då skrattet som ekade över stranden.

   Ute på bryggan stod Deztiny, drypande av vatten, tillsammans med Blue också han blöt från topp till tå. Det var Deztinys skratt som hördes och orsakades av Blue, snart var dem båda i vattnet och skapade stora vågor. Fortare än väntat ställde sig Deztiny upp på det grundare vattnet, hon vände sig om för att säga något till sin bror innan hon skrattade igen.

   Nu såg jag hennes vingtatueringar återigen och såg att dem nu räckte henne ner till en liten bit nedanför mitten av hennes rygg. Skratt spred sig bland eleverna men min blick var fäst på Deztinys kropp och fick mig att stirra, inte skratta åt deras lek. Min blick gled över hennes överkropp, hennes platta mage, hennes bröst som täcktes av en mörkgrå bikini överdel och sedan över hennes långa och slanka ben. Hela hon utstrålade sexig men samtidigt vacker.

   ”Kall kram!” med det utropet slängde hon sig om min hals och pressade sin blöta och kalla kropp mot min. Hennes kram var så oväntad då jag varit för frånvarande att styrkan eller balansen i min kropp inte var redo. Med hennes kropp över min landade vi i sanden med en duns, jag hörde hur hon skrattade ovanpå mig innan hon reste på sin överkropp. ”vakna Bieber” jag skrattade och log mot henne.

   ”Hej på dig också” svarade jag. ”du har redan hunnit bada ser jag” hon log stort.

   ”Självklart” vi reste på oss och hon la försiktigt armarna om mig.

   ”Klarar du att stå på benen? Det är inte för tungt?” retades hon, jag skrattade och himlade med ögonen. Jag la mina armar om hennes rygg och kramade tillbaka.

   Förvånat släppte jag henne då mina armar mött något annat än bar hud, hon såg undrande på mig och jag gav henne fort ett lugnande leende. Hon tog tag i min hand och drog sedan bort mig mot dem andra. Jag såg undrande på hennes rygg, vad var det jag hade känt? För det var definitivt inte hud, det hade känts mjukt och lent. Påminde lite om fjädrar… Jag ryckte på axlarna, det var säkert bara hennes hår.

 


 

sooooooome fun at the bieatch! ;) hahaha. liten twist där på "bitch" o "beach". men i alla fall, Justin fick en känn på hennes rygg o kände inget annat än... FJÄDRAR!  hm... vad tycks? ;) KOMMENTERA! ♥


"but something happened for the very first time with you"

halloj i stugan! ;)
tänkte bara säga att det finns en liten chans att kapitel 18 kommer
ikväll, sover hos min kompis that's why. men jag kanske får en
liten stund att skriva i alla fall, beror på hur kvällen lyder.

kramisar, puss på er. <3

Between Heaven And Hell - Kapitel 17

PREVIOUS:    ”Deztiny! DEZTINY!” hörde jag Sunshine skrika men det enda jag kunde tänka på var att slita Thunder i stycken. Mina knytnävar landade om och om igen i hans ansikte medan jag hörde det tillfredställnade knacket när hans ben bröts. Hans ord hade haft samma effekt som förra gången och inte för än någon skrek att Justin var okej slappnade jag av och reste mig från honom. Han knäckte med ett stön tillbaka sin brutna näsa och torkade bort blodet från sitt ansikte. Flåsande satte jag mig mot väggen och la mitt huvud i mina händer.

   ”Vad tror du?” hörde jag Sterling fråga.

   ”Vad är det ni pratar om!?” tjöt jag förtvivlat och kände hur jag nästan var på gränsen till tårar.

   ”För hennes del är det kört” jag såg fort upp, vad menade dem? Skulle jag dö?

 


 

”Men fungerar det med en människa?” frågade Sterling förvirrat, jag kände hur min haka föll och jag såg frånvarande ut i ingenting. Han… och… jag? Själsfränder? Gick det? Det skulle dock förklara ett och annat över mitt beteende den senaste veckan.

   ”Jag har ingen aning, jag vet inte” hörde jag Sunshine svara. Tänk om bandet för människor inte var lika starkt eller helt enkelt inte… fungerade, fanns. Hur skulle det gå för mig då? Skulle jag leva ensam resten av mitt liv?

   Återigen la jag mitt ansikte i mina händer och innan jag hann stoppa tårarna rann de nerför mina kinder. Ett par armar slöt sig runt min kropp och jag hörde hur Sunshine mumlade tröstande ord i mitt öra samtidigt som hon lugnande strök med handen över min rygg. Och hur skulle vi ta reda på om jag var hans själsfrände utan att avslöja oss…

 

 

”Är du säker på att du mår bra? Du vill inte att jag ska betala för bilen eller för vården på sjukhuset?” hela dagen hade Rick följt efter mig i hopp om att jag skulle låta honom gott göra mig, jag hade redan tagit emot hans ursäkt men det hade tydligen inte varit nog för honom.

   ”Rick!” utbrat jag högt och han ryckte häftigt till. ”jag vill inte ha någonting, jag mår bra o-”

   ”Men det hjälper inte mitt samvete, eller hur?” frågade han med en nästan galen blick, jag suckade, skakade på huvudet och gick ifrån honom. 


"But that doesn't help my conscience, now does it?"


   Jag ökade på stegen genom korridoren då jag hörde hur hans stämma ropade efter mig ännu en gång, jag kom in i en annan korridor där det var några få elever som antingen stod i små grupper och pratade eller bytte böcker för nästa lektion. Jag skannade fort av och såg till min lycka Chaz och Ryan stå och prata någon i luva och sitt huvud en aning nerböjt, utan att reflektera mer gick jag fort fram till dem.

   ”Chaz!” utbrast jag glatt innan jag slängde mina armar om hans hals, jag kände hur Chaz stelnade till i min famn och verkade något osäker över vad hans skulle göra.

   ”Deztiny? Deztiny?” jag hörde hur Rick röst försvann bort och jag andades lättat ut och släppte taget om Chaz. Chaz såg förvånat på mig och jag log roat.

   ”Ehm… hej på dig också Deztiny” svarade han. ”vad händer?” 

   ”Idioten, Rick, har följt efter mig hela dagen i ett försök till att få mig att ta emot hans tjänster om att gott göra mig efter bilolyckan” svarade jag och skakade på huvudet. Ryan skrattade bredvid mig medan killen i luvan fnös och vände på huvudet för att se bortåt i korridoren där Rick hade försvunnit.

   ”Han förtjänar en spark i röven” sa han sedan.

   ”Justin?” frågade jag förvånat då jag kände igen rösten så väl. Ett leende spred sig på killens läppar och han nickade svagt. Jag skrattade.

   ”DEZTINY!?” jag stönade trött.

   ”Tror ni han låter mig vara om jag kör över hans bil? Då borde vi ju bli kvitt” frågade jag dem fundersamt och de skrattade.

   ”Deztiny?” Jag stelnade till då rösten lät mycket närmre än förra gången, fort ställde jag mig på tå för att sedan se Rick komma gående några meter från vår grupp.

   ”Ehm… vi ses senare killar, måste springa” sa jag stressat innan jag fort vände på klacken och sprang bort från dem och Rick.

 

   ”Nej! NEJ! JAG VILL INTE! LÄMNA!” skrek jag över Ricks ord och la händerna över mina öron i ett försök att stänga ut hans röst. Skoldagen var äntligen slut och jag gick med snabba steg bort mot parkering, men stönade sedan frustrerat då jag kom ihåg att Blue hade åkt hem tidigare på dagen och då fått låna min motorcykel. Ricks ord fortsatte hagla över mig och jag ansträngde mig hårt för att inte sätta eld på honom. Med arga steg gick jag ut på gatan och började gå hemåt, otroligt nog fortsatte han följa efter mig och jag skakade på huvudet. Jag vände mig tvärt om och han stannade chockat till framför mig. ”Rick, jag vill inte ha något. Kan du inte bara förstå det och lämna mig ifred?” frågade jag desperat.

   ”Nej, jag-” jag stönade högt och dränkte slutet av hans mening, han var hopplös. Jag skulle aldrig bli av med honom.

 
 
Justins Perspektiv. 

Vi rundade hörnet och kom till en raksträcka, längre fram på väggen såg vi att det gick två personer. Dock var mellanrummet mellan dem på ungefär 2 meters avstånd och det såg ut som om de grälade, jag rynkade roat på pannan och skakade på huvudet. Vi kom närmre och jag såg nu att det var en tjej som gick längst fram med killen bakom sig.

   ”Vilka kan det där vara?” frågade Ryan i baksätet och såg ut genom sitt fönster.

   ”Ingen aning” svarade Chaz innan han plötsligt skrattade och jag såg frågande på honom. ”men det är ju Deztiny” förklarade han roat. ”och det där är Rick” la han sedan till och skrattade igen.

   Var han så desperat? Jag saktade in och körde upp bredvid Deztiny, hon såg frågande på bilen tills Chaz vevade ner sin ruta. ”behöver du hjälp?” frågade han roat.

   ”Hey, guys” svarade hon glatt innan hon kastade en blick bak mot Rick. ”ja, tack” svarade hon sedan.

   ”Hoppa in” sa jag och hon gav mig ett stort leende. Jag såg hur hon vände sig för att gå bakom bilen men vände fort för att sedan gå runt bilens front, jag såg hur Rick kom inom synhåll och Deztiny stannade frustrerat på min sida av bilen.

   ”Rick. Jag. Vill. Inte. Ha. Något!” sa hon sedan långsamt och övertydligt.

   ”Men, jag…” började Rick motargumentera och jag skrattade över hur envis killen var. Deztiny stönade ännu en gång innan hon skakade på huvudet och öppnade bildörren. Hon gled smidigt in och jag trampade fort på gasen.

   ”Herregud, han är som en blodigel” muttrade hon bakom mig och vi skrattade. Jag såg in i hennes ögon genom backspegeln och ett leende spred sig på hennes läppar.

 

 

Deztinys Perspektiv.

Justin vände sin blick mot vägen igen men min var fast, nu när Sunshine hade gjort klart att det inte var någon löjlig crush jag hade på honom utan att det var äkta kärlek så sprudla känslorna ännu mer än vanligt över att ens se honom. Jag log drömmande innan jag bekymrat rynkade pannan. Tankarna om hans möjligtvis obesvarade känslor för mig bubblade ännu en gång upp till ytan och jag såg istället ut genom fönstret.

   Hur skulle jag få reda på det? För honom kanske känslorna inte är lika klara eller reaktionerna. Han skulle säkert inte få ett raseri utbrott som jag fått de senaste gångerna de ens nämnt att någon skulle ha skadat honom.

   Men de här reaktionerna hos änglar var normalt, i alla fall i början av upptäckten då allt var nytt och en aning främmande. Driften att alltid beskydda och kämpa för sin andra hälft var alltid lika stark, men blev lättare och lättare att hantera genom åren som man spenderade tillsammans.

   Det hade varit samma sak med Sunshine och Thunder, Thunder mer än Sunshine dock. Han hade blivit tokig om någon gjort illa Sunshine på minsta lilla viss, om man ens sårade hennes känslor kunde helvetet bryta loss. Sunshine hade honom dock snabbt under kontroll då det oftast var hon och jag som syskonbråkade med varandra och hon inte ville att jag skulle komma till sådan stor skada.

   ”Deztiny?” jag ryckte häftigt till och Chaz och Ryan skrattade mjukt.

   ”Vad är det?” frågade jag förvirrat.

   ”Vi är framme” svarade Justin vänligt som hade vänt sig om i sitt säte och såg på mig.

   Generat log jag innan jag öppnade dörren och klev ur, jag tackade för skjutsen och Justin svarade med ett ”anytime” och ett leende.

   ”Vi ses!” ropade jag till dem och jag såg hur Justin sken upp i ett leende, ett snett leende pryde mitt ansikte medan jag gick mot vår ytterdörr. Han var något riktigt speciellt…blev väldigt händelselöst förutom att Rick är i ett desperat behov av att gott göra Deztiny efter bilolyckan. hur tror ni hon kommer lösa det?? vad tycks?? KOMMENTERA! ♥


Between Heaven And Hell - Kapitel 16

PREVIOUS:    Jag funderade en stund innan jag skrattade. ”har dem döpt din...?”

   Justin nickade med huvudet och skrattade generat. ”till!?” frågade jag nyfiket.

   ”Jerry” mumlade han fram och jag skrattade högt.

   ”Dina fans har humor” sa jag roat och han skrattade. 

 


 

”Tack för ikväll Justin, jag hade jättetrevligt verkligen” sa jag när vi väl var tillbaka vid min ytterdörr, middagen hade flytit på lugnt efter den lilla tjejen som så otroligt sött frågat efter en autograf. En helt annan sida av Justin kom fram när han hanterade den lilla tjejen, de strålande ögonen och breda leendet. 

   ”Det var så lite så, nöjet var helt på min sida” svarade han med ett leende.

   Jag lutade mig fram mot honom och han besvarade fort kramen, jag gav honom en kyss på kinden innan jag lutade mig tillbaka igen. Jag såg hur ett blygt leende spred sig på hans läppar och en svag rodnad lös på hans kinder, jag fnittrade svagt innan jag vände mig om för att öppna dörren.

   ”Wow, imponerande tatueringar” hörde jag han säga bakom mig, jag vände fort på huvudet och såg att hans blick var fastklistrad på min övre del av ryggen. Jag gav honom ett snett leende. ”varför har du skaffat sådana?” frågade han sedan nyfiket. Panikslaget tänkte jag på en förklaring, jo… du vet. Det här är egentligen mina vingar, men det är invecklade nu så det är därför de ser ut såhär. Nej! Såklart jag inte kunde säga det... tänk, tänk! 

   ”Jag vet inte... har alltid tyckt om änglar och när jag var liten ville jag till och med vara en” svarade jag och Justin såg roat på mig.

   ”Du lyckades” svarade han och blinkade med ena ögat innan han vände sig om och gick. Jag såg förvånat efter honom och skrattade samtidigt som jag skakade på huvudet innan jag öppnade ytterdörren och klev in i hallen.

   ”Jag är hemma igen!”

   ”Vi är inne i köket!” hörde jag Sunshine ropa tillbaka, med ett leende som säkert sträckte sig från öra till öra över ansiktet gick jag in i köket. Där runt bordet satt Sunshine, Summer och Sterling.

   ”Hur var det?” frågade Summer med ett moderligt leende och nyfikna ögon. Jag log brett mot henne. 

   ”Det var fantastiskt, vi hade jättetrevligt. Ett utav hans fans kom till och med fram till oss under middagen. Ni skulle ha sett hur snäll och gullig Justin var mot den lilla tjejen, hon var verkligen super söt” svarade jag medan jag satte mig ner på köksstolen bredvid Sunshine. Summer log uppriktigt mot mig medan Sunshine och Sterling såg en aning stela och ansträngda ut, med en misstänksam blick såg jag på dem.

   ”Vad är det?” frågade jag rakt på sak, Sunshine spärrade genast upp sina ögon i ett försök att se oskyldig ut men jag höjde på mitt ögonbryn vilket fick henne att sucka.

   ”Jag är lite oroad, det är allt” förklarade hon, jag såg fortfarande misstänksamt på henne vilket fick henne att ännu en gång sucka. ”han är en människa, Deztiny” fortsatte hon tillslut.

   ”Det vet jag väl” svarade jag.

   ”Har du… tänkt…” började Sunshine tveksamt och jag såg frågande på henne. ”på att ni aldrig kan ha ett förhållande. Ni… han är en människa, Deztiny. Det är en för stor risk” sa hon något osammanhängande, jag såg tyst på henne innan jag reste mig häftigt från stolen och lämnade köket.

   ”Deztiny!” hörde jag Sunshine ropa efter mig. Bla, bla, bla…

 

 

Stockarna flög i en hög hastighet runt mig innan jag en och en skickade iväg dem mot pricktavlan som var placerad flera meter bort. Jag öppnade mina ögon för att se att alla hade träffat mål, jag reste mig från marken innan jag transporterade mig bort till tavlan där Sterling redan stod.

   ”Snyggt” kommenterade han med ett imponerat leende, jag ignorerade honom medan jag ryckte ut stockarna. ”Deztiny, du vet att vi bara tänker på ditt bästa och på alla de andras” sa han med en sorgsen röst.

   Jag vände mig mot honom. ”det är väl klart jag förstår” sa jag svagt. ”men det gör ont att tänka på…”

   ”Vad då? Att tänka på vad då?” frågade han oroligt men såg lättad ut över att jag pratade med honom.

   ”Tanken på att inte träffa honom igen eller att ens behöva säga till honom att vi inte kan träffas längre. Det vill jag inte, jag vill inte såra honom. Han betyder mycket för mig” svarade jag och såg upp på Sterling med stora, sorgsna ögon. Bara tankarna på att aldrig se honom igen fick mig mage att vridas och jag ville plötsligt hiva ur mig allt min mage innehöll. 

   Han såg forskande på mig. ”betyder han mycket för dig?” frågade han och jag nickade.

   ”Jag vet inte varför, han bara gör det. Det låter säkert helt galet på denna korta tid vi har känt varandra men jag… vill aldrig släppa honom. Första gången jag såg honom i garaget så var det nästan något bekant över honom, som om jag hade sett honom förut eller redan visste vem han var" jag kunde inte själv förstå bandet jag hade skapat med honom, men jag behövde honom. Jag ville ha honom hos mig. "han…” jag skrattade och skakade på huvudet. ”jag vet inte…”

   Sterling såg med stora ögon på mig under en stund och jag såg undrande tillbaka på honom, vad är fel? Innan jag hann fråga honom grep han häftigt tag i min handled för att sedan dra med mig bort mot huset. Förvirrat stapplade jag efter honom. 

   ”Sterling?” frågade jag oroligt men fick inget svar utan Sterling öppnade endast dörren och drog med mig in.

   ”Sunshine!” ropade han högt in i huset, fort uppenbarade sig Sunshine i dörröppningen. Hennes ansiktsuttryck gick från nyfiket till oroat när hon såg min förvirrade min och Sterlings allvarliga. 

   ”Vad är det?” frågade hon, bakom henne såg jag hur Thunder och Blue kom in i rummet för att se vad det var som påstod. Jag vände undrande blicken mot Sterling bredvid mig. Vad höll han på med? 

   ”Jag fasar över att det är som du trodde” sa han bara och jag blev omöjligt ännu mer förvirrad. Vad i hela friden babblade han om? 

   ”Vad? Vad menar vad? Vad trodde du?” frågade jag fort medan jag såg runt på mina familjemedlemmar.

   Sunshine såg på Sterling innan hon vände blicken mot mig. ”vi får väl testa och se” mumlade hon. Oroväckande såg jag på henne, vad pratar dem om? Vad menade hon? Vad skulle de testa? Vad var fel på mig? Vad hade hon trott? Vad hade hon inte berättat för mig?

 


 

"We'll have to test and see"

 

 

   ”Gillar du Justin?” frågade Sunshine, förvånat såg jag på henne. Varför…? Vad hade det här med saken att göra? Med rynkad pannan såg jag på henne medan hon endast såg förväntansfullt tillbaka på mig. 

   ”Ja” svarade jag tveksamt. ”men vad har-”

   ”Skulle du göra allt för honom?” avbröt hon mig med skarp stämma.

   ”Va? Varför-” började jag igen.

   ”Svara bara på frågan, Deztiny!” avbröt Sunshine återigen.

   ”Ja” svarade jag nu med lika hårda ögon som hon själv bar och la irriterat armarna i kors över bröstet. Vad var det här? Ett polisförhör? 

   ”Vad skulle du göra om han inte kände likadant tillbaka?” frågade hon sedan. Vad skulle jag göra? Det hade inte ens slagit mig? Tänk om han inte kände lika starkt som jag? Återigen vred sig min mage vid tanken. 

   ”Jag hade fortfarande velat vara hans vän” svarade jag. 

   ”Om han skulle få reda på vad du egentligen är och sedan inte skulle klara det och lämna, vad skulle du göra?” frågade hon och obehaget endast växte i min mage.

   ”Jag skulle låta honom gå, om det var det han ville” svarade jag nu lågt, jag kände mig plötsligt tom och sorgsen. Sunshine såg på mig med stora ögon innan hon fort vände sig mot Thunder och viskade något i hans öra. Jag följde Sunshine med blicken och såg hur hon vaksamt tittade på oss. Jag vände blicken mot Thunder som steg fram i rummet och såg en aning osäkert på mig.

   ”Slå mig” sa han och jag drog förvirrat ihop ögonbrynen åt honom, vad pratade han om?

   ”Vad? Nej!” utbrast jag med en fnysning.

   ”Slå. Mig” upprepade han och boxade sig löst på sin käklinje.

   ”Men jag ville inte” svarade jag irriterat samtidigt som jag blev mer och mer förvirrad över vad de höll på med.

   ”Orkar du inte?” frågade han utmanande och höjde på ena ögonbrynet. Genast kände jag hur irritationen steg inom mig, han visste mycket väl hur provocerad jag blir när han höjer ögonbrynen på det där sättet mot mig. 

   ”Nej” svarade jag kort och bestämt med en morrning, han suckade innan han slängde en blick bak mot Sunshine som nickade innan hon snabbt gav Sterling en blick.

   ”Skulle du slå mig om jag hade slagit Justin?” frågade han och jag ryckte genast till. ”om jag hade skärt honom, slagit honom blo-” raseriet hade flammat upp inom mig likt en skogsbrand och jag slängde mig fort mot Thunder, dock hann jag inte långt då ett par starka armar slöts runt min midja och stoppade mig från att attackera. Jag slöt stillsamt ögonen och transporterade mig ur Sterlings grep, i nästa sekund tacklade jag Thunder så vi flög hårt in i väggen. Ledsen Summer för hålet i väggen. 

   ”Deztiny! DEZTINY!” hörde jag Sunshine skrika men det enda jag kunde tänka på var att slita Thunder i stycken. Mina knytnävar landade om och om igen i hans ansikte medan jag hörde det tillfredställnade knacket när hans ben bröts. Hans ord hade haft samma effekt som förra gången och inte för än någon skrek att Justin var okej slappnade jag av och reste mig från honom. Han knäckte med ett stön tillbaka sin brutna näsa och torkade bort blodet från sitt ansikte. Flåsande satte jag mig mot väggen och la mitt huvud i mina händer.

   ”Vad tror du?” hörde jag Sterling fråga.

   ”Vad är det ni pratar om!?” tjöt jag förtvivlat och kände hur jag nästan var på gränsen till tårar.

   ”För hennes del är det kört” jag såg fort upp, vad menade dem? Skulle jag dö?hm... vad tror ni? vad är "kört"? ;) vad tycks!? KOMMENTERA! 


"how can I love when I'm afraid to fall?"

HJÄLP!
har ingen som helst aning om vad jag ska skriva i kapitel 16.. känns jätte jobbigt. därför kanske ni har några ideér eller önskemål.. ;)
så kan jag antingen få inspiration eller göra versioner av era önskemål. OM NI HAR NÅGOT LÄMNA EN KOMMENTAR!

"people say goodbye, in their own special ways"

tjaba tjena!
tänkte bara meddela att ett kapitel kommer upp ikväll! :DD
kul va? hahahah, nej men i alla fall. tänkte bara säga det så alla
kan gå in o läsa o kommentera senare ikväll.
just nu är min kompis här o vi tittar på mysiga Disney filmer så jag har inte riktigt tid att skriva just nu, men senare. PROMISE! :)

kramisar.

Between Heaven And Hell - Kapitel 15

PREVIOUS:   ”Jag har något annat jag tycker du ska bära, så blir du perfekt” sa hon innan hon gick bort till min säng. Hon öppnade en smal låda och tog ur något innan hon kom tillbaka till mig. Hon bad mig sträcka fram armen innan hon la ett vacker armband runt min handled. Med stora ögon granskade jag armbandet som glittrade på min arm innan jag försiktigt rörde diamanterna med fingertopparna. Fort ställde jag mig upp och gav henne en kram, hon la med ett skratt sina armar om mig.

   ”Det är perfekt” sa jag vid hennes öra och jag kände hur hennes hand smekte över min rygg.

   ”Deztiny, han är här nu!” hörde jag Sterling ropa och jag släppte fort taget om Sunshine.

   ”Oh my…”

 


 

 

Justins Perspektiv.

Jag fixade den sista slingan av luggen innan jag granskade mig själv i spegeln, jag hade satt på mig ett par mörkgrå jeans tillsammans med en rutig skjorta som jag gömde bakom en tjockare, grå tröja över. På fötterna hade jag kört standard, svarta supras. Jag öppnade dörren till mitt sovrum innan jag gick bort till trappan för att ta mig ner till hallen.

   När jag sagt hejdå och fått några allvarliga ord av mamma satte jag mig i bilen innan jag nervöst körde bort mot Deztiny. Jag stängde av motorn då jag parkerat på deras uppfart innan jag med ett djupt andetag klev ur bilen och styrde mina steg mot deras vita ytterdörr. Du klarar det här Justin! Jag knackade på dörren och snart öppnades den utav Sterling som stod där med ett stort, välkomnade leende.

   ”Hej, Justin trevligt. Kom in, hon är inte riktigt klar än” sa han innan jag hann yttra något. Jag log mot honom och klev in i deras hall.

   ”Deztiny, han är här nu!” ropade Sterling sedan bakom mig upp mot övervåningen, jag log mot honom återigen då han vände blicken mot mig innan jag följde med honom in i köket. Där inne satt Faith, Thunder och Summer och samtalade lugnt med varandra.

   ”Justin!” utbrast Summer glatt när hon fick syn på oss, jag sken upp i ett leende och omfamnade henne i en kram när hon öppnade sina armar.

   ”Summer” hälsade jag och satte mig ner tillsammans med dem. Thunder och Faith såg bedömmande på mig och jag svalde diskret, äldre bröder eller pappor var alltid jobbiga att handskas med när det gällde att ta med deras syster eller dotter ut. Överbeskyddande som de var.

   De fortsatte smått samtala om vad det än var de hade pratat om när vi kom in, men jag la inte någon större energi i att lyssna då jag var för upptagen med mina egna tankar. Ett par klackar i trappan drog dock till min uppmärksamhet och jag stirrade mot dörröppningen, förväntansfull på vad som skulle uppenbara sig. Till min besvikelse kom Sunshine med ett glatt leende in genom dörren och jag såg besviket ner i bordskivan.

   ”Vad vacker du är!” hörde jag Summer pipa och jag såg snabbt upp igen. Deztiny stod nu i dörröppningen intill köket iklädd en svart, tight klänning och ett par svarta pumps. Runt halsen hade hon ett vackert halsband och sitt hår hade hon lockat, hon log mot sin mamma som trippade fram till henne. Jag kände hur jag stirrade men hade inte förmågan att sluta, hon var för vacker. Hon var som en ängel…

   Jag tyckte jag hörde svaga skratt bakom mig men ignorerade och hade min fulla fokus på Deztiny som nu vände blicken mot mig. Hon sken upp i ett stort leende och jag kände hur hela jag smälte.

   ”Wow…” mumlade jag medan jag gick fram till henne, hon vände bort blicken från sin mamma och såg på mig.

   ”Hej” sa hon och jag gav henne ett stort leende.

 

 

Deztinys Perspektiv. 

”Vad är det man brukar säga? eller vad är det jag ska säga?” frågade Sterling när vi var på väg ut genom dörren, han rynkade pannan och tänkte. Jag såg frågande på honom, vad babblade han om?

   ”Jo, juste! Hemma senast elva och inget kladd” sa han och log stolt över sig själv, jag skrattade åt honom.

   ”Självklart, sir” sa Justin och log mot honom. Jag himlade med ögonen och grep tag Justins arm.

   ”Vi ses senare” sa jag och vinkade till Sterling, i fönsterna kunde jag se resten av familjen stå. Säkert i ett försök att diskret smygtitta men enligt mig var de ganska misslyckade. Justin öppnade bildörren för mig och jag gav honom ett leende innan jag gled in i bilen, han skyndade sig runt och satt snart framför ratten.

 

   ”Vackert” sa jag och såg ut över sjön, Justin hade kört till en liten restaurang som hade utsikt som vette ut över vattnet. Solen som höll på att gå ner speglade sig på vatten ytan och gav himlen en härlig färg och vattnet skinande kristaller. Högt upp på himlen kunde man skymta månen som snart skulle träda fram starkare tillsammans med de miljoner stjärnorna. Vi hade fått ett bord på ute terrassen och jag kunde känna Justins blickar på mig hela tiden men höll mina ögon på himlen. Mamma och pappa, tänkte jag och ansträngde mig mycket för att mina ögon inte skulle tåras.

   ”Inte lika vacker som du” hörde jag Justin säga, jag vände mig med ett leende på läpparna mot honom och skrattade åt hans replik.

   ”Jag visste inte att du körde med sådana raggningsmetoder” sa jag och han skrattade.

   ”Men seriöst, gjorde det ont när du föll från himlen?” frågade han och blinkade flirtigt med ena ögat. Jag såg förvånat på honom.

   ”Tja, ganska. Bröt nästan vartenda ben i min kropp men det läkte ihop” svarade jag och han såg förvånat på mig innan han skrattade. Fort stämde jag in i hans skratt.

   ”Det svaret har jag aldrig fått förut” sa han och torkade sina tårar.

   ”Kan jag tänka mig” sa jag och såg roat på honom.

   ”Ursäkta?” sa en svag flickröst, Justin vände fort huvudet åt sidan och såg lutade mig fram för att se en liten tjej på kanske 5 år stå där med stora oskyldiga ögon och ett litet block i handen tillsammans med en penna. ”du är Justin Bieber, eller hur?” frågade hon blygt och Justin sken fort upp i ett mjukt leende.

   ”Det är jag det” svarade han och sköt ut stolen lite. ”vill du ha en autograf?” frågade han vänligt. Tjejen nickade ivrigt och sträckte fram det lilla blocket mot honom. ”vad heter du?”

   ”Paulina” svarade hon blygt och jag såg hur en rodnad spred sig på hennes kinder.

   ”Fint namn” sa Justin innan han skrev ner något i hennes block. Med ett leende gav han tillbaka det till henne och hon tryckte fort det mot sitt bröst innan hon fick fram ett tack och skuttade bort mot sina föräldrar som stod och väntade på henne. Fascinerat såg jag på Justin som log och vinkade mot familjen, han vände sedan blicken mot mig och hans leende bleknade då han såg min blick.

   ”Wow” mumlade jag fram och han skrattade.

   ”Normalt brukar jag vilja vara ifred när jag äter men när de kommer fram sådär lugnt och är så oemotståndligt söta gör jag undantag” berättade han. ”de som är runt 12 och uppåt är de som mest hysteriska” fortsatte han och jag lyssnade intresserat.

   ”Vaddå, hur menar du?” frågade jag fundersamt.

   ”mina fans är väldigt beskyddande och trofasta men samtidigt väldigt roliga och… opassande” svarade han. ”de gråter hysteriskt, skriker, gör i stort sett allt för att träffa mig. En gång hade två klätt ut sig till städpersonalen på det hotellet jag bodde på och var inne i mitt hotellrum” fortsatte han och jag såg chockat på honom. ”de har försökt klättra på hotellens väggar, utifrån, springer efter bilarna jag är i eller helt blockerar dem från att åka. Du kommer säkert vara med om det snart, om det är så att du följer med mig någon annan stans än Stratford. Här är det lugnare” avslutade han.

   ”Om det är som du säger även i Toronto så ja, snart” svarade jag och han sken upp i ett stort leende.

 

   ”Vad menar du med opassande?” frågade jag, vi hade fått in vår mat och jag hade suttit en stund och tänkt över det han berättat. Jag såg hur en rodnad spred sig över hans kinder och jag såg roat men undrande på honom.

   ”Ehm… dem är väldigt perversa när det kommer till mig” svarade han.

   ”På vilket sätt?” frågade jag och stoppade in en köttbit i munnen.

   ”Dem… ehm… fantiserar ihop en massa saker och döper olika delar på min kropp. En viss del har blivit det mest… populära samtalsämnet bland dem” svarade han.

   Jag funderade en stund innan jag skrattade. ”har dem döpt din...?”

   Justin nickade med huvudet och skrattade generat. ”till!?” frågade jag nyfiket.

   ”Jerry” mumlade han fram och jag skrattade högt.

   ”Dina fans har humor” sa jag roat och han skrattade. 

 deras date är nu igång! ;)  ledsen att det inte kom igår, men jag hade ingen fantasi o var dessutom jättetrött. somnade nästan med mobilen på ansiktet. :) hahahaha. v ad tycks? KOMMENTERA! ♥


"things will happen while they can"

jag vet att ni säkert sitter o tänker. "men vad fan hände med kapitlet?"
det är på väg! jag är lite seg dock då så mycket annat distraherar mig, men stanna kvar o fortsätt kika in. jag har skrivit 435 ord så det är på gång. måste bara få till den här daten bra, så det kommer nog bli ett långt kapitel som kommer ta lite längre tid att skriva.
vill ni att jag ska dela upp det i två eller köra på ett helt?

kramisar.

"and even in a desert storm, sturdy as a rock we hold"

I'M BACK!
balen o avslutningen är över... NEJ, MEN USCH!
vill inte lämna alla. aja.. jag ska på introduktion möte kl.17 för mitt sommarjobb men efter det ska hem o börja skriva på kapitel 15, how does that sound? ;)

kramisar.

Between Heaven And Hell - Kapitel 14

PREVIOUS:    ”Man brukar oftast gå ut och äta och sedan är det upp till en själv vad man vill göra sedan” svarade jag och log mot henne. Hon log tillbaka och vi stannade vid bilens motorhuv.

   ”Jaha, när händer den här dejt då?” frågade hon sedan och skrattade.

   ”Kan du imorgon kväll?” frågade jag och hon nickade glatt. ”bra, då säger vi imorgon. Jag kommer och hämtar dig vid sju” sa jag och gav henne sedan en kram innan jag gick fram till förardörren. Deztiny började backa bort mot ytterdörren medan jag körde bort från deras uppfart och ut på vägen. Med ett stort segerleende körde jag bilen mot mormor och morfars hus, YES!

 


 

 

 

Deztinys Perspektiv. 

”Sunshine!” skrek jag genast i vild panik när jag klev in genom ytterdörren igen. Justins bil nu långt bort och tankarna om morgondagen verkligen satt sig i mitt huvud. 

   ”Vad? Vad har hänt? Har du gjort dig illa?” frågade hon bestört och stirrade på mig då jag kom rusande in i köket.

   ”Va? Nej, nej. Jag mår bra, jag har bara panik!” utbrast jag och hon såg lättat men oförstående på mig.

   ”Vad är problemet?” frågade hon.

   ”Jag måste köpa en klänning” svarade jag och hon såg om omöjligt ännu mer förvirrad ut.

   ”För vaddå?” frågade hon.

   ”Justin frågade mig…” började jag säga innan jag fnittrade. ”… på en dejt” Sunshine såg chockat på mig innan hon sken upp i ett stort leende.

   ”Vi åker tidigt imorgon bitti” sa hon och blinkade mot mig, jag pep lyckligt till innan jag sprang bort till trappan för att ta mig upp till mitt rum.

 

 

Justins Perspektiv. 

Trött låg jag på sängen och tittade runt lite på Twitter via min telefon. Morgonsolen lös in genom glipan mellan väggen och gardinen och gav rummet ett svagt sken. En massa fans hade skrivit flera mentions om hur mycket de älskade mig eller hur mycket de längtade tills jag var tillbaka på banan igen efter min lilla semester.

   ”Justin!” hörde jag min mamma ropa och jag kunde inte låta bli att stöna, tonfallet hon använde sig av varnade mig alltid för att det var något jobbigt hon ville att jag skulle göra.

   ”Ja!?” ropade jag tillbaka och snart hörde jag tunga steg i trappen innan min sovrumsdörr öppnades.

   ”God morgon gubben” sa hon vänligt och klev in i rummet.

   ”God morgon mamma” svarade jag med ett litet leende. ”vad vill du att jag ska göra?” frågade jag och höjde på ena ögonbrynet. Hon såg oskyldigt på mig men jag såg menande på henne och hon skrattade.

   ”Du skulle behöva städa ditt rum” svarade hon och såg runt på golvet.

   ”Nej” stönade jag och vände mig mot mobilen igen, ur ögonvrån såg jag hur mamma la armarna i kors medan hon tänkte genom en taktik som skulle få mig att städa vare sig jag ville eller inte. ”vad du än tänker så kommer det inte fungera” varnade jag.

   ”Så det säger du?” frågade hon med en självsäker ton.

   Jag såg upp på henne, hon stod fortfarande med armarna i kors över bröstet och med ena ögonbrynet höjt. Vi såg extremt lika ut när vi båda stod på detta viss, nästan skrämmande lika. För ett ögonblick blev jag tveksam då hon såg ut att ha hittat på något riktigt listigt.

   ”Om du inte städar” sa hon och gjorde en liten cirkel med fingret ner i golvet för att demonstrera röran. ”så ringer jag och avbokar din date med en viss Deztiny Hastings” med stora chockade ögon såg jag på henne.

   ”Du skulle aldrig-” började jag.

   ”Det skulle jag visst det” sa hon samtidigt som hon tog ur sin telefon ur fickan. Hon låste upp den innan hon satte det till örat. ”ja hej Deztiny, det här är Pattie, Justins mamma”

   ”Okej, okej! Vart är dammsugaren!?” skrek jag högt och slängde mig ur sängen.

   ”Vi hörs senare mamma” hörde jag mamma säga i telefonen innan hon la på. Återigen såg jag chockat på henne. ”jag är en ganska effektiv mamma, inte sant” sa hon och viftade med telefonen under min näsa och jag gick moloken efter henne för att hämta dammsugaren.

 

 

Deztinys Perspektiv.  

”Vad tycker du om den här då?” frågade jag trött och drog bort förhänget som skilde mig i provrummet ifrån resten av affären.  Jag hade prövat flera olika klänningar men alla hade Sunshine sett nackdelar i eller så hade jag tvärvägrat att ha på mig då den antagligen var ful eller inte min stil.

   Nu hade jag fått på mig en axelbandslös, svart klänning den satt slickad mot min kropp och räckte mig till ungefär mitten av låren. Överdelen hade en hjärturringing och prydes av svart spets. Den var vacker. Sunshine såg upp från modemagasinet i sina händer och lät blicken svepa över min kropp.

   ”Du är jättevacker” sa hon tillslut. ”den är super snygg, framhäver dina kurvor. Jag log nöjt mot henne och snurrade framför spegeln.

   ”Bra, för nu kräks jag av den här affären och skulle slita håret av mig om jag behövde pröva ännu en klänning” sa jag och gick in i provrummet igen. Jag hörde hur Sunshine skrattade roat utanför.

   Fort bytte jag om till mina svarta jeans, ljus bruna tröja och mörkröda pumps. Jag drog på mig den svarta skinnjackan innan jag grep tag i min väska, kastade en sista blick på mig själv i spegeln och tog tag i galgen med klänningen innan jag gick ut ur provrummet.

   ”Är du klar?” frågade Sunshine och jag nickade glatt innan vi gick bort till kassan för att betala.

 

 

Sunshine lockade den sista locken innan hon nöjt granskade sitt verk, hon hade lockat hela mina hår i busiga lockar och sminkat mitt ansikte i en naturlig sminkning.

   ”Jag har något annat jag tycker du ska bära, så blir du perfekt” sa hon innan hon gick bort till min säng. Hon öppnade en smal låda och tog ur något innan hon kom tillbaka till mig. Hon bad mig sträcka fram armen innan hon la ett vacker armband runt min handled. Med stora ögon granskade jag armbandet som glittrade på min arm innan jag försiktigt rörde diamanterna med fingertopparna. Fort ställde jag mig upp och gav henne en kram, hon la med ett skratt sina armar om mig.

   ”Det är perfekt” sa jag vid hennes öra och jag kände hur hennes hand smekte över min rygg.

   ”Deztiny, han är här nu!” hörde jag Sterling ropa och jag släppte fort taget om Sunshine.

   ”Oh my…”

 


 

fick bli ett kort mellankapitel för jag ville ge er ett eftersom det inte kommer komma upp något på de två dagarna framöver. för imorgon har vi bal på min skola.. YEY! (inte så värst va!?) nej, men det kommer nog bli kul o på onsdag har vi skolavslutning o på kvällen ska klassen hitta på ngt så då hinner jag inte skriva men på torsdag då kör vi igång igen! :D vad tyckte ni? hur tror ni Justin reagerar på Deztiny? hur går det med daten? KOMMENTERA! ♥

 


Between Heaven And Hell - Kapitel 13

PREVIOUS:    ”Lyssna” insisterade hon innan hon gick, jag spände öronen och mycket riktigt hörde jag hur en motor gjorde sitt sista brummande innan den stängdes av. Med glada, skuttande steg gick jag bort från träningsarenan innan jag rundade garaget och kom fram till framsidan.

   ”Justin!” ropade jag och han vände sig fort om, han sken upp i ett stort leende vid synen av mig och styrde sedan steg mot mig istället för vår ytterdörr.

   ”Hej!” sa han glatt när vi möttes på mitten. ”varför är du så smutsig?” frågade han sedan och såg roat på mig. ”är det där blod!?” utbrast han innan jag hann svara på hans första fråga och han rynkade pannan medan han såg bestört på mig.

 

 

”Vad?” frågade jag och såg ner på min kropp, min vita tröja var täckt av bruna smutsfläckar och blodstänk som antagligen kommit från Thunder. Febrilt letade jag i hjärnan efter en bortförklaring.

   ”Ehm… jag och Faith brottades lite, du vet som den dagen du var här för första gången” han nickade. ”och ja… han råkade komma åt min näsa och jag blödde lite näsblod” avslutade jag och ryckte lätt på axlarna. ”men jag är okej!” sa jag fort när jag såg hans oroade ansikte.

   ”Kom, jag måste duscha bort all smuts” jag grep tag i hans hand och drog med honom in i huset innan han hann säga något. Väl uppe på mitt rum gick jag bort till mitt badrum medan Justin satte sig på sängen. Jag tog av mig kläderna och tog en snabbdusch, tvättade bort alla smuts och svett från kroppen. Jag skruvade av vattnet och klev ur, jag tog tag i en handduk och torkade bort vattnet från min kropp innan jag styrde stegen mot dörren.

   Jag stannade till precis innan jag var på väg att öppna dörren för att gå till klädkammaren, jag var naken… skulle det vara ett problem för honom? Då jag hört att människor inte var lika självsäkra med sina kroppar och inte lika villiga att visa sig nakna. Borde jag ha handduk kanske? Jag stod fundersam en stund innan jag ryckte på axlarna och drog till mig en handduk, slarvigt virade jag den runt kroppen och höll upp den med en arm. Jag drog sedan ner handtaget och gick ut i rummet.

 

 

Justins Perspektiv. 

Jag hörde hur vattnet sattes på inne i badrummet och kände hur nervositeten växte inom mig. Jag visste att det jag skulle fråga var tidigt, men jag kunde inte låta bli. Om hon sa nej, var det en bekräftelse på att känslorna från hennes sida inte var lika starka som mina. Om hon sa ja… Jag sprack upp i ett stort leende av tanken och kände fjärilarna i magen.Jag hade aldrig känt såhär för en tjej förut, aldrig. Inte efter såhär kort tid av bekantskap.

   Vattnet i kranen stängdes av och paniken grep tag i mig, tänk om hon säger nej!? Mer hann jag inte tänka över innan dörren till badrummet öppnades och det som steg ur fick min haka att falla och mina ögon att bli stora som tefat. Deztiny hade en kort vit handduk slarvigt virat runt kroppen, hennes svarta hår var blött och det droppade några få vattendroppar ner på golvet.

   Min blick vandrade över hennes kropp, de långa benen, brösten som knappt skymdes bakom handduken och tillslut upp till hennes ansikte. Hennes blå ögon var riktade mot mig och jag samlade mig fort med en harkling, det hettade i ansiktet samtidigt som jag såg ner i mitt knä. Ett lågt fnitter hördes från Deztiny och det hettade om omöjligt ännu mer på mina kinder.

   ”Jag menade inte…” började jag mumla men hon skrattade igen och ur ögonvrån såg jag hur hon öppnade en annan dörr intill ett klädutrymme. Hon fick på sig underkläder innan hon släppte handduken på golvet. ”Deztiny-”

   ”Vill du följa med mig till sjön som ligger här i närheten, jag har inte varit där än?” avbröt hon.

   ”Ehm… visst” svarade jag och hon skuttade glatt ut ur klädkammaren nu iklädd ett par korta jeans shorts tillsammans med en magtröja som visade hennes förvånansvärt bruna och vältränade mage. Återigen kände jag hur jag tappade hela ansiktet och blev sittande stirrande på henne.

   ”Justin?” frågade hon och knäppte mig fingrarna.

   ”Ja. Ja!” utbrast jag och hoppade fort upp ur sängen och gick mot luckan.

 

 

Sunshines Perspektiv. 

Jag hörde hur de gick uppför trappan innan de försvann upp till Deztinys rum.

   ”Okej, vad är det frågan om Sunshine?” frågade Summer oroat.

   ”Jag börjar bli lite oroad över det där” sa jag och nickade uppåt. "först trodde jag att det var ofarligt men..."

   ”Vad menar du?” frågade Sterling förvirrat. ”hon har skaffat sig en vän, det är väl trevligt. Ni harju  aldrig gjort det”

   ”Men jag tror snart att det ligger på en högre nivå än vänskap” sa jag och såg menande på dem. ”dessutom såg ni inte Deztinys reaktion?” frågade jag dem båda och jag såg nästan hur det tändes lampor i deras huvuden när det gick upp för dem vad det var jag pratade om.

   ”Oh” sa Sterling. ”men hon kanske bara har en liten förälskelse, jag menar hon har ju aldrig varit med andra killar än Faith, Thunder och Blue förut” fortsatte han en aning tveksamt.

   ”Tyvärr, tror jag att detta kan handla om mer än bara en förälskelse. Hon skulle aldrig reagera sådär häftigt över något obetydligt” sa jag självsäkert.

   ”Tror du dem är?” frågade Summer och såg förvånat på mig, jag ryckte på axlarna.

   ”Jag har ingen aning, jag vet inte om det bandet finns till människor” sa jag osäkert.

   ”Tja, det återstår väl att se” sa Summer fundersamt med ett oroat ansiktsuttryck.

 

 

Justins Perspektiv.

Deztiny hade först tagit ledningen genom skogen innan jag hade snabbt sett till att gå bredvid henne, tysta hade vi gått men inte i en pinsam tystnad. Mer som om att vi båda var för upptagna av våra egna tankar för att orka lägga energi på att skapa en konversation.

   En sval bris fläktade mitt ansikte och då och då såg vi hur små ringar bildas på vattenytan då en fisk simmade upp för att ta något som den trodde var mat. Vattnet låg annars stilla, hela stället var tyst och stilla förutom vinden som rasslade i trädens blad. Vi satt bredvid varandra på träbryggan och såg ut över vattnet, fortfarande i tystnad.

   ”Deztiny” sa jag försiktigt och hon vände genast huvudet mot mig med en frågande blick. Jag såg tillbaka på henne och kom återigen av mig, tappade modet så fort jag såg in i hennes fängslande ögon.

   ”Ja?” frågade hon tillslut och jag svalde.

   ”Jo, jag…” började jag om på nytt. ”jag undrar…” hon nickade uppmuntrande på huvudet.

   ”Ja?” frågade hon igen.

   ”Skulleduviljagåpåendejtmedmig?” frågade jag fort, antagligen för snabbt för hon såg fortfarande ut som ett frågetecken innan hon skrattade.

   ”Vad? Jag hörde inte ett ord utav vad du just sa” sa hon och jag suckade lågt över att behöva upprepa det som var så svårt att säga.

   ”Skulle. Du. Vilja. Gå. På. En. Dejt. Med. Mig?” frågade jag nu jättesakta och hon gick från road till förvånad. Jag såg osäkert på henne.

   ”En dejt?” frågade hon och jag såg hur hon tänkte hårt, på sitt svar? ”visst” svarade hon tillslut. ”det kan bli intressant, har aldrig varit på en förut. Vad det nu än är” sa hon och jag gick från lättad och lyckligt till chockad och förvånad.

   ”Vad!?” utbrast jag. ”aldrig?” frågade jag och hon skakade på huvudet.

 

”Vad gör man på en dejt?” frågade Deztiny fundersamt när vi var tillbaka vid deras hus och vi var på väg bort mot min bil.

   ”Man brukar oftast gå ut och äta och sedan är det upp till en själv vad man vill göra sedan” svarade jag och log mot henne. Hon log tillbaka och vi stannade vid bilens motorhuv.

   ”Jaha, när händer den här dejt då?” frågade hon sedan och skrattade.

   ”Kan du imorgon kväll?” frågade jag och hon nickade glatt. ”bra, då säger vi imorgon. Jag kommer och hämtar dig vid sju” sa jag och gav henne sedan en kram innan jag gick fram till förardörren. Deztiny började backa bort mot ytterdörren medan jag körde bort från deras uppfart och ut på vägen. Med ett stort segerleende körde jag bilen mot mormor och morfars hus, YES!

 


 

hahahaha, gullegull. the love birds ska på en liten date tsm. hur tror ni det går? och vad var det Sunshine pratade om? vad tycks? kommentera! ♥


"why be afraid to make an honest mistake?"

okej, okej! jag skriver, jag skriver!
(tänk er typ en löpare som hoppar på stället innan han ska springa) okej... va!?
men i alla fall, jag skriver! think nothzzzzzin' differente!
ojj.... lite ingles and lite italiano... eller e det spanska kanske...
aja! WHO CARES!? det här blev väldigt flumigt med det är så vi rullar..
hahahah, har ni sett det där... "dem ser mig rullar. o hatar"? hahahah, skitskön!
men oj, spårar ur totalt. det jag ville förmedla med detta inlägg var att (FORMEL HELT PLÖTSLIGT)
JAG SKRIVER! ... hihihihi, unicorn!
 
 
 
 
 

Between Heaven And Hell - Kapitel 12

PREVIOUS:   "Det här är min bror, Blue som är lika tråkig som alltid och läser” svarade jag och log mot honom.

 

”Dig såg jag på racingbanan” sa Justin och nickade med huvudet innan han skakade Blues hand som log mot honom.

   ”Pappa Sterling och mamma Summer” sa jag sedan och pekade lite slarvligt på dem och Justin skrattade lågt åt mig.

 

 


 

"Ja, det är min familj det" kommenterade jag när vi äntligen var klar med pizzorna, hela middagen hade Faith speciellt berättat pinsamma historier om mig från när jag var liten. Dock gjort om alla onaturliga saker som att jag flög till att jag sprang istället. Pinsamt hade det varit i alla fall och Justin hade skrattade men sett roat på mig. 

   "Jag gillar dem" sa han och jag skrattade. Justin satte sig i min säng medan jag gick fram till den öppna spisen, jag försökte täcka så mycket jag kunde med ryggen så han inte skulle se att jag inte använde mig av tändstickor eller annat. När jag var klar gick jag fram till honom i sängen, grep tag i min täcke och gosade ner mig i det.

   ”Nice” kommenterade Justin och såg på elden.

 

"När börjar du skolan igen?” frågade Justin flera timmar senare när det blev dags för honom att åka hem och vi stod nere i hallen för att säga hejdå.

   ”Nästa vecka på måndag” sa jag med en suck då det redan var fredag imorgon och betydde att min frihet bara varade i tre dagar till. ”men kom ihåg om du inte har något bättre för dig vet du att du alltid kan komma hit” sa jag sedan och ett stort leende spred sig på hans läppar.

   ”Bra att veta” sa han och blinkade flirtigt med ena ögat, jag skrattade åt honom innan jag lutade mig mot honom för att ge honom en kram. Han besvarade den innan han, som igår, gick mot sin bil med en sista vink.

   ”Syster snack. Nu!” Sunshine stod med händerna i sidorna och såg allvarligt på mig.

   Jag höjde avväpnande på händerna. ”okej” svarade jag. Väl uppe på mitt rum kröp jag ner under täcket och för en stund fylldes rummet av eldens sprakande och våra andetag innan Sunshine tog till orda.

   ”Så…” började hon men tystnade och såg på mig.

   ”Så?” frågade jag förvirrat.

   ”Justin. Vad är det som händer? Är det något på gång?” frågade hon ivrigt och satte sig bredvid mig i sängen. Jag skrattade åt henne och tog tillfället i akt att tänka över svaret. Vad skulle jag svara?

   ”Ehm… vi har blivit riktigt bra vänner på väldigt kort tid” svarade jag tillslut och hon nickade instämmande.

   ”Och?”

   ”Och… nej… eller jag vet inte vad han känner men…” fortsatte jag tveksamt.

   ”Men?” frågade hon otåligt och försökte ännu en gång att mana på mig.

   ”Jag tror att… jag börjar gilla honom mer än jag borde men som sagt jag vet inte hur han känner” svarade jag och gömde mitt ansikte i kudden. Jag hörde hur Sunshine pep till exalterat bredvid mig och hon hoppade några få gånger av lycka.

   ”Jag vet att du inte borde bli kär i en människa men fortfarande, min lilla baby syster är kär!” kvittrade hon och jag skrattade. ”och såklart han gillar dig, hur skulle man inte kunna” sa hon sedan övertygande, fort satte jag mig upp.

   ”Tror du?” frågade jag och hon nickade medan hon klappade på mitt huvud.

   ”Jag har ögon hjärtat” svarade hon.

 

 

”KOM IGEN, GE IGEN DÅ!” skrek Thunder till mig, trött andades jag djupt och kände hur svetten rann i pannan. Vi hade hållit på i flera timmar av att brottas, boxats och slagits. Nu var jag slutkörd och hade ingen som helst ork kvar i hela kroppen.

   ”Jag orkar inte mer” svarade jag hest till Thunder som surnade till och torkade svetten från sin egen panna med baksidan av sin arm.

   ”Kom igen” väste han, jag såg upp på honom och såg hur något listigt slog honom. ”jag har tagit Justin, har slagit honom gul och blå, han är på gränsen till döden. Vad gör-” Thunder hann inte ens avsluta sin mening innan jag hade slängt mig på honom. Vi landade på marken och jag var snabb med att rikta slag mot hans ansikte, det tog en liten stund för honom att skydda sig och börja göra motstånd då min plötsliga attack överraskat honom så. Hans hot om att göra illa Justin hade tänt en oväntad ilska och mordlystenhet inom mig och allt jag ville var att slita honom i stycken för att ha ens nämnt det.

   ”Deztiny! Deztiny!” skrek Sterling och lyfte av mig från Thunder. Jag slog efter honom och fräste ilsket, Thunder hade sina armar över ansiktet men jag kunde ändå se hur det blödde. ”Deztiny! Lugna ner dig!” jag började sakta lugna ner mig i hans famn.

   ”Men herregud, vad har hänt?” hörde jag Sunshine fråga innan jag såg hur hon sprang fram till Thunder som satt sig upp och torkade blod ur ansiktet. Snart var Summer framme hos oss med Blue i hälarna. ”vad är det som händer?” frågade hon oroligt, då vi aldrig slog varandra blodiga under våra träningar.

   ”Jag vet inte, jag prövade med att trigga igång henne men jag förväntade mig aldrig att hon skulle bli alldeles galen” svarade Thunder.

   ”Vad sa du då?” frågade Sunshine med rynkad panna medan hon vände huvudet mot mig.

   Jag såg surt på Thunder. ”Justin” svarade jag bara.

   ”Oh” sa Sunshine och såg storögt på mig. ”wow” fortsatte hon sedan och jag såg frågande på henne. ”Sterling skulle du kunna släppa Deztiny och komma med mig, du med Summer” sa hon fort och såg på dem, Sterling släppte förvirrat ner mig på marken innan han gick fram till Summer.

   ”Men-” började jag.

   ”Nej, inte du. Gå och hälsa på Justin istället” sa Sunshine fort och höll upp handflatan mot mig.

   ”Men han är inte-” började jag återigen.

   ”Lyssna” insisterade hon innan hon gick, jag spände öronen och mycket riktigt hörde jag hur en motor gjorde sitt sista brummande innan den stängdes av. Med glada, skuttande steg gick jag bort från träningsarenan innan jag rundade garaget och kom fram till framsidan.

   ”Justin!” ropade jag och han vände sig fort om, han sken upp i ett stort leende vid synen av mig och styrde sedan steg mot mig istället för vår ytterdörr.

   ”Hej!” sa han glatt när vi möttes på mitten. ”varför är du så smutsig?” frågade han sedan och såg roat på mig. ”är det där blod!?” utbrast han innan jag hann svara på hans första fråga och han rynkade pannan medan han såg bestört på mig.

 


 

ojoj, aggressiv kvinna! Justin är ett känsligt ämne för henne. ;) ledsen orkar inte leta bilder. vad tror ni hon svarar? vad tycks? KOMMENTERA! ♥


Between Heaven And Hell - Kapitel 11

PREVIOUS:   Jag stod kvar i dörröppningen tills jag inte såg hans bil längre, med ett drömmande leende gick jag genom hallen och bort mot köket för att ta mig något att äta. Jag kom in i köket och såg till min förvåning att alla i hela familjen var samlade, de såg på mig med roade minner.

   ”vad?” frågade jag oskyldigt och slog ut med armarna.

 

 


 

”har du haft roligt?” frågade Sunshine med ett busigt leende och jag rodnade häftigt.
”jag vet inte vad du pratar om” svarade jag och de skrattade.
”vem är han då?” frågade hon sedan nyfiket.
”han heter Justin och jag fick idag reda på att han är en världskänd musiker” sa jag och de såg lika förvånade ut som jag fortfarande kände mig. ”jag vet, otroligt va?”
”fint fiskat” sa Faith och jag såg ironiskt på honom.
”jag började gilla honom redan innan jag visste något om hans kändisskap” svarade jag fort men tystnade sedan häpet. Hade jag precis sagt det där? Att jag gillade honom? Som mer än en vän eller vad menade jag? Fundersamt satte jag mig på en stol och såg ut genom ett köksfönster, jag hörde hur de andra mumlade lågt med varandra innan de försvann ur köket. En bild av mig och Justin som busade glatt med varandra, berättade hemligheter och hade ett varsitt BFF halsband dök upp i mitt huvud. Jag log drömmande och växlade sedan till en annan scen.
Jag och Justin gick hand i hand och såg kärleksfullt på varandra. Våra läppar möttes i en hungrig och passionerad kyss, en varm och trånande känsla växta inom mig efter det förhållande jag dagdrömt upp.
Var det här det jag ville? Ville jag ha ett förhållande med Justin? Känslorna som varit så främmande sedan jag mötte Justin, är de alla ett tecken på att jag hade börjat få känslor för honom?
Starkare känslor än för en vän?
*
”DEZTINY!?” Justin röst trängde genom min dagdröm och jag ryckte häftigt till. Jag grep hårt tag i stången bredvid mig för att inte ramla ner från taket, jag hade nyligen upptäckt att detta var det perfekta platsen att tänka på. Vinden som lekte med håret, solens varma strålar som värmde ansiktet och den goda doften av natur. Nu satt jag invirat i mitt täcke och myste för mig och väntade just på att Justin skulle komma förbi, hela morgonen och kvällen innan hade jag tänkt på honom.
På mina känslor för honom och sedan fyllts av oron för vad han kände. Ingenting, antagligen.
”jag är här uppe!” ropade jag tillbaka. En förvånad Justin stack ut huvudet genom fönstret och vände ansikte upp mot mig.
”men vad gör du där uppe?” frågade han förvirrat.
”tänker” svarade jag. ”kom” jag pekade med stålstegen för att visa vad han kunde klättra upp på.
Han klättrade försiktigt upp och kom upp på det lilla utrymmet som var platt och var nog för att sitta på, vinden grep även tag i hans hår och jag såg hur det knottrade sig på hans hals. Fort öppnade jag täcket med ena armen och bjöd in honom i värmen, han satte sig ner och han grep tag i änden av täcket och slöt det om sig så vi trycktes mot varandra. Jag log och såg på solen som smått börjat sin vandring neråt igen. ”vad har du gjort idag?” frågade jag nyfiket då han kommit mycket senare än jag hade förväntat mig.
”jag hade en oväntad intervju, ledsen. Hade tänkte ringa dig eller smsa men kom sedan på att jag inte hade ditt nummer” sa han skuldmedvetet.
”det gör inget!” sa jag fort och log mot honom. ”du kan få det sedan, förresten” la jag till och han flinade.
”vad har du gjort då hela dagen?” frågade han och knuffade lätt till mig.
”väntat på dig” sa jag och log busigt. ”nej, men jag har suttit här uppe ett tag och… tja, inte mycket” svarade jag istället för att berätta att jag egentligen hade, i några timmar, övat mig i olika eld kreationer. Häftiga formationer hade jag skapat som Sterling fascinerat hade granskat.
”jag måste få se dig live någon gång” sa jag sedan och vände huvudet mot Justin, med ett leende på läpparna såg han på mig och våra ansikten kom plötsligt närmre än jag förväntat.
”självklart!” svarade han. ”jag har en konsert i Toronto om några veckor, då kan du komma” jag log ett strålande leende mot honom. ”jag tar det som ett ja” sa han och skrattade.
Jag fnissade lågt med honom innan jag tystnade och såg på solen igen.
*
”MAT!” sa jag högt när vi kom in igen, då det blivit för kallt även med täcket.
Justin skrattade innan hans mage gjorde ett instämmande läte, vi skrattade roat innan vi tog oss ner genom luckan. Tillslut kom vi in i köket, återigen var alla i min familj samlade och de avbröt sitt samtal så fort vi gjorde entré.
”oj, låt oss inte störa men vi är hungrig” sa jag och log. Summer skrattade.
”så bra då, vi tänkte precis beställa pizza” sa hon, ur ögonvrån såg jag hur alla som inte Justin kunde se rynkade ihop pannan av avsmak.
”JA!” utbrast Crystal för att det skulle verka normalt. Alla barn älskar pizza…
Summer gick bort till telefonen efter att hon frågat vad alla ville ha och en pinsam tystnad spred sig i köket, med ett leende gick jag fram till Crystal som stod närmast.
”Justin, det här är Crystal. Min lillasyster” sa jag och Crystal sken upp i ett stort leende, Justin hälsade och jag gick vidare.
”det här är Faith” sa jag och boxade till Faiths stora arm. ”han är adopterad, men jag älskar honom i alla fall” sa jag och log mot honom.
”passa dig” väste han och jag skrattade nonchalant. ”precis som Faith är Sunshine och Harmony också adopterade” fortsatte jag och ställde mig mellan dem medan jag la armarna om deras axlar. ”som du kanske ser är de tvåäggstvillingar och om du inte gjorde det… så vet du det nu” sa jag och han skrattade innan han hälsade på dem.
”det här är Thunder, Sunshines pojkvän. Bor här dygnet runt, i stort sett” Justin skakade Thunders hand och jag gick bort till Blue som hade en bok i handen.
”det här är min bror, Blue som är lika tråkig som alltid och läser” svarade jag och log mot honom.
”dig såg jag på racingbanan” sa Justin och nickade med huvudet innan han skakade Blues hand som log mot honom.
”pappa Sterling och mamma Summer” sa jag sedan och pekade lite slarvligt på dem och Justin skrattade lågt åt mig.

”Har du haft roligt?” frågade Sunshine med ett busigt leende och jag rodnade häftigt.

   ”Jag vet inte vad du pratar om” svarade jag och de skrattade högt åt mig.

   ”Vem är han då?” frågade hon sedan nyfiket.

   ”Han heter Justin och jag fick idag reda på att han är en världskänd musiker” svarade jag och de såg lika förvånade ut som jag fortfarande kände mig. ”jag vet, otroligt va?”

   ”Fint fiskat” sa Faith och jag såg ironiskt på honom.

   ”Jag började gilla honom redan innan jag visste något om hans kändisskap” svarade jag fort men tystnade sedan häpet. Hade jag precis sagt det där? Att jag gillade honom? Som mer än en vän eller vad menade jag? Fundersamt satte jag mig på en stol och såg ut genom ett köksfönster, jag hörde hur de andra mumlade lågt med varandra innan de försvann ur köket. En bild av mig och Justin som busade glatt med varandra, berättade hemligheter och hade ett varsitt BFF halsband dök upp i mitt huvud. Jag log drömmande och växlade sedan till en annan scen.

   Jag och Justin gick hand i hand och såg kärleksfullt på varandra. Våra läppar möttes i en hungrig och passionerad kyss, en varm och trånande känsla växa inom mig efter det förhållande jag dagdrömt upp. Var det här det jag ville? Ville jag ha ett förhållande med Justin? Känslorna som varit så främmande sedan jag mötte Justin, är de alla ett tecken på att jag hade börjat få känslor för honom? Starkare känslor än för en vän?

 

 

”Deztiny!?” Justin röst trängde genom min dagdröm och jag ryckte häftigt till. Jag grep hårt tag i stången bredvid mig för att inte ramla ner från taket, jag hade nyligen upptäckt att detta var det perfekta platsen att tänka på. Vinden som lekte med håret, solens varma strålar som värmde ansiktet och den goda doften av natur. Nu satt jag invirat i mitt täcke och myste för mig och väntade just på att Justin skulle komma förbi, hela morgonen och kvällen innan hade jag tänkt på honom. På mina känslor för honom och sedan fyllts av oron för vad han kände. Ingenting, antagligen.

   ”Jag är här uppe!” ropade jag tillbaka. En förvånad Justin stack ut huvudet genom fönstret och vände ansikte upp mot mig.

   ”Men vad gör du där uppe?” frågade han förvirrat.

   ”Tänker” svarade jag. ”kom” jag pekade med stålstegen för att visa vad han kunde klättra upp på.

Han klättrade försiktigt upp och kom upp på det lilla utrymmet som var platt och var nog för att sitta på, vinden grep även tag i hans hår och jag såg hur det knottrade sig på hans hals. Fort öppnade jag täcket med ena armen och bjöd in honom i värmen, han satte sig ner och han grep tag i änden av täcket och slöt det om sig så vi trycktes mot varandra. Jag log och såg på solen som smått börjat sin vandring neråt igen. ”vad har du gjort idag?” frågade jag nyfiket då han kommit mycket senare än jag hade förväntat mig.

   ”Jag hade en oväntad intervju, ledsen. Hade tänkte ringa dig eller smsa men kom sedan på att jag inte hade ditt nummer” sa han skuldmedvetet.

   ”Det gör inget!” utbrast jag fort och log mot honom. ”du kan få det sedan, förresten” la jag till och han flinade.

   ”Vad har du gjort då hela dagen?” frågade han och knuffade lätt till mig.

   ”Väntat på dig” sa jag och log busigt. ”nej, men jag har suttit här uppe ett tag och… tja, inte mycket” svarade jag istället för att berätta att jag egentligen hade, i några timmar, övat mig i olika eld kreationer. Häftiga formationer hade jag skapat som Sterling fascinerat hade granskat.

    ”Jag måste få se dig live någon gång” sa jag sedan och vände huvudet mot Justin, med ett leende på läpparna såg han på mig och våra ansikten kom plötsligt närmre än jag förväntat.

   ”Självklart!” svarade han. ”jag har en konsert i Toronto om några veckor, då kan du komma” jag log ett strålande leende mot honom. ”jag tar det som ett ja” sa han och skrattade.

Jag fnissade lågt med honom innan jag tystnade och såg på solen igen.

 

”MAT!” sa jag högt när vi kom in igen, då det blivit för kallt även med täcket.

Justin skrattade innan hans mage gjorde ett instämmande läte, vi skrattade roat innan vi tog oss ner genom luckan. Tillslut kom vi in i köket, återigen var alla i min familj samlade och de avbröt sitt samtal så fort vi gjorde entré.

   ”Oj, låt oss inte störa men vi är hungrig” sa jag och log. Summer skrattade.

   ”Så bra då, vi tänkte precis beställa pizza” sa hon, ur ögonvrån såg jag hur alla som inte Justin kunde se rynkade ihop pannan av avsmak.

   ”Ja!” utbrast Crystal för att det skulle verka normalt. Alla barn älskar pizza… Summer gick bort till telefonen efter att hon frågat vad alla ville ha och en pinsam tystnad spred sig i köket, med ett leende gick jag fram till Crystal som stod närmast.

   ”Justin, det här är Crystal. Min lillasyster” sa jag och Crystal sken upp i ett stort leende, Justin hälsade och jag gick vidare. ”det här är Faith” sa jag och boxade till Faiths stora arm. ”han är adopterad, men jag älskar honom i alla fall” sa jag och log mot honom.

   ”Passa dig” väste han och jag skrattade nonchalant. ”precis som Faith är Sunshine och Harmony också adopterade” fortsatte jag och ställde mig mellan dem medan jag la armarna om deras axlar. ”som du kanske ser är de tvåäggstvillingar och om du inte gjorde det… så vet du det nu” sa jag och han skrattade innan han hälsade på dem.

   ”Det här är Thunder, Sunshines pojkvän. Bor här dygnet runt, i stort sett” Justin skakade Thunders hand och jag gick bort till Blue som hade en bok i handen.

   ”Det här är min bror, Blue som är lika tråkig som alltid och läser” svarade jag och log mot honom.

   ”Dig såg jag på racingbanan” sa Justin och nickade med huvudet innan han skakade Blues hand som log mot honom.

   ”Pappa Sterling och mamma Summer” sa jag sedan och pekade lite slarvigt på dem och Justin skrattade lågt åt mig.

 

 


 

 

short, I KNOW! men jag ska ha liten tjejkväll with my friendas. ;) så hoppas det här mättar er för en dag eller så.. hahhahaha, KLADDKAKA! okej... men i alla fall tillbaka till ämnet, hur tror ni middagen går?

vad tycks? kommentera! ♥


"ever since I was eight or nine, I've been standing on the shoreline"

heeeeeeeeeello fellahs!
hoppas verkligen att det ska komma upp ett kapitel ikväll, verkligen!
sov hos en kompis igår natt så hade inte tid att skriva, men har dock börjat.
så håll tummarna. ;) puss på er! <3


UPDATE:

ledsen, men blir inget. ska sova nu... :(
men jag har skrivit 621 ord och kapitlena brukar vara runt 1500 ord minst
så jag LOVAR att det kommer komma imorgon! kramis o godnatt på er. ♥


Between Heaven And Hell - Kapitel 10

PREVIOUS:   Ett svagt leende spred sig på hennes läppar samtidigt som vi skyndade oss fram till henne. Hennes ögon var glansiga och matta, hennes ansikte var blekt och såg sjukt ut.

   ”Jag är okej” sa hon med en hes röst innan jag såg hur hennes ögon rullade bakåt i huvudet på henne och jag hann precis ta emot hennes överkropp innan den slog i marken. Förfärat såg jag ner på hennes medvetslösa kropp och tittade sedan på Blue som såg bekymrad ut. Men han såg inte på Deztiny utan först på bilen innan han såg upp på den nu mörka himlen.

 

 


 

Denna eviga väntan gjorde mig galen, mina ögon var blodsprängda och mitt hår stod i en enda oreda. Chaz, Ryan, Rick och några fler från skolan hade följt med som sällskap till sjukhuset där Deztiny hade tagits in för vård. Jag kände Chaz och Ryans oroade blickar på mig men valde att ignorera dem, jag visste inte själv varför jag reagerade såhär häftigt. Varför jag kände mig sjuk bara av att Deztiny mådde det minsta dåligt.

   Jag drog händerna otåligt genom mitt ostyriga hår och stönade trött, hela natten hade vi suttit och väntat på informationen som aldrig kom. Klockan började närma sig nio på morgonen och det ända vi sett var sjuksköterskor och doktorer som sprang mellan rummen för att hjälpa sina patienter.

   ”Hon kommer bli bra” sa Chaz lågt och la en hand på min axel i ett försök att lugna ner mig. Innan jag hann svara eller ge någon som helst reaktion frågade en kvinnoröst.

   ”Är ni vänner till Deztiny Hastings?”

   ”Ja!” nästan skrek jag och såg upp en sjuksköterska som hade blå kläder och vit rock. Kvinnan gav mig ett mjukt, nästan roat, leende.

   ”Deztiny har tagits hem utav sina föräldrar, de insisterade på att vårda henne själva. Ni behöver inte oroa er, hon kommer klara sig” jag såg undrande på kvinnan då hennes röst lät mekanisk och entonigt, som att det inte var hon som sa det på riktigt. Hon gav oss ett sista leende innan hon gick, chockat såg jag efter henne. Vaddå tagit hem henne!? Jag reste mig hastigt från den hårda stolen i väntsalen och vände mig om för att se på mina vänner som såg lika förvirrade ut som jag kände mig.

   ”Vaddå tagit hem henne?” frågade Ryan och upprepade exakt min tanke. ”hon behöver ju sjukhusvård” fortsatte han förvirrat, jag kände hur musten gick ur mig och hela kroppen blev slapp.

   ”Men herregud, vad är det med dig?” frågade Chaz förfärat och ställde sig fort upp för att ge mig stöd.

   ”Jag vet inte, jag vet inte varför jag reagerar såhär, jag…” svamlade jag oförstående.

   Jag hade verkligen ingen bra förklaring till mitt eget beteende, brydde jag mig så mycket om henne att jag själv blev sjuk? På den här korta tiden av bekantskap? Jag visste knappt en sak om henne, det ända jag visste var hennes namn, Deztiny Hastings. Att hon har en massa syskon och lever bredvid en verkstad mitt ute i ingenstans. Varför reagerade jag såhär starkt över någon som jag knappt känner? Vad var det med henne som ändrade hela mig?

   ”Okej, han behöver hem för att sova tror jag” sa Chaz till Ryan och de ledde ut mig till bilen, jag tackade Gud för att det inte fanns några paparazzis i närheten då detta hade skapat stora rubriker i tidningarna. Stora, onödiga rubriker som jag skulle få mycket skit för. Vad är det med mig? var min sista tanke innan jag kollapsade i bilens mjuka säten.

 

 

Deztinys Perspektiv. 

Jag stönade och öppnade försiktigt mina ögon för att se ut i becksvart mörker. Jag kände en aning panikslaget med händerna runt omkring mig för att försöka lokalisera mig. Mina fingertoppar mötte mjukt tyg och jag rullade försiktigt runt, jag drog in luft genom näsan och kände den välbekanta doften av aska och gammalt trä. Mitt rum, fastslog jag och la mig lugnt ner bland kuddarna igen. Lika fort som jag lagt mig ner satte jag mig käpprätt upp igen när minnet varför jag låg här spelades upp i mitt huvud. Vad trodde alla? Vad hade de använt för ursäkt?

   Hur kom jag hit? Hur tog Justin det? Justin!? Vad trodde han? Hur mådde han? Var han ens orolig? Återigen la jag mig ner mot kuddarna och tänkte. Vad var det med honom som gjorde mig så hysterisk, glad och lycklig? Som gjorde att jag drogs till honom? Vad är det som händer med mig? Var vi ens vänner? Ville han vara min vän? 

   Han har kommit in i mitt liv så plötsligt men ändå kändes det som att jag hade känt honom i evigheter… Även fast jag visste så lite om honom, det jag visste var att han hette Justin Bieber, bor i Stratford och hans vänner är Chaz och Ryan. Mer fanns inte… Hur kunde jag dras till någon så totalt okänd? Vad är det med mig?

 


 

”Deztiny, du har besök!” ropade Summer från andra våningen och jag såg förväntansfullt och hoppades med varenda nerv i hela kroppen att Justins bruna hår och underbara ögon skulle uppenbara sig vid luckan. Min önskan gick i uppfyllelse då Justin steg upp i rummet, imponerat såg han runt i mitt rum. Såg på den öppna spisen, de låga fönsterna och takbjälkarna i taket innan han tillslut mötte min blick. Ett stort leende spred sig på hans läppar och det kändes som om fjärilar flög vilt runt i min mage. Som jag sa, vad är det med mig?

   ”Hej!” sa jag glatt, lite för glatt kanske för Justin skrattade innan han gick mot min säng som jag spenderat de senaste dagarna i då jag inte fick tillåtelse att lämna den. Men det gjorde inget för mig, för det betydde att jag slapp gå till skolan vilket jag inte tackade nej till.

   ”Hej, hur mår du?” frågade han och fick en oroad blick.

   ”Jag mår bra, sluta oroa dig” sa jag fort och sträckte ut min hand för att släta ut hans rynkade panna. Han skrattade, jag log roat och lutade mig tillbaka igen. ”varför är inte du i skolan?” frågade jag sedan förvirrat, jag hade aldrig sett honom i skolan…

   ”Därför jag har sommarlov, ungefär” svarade han.

   ”Vad? Varför går du inte i skolan?” frågade jag och var ännu mer förvirrad.

   ”Jag har en egen lärare som reser med mig, men nu har jag sommarlov” han ryckte vardagligt på axlarna, min frågande blick måste sett roande ut för han skrattade innan han såg på mig. ”du har verkligen ingen aning om vem jag är eller hur?” frågade han.

   ”Nej, borde jag det?” frågade jag fundersamt och han skrattade igen innan han såg min min och tystnade. Han harklade sig en gång och han log vänligt.

 

 

   ”Ehm… ledsen, men jag har faktiskt aldrig mött någon som aldrig hört vad jag gör eller vet vem jag är” förklarade han med en något generad min.

   ”Är det en dålig grej?” frågade jag genast oroat och rynkade sorgset ihop pannan, men Justin skakade fort på huvudet.

   ”Nej, nej! Det är skönt” försäkrade han och log vänligt.

   ”Så… Justin Bieber, som jag borde känna till, skulle du vilja upplysa mig i vad jag har missat?” frågade jag busigt och han skrattade.

   ”Med nöje” svarade han glatt. ”jag är en världskänd musiker” började han och såg sedan på mig.

   ”Du är seriös!” utbrast jag efter en stund med ett skratt och såg chockerat på honom, först hade jag varit tveksam och trott att han försökt vara rolig eller imponera men när jag inte såg någon som helst tecken till lögn förbluffades jag av hans ord.

   ”Ja, har varit i sådär 3 till 4 år” svarade han med ett brett leende.

   ”Wow, berätta!” uppmanade jag nyfiket och han skrattade åt mig.

 

Hela eftermiddagen satt vi i min säng och jag lyssnade med stora ögon och hängande haka på hans historia om sitt liv som tagit en sådan hel vändning i sådan ung ålder. Hur han exploderade som ett världsfenomen inom musik, den enorma fanbasen han byggt upp och det han lyckats ådstakomma i livet. Det var häpnadsväckande att lyssna på. 

   ”Wow” andades jag när han var klar och han nickade med ett snett leende.

   ”Ibland önskar jag dock att jag var samma gamla Justin som spelade fotboll, hockey och basket på fritiden men samtidigt älskar jag det jag gör. Musiken, glädjen och fansen” jag nickade och hade fortfarande mina ögon uppspärrade, Justin kastade en blick på mig men såg lika snabbt tillbaka när han såg mina ögon. Han skrattade åt min min och jag ryckte fort till och samlade mig.

   ”Det kunde jag inte tro” sa jag imponerat.

   ”Inte jag heller, kan fortfarande inte tro att jag har fått chansen att leva min dröm”

   ”Men jag vill höra något” insisterade jag sedan ivrigt och såg på honom som om han skulle haft en gitarr i fickan eller liknande, han skrattade men tog upp sin vita iPhone.

 

Boyfriend by Justin Bieber

 

   Han klickade på den en stund innan introt till en utav hans låtar kom ut genom högtalaren, en djup och sexig version utav Justins röst började messa en text. Texten handlade om att om han var min pojkvän skulle han aldrig låta mig gå och behandla mig som det jag förtjänade i stort sett. Låten led mot sitt slut och jag såg imponerat på telefonen.

   ”Wow, jag älskade den och tack för informationen” fnittrade jag och blinkade mot honom. Han såg på mig innan det verkade gå upp för honom vad jag syftade på och han skrattade glatt.

 

"Ledsen, men jag måste hem nu” sa Justin dystert efter ännu några timmar av pratande, han hade varit nyfiken på min bakgrund och jag hade hållit mig någorlunda till sanningen. Jag hade berättat allt men lämnat ute det faktumet att jag hade vingar och andra krafter som gjorde mig speciell. Jag såg sorgset tillbaka på honom och reste på mig från sängen. Jag följde med honom ner till hallen, han tog ett steg utanför dörren innan han vände sig mot mig. En något pinsam tystnad spred sig innan jag valde att snabbt döda den.

   ”Så eftersom Mr. Popstjärna inte går i skolan” sa jag och han skrattade. ”tycker jag att du kan komma hit imorgon igen för att jag inte ska dö av uttråka”

   ”klart jag kommer, vill helst inte att du ska dö” svarade han med ett leende, jag log tillbaka innan jag böjde mig fram för att ge honom en hejdå-kram, han besvarade kramen och för ett ögonblick andades jag in doften av hans tvättmedel blandat med herrparfym. Fjärilarna blev återigen vilda och galna i min mage, han släppte mig och gick sedan med en vink bort mot sin svarta bil.

   Jag stod kvar i dörröppningen tills jag inte såg hans bil längre, med ett drömmande leende gick jag genom hallen och bort mot köket för att ta mig något att äta. Jag kom in i köket och såg till min förvåning att alla i hela familjen var samlade, de såg på mig med roade minner.

   ”Vad?” frågade jag oskyldigt och slog ut med armarna.

 


 

mysig dag för dem! ♥ hahahah, vad tror ni familjen säger nu då? ;)

KOMMENTERA GULLEGRISAR! små kultingar är ni, ehm... okej, nu e det inte ens gulligt eller roligt längre... aja, kommentera bara. ;P


Between Heaven And Hell - Kapitel 9

PREVIOUS:     ”Vart ska du?” frågade Justin och såg besviken ut.

   ”Jag ska vinna över alla töntarna” svarade jag retfullt och började skutta ner.

   ”Ska du köra?” frågade han och jag vred huvudet mot honom och nickade med ett stort leende. Jag gick bort mot bilen och tog emot den stora hjälmen som Blue räckte mig, med en suck satte jag på mig hjälmen innan jag satte mig i bilen.

 

 


 

Justins Perspektiv. 

Bekymrat såg efter Deztiny då hon studsade ner till sin bror på marken, hon gick tillsammans med honom bort mot en mörkgrå bil. Hon fick på sig en svart hjälm innan hon gled in i förarsätet, hon startade motorn och gasade vilket skapade en högt och morrande läte som gav mig gåshud.

   Sakta körde hon bort till startbanan och fick en plats längre fram i ledet av bilar. En tjej med ljusa jeans shorts och munkjacka gick fram och ställde sig framför bilarna, i handen hade hon en vit bh. Hon höjde armen och bh fladdrade i vinden, bilarna gasade och ett stort leende spred sig på tjejens läppar. Hon släppte bh:n och bilarna körde fort iväg. Deztiny hamnade smidigt i täten tillsammans med Rick och en till bil.

 

 

Deztinys Perspektiv.

Jag trampade hårt på gaspedalen och bilen skött iväg, med hög hastighet närmade vi oss den första kurvan och ur ögonvrån såg jag hur Rick bromsade in tillsammans med resten av bilarna för att inte ha för hög fart i kurvan. Jag däremot gasade med ett leende på läpparna, jag grep tag i handbromsen och drog den snabbt uppåt samtidigt som jag släppte gasen och vred tvärt på ratten.

   Framhjulen låste sig och jag gasade igen, bilen rätade upp sig och jag gasade hastigt på raksträckan igen. Jag körde bort mot nästa kurva och driftade ännu en gång, publiken jublade och jag skrattade. Tack vare min driftning hade jag nu fått ett stort försprång från resten av bilarna och körde full gas på raksträckan igen. Farten var farligt hög men inget stoppade mig från att trycka ner gaspedalen ännu lite till.

 

 

Justins Perspektiv. 

Nervöst knäppte jag ihop händerna och bet mig i läppen medan jag såg hur bilarna körde den första raksträckan bort mot kurvan. Panikslaget såg jag hur Deztiny gasade medan de andra bilarna saktade in. Hon kommer att dö, hon kommer att dö, hon kommer att dö...

   I sista sekund räddade hon sig själv från att åka ut i skogen med hjälp av en snygg driftning. Imponerat såg jag på bilen när den närmade sig nästa kurva och även där driftade snyggt. Jag skrattade och skakade på huvudet samtidigt som jag reste på mig med resten av publiken för att applådera glatt. Med gasen i botten åkte Deztiny över mållinjen, en liten stund efter henne kom Rick tvåa och tvärnitade så fort han nåt mål och klev med en rasande minn ut ur sin bil.

   Fort tog jag mig ner från läktaren för att sedan styra stegen bort mot Deztiny som sa något till sin bror innan hon fick ett antal high fives från personer från skolan. Hon såg mig och sken upp i ett stort leende, hon slängde sig om min hals och jag tog förvånat emot henne. Överrumplad stod jag frusen i någon sekund innan jag la armarna om henne.

   ”Bra jobbat, jag visste inte att du var så bra på att köra” berömde jag och hon skrattade.

   ”Tja, det är inte mycket du vet om mig Bieber” sa hon i mitt öra och en rysning gick längst min ryggrad när hennes andedräkt kittlade huden på min hals.

   ”HEY!” skrek en röst argt, ropet fick alla att tystna och häftigt rycka till. Deztiny släppte mig och såg sig förvånat över axeln för att se Ricks ursinniga minn.

   ”Vad vill du?” frågade hon.

   ”Revansch, nu!” sa han behärskat.

   ”Tål du inte att förlora över huvud taget eller är det för att jag är tjej?” frågade Deztiny och la armarna i kors över bröstet med en utmanande blick.

   ”Både och, skulle jag tro” viskade jag till henne och hon skrattade lågt.

   ”Men okej surpuppa, men förberedd dig på att förlora igen” sa Deztiny sedan och ryckte på axlarna innan hon gick mot sin bil. Men bekymrad blick såg jag henne sätta på sig hjälmen ännu en gång och glida in i sin bil, Rick var inte sen med att sätta sig i sin och snart var de båda bilarna uppställda vid startlinjen. Tjejen med bh:n ställde sig återigen framför bilarna och höjde armen, jag kastade en snabb blick på Rick i sin bil och såg något som gav mig en känsla panik blandad med oro.

   Han hade en hämndlysten blick och ett grymt leende på läpparna som inte bådade gott, försent för mig att avbryta det hela hade bh:n släppts och de båda hårt stampat på gasen. Förtvivlat la jag händerna på huvudet och såg hur de gasade på för att komma bort till kurvan först, Deztiny fick upp mer fart än Rick och låg före honom. Hon var precis på väg att ännu en gång drifta genom kurvan men Rick ökade på farten och smällde sedan hårt i  baken på Deztinys bil.

 

 

Deztinys Perspektiv. 

Med en sista blick mot Rick tryckte jag fort ner gaspedalen och körde återigen ut på banan. På mindre än nolltid närmade vi oss kurvan och jag gasade hårdare för att ta mig genom kurvan med hjälp av driftning. Jag skulle precis dra i handbromsen när en hård knuff fick hela mig att kastas runt i förarsätet, förvånat vände jag huvudet för att se vad som kan ha orsakat stöten men hann inte reagera mer för än jag flög.

   Bilen voltade och jag kastades runt inuti bilen innan den med en sista rullning blev liggande stilla med taket neråt. Jag stönade av smärtan som strålade i min arm och kände hur blod rann längst mitt ena ben. Mitt huvud snurrade obehagligt och jag stönade ännu en gång, värme omringade mig och jag vred sakta på huvudet för att se att bilen brann. Jag suckade och började försiktigt kravla mig ur bilen, när jag väl kom ur den såg jag att hela bilen stod i lågor och rök bolmade upp i luften.

   Frustrerat letade jag efter källan som skapade smärtan i mitt ben och såg att jag hade en stor glasbit i benet, den såg ut att sitta ganska djupt ner och jag knep ihop ögonen medan jag tog tag i den. Snabbt ryckte jag ur den och stönade av smärta innan jag kastade bort glasbiten. Jag såg ner på mitt ben och såg att såret redan hade läkt ihop och lämnat ett vitt ärr på min hud.

   ”Deztiny! Deztiny!” ropade röster och jag fick snabbt panik när jag såg min arm, benet stod ut på ett onaturligt sätt. Vem det än var kunde den inte komma hit för än jag hade knäckt tillbaka det, ännu en gång ropades mitt namn och återigen knep jag ihop ögonen när jag la tummen på det utstickande benet. Jag tryckte hårt till och bet mig hårt i läppen för att inte skrika högt.

   ”Deztiny” sa rösten nu mera lugnt, jag vred på mig för att se Justins oroande ansikte tillsammans med Blues. Fort kom de fram till mig och jag log ett svagt leende mot dem.

   ”Jag är okej” hann jag matt innan det svartnade framför ögonen på mig.

 

 

Justins Perspektiv.

Förskräckt och hjälplöst såg jag hur bilen voltade flertal gånger innan den tillslut stannade i sin rullning och blev liggande på taket. Eld lågorna flammade upp ur bilens undersida och röken steg hastigt, panikslaget sprang jag med en grupp personer bort mot bilen. Rick hade stannat sin bil och klev ur med hakan hängande och stora ögon som tårades av synen av bilen.

”jag menade inte…” började han mumla patetiskt när vi närmade oss. Jag kastade en hatisk blick på honom innan jag ropade Deztinys namn, hennes bror stod bredvid mig och ropade även han hennes namn men inget svar kom det. Blues ansikte rynkade ihop sig av oro och med hastiga steg gick han runt bilen för att titta även där, snabbt följde jag efter honom och fick till min lättnad syn på Deztiny. Sittandes på marken, hennes hjälm satt inte på hennes huvud längre och hennes hud och kläder var sotiga efter askan och röken från bilen.

”Deztiny” sa jag och hon vände långsamt på huvudet för att se på oss.

 


 

   Ett svagt leende spred sig på hennes läppar samtidigt som vi skyndade oss fram till henne. Hennes ögon var glansiga och matta, hennes ansikte var blekt och såg sjukt ut.

   ”Jag är okej” sa hon med en hes röst innan jag såg hur hennes ögon rullade bakåt i huvudet på henne och jag hann precis ta emot hennes överkropp innan den slog i marken. Förfärat såg jag ner på hennes medvetslösa kropp och tittade sedan på Blue som såg bekymrad ut. Men han såg inte på Deztiny utan först på bilen innan han såg upp på den nu mörka himlen.

 


 

mkt perspektiv bytande, I nöööw. men jag kunde inte bestämma mig! ;) ojojojojo, hon bara voltade o det brinner o hon e skadad... kind of :/ hur tror ni det går? blir det några misstankar runt att hon INTE är skadad?

KOMMENTERA PUSSGURKOR! ♥


"in the day, in the night, say it right"

hello my dear beloved.
fick en jäääääääääättefin teckning i min inkorg av en viss Sena.
 
 
 
Hon har gjort sin egna tolkning av hur hon tycker Deztiny ser ut.
 
 
Verkligen super duper fin! Ett stort TACK till dig Sena, du och ni är för gulliga. Bättre läsare kan
man inte önska sig, allvarligt!

Between Heaven And Hell - Kapitel 8

PREVIOUS:      ”Hämnden är ljuv!” ropade jag efter honom, jag sneglade hastigt på killen och precis som jag hade hoppats hade han böjt sig ner för att hjälpa mig med papperna och böckerna. Jag sträckte mig ut efter en bok och våra fingrar möttes då vi gått efter samma bok, genast rycktes min blick upp och jag mötte hans underbara, gyllenbruna ögon.

   Hans ögon vidgades och han såg med stora ögon på mig. ”du” sa han lågt.

 

 


  

”Ehm… ja” svarade jag och sträckte långsamt på ryggen. ”Deztiny Hastings” presenterade jag mig sedan och sträckte ut min hand mot honom, han endast såg på mig en stund innan han ryckte till och grep tag i min hand.

   ”Justin” svarade han och jag nickade med ett leende. Justin... 

   ”Har Justin ett efternamn?” frågade jag sedan roat, han såg förvånat på mig och jag rynkade pannan, men han log genast stort och jag log svagt tillbaka.

   ”Bieber, Justin Bieber” svarade han fort och såg en aning förundrat på mig. ”här” sa han sedan och räckte mig högen av papper och böcker som han lyckats samla ihop.

   ”Tack så mycket” jag gav honom ett stort leende.

   ”Ehm…” började han men avbröts av att någon skrek på honom. ”JUSTIN!” vi vände direkt våra huvuden mot rösten, det visade sig vara Chaz som ropat och kom nu fram till oss med Ryan gående bakom sig. 

   ”Åh, hej Deztiny” sa han tveksamt när han kom fram och kliade sig osäkert i nacken.

   ”Hej, Chaz!” utbrast jag glatt och han såg förvånat på mig, säkert över att jag visste vad han hette. ”jag måste gå nu, tack Justin” fortsatte jag och la handen på hans överarm innan jag gav honom ett leende och gick bort mot mitt skåp. Lyckan sprudlade inom mig över att jag nu hade fått chansen att prata med honom, vad är det med mig egentligen?

 

 

   ”SLÅ INTE SÅ HÅRT!” röt jag mot Thunder där vi stod nu mittemot varandra igen, i full gång med träningen. En bit in i skogen hade vi nämligen byggt upp en träningsarena för oss, där vi kunde öva på att göra olika saker med våra krafter eller öva i närkamper. Något som jag gjorde med Thunder oftare än med dem andra då han var skickligast. Hans bröstkorg höjdes och sänktes lika häftigt som min efter vi brottats och slagits för bara några sekunder sedan. 

   ”Lär dig att vika undan då” sa han och jag bet frustrerat ihop tänderna. Jag höjde armarna igen, i en typisk boxnings pose och såg på Thunder. Jag svingade ett slag mot honom och han hann precis ducka och min näve slog i tomma luften. Thunder steg åt sidan och fick snabbt sina armar runt min hals.

   ”Kommer du ihåg hur du tar dig ur det här nu då?” frågade han ansträngt, jag letade febrilt i hjärnan men fann det inte. Istället körde jag en annan taktik, jag lät mina händer nå en brännhet grad och Thunder släppte fort mig och ett klagorop lämnade hans läppar. Ovansidan av hans underarmar hade nu stora brännsår efter mina händer men inom några sekunder hade huden läkt ihop sig och smärtan försvunnit. Thunder såg surt på mig. 

   ”Jag fick panik” försvarade jag mig fort med och höjde händerna i en avväpnande gest. 

   ”Du ska ta tag i min handled och vrida” sa han fortfarande surt.

   ”Okej, okej” sa jag och himlade med ögonen över hur barnslig han kunde vara ibland. Ett stort brak hördes och vi vände genast huvudena mot ljudet för att se Blue sittande på marken, framför honom hade han fått ett gigantiskt träd att resa sig och grenarna levde och piskade obehagligt runt i luften. Lika fort som han fått trädet att bli så stort gjorde han det litet som ett frö igen. Sterling klappade imponerat händerna och Blue log stolt mot honom. 

   En bit från honom stod Harmony och sjöng för Faith som försökte stå emot hennes hypnos, hans panna blänkte av svett och han bet hårt ihop käkarna av ansträngning. Skott ur pistolen Summer hade i handen ekade genom skogen, hon stod med den riktad mot Sunshine som satt på marken med ett koncentrat ansiktsuttryck. Runt henne hade hon skapat ett kraftfält som skimrade i ljusrosa och vitt, skotten studsade endast mot kraftfältet och föll till marken. Någonstans i dungen befann sig också Crystal men troligtvis osynlig då det var så hon gillade att vara, för att sedan plötsligt dyka upp och nästan få en till gränsen till döden.

   ”Kom igen, en gång till” sa jag och vände mig mot Thunder, han sken upp i ett oroväckance leende och jag svalde innan jag gjorde mig beredd. Det här kommer göra ont…

 

 

Justins Perspektiv.

   Mjuk, silkeslen hud. Mjuk, silkeslen hud som rörde min. Försiktigt lät jag fingertopparna glida över min handflata samtidigt som minnet spelades upp i mitt huvud om och om igen. Jag kunde inte sluta tänka på mina första träff med henne. Första gången min hand nuddade hennes. 

   ”Okej, du är ju störd på riktigt” utbrast Chaz bredvid mig, jag vände på huvudet och såg att han tittade ner på mina händer. Frustrerat stönade jag och skakade på händerna.

   ”Jag vet, men jag kan inte hjälpa det” sa jag. ”jag har…”

   ”Vad?” frågade Ryan förvirrat.

   ”Jag vet inte” svarade jag, lika förvirrade som de var. Känslorna inom mig kunde knappast vara kärlek, jag kände inte Deztiny. Jag hade sett henne två gånger nu, jag visste inget om henne eller hur hon är som person. På det lilla kan man inte falla för någon, eller? Är det kärlek för första ögonkastet? Gick det? Fanns det? Var det möjligt?

 

 

   Veckan löd mot sitt slut och jag såg fram emot en helg tillsammans med mina vänner som nu var lediga från skolan. Jag hade försökt få ut Deztinys vackra ansikte ur mitt huvud men det var lika enkelt som att få bort ett ärr från kroppen. Hon var där hela tiden, gjorde mig frånvarande från resten av världen men hon gjorde mig samtidigt glad och varm i kroppen. Jag hade inte sett henne något mer sedan den gången jag hjälpte henne med hennes skolböcker. Jag hade försökt stötta ihop med henne i skolan när jag var där för att hämta mina vänner men jag hade inte sett henne, hon var som spårlöst försvunnen. Även fast Ryan och Chaz sagt att hon satt på varje lektion de hade tillsammans hade jag inte sett henne. Nu till helgen skulle vi och titta på när några från skolan som tävlade i racing, något som vi alla såg fram emot. Rick som var skolans ”tuffing” och höll i evenemanget samt var själv med och tävlade. Varje år hade han vunnit prispengarna och varje år haft samma överlägsna leende på läpparna, han var dum i huvudet.

   Jag svängde in med bilen på den stora parkeringen vid den ännu större racingbanan. Massa andra bilar var parkerade på parkeringen för att titta på, jag stängde av motorn och gick tillsammans med Chaz, Ryan, Mitch och Nolan bort mot läktaren där de flesta satt. Jag satte på mig mina Ray-Bans och drog ner kepsen lite då människorna i Stratford brukade låta mig vara ifred mer än andra länder så fanns det undantag även här. Vi satte oss på en träbänk och såg ut över den runda racingbanan, några bilar höll redan på att sladda runt på den grå asfalten så ett stort vitt moln bildades runt bilen.

 

 

Deztinys Perspektiv. 

   Uttråkat stod jag och väntade på att Blue skulle bli klar med vad han än höll på med inne på toaletten, för att fördriva tiden såg jag på den stora anslagstavlan där man hängde upp lappar om man hade tappat något eller ville samla in personer till någon samling eller klubb. Min blick stannade på ett utav papperna där rubriken löd: ”RACING PÅ BURNOUT, LÖRDAG KL.12.00. ANMÄLNING GÖRS HOS RICK!”

   Intresserat granskade jag lappen och log. ”jag har sett att du kan åka hyfsat bra på din motorcykel, men det här hjärtat det här är farligt” sa en röst bredvid mig, långsamt vände jag mig mot personen som just förolämpat mig. Jag såg att det vara samma kille som för bara några dagar sedan hade gett mig komplimanger för min motorcykel.

   ”Ursäkta?” frågade jag och la armarna i kors.

   ”Jag avråder dig att ställa upp på det där sötnos, du kan göra dig illa” svarade han och ett flin spred sig på hans läppar samtidigt som han blick gled från topp till tå över min kropp. Äcklat såg jag på honom.

   ”Och vem är du som säger att jag inte kan köra på en racingbana?” frågade jag.

   ”Rick” svarade han. ”killen man anmäler sig hos” fortsatte han och la sitt finger på papperet.

   ”Då ska jag bevisa för lilla Rick här att jag inte är så ömtålig som du verkar tro, räkna in mig på lördag” sa jag och perfekt tajmat kom Blue ut från toalett och ställde sig bredvid mig. ”är du klar?” frågade jag och han nickade.

   ”Ses på lördag” sa jag till Rick med ett leende, han såg storögt efter mig.

   ”Vad? Vem ska du träffa på lördag?” frågade Blue förvirrat.

   ”Bry dig inte om det nu, vi måste hem och se till att få en bil i gjort skick” svarade jag stressat och ökade på stegen.

 

   ”Är det här verkligen en bra ide?” frågade Blue bekymrat när vi körde in på parkeringen utanför den stora racingbanan, hela veckan hade jag och Thunder mekat med bilen och resultatet hade blivit mer än bra.  Bilen hade vi lackat i en mörkgrå, silvrig färg och satt in nya fäljar och satt en vinge på bakluckan. Vi hade bytt ut rutorna till tonade och även satt in ny motor som brummade häftigt.

   ”Men kom igen Blue! Det är inte så att jag kan dö och dessutom kan jag inte låta honom tro att jag är en liten fegis” utbrast jag och körde vidare för att komma bort till platsen där bilarna som skulle tävla parkerat. Jag stängde av motorn och öppnade bildörren, jag hann gå till bilens front innan Rick var vid min sida.

   ”Du kom” sa han förvånat som om han hade förväntat sig att jag inte skulle gjort det.

   ”Klart jag kom” svarade jag självsäkert och Rick skrattade innan han informerade mig vad som skulle hända. När han väl var klar lät jag blicken svepa över den stora läktaren där det redan satt en massa människor som var här för att titta på. Jag kisade med ögon innan jag spärrade upp dem och ett stort leende spred sig på mina läppar då jag såg att Justin tillsammans med sina vänner satt i publiken.

   Han hade ett par solglasögon på sig men jag kunde ändå se att han såg ner mot bilarna som lekte runt på banan, med snabba och kvicka steg lämnade jag Blue bakom mig som satt sig på bilens motorhuv och begav mig mot läktaren. Jag vet inte vad det var men något inom mig kunde inte lämna Justin ifred, det killade och kröp i kroppen efter att få endast prata med honom. Jag satte mig ner bredvid honom men han verkade inte ha märkt något, roat lutade jag mig mot hans öra.

   ”Har du roligt?” viskade jag, han skrek till av förvåning och hoppade högt i luften. Jag började genast skratta åt hans reaktion och la handen över munnen. ”ledsen” fick jag fram mellan skratten, hans såg skrämt på mig och andades häftigt.

   ”Det är lugnt” sa han tillslut och satte sig normalt innan han såg på mig.

   ”Hej förresten” sa jag glatt.

   ”Hej” skrattade han. ”så är-” började han men avbröts av Blue.

   ”DEZTINY!” skrek han och jag vände fort huvudet mot honom. ”det börjar nu” ropade han när han såg att han fått min uppmärksamhet, hastigt reste jag mig från trä bänken.

   ”Vart ska du?” frågade Justin och såg besviken ut.

   ”Jag ska vinna över alla töntarna” svarade jag retfullt och började skutta ner.

   ”Ska du köra?” frågade han och jag vred huvudet mot honom och nickade med ett stort leende. Jag gick bort mot bilen och tog emot den stora hjälmen som Blue räckte mig, med en suck satte jag på mig hjälmen innan jag satte mig i bilen.

 


 
 
lite racing äe ju alltid röööööligt! ;) blev lite dåligt skrivit där i mitten men... :/ aja... hur tror ni det går? kommentera! ♥

"getting me in so much trouble, but that is alright with me"

jag har fått lite frågor om änglarna kan bli dödade och hur det fungerar med åldrandet.. så nu tänkte jag ger er en liten lista på vilka egenskaper det finns hos änglar, även dem jag har försökte lägga in i den tidigare kapitlena.
 
 
- änglar äter bara rått kött (kan äta annan mat dock)
- alla är vackra (fast på egna nivåer)
- deras vingar blir tatueringar på ryggen då de är infällda
- tatueringarna känns även som fjädrar om man drar fingertopparna över dem
- de besväras inte av att gå naken (som vi människor gör) o kan även kysses eller mer offentligt
- sover helst på magen med tanke på vingarna
- vingarna vecklas lättast ut om de är förbannade eller intima
- deras hud kan skadas, men den läks ihop av sig själv
- de kan dödas genom att deras vingar slits av eller att de får en kniv genom hjärtat
- de blir lättare sårbara om deras själsfrände är döende/sårade
- de speciella änglarna blir bara upp till 20 år, tills de får barn då börjar de åldras igen
- för änglar finns det bara en person som de kan älska på en annan nivå än familjen
 
 
tja... jag tror det var allt faktiskt... hoppas det klarnade för en del nu. :) har börjat skriva på nästa kapitel o hoppas att det kommer upp snart. puss på er. ♥

Between Heaven And Hell - Kapitel 7

PREVIOUS:    ”Ingen orsak” svarade han.

   ”Vad kostade det här?” frågade jag sedan men han skakade fort på huvudet och viftade avfärdande med händerna.

   ”Det är gratis, du behöver inte ge mig något” insisterade han och jag försökte lirka en stund innan jag gav upp.

   ”Okej, men tack så mycket igen” sa jag innan jag gick bort till förardörren och gled smidigt in. Jag vred om nyckeln och kände mig iakttagen, jag lät blicken svepa och såg återigen tjejen stå i dörröppningen av garaget. Jag såg tillbaka på henne innan jag backade ut för att köra iväg.

 


 

Deztinys Perspektiv.

   De tre killarna klev in i bilen och han mötte min blick en sista gång innan han backade ut från vår tomt och bilen körde iväg. ”Deztiny, mår du bra?” frågade Sterling oroat vid min sida, dock gav jag honom ingen uppmärksamhet utan följde endast bilen med blicken. 

   ”Jaja” svarade jag frånvarande och viftade med handen, jag gick bort till dungen och i hoppet vecklade jag ut vingarna och flög upp i luften. Jag flög relativt lågt för att inte bli sedd men också för att hålla koll på bilen som körde där nere på vägen.

   Den körde in mot staden och tillslut fick jag flyga ner i skogen igen för att springa den sista biten, bakom ett träd såg jag hur bilen körde in på en uppfart framför ett vit, rött tegelhus. Killarna klev ur och gick mot ytterdörren, han såg bekymrad där han gick bakom de två andra. Som om han tänkte mycket på något, något som gjorde honom förvirrad och fundersam då hans panna var rynkad. Försiktigt smög jag till baksidan och klättrade smidigt upp i ett träd, jag satte mig på en gren som var i lagom höjd för att kunna se in. De tre killarna kom in i köket och han gick fram till en kvinna som fort gav honom en kram och puss på kinden. Han nickade åt hennes frågor och log vänligt.

   Jag la huvudet på sned och granskade hans ansikte återigen, han var vacker och hade den där busiga glimten i ögat. Han var säkert populär bland tonårstjejerna men fick säkert mycket hat från flertal killar. Men vad var det med honom som gjorde att jag så gärna bara ville gå in i det där huset och hälsa på honom? Vara med honom, lära känna honom? Då jag aldrig förr har känt samma behov av en annan mänsklig person…

 

 

Justins Perspektiv.

”Pappan verkade ju trevlig” sa Chaz efter en stunds bilåkande.

   ”Vad?” frågade jag förvirrat, hängde inte alls med i vad han pratade om.

   ”Ja, det där är familjen Hastings. Det var dem nya eleverna, fast jag kände dock inte igen killen under bilen eller killen som såg ut som ett berg av muskler” svarade Chaz och rös till lite då han säkert tänkte att han inte ville hamna i fight med någon så muskulös.

   ”Var det där dem nya eleverna?” frågade jag dumt.

   ”Ja, den blonda i platsstolen var Sunshine och tjejen med den svarta hår var Deztiny” berättade Chaz. ”men dem andra syntes inte till” jag stirrade på vägen och tänkte på henne.

   ”Deztiny…” mumlade jag fram och jag såg hur Chaz vände huvudet mot mig och skrattade.

   ”Oj oj, jag sa ju att de såg bra ut” skrattade han roat. ”jag tror dessutom att hon var förtjust i dig också eller så blev hon bara förvånad över det faktumet att Justin Bieber stod i hennes garage” fortsatte han och ryckte på axlarna. Jag kände hur modet sjönk av det sista han sa, det var säkert sant.

   Hon var säkert en Belieber, det kunde förklara hennes stora ögon som inte verkade vilja bryta kontakten med mina. Jag körde in på mormor och morfars uppfart och stängde av motorn innan jag gick tillsammans med Chaz och Ryan upp till huset.

   ”Vi är tillbaka!” ropade jag in i huset när vi kom in i hallen. Vi klev ur skorna innan jag vi gick mot köket.

   ”Åh, där är ni!” ropade mormor lättat. Jag gick fram till mamma som såg mest oroad ut och gav henne en kram, hon besvarade kramen och placerade en puss på min kind. ”gick det bra?” frågade hon och jag nickade.

   Jag satte mig på en stol bredvid henne och mormor var inte sen med att servera bullar och saft. Jag log mot henne och tackade, vi tog för oss av maten och jag gled återigen in i mina tankar. Jag vred huvudet mot fönstret som gick ut mot baksidan och såg på träden som började bli grönare ju närmre sommaren vi kom. Jag fokuserade blicken på ett utav träden då det såg ut som att det satt någon i det, jag skakade på huvudet och vände blicken mot det igen. Men vad jag trott varit en person visade sig vara min fantasi, hallucinerar jag?

 

 

Deztinys Perspektiv.

”… och det var så Napoleon förlorade i Waterloo” avslutade Mrs. Fitzpatrik sin föreläsning med. Jag gäspade stort och jag fick det onda ögat av den stränga kärringen med stora påsar under ögonen och råttfärgat hår. Jag himlade med ögonen och lutade mig bak i stolen, jag såg runt på de andra eleverna som såg lika engagerade utav att lyssna som jag var.

   Några hade huvudena på bänken och sov säkert. I bänken bredvid oss, längst bak satt Ryan och Chaz och viskade lågt med varandra. Noga hade jag lyssnat efter vilka namn som var deras då de hade varit i vårt garage dagen innan, tillsammans med den tredje killen, han vars namn jag inte visste än. Skolklockan ringde och jag ställde mig fort upp.

   ”Sitt ner, ms Hastings” sa Mrs. Fitzpatrik fort och demonstrerade genom att sänka sin höjda arm. Jag suckade men satte mig ner bredvid Blue igen. "det är fortfarande 20 sekunder kvar av lektionen" fortsatte hon med ett leende. "jag måste också meddela att Mr. Larkin inte är närvarande idag vilket gör att ni slutar nu-” sa hon men hann inte längre då alla eleverna ställde sig upp och jublade, jag ställde mig lika fort upp och packade ihop mina saker. Tillsammans med Blue gick vi ut genom klassrumsdörren för att sedan skiljas åt till våra skåp, jag stelnade till i steget då jag såg killen stå lutad mot väggen mittemot dörren vi kom ut ur.

   ”Blue! Blue!” viskade jag frenetiskt.

   ”Vad? Ja?” frågade han förvirrat och vände sig mot mig med sina böcker i famnen.

   ”Låtsas retfullt knuffa till mig och skratta, som om vi syskon bråkar” viskade jag fort.

   Han såg konstigt på mig med rynkad panna. ”vad? Nej, varför?” frågade han förvirrat.

   ”Bara gör det” viskade jag och fick behärska mig för att inte bli arg på honom. 

   ”Ehm… okej” mumlade han och vi började skratta med varandra och snart puffade han mig så mina böcker och papper flög upp i luften och spred sig över golvet. Blue skrattade högt och flinade innan han studsade iväg till sitt skåp.

   ”Hämnden är ljuv!” ropade jag efter honom, jag sneglade hastigt på killen och precis som jag hade hoppats hade han böjt sig ner för att hjälpa mig med papperna och böckerna. Jag sträckte mig ut efter en bok och våra fingrar möttes då vi gått efter samma bok, genast rycktes min blick upp och jag mötte hans underbara, gyllenbruna ögon.

   Hans ögon vidgades och han såg med stora ögon på mig. ”du” sa han lågt.

 


 

hm... nu ska de presenteras för varandra officiellt. hur tror ni det går? vad tycks? KOMMENTERA! ♥


"if I see you next to never, how can we say forever"

Sooooooooon my friends!
jag ska skriva det sista på kapitlet och sen lägga ut det!
 
måste bara dela med mig till hela världen att jag fick mina JEFFERY CAMBELLS idag eftersom jag
e så hiiiiiiiiiiiiiiiimla lycklig! :DDDDDDD ja... det här har inget med bloggen att göra men...
det struntar jag i, rebell här vet ni!